עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Norm4nde,

I'm looking for software that import mdm files

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. ghost היא תוכנה חינמית? אם כן תביאו לי בבקשה קישור להורדת התוכנה הכי עדכנית

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  3. שלום,אני משתמש בתוכנה BITORRENT ,יש לי גרסא אחת שממש מהירה בשבילי ואני לא רוצה להשתמש בגרסא אחרת של BITORRENT,אבל הגרסא הזאת גורמת לי לבעיות!,אחרי כמה דקות של שימוש,היא לוקחת ממחשב 3 ג'יגה הרטז 50% משאבים!! , אני נכנס לEVEREST,הספק על 55 מעלות! (ראו תמונות) בקיצור לא האמנתי שהספק באמת על 55 מעלות כי לא אכפת לי מהמשאבים כל כך,אז נגעתי במארז בצד ימינו איפה שנמצא הספק,אבל המארז קר,אפילו שנגעתי באזור שליד הספק,עדיין קר,ב55 מעלות האזור הזה לא אמור להיות אפילו טיפה חם? האם זה יכול להיות שהחום הזה קורה רק במקום מסויים ולכן אני לא מרגיש אותו? זה קרה למישהו פה עם איזה שהו תוכנת BITORRENT במיוחד המבוססת על BITORRENT ABC? אם כן עזרה בבקשה יש לציין ששום רכיב במחשב על OC [attach…

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by Kirma,

אתמול נכנסתי למנהל המשימות וראיתי שהתהליך הזה מורץ כמה פעמים אז סדרתי אותם. עכשיו נכנסתי למנהל המשימות וראיתי שהוא עובד מעל ל 200 פעם ! C:\Windows\SysWOW64\conime.exe אני חושב שה DES Advanced הוא הגורם הבעיה, שלא מפסיק לקרוס לי. למישהו יש רעיון ? ומה זה התהליך הזה בכלל ? (איך הוא מתקשר ל DES)

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  5. חברים, אני מנסה להוריד כבר המון זמן flash player, אך גם דרך הפיירפוקס וגם דרך האספלורר ההורדה נעצרת בסוף ורשום: "הקשר עם השרת אותחל" או משהו כזה. תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  6. היי, התקנתי את הדרייברים הכי עדכנים של ASUS ללוח ולכרטיס מסך ובדקתי את bf2 ו-age of the empire 3 ורואים מצויין ניסיתי להריץ the chronicle of riddick וקיבלתי הודעת שגיאה שקשורה ל-opengl, עשיתי חיפוש קצר באינטרנט ושם ממליצים להתקין דרייברים של nvidia רציתי לדעת אם כדאי להתקין את הדרייברים של nv, אם זה לא ידפוק אצלי דברים אחרים או שיותר נכון להישאר עם הדרייברים של הייצרן המקורי? תודה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  7. דרושה תוכנה או אתר אינטרנט שמאפשר תרגום מיידי ואמין של טקסט מעברית לרוסית(אם אין אז מאנגלית לרוסית ) רצוי כאלו שהן חינמיות המלצות ?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by tomer03,

כרטיס המסך שלי הוא 4870 במערכת הפעלה 64 ביט ויסטה אוליטימיט. משום מה כשאני מתקין את הדריוור ווינדוס לפתע סוגר לי את ההתקנה מיד אחרי כשאני מאשר את ההתקנה עצמה(לאחר שכבר הוא שאל אותי את כל הפרטים הטכנים ואיפה להתקין),בטענה שהתוכנה הפסיקה לפעול ו-ווינדוס נאלץ לסגור אותה. אף פעם לא היתה לי בעיה בעדכון הדריוורים,והדריוור הנוכחי שלי הוא 9.1 למישהו יש מושג? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  9. רוצה שכל המועדפים ישמרו לי אבל לא זוכר איך...

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by maorbe,

שלום החלטתי להתקין את הוינדוס ויסטה בטא החדש בכונן חדש שאני אצור במיוחד בשבילו פתחתי את הNorton PartitionMagic 8.0 וכשהעשיתי את הריסט אחרי שהגדרתי את הכונן החדש הוא רשם לי שגיאה "Bad update sequence number" וזה לא יוצר לי את הכונן החדש למישהו יש מושג מה עושים עם זה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  11. יש לי בבית 2 מחשבים שמתחברים למחשב מרכזי עם הרמוט דסקטופ כשלכל אחד מהם יש יוזר משלו במרכזי.. אני מחפש תוכנה שעושה את מה שהרמוט דסקטופ של וינדוס עושה רק בלי כל התקלות.. אני לא מחפש סתם תוכנת רמוט.. אני צריך שהיא תהיה רמוט דסקטופ שמתחברת דרך היוזרים של וינדוס.. קיימת תוכנה כזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by Sp_RuS,

החלטתי לפרמט.. מצטער אבל מאז ומתמיד האיתי עושה פורמט דרך דיסקט 98, היה נותן לי מסך שחור שבו האיתי מפרמט. אז מאתחל, מפעיל SMARTDRIVE, ומתחיל את ההתקנה של XP מהדיסק כרגיל. נוצר מצב, ונדפק לי כונן הדיסקטים. אני יודע שיש דרך לפרמט ללא דיסקט. 8) הגדרתי בביוס שהמקום הראשון שבו הוא יבדוק את הבוט איהיה הכונן דיסקים. אז עכשיו כשאני מכניס דיסק XP, ומאתחל את המחשב הוא נכנס להתקנה של הוינדוס כמו שצריך... אאבבבללל איך אני מגיע למסך השחור קודם כדי לפרמט את C? תעזרו בבקשה :nixweiss: :nixweiss:

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by yaron266,

יש לי מחשב חדש ומהיר מאוד ואני מפעיל בו כרגע שני אנטי וירוסים-AVG ו-ANTIVIR ורציתי לשאול אם זה לא יעשה לי בלגן ולא יאט לי תמחשב

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  14. יש דבר כזה? אני רוצה סה"כ להמיר כמה קבצים לMP3.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  15. ^^

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by Interl-Conore,

יש לי אותם והמחשב מציג לי רזולוציות שביכלל לא נתמכות על ידי המסך!! איך אני מתכן את זה? ב CATALYST 6.4 זה לא היה ככה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by idan1836,

אני רוצה לדעת מאיפה אפשר להוריד את הפאטש (PATCH), של אופיס אקס פי שיהיה בעברית.. תודה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by X1000P,

מה השם של תוכנה שמוחקת רגי'סטרי?

19. (דרך היומן של גוגל)

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by root3:16,

התקנתי את התוכנה ואני לא יודע אם יש בה פיירוואל או לא, כי ממה שאני ראיתי לא כתוב שיש. מישהו יודע אם יש שם או לא? אם אין שם, איזה פיירוואל הכי מומלץ להתקין?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  21. במה יותר טוב Firefox Setup 1.5.0.6 מהאקספלורר ?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by AdamS,

שלום, בזמן האחרון ניתקלתי בבעייה מוזרה בתצוגת ההודעות וסידורם ב-Outlook. בדרך כלל הכל מסודר אצלי לפי תאריך הקבלה של ההודעה, בזמן האחרון כל ההודעות הנכנסות מופיעות תחת הקבוצה "ישן יותר". מצב זה היה גם ב"פריטים שנישלחו", אבל משום מה זה היסתדר שמה. כל מה שיצא מאותו יום סודר. תמונות להמחשה: תודה רבה לעוזרים, אדם

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by OFIRLEVY66,

איך אני עושה לייטסכרייב יש לי צורב מתאים ודיסקים מתאימים איך אני עושה זאת? אם איזה תוכנה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by player_1,

הורדתי את הבנצ'מארק 3DMARK 06 ממדור ההורדות של האתר ניסיתי לפתוח את ההתקנה שלו והוא לא מגיב תמונה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים