עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי נורטון סיסטם וורקס 2006 ואני לא מצליח לעשות activation לתוכנה. norton systemworks 2006 מישהו יכול לעזור לי בבקשה ? להדריך אותי אולי, או לכתוב את הדרך שבא צריך לעבוד. כי בנורטון 2005 הצלחתי לעשות לפי ההוראות של הפעלה באמצעות טלפון וכל השטויות האלה... עכשיו אין את זה... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  2. חברים, אני מנסה להוריד כבר המון זמן flash player, אך גם דרך הפיירפוקס וגם דרך האספלורר ההורדה נעצרת בסוף ורשום: "הקשר עם השרת אותחל" או משהו כזה. תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  3. Started by nox2,

השבוע לאחר רכישת מכשיר סלולרי חדש ניסיתי להתקין (אחרי דיי הרבה זמן שלא התקנתי שום תוכנה חדשה על המחשב..) את תוכנת הסינכרון של הסלולרי עם המחשב אך להפתעתי גיליתי את ההודעה הבאה: the windows installer service could not be accessed this can occur if you are running windows in safe mode, or if the windows installer is not corrently installed ניסיתי להתקין installer חיצוני של כל מני חברות אך כלום לא עוזר לא ניתן להתקין שום דבר על המחשב באינטרנט לא מצאתי שום מידע על התקלה.. סרקתי את המחשב אחר רוגלות וכן וירוסים ולא נמצא כל מזיק... ניסיתי להתקין מחדש את השירות דרך start> run> msiexec /i וגם זה לא עזר וההודעה שהתקבלה לאחר תרגום: חבילת ההתקנה אינה יכולה להיפתח וודא שהחבילה ק…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. לחלונות השיחה לוקח המון זמן להיפתח והכבדות הזאת פשוט בלתי נסבלת. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה(אולי פאטש)?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  5. היי, התקנתי את הדרייברים הכי עדכנים של ASUS ללוח ולכרטיס מסך ובדקתי את bf2 ו-age of the empire 3 ורואים מצויין ניסיתי להריץ the chronicle of riddick וקיבלתי הודעת שגיאה שקשורה ל-opengl, עשיתי חיפוש קצר באינטרנט ושם ממליצים להתקין דרייברים של nvidia רציתי לדעת אם כדאי להתקין את הדרייברים של nv, אם זה לא ידפוק אצלי דברים אחרים או שיותר נכון להישאר עם הדרייברים של הייצרן המקורי? תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  6. אהלן ברשותי VISTA ULTIMATE, וכמו שידוע ה-DIRECTSOUND לא עובד בויסטה, אז שאלתי היא האם יש משהו חלופי וטוב. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by Googleness,

טוב אז התקנתי מחדש את STEAM בשביל לנצל את המבצע של האורנג' בוקס ב9.99. קניתי את החבילה ניגשתי לרשימת המשחקים והתחלתי להוריד את HL2. אחרי 20 דקות שמתי לב שההורדה היא במהירות פתטית של 8Kb/s אז גיגלתי וחיפשתי פתרונות למהירות הורדה איטית. בסוף הגעתי לשלב שמחקתי לגמרי את STEAM והתקנתי מחדש אבל עכשיו שאני פותח את התוכנה זה מקפיץ את הפופ אפ של: Steam Updating: Updating Steam... ||||||||||||||||||||||||||||||||||||| וזה נתקע על 0, מקסימום אחרי 15 דקות זה מגיע לאיזור ה30 אחוזים ואז קורס ומתחיל מחדש. זה תקלה בתוכנה? בעיה של הגדרות? או העובדה שיש קרוב ל1.8 מיליון משתמשים כרגע שאני מניח שעושים לינץ' על שרתי ההורדות של האורנג' בוקס בגלל המבצע? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. פתחתי משהו חדש ב TAB חדש ואני ממשיך עם החלון הנוכחי עדיין. ואז כשאני בא לגלול מטה זה לא עובד. אני צריך ללחוץ על משהו בתוך החלון ורק אז הגלילה עובדת. ממש מוזר. זה כאילו שהממשק עובד לTAB החדש ובגלל זה הוא לא גולל לי את העמוד הנוכחי.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  9. Started by wewe1,

מחפש תוכנה להורדה בכדי שאוכל לראות סרטים ב WMP

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  10. Started by crazydriver,

יש מצב שמישהו מסביר לי איך אני יכול להכין את הדבר הבא : שיהיו נגיד סתם לדוגמא 10 עמודים אז לכל עמוד יהיה דף הסבר שאני יכין עליו ובעמוד הראשי יהיה חיפוש שיפנה ע"י חיפוש השם של הסרט לעמוד הנכון.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  11. איך אני משנה את האייקון הזה? למי שלא מכיר זה Plug-In שנותן להעביר שירים קדימה/להעביר אחורה/כל שאר הפעולות של ה- winamp והכל דרך ה- tray. ואם כבר אייקונים אז מישהו יודע איך משנים את האייקון של המסנג'ר?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by Dorr,

קודם כל קיבלתי מחשב חדש,התקנתי מערכת הפעלה ואז רציתי להתקין MSN,הכל הלך כשורה,התקנתי אותו ואז שאני מנסה להיתחבר זה מקפיץ הודעת שגיאה 80048820:s05:,לפי מה שהבנתי זה יכול לנבוע מכך שהשעון והתאריך לא מעודכנים במחשב,אך אצלי הם מעודכים בבקשה,עזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by ofste,

בס"ד שלום, אני מחפש פיתרון למצב שבו שולחן העבודה לא מופיע אלא אם עושים בtask manager את הפקודה explorer.exe. אני צריך פיתרון קבוע, (זו העבודה שלי). אי אפשר לעשות repair או ריקבר קונסול מהדיסק.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by X1000P,

מה השם של תוכנה שמוחקת רגי'סטרי?

15. Started by malcolmx9,

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. Started by Anonymous1,

נתקלתי בתיבת דואר שמיד אחרי מחיקת הכמות העצומה של דואר הזבל שהתקבל, התיבה מתמלאת שוב בכמות עצומה של דואר זבל. מה עשוי להיות הפתרון?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  17. * Ethernet Driver (v55.21) "WHQL" * Network Management Tools (v55.23) * SMBus Driver (v4.52) "WHQL" * Installer (v5.05) * Win2K IDE SataRAID Driver (v6.66) "WHQL" * Win2K IDE SataIDE Driver (v6.66) "WHQL" * Win2K RAIDTOOL Application (v6.63) זה מה שכולל הדריבר עכשיו מה להתקין ומה לא? תודה מראש (אני גם צריך להתקין את ה כרטיס רשת מובנה על הלוח שיש לי

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by Konst1988,

שלום לכולם. אני מתאר לעצמי שיש פה מספיק משתמשי וינאמפ אז אולי מישהו יוכל להציע לי פתרון פשוט ונוח. הבעיה שלי היא כזאת, בזמנו, לפני די הרבה זמן, התקנתי את וינאמפ עם ההגדרות שלו שמורות ב program files. אך כרגע אני צריך לעבור למצב בוא לכל משתמש יש הגדרות בנפרד משלו. ניסיתי לבצע התקנה מחדש, אך הוא לא הציג לי את האפשרות הזאת. אני הייתי רוצה להעביר את ההגדרות שנמצאות אצלי כרגע ב program files למשתמש שלי, ושלשאר המשתמשים זה יהיה הגדרות מ0. למישהו אולי יצא להתעסק עם ההגדרות שלו ומכיר איך זה עובד, ואיך בכלל להגיד לו לאן להסתכל עבור קבצים. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  19. יש לי את האיסיקיו החדש באנגלית, ורציתי לדעת איך אני מחליף שם את הססמא ? חיפשתי ולא מצאתי....

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  20. Started by You,

למישהי שאני מכיר יש בעיה שכל פעם אחרי reboot או הפעלה מחדש של ה-IE, היא צריכה לשנות את ה encoding על מנת לראות עברית, אחרת היא רואה ג'יבריש. ניסיתי לעבור איתה על כל הגדרות השפה שאני מכיר והכל תואם לשלי ולי אין את הבעיה הזאת. השאלה שלי זה האם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה ? ובלי להציע לה לעבור לפייר פוקס, היא מעוניינת להשאר עם ה-IE. בתודה, גל.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  21. Started by Vaz,

הממ התקנתי שני תוכנות מהמומלצים של הפורום. iconpackager - תוכנה כזו שמשנה את האייקונים במחשב ליותר יפים. ותוכנה בשם xp repair pro שהנליצו עליה במומלצים גם. תוכנה שסורקת את הווינדוס ומסירה דברים מיותרים. בכל מקרה את התוכנה של האייקונים הסרתי כי בסוף לא רציתי אותה. בכל מקרה מאז שעשיתי את המהלך הזה וריסט - המראה של המחשב נהיה מכוער כזה. כל הגופנים נראים מוזרים. כל המראה של הטקסט במחשב נהיה שונה ומכוער כזה. מה עושים כדי להחזיר את זה בחזרה ? נכנסתי למאפייניים - system - advanced- performance options - visual effects וסימנתי שם הכל בוי בחזרה. וזה לא עוזר..מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by D@nny,

שלום האם יש תוכנה שמציגה את הטמפ' של כרטיס המסך תוך כדי המשחק ? בלי שאני אצטרך ללחוץ alt+tab כדי לראות בדרייבר. הדרייבר שלי הוא Catalyst משהו בסגנון Fraps תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  23. שלום לכולם, אני חדש בפורום, אני מקווה שאין פה איסור לדבר על תוכנות שיתוף, אני בכל מיקרה חדש ואני לא בקיא עם החוקים אז בבקשה אל תשימו לי באן מנהלים (-: השאלה שלי היא כזו - יש לי ראוטר והבנתי מחבר שזה פוגם בשיתוף הקבצים באימיול ושהתוכנה לא תפעל כראוי ותמצא את כל הקבצים שבשרת - מה שרואים באימיול ויזואלית ככיסוי שחור על העיניים של החמור. חבר שלי אמר שיש הגדרות שמסדרות את העניין ושאני צריך לשאול אנשים עם יותר היכרות עם התופעה. יש פה כאלה? אני אשמח לעזרתכם, תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. Started by Little SAVAGE,

שלום לכולם, אני משתמש בצורב DVD של חברת LG, ובתוכנת צריבה של NERO. בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק DVD שתכולתו 4.7 ג'יגה, אני מקבל הודעת שגיאה בה רשום שאני יכול לצרוב רק עד 4.4 ג'יגה. איך זה יכול להיות, אם רשום במפורש על הדיסק שתכולתו 4.7 ג'יגה?! מישהו נתקל בבעיה? אם כן, איך פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  25. Started by snaidis,

אני צריך את הדרייבר למודם הבא: Terayon tj715x ניסיתי לחפש את הדרייבר בגוגל אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור לי במציאתו? תודה.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים