עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה המחשב שלי זוחל כבר המון זמן . אני רוצה לפרמט אותו אבל יש לי בעיה . אני לא מצליח להיכנס לכוננים (C ו D ׂ ) . כשאני נכנס זה תמיד רושם לי שגיאות . הבעיה התחילה לפני כמה ימים . כשהייתי נכנס למחשב שלי הייתי לוחץ למעלה על השורה הלבנה (איפה שרושמים את כתובת האינטרנט) ומשם נכנס לאיזה כונן שאני רוצה . אבל היום איכשהו השורה הזאת נעלמה . איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול הסתדרתי.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. Started by zombie,

התמונות בתוכנת windows photo gallery נותות ליהיות צהבהבות....בתוכנות אחרות זה לא קורה.....(אם זה משנה אני משתמש בזה שהגיע עם הויסטה) תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by assaf990,

גירסה 37090 הורדתי אותה מכמה אתרים, התקנתי מחדש לא עוזר! ואני מקבל הודעת שגיאה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by galedri,

אני מחפש מדריך לתוכנה hodlife זאת תוכנה ששומרת על בריאות של הדיסק הקשיח

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by ido2309,

שלום לכולם, לאחרונה,החלה לי בעיה שהולכת וגוברת בדפדפן (IE7) במהלך הגלישה. יותר ויותר הודעות שגיאה מסוג של: קרתה פעולה אינה חוקית (משהו כזה..) והדפדפן חייב להיסגר... מישהו יודע במה מדובר ומה יכול לעזור? תודה מראש, עדו

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by avivlyaviv,

שאני עושה סריקה אז יש לי בקום של :DETECTED וניגד שיש שם 1 מה זה אומר? שהוא מצא וירוס? שהוא מחק אותו? יש גם UNTECTED 1 מה זה אומר? זה טוב? אם הוא מוצא לי וירוס ואני רוצה שימחוק אותו, מה צריך להיות: -:DETECTED 1 -:UNTECTED 1 או -:DETECTED 1 -:UNTECTED 0 ?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  7. מה נשמע? אפשר בבקשה לינק להוריד תפאץ' לאיי סי קיו 2003 להוריד את כל הפירסומות המעצבנות האלה. תודה.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by jupiter,

לא יודע מה הסרט הזה אבל המחשב שלי התחיל לעבוד גרוע.. כשאני אומר גרוע אז משש גרוע. קיצר החלטתי להוריד את פלוץ32 ולשים את KASPERSKY וחבל על הזמן וירוסים וספיי ולא יודע מה עוד בטונות במחשב... קיצר עדכון סריקה והכל הלך והמחשב חזר לעצמו.. אבל אני לא ממש... הוא מקפיץ לי חלון על KEYLOGGER ורושם ב-RUNNING MODULE : \Driver\kbfiltr אין לי אפשרות לעשות כלום חוץ מלאשר ולהכניס למצב מאובטח. לאחר בדיקה קטנה הבנתי שזה מאחד העדכונים של מייקרוסופט... למה מייקרוסופט צריכים את כל ההקלדות הנעשות במחשב אין לי מושג. קיצר אני בלחץ... לאשר? או מה לעזאזל אני עושה... אגב ברור שניסיתי תוכנות נוספות והם לא מצאו בעיה, אבל בכל זאת. תודה לעוזרים וגם לאלה שלא... תמונה: [attachment deleted b…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by maverick,

אני יודע שבגירסאות אחרות אפשר לעשות קבלת קבצים אוטומטית ממשתמש/ים מסויימים. האם אפשר לעשות זאת גם כאן. לא מצאתי את האופציה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by IlanF,

חוץ מפראפס ושתעבוד ביחד עם XFIRE

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by sha1823,

אני מנסה לפתוח קובצי word או pdf זה רושם לי שהקובץ לא זמין למרות שאפילו אני פותח דף חדש ושומר אותו ואז מנסה לפתוח אותו הוא רושם לי שהקובץ לא זמין מה עושים???

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  12. Started by tulz,

הסרתי את נורטון,ומופיע לי הסמל הבא: http://img362.imageshack.us/img362/2739/150015001488151315018cg.jpg מה לעשות??? ככה זה אמור להיות???

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  13. שלום, אני מתשתש באי-מיול של warezfaw וקיבלתי את ההודעה הזו באמצע השימוש: *** הצ'אט התחיל: Istreen eMule 0.42g[france-emule.com][france-emule.com] - 22/09/2004 00:13:18 [00:13:18] Istreen eMule 0.42g[france-emule.com][france-emule.com]: AUTO MESSAGE: Your Client has Failed the Secury Identification!!! You won't get any credits [00:15:06] *** התנתק [00:42:27] *** Connected [00:43:22] *** התנתק [01:10:50] *** Connected [01:11:49] *** התנתק [02:08:28] *** Connected [02:09:08] *** התנתק יכול להיות שאני לא מקבל קרדיט?? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by xTz,

אהלן שמרתי קובץ אקסל שהכיל כ300 שורות בערך. לאחר כמה ימים וכמה שמירות הפעלתי את הקובץ והשורה הראשונה שאני רואה היא 301, ואין אפשרות לגלול למעלה לראות את שאר השורות. כלומר אפשר להגיד שאני רואה משהו כמו מסמך חדש שמתחיל מהשורה 301. מה ניתן לעשות כדי לפתור את התקלה? תודה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  15. מעוניין לפרמט את המחשב איך אני שומר על אנשי הקשר שלי ב outlook ?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by roslan88,

שלום לחברי הפורום, השתמשתי עד היום עם התוכנה NETLIMITER v2.0.10.1 והכל היה תקין עד שיום אחד התוכנה הוציא לי הודעה שיש לי TRIAL ואי אפשר להמשיך להשתמש, התקנתי מחשב וזה המשיך. הסרתי את התוכנה והתקנתי את הגרסה היותר ישנה .v2.0.7 עם קראק. הכל היה טוב שהמחשב החליט שבא לו להתכבות כל כמה זמן. בעזרת התוכנה windbg של מייקרוסופט גיליתי שהבעיה בnltdi.sys שזה בעצם אזשהו דרייבר של התוכנה. שתי שאלות: 1.מה אפשר לעשות כדי להשתמש עם התוכנה ? 2. איזה תחליף יש לתוכנה (המטרה היא להגביל העלאת/הורדת מהירות באינטרנט)

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  17. Started by D-Bang,

החלטתי להסיר את הנרו לטובת אשמפו אבל עכשיו אני בבעיה כי אני רוצה לצרוב על DVD-RW ואין לי תוכנה שתומכת בכך יש אפשרות להוריד INCD בנפרד? או אולי תוכנה דומה? תודה.

18. Started by yaron1000,

אני צריך תוכנה שיכולה לצרוב כמה סרטים בפורמט AVI לDVD 1 בפורמט DVD מה שNERO צורבת לא פועל ו ב CopyToDVD אני רק מצליח לצרוב סרט 1 מישהו יכול לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  19. הוידאו מפסיק כמה שניות לאחר הפעלתו.. שמתי לב שזה קורה לקבצים שה-data rate שלהם גבוה -יכול להיות שזה בגלל זה? איך אני מסדר את הבעיה? ועוד משהו- קובץ וידאו שהסאונד שלו לא עובד (ac3) איך מסדרים את זה? תודה!!

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. פעם שמעתי שאפשר, מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by OFIRLEVY66,

איך אני מעתיק שירים מדיסק במדייה פלייר 11(ב10 זה פשוט)?

22. שלום, יש לי חבר, שמחובר בפס רחב דרך השרת של הקיבוץ בו הוא גר - לאינטרנט. מנהל הרשת שם משתמש באיזשהו פירוול וחוסם את רוב הפורטים, חבר שלי צריך לדעת איזה פורטים בכל זאת פתוחים, כדי שהוא יוכל להגדיר את האימיול לעבוד דרכם - האם יש דרך לברר ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by מהיר^ועצבני,

אני צריך תוכנה להקליט שירים מהאינטרנט. נגיד אני נכנס לאתר ויש שיר ברקע אני רוצה להקליט אותו למחשב שלי. איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  24. בניתי שלב במשחק ואני רוצה לייצור לו EXE כדי להפעיל אותו דרך הווינדוס. אני יודע שיש בFILE אז שם יש BUILD GAME (או משהו כזה) אבל זה אף פעם לא עובד... אולי אני לא עושה משהו נכון? תודה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים