עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, לפני חודשים הצלחתי באמצעות תוכנה כלשהי להעיף את האייקון הטורדני הזה מה- Taskbar, אבל עכשיו אני צריך אותו בחזרה. למישהו יש מושג איך עושים את זה? אני מתאר לעצמי שמדובר בערכי Registry כאלה ואחרים... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  2. Started by אבירמי,

איך צורבים משחקי סוני 2 או wii? בnero 9 חייב מדריך מפורט+תמונות. תודה רבה מי שעונה מלךךךך

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by ZorD,

שלום לכולם. לא מיזמן ניתקלתי בתוכנה שניקראת "WinMPG Video Convert" והיא מציעה להפוך כל פורמט של סרט מסויים לפורמט שבו אתם רוצים. התוכנה לא מסובכת ביכלל, להיפך היא מאד קלה ופשוטה. למרות זאת יש לי כמה שאלות לגבייה: 1) התוכנה מציעה את האופצייה AVI To MPG1 ואת האופצייה AVI To VCD. אם אנני טועה MPG1 = VCD הלא כך? בבקשה הסבירו לי את העיניין. 2) אם אני רוצה להפוך קובץ יחיד של סרט מסויים שתופס 700MB (לצורך העיניין הסרט Immortel) שיהיה קריא לDVD של דוד שלי אבל אני רוצה שהוא לא יתפוס יותר שטח מהמקורי (שיעלה על דיסק אחד) איך אני עושה זאת? *יש אופצייה של " Size NoChange " האם זאת האופצייה הנכונה? (יש אותה רק ב AVI To MPG1 משום מה ואין אותה ל )AVI To VCD 3) האם מישהו ישתמש ב…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. יש לי בעיה בתוכנת הביטרונט Azurus התוכנה מציגה את עצמה כ חסומה על ידי הפיירוול שלי אבל אני לא רואה את זה רשום בהגדרות הפיירוול ובגלל זה התוכנה לא מצליחה להוריד מהר אז אם מישהו יודע למה התוכנה עושה את זה או איך להגדיר את הפיירוורל שלי זה ממש יעזור לי אם הוא יסביר פה איך לעשות את זה תודה מראש לכול העוזרים.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. Started by Oranili,

איך אני עושה שאני לוחץ עם העכבר למעלה הוא יופיע אוטומטי כמו ב OBJECKDOCK? בלי שיהיה ALWYAES AT TOP ? אני מקווה שאתם מבינים אותי תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  6. אהלן ברשותי VISTA ULTIMATE, וכמו שידוע ה-DIRECTSOUND לא עובד בויסטה, אז שאלתי היא האם יש משהו חלופי וטוב. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. יש לי בעיה, אני לא מצליח להפעיל את הפוטושופ שלי, אני לוחץ על האייקון של ההפעלה הוא פותח את התוכנה רגיל אבל רושם לי הודעת שגיאה כזאת: licensing for this product has stopped working "this product has has encountered a problem which requires that you restart your cumputer before it can be launched" "if you continue to see this message after restarting your computer, please contact either your IT administrator or Adobe technical support for help, and mention the error code shown at the bottom of this screen." Error: 14 http://www.adobe.com/support] כמובן שעשיתי restart כמה פעמים - וזה עדיין מופיע לי! מה צריך לעשות על מנת שאוכל לעבוד סוף סוף עם התוכנה??? תודה רבה לעונים! [at…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  8. Started by Googleness,

טוב אז התקנתי מחדש את STEAM בשביל לנצל את המבצע של האורנג' בוקס ב9.99. קניתי את החבילה ניגשתי לרשימת המשחקים והתחלתי להוריד את HL2. אחרי 20 דקות שמתי לב שההורדה היא במהירות פתטית של 8Kb/s אז גיגלתי וחיפשתי פתרונות למהירות הורדה איטית. בסוף הגעתי לשלב שמחקתי לגמרי את STEAM והתקנתי מחדש אבל עכשיו שאני פותח את התוכנה זה מקפיץ את הפופ אפ של: Steam Updating: Updating Steam... ||||||||||||||||||||||||||||||||||||| וזה נתקע על 0, מקסימום אחרי 15 דקות זה מגיע לאיזור ה30 אחוזים ואז קורס ומתחיל מחדש. זה תקלה בתוכנה? בעיה של הגדרות? או העובדה שיש קרוב ל1.8 מיליון משתמשים כרגע שאני מניח שעושים לינץ' על שרתי ההורדות של האורנג' בוקס בגלל המבצע? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by maorbe,

שלום החלטתי להתקין את הוינדוס ויסטה בטא החדש בכונן חדש שאני אצור במיוחד בשבילו פתחתי את הNorton PartitionMagic 8.0 וכשהעשיתי את הריסט אחרי שהגדרתי את הכונן החדש הוא רשם לי שגיאה "Bad update sequence number" וזה לא יוצר לי את הכונן החדש למישהו יש מושג מה עושים עם זה?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by DXM,

חבר שלי נדבק בוירוס מאתרפייסבוק (ככל הנראה). לפי מה שהבנתי ממנו הוא מקפיץ לו מלא התראות אלרט והוא נדבק אחרי שפתח חלון של איזה מישהו שביקש להיות חבר שלו (או ביקש לשלוח לו תמונות או משהו בסגנון)ץ הוא ביקש ממני שאבוא לראות מה אוכל לעשות, עכשיו אם משיהו מכיר את הוירוס יכול לתת לי עצות מה לעשות או מה לא לעשות אז תודה רבה. *עוד לא הייתי אצלו אני מחכה שהוא יתקשר אלי ואז אבוא אליו.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  11. Started by yaron266,

יש לי מחשב חדש ומהיר מאוד ואני מפעיל בו כרגע שני אנטי וירוסים-AVG ו-ANTIVIR ורציתי לשאול אם זה לא יעשה לי בלגן ולא יאט לי תמחשב

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by gshhar,

תודה.

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by gif,

היי תקשיבו ,נכון שפותחים את everest אז יש לכם ליד השעון את הטמפ' של כל רכיב במחשב? אז מה אומרים כל הצבעים שיש עליהם(ירוק,שחור,אדום וכו...) הנה: תודה.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by Dorr,

קודם כל קיבלתי מחשב חדש,התקנתי מערכת הפעלה ואז רציתי להתקין MSN,הכל הלך כשורה,התקנתי אותו ואז שאני מנסה להיתחבר זה מקפיץ הודעת שגיאה 80048820:s05:,לפי מה שהבנתי זה יכול לנבוע מכך שהשעון והתאריך לא מעודכנים במחשב,אך אצלי הם מעודכים בבקשה,עזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by RDS,

טוב תראו, יש לי שני כוננים C ו-D... הווינדווס מותקן על C. כאשר אני מתקין כל יישום שהוא, הברירת מחדל של ההתקנה היא C. ברב ההתקנות יש אפשרות לבחור את הכונן, אך בחלקן אין, והוא באופן אוטומטי בוחר ב-C. אני מעדיף שכל הקבצים יותקנו ב-D. מה לעשות? יש תוכנה שמשנה את כונן ברירת המחדל? תודה

16. Started by malcolmx9,

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  17. Started by bigdedi,

שלום יש לי אימיול שבמקביל אליו פועלת התוכנה KASPERSKY INTERNET SECURITY 7 הבעיה שהפיירוול כנראה חוסם את הפורטים שהאימיול עובד איתם. האם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתוח את הפורטים בקספרסקי? דרך אגב יש לי גם מודם שפועל על כרטיס רשת . בנוסף בכל הפעלה של האימיול אני מקבל LOWID.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by the godfather,

שלום יש לי את האנטי וירוס של קספרסקי והוא אומר לי שהוא גילה מזיקים ויש לי שני אפשריות דיסקרייד ונטורלייז מה כל אחת אומרת ומה מומלת ללחוץ בבקשה זה דחוף לי

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by golansa,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום המתאים בחודש האחרון מתרחשת אצלי תופעה מוזרה - כל תוכנת צפייה בDVD החל ב POWER DVD , WINDVD וכלה ב MV2PLAYER כולם נתקעות במשך למעלה מ- 5 דקות עד שהן מואילות בטובן להכנס לסרט. ומשעשו זאת כולן ללא יוצא מן הכלל פועלות ללא דופי בכל סוגי הפונקציות - מה קורה ? ניסיתי להוריד ולהתקין חבילות מקודדים שונות במחשבה שזו הבעיה, והאחרונה שבהן K- LIGHT MEGA KODEC שמלאה כל טוב אך הבעיה לא נפתרה מה אתם אומרים ? * דרך אגב כונן ה DVD שלי הינו NEC ND- 4550A המצויין שעבד יפה מאוד במשך שלושה חודשים עד כה

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by Primus,

שלום כולם וחג שמח. אני חדש פה, ורציתי לבקש לינק לתוכנה מסוימת שאני צריך. הבעיה שלי היא שבזמן שאני צופה בסרטי DVD או מדיה פלייר על מחשב שלי יש המון קטעים שאני רוצה לעשות להם capture כלומר Print Screen, הבעיה שלי שכאשר אני מעביר את ה- PS לצייר נגיד ועושה הדבק רואים מסך שחור במקום התמונה שבדיוק עצרתי תסרט. אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק לתוכנה מיוחד שמצליחה לתפוס תמונות מסרטים.[ תודה.

21. Started by A.Iniesta,

מה הוא הפיירוול הכי חזק + נוח לשימוש? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  22. אם לא אז לפחות נגן DVD רגיל חינמי תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 10:51:02 תודה, מצאתי במאגר...[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 11:30:29טוב אז עכשיו אני צריך תוכנה שתעשה את הדי וי די region free משהו כמו anydvd. יש כזו חינמית?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. לאחר שאני עושה "עידכון" זה מה שהוא כותב לי:

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש כבר כמה זמן תוכנה שאני יוכל לשים קטע מוזיקה ולהריץ שם תמונות ולבנות מן מצגת כזו של תמונות וכול מיני אפקטים כאלה שהתמונה תתחלף פשוט יש לי תוכנהProShowGold רק מה שאני לא יכול לרשום שם בעברית וזו תוכנה מעולה לעשות את כול הדברים האלה יש למישהו המלצה על תוכנה שתומכת עברית חוץ מwindows maker?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.