תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך עושים את החתימות שיש כאן בפורום.. אלו הדקות והארוכות שמפרסמות מותגים? תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך לסמן V ב-compatibility בשביל שה-Aero ה-IE וכל הדברים יפעלו ? http://img155.imageshack.us/img155/9337/compatibilityrq0.jpg אם אני לא מסמן הם לא יהיו ?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי סוס טוריאני והוא הורג אותי פשוט הוא כותב במסך כחול על כול המחשב שיש אזהרה לפריצת אבטחה קוראים לטוריאן הזה Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c אז רציתי לדעת איך אפשר לטפל בו? בבקשה עזרה!
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
עד איזה יחס שיתוף אני אמור לתת לפני שאני מוחק קובץ?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אם יש לי אינרנט 1.5 מגה כמה אני אמור להגדיר את up load ן download
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום,לאחר שחיפשתי,ולא מצאתי בפורומים,אלו,היתי מבקש לדעת מקצועי,האם יכול להיות,שאני לא מצליח,ליצור,גיבוי(IMAGE) למחיצה אחרת ,עם תוכנות כמו,נורטון גוסט,וגם עם תוכנת אגרוניס.כאשר ברשותי כונן קשיח מסוג, SATA,(כמובן שגם לוח האם תומך בסאטה) תודה ,מחכה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
כרגע יש לי רק כונן קשיח אחד שמסומן באות E השאלה שלי היא האם אפשר לשנות זאת ושיהיה מסומן באות C ?
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
תראו.. פתחתי כונן חדש ב-Partition Magic... עכשיו אני רוצה לפרמט (את C)...אם אני יפרמט את C (איפה שהפרטישן מג'יק מותקן) הכונן ימחק ? או ישאר? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים שבכל ראש עמוד תהיה כותרת עליונה קבועה וגם מספר העמוד. באופיס הקודם הייתי עושה את זה בקלות. אבל ב-2007 אפשרות אחת מבטלת את האחרת, כלומר או כותרת עליונה או מספר עמוד...
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
על כמה זיכרון ווינדוס נקי (בלי אנטי ווירוס וכו') אמור לעבוד כי אצלי זה בערך על 500 איזה תהליכים אפשר לבטל ? ואיך עושים את זה ? עשיתי סריקות עם Ad-Aware SE Spyware Doctor Kaspersky
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
-
אני מוריד סרטים ואני רואה אותך בטלויזיה שלי עם כבל דרך המחשב עכשיו אני רואה תכתוביות מזה קטן יש דרך להגדיל אותם...מישהו יודע?
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום חבר שלי פירמט את המחשב שלו(מחשב ישן מאוד) ועכשיו הוא לא מזהה לו את הכרטיס רשת הלוח אם שלו הוא lite-on NR146 לא מצאתי לו דרייברים וכמעט אין מידע עליו אני ישמח אם משהו יעזור לי! בתודה מראה!
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לוח גרפי.רציתי לדעת, האם המוצר הזה והמוצר הזה זהים? ואם כן, מה קרה ליובאן בארץ שהוא החליט למכור את זה בהפרש של 150 אחוז יותר? (700 שקל במקום 250). כבר שמעתי על יובאנים חמדנים, אבל זה עובר כל גבול.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין קניה של ה - 7600GS עם הקירור הפסיבי של לידטק מפלונטר ב737 ש'ח (כמו שהמליצו כאן) ובין אותו כרטיס של אסוס שכולל אפשרות לכידת מסך למשחקים ועוד כמה תוספות - 950 ש'ח בKSP. בקיצור השאלה שלי היא כמה תעלה לי האפשרות של לכידת מסך בנפרד, האם היא מבוססת על חומרה או תוכנה, ואם פתרון כזה (אם יש בכלל) יכול להתאים גם כדי ללכוד זרימת וידאו באיכות גבוהה. תודה מראש ותודה על התשובות הקודמות
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם מדיה פלייר 10 יצא בגרסה מלאה ואם כן אפשר לינק..?? תודה..!!
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש אפשרות למחוק את המדיה פלייר 11 והלתקין מחדש.. ??
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הדבר העיקרי שישפיע על מהירות של קידוד או עריכה של סרטון למשל אם זה מעבד? זכרונות? ואם מערך רייד 0 משפיע? בקיצור מה יתן את התוצאות המהירות ביותר? ואם OC עוזר לזה תודה!
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מה הקטע שלהם למה יש כמה דפדפנים שלמעשה כולם מתבססים על אותו מנוע ויחסית דומים בתכונות שהם מציעים אני לדוגמא ניסיתי היום את FLOCK ולפני כמה זמן את SEAMONKEY ועוד כל מיני וכולם פחות או יותר דומים ואפילו בFLOCK העברתי את הפרופיל שלי מFIREFOX ובאתר של התוספים שלו ראיתי בדיוק את אותם תוספים אז מה בדיוק הקטע שלהם...
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
כשאני שולח פקס מהמחשב , זה לוקח לי כאילו זמן שיחה רגילה, נכון? ואגב אני משתמש בתוכנה שיש באקספי , על איזו תוכנה תמליצו לי על שליחת פקסים?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להביא סקינים למירנדה ליט 3 תודה מראש אדיר
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לא הייתה לי כותרת טובה יותר... בקיצור...לפני יומיים אני גולש לי להנאתי באינטרנט ופתאום בום מסך כחול הווינדוס לא עלה כמה שניסיתי...קיצר אבא לוקח את המחשב למעבדה (הוא טוען שאחד הטכנאים שם חבר שלו) הטכנאי עובד על המחשב עד היום בסוף הוא אמר שהיו מלא וירוסים והוא ניקה אותם, ושאנחנו צריכים אנטי וירוס נורמלי וחוקי למהדרין. בקיצור הוא לקח 180 שקל ועכשיו הכל עובד. עכשיו השאלות... האם וירוסים באמת יכולים לגרום למסך כחול? פשוט לא שמעתי על כאלה... יש לי NOD32 ... הוא מעודכן והכל...אין מה לדאוג בעיקרון נכון? אז איך נכנסו הוירוסים? עכשיו עוד משהו...כשאני משחק פיפא 2007 נגד אנשים באינטרט אני סוגר את הפיירוול (Zone Alram) ואת האנטי וירוס. יכול להיות שבגלל זה נכנסו וירוסים? בזמן שאני מש…
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אני יכול לשים כתמונת תצוגה קובץ GIF כלומר אנימציה שזזה הצלחתי לעשות את זה כבר פעם אחת אבל עם קובץ שהורדתי דרך המסנג'ר כשאני מנסה לישם תמונה שלי אני לא מצליח יש איזה תוכנה או משהו שיאפשר לי לשים אנימציה בתמונת תצוגה?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסנג'ר מוזרה ואני מקווה למצוא פה את התשובה כל הריגישונים או הסמיילים לא נשמרים ולא קימים אפילו אחרי הסרה והתקנה הם אינם אפילו אם אני מוריד חדשים חבילות שלמות וכו' לא נשמרות ואולי זה בגלל הנורטון אבל לא יודע משהו אמר לי ולא נתן סיבה איך להפטר מזה תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-