תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
הבעיה היא שאני שומע את הסאונד מקוטע, מה שמוזר זה שאתמול זה לא קרה... מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני בונה סרטון ב-movie maker ואני רוצה להעביר שקופיות של מצגת power point לסרטון כולל ההפקטים. מישהו יודע איך? אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
חלק אומרים שאין שום בעיה עם זה, והכי טוב להיות מעודכנים בדרייברים האחרונים, וחלק אומרים שהדרייברים ל-IDE מ-nVidia על הפרצוף, ועדיף להשאר עם המקוריים של הוינדוס...
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
חברה יש לי את הכרטיס קול הזה Realtek ALC882/D/M @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] וייש לי ונדוס sp2 xp בבקשה תנו לי את הדריורים המתאימים לכרטיס!
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים כשאני גולש באינטרנט בעזרת הפיירפוקס כל הזמן אני נתקל ב2 בעיות: כשאני צופה בתמונות, בעיקר בכמות גדולה של תמונות שנטענות ביחד [אשכול תמונות וכד'..] חלק מהתמונות נטענות בסדר וחלק מן התמונות מקבלות עיוות כלשהו, צבע שונה, חציה באמצע ודברים דומים.. גם כשאני פותח את התמונה בחלון חדש ומנסה לרענן זה נשאר אותו דבר וגם כשאני מוריד את התמונה למחשב זה אותו דבר. [דוגמא בתמונה למטה] את אותו עמוד בדיוק פתחתי עם הIE 6 והכל היה בסדר, מזה אני מבין שהבעיה היא בFF. הבעיה השניה היא ביוטיוב: חלק מהסרטונים שאני צופה בהם פשוט נעצרים באמצע, למרות שהסרטון טעון עד הסוף. נגיד והסרטון באורך 2 דקות, כל הפס האדום של הטעינה מלא אבל בדקה ו14 שניות פתאום הסרטון נגמר. ולכל האחרים זה ממ…
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
בעייה ב FIREFOX לא פותח קישור לאי מיול / אין אפשרות להסיר את התוכנה במלואה על מנת לבצע התקנה מחודשת. תודה
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני יודע שיש את - Easy Video Splitter ו-Easy Video Joiner, כשמן כן הן, לאיחוד ופיצול קטעי וידאו. אבל מן הסתם זה לא מתאים לחלק משחק, נכון? אז אני מחפש תוכנה שתחלק את המשחק (כ-6GB) - ל2 חלקים (יש לי דיסקים של 4.7GB) ואז שאני אוכל לצרוב יש בכלל תוכנה כזאתי? :-X תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לדמות כאילו הגלישה היא מארצות הברית??? כרגע אני משתמש ב HOTSPOT שהיא איטית להחריד וממש לא מומלצת!ומצד שני יש לי את TOR שמקונפג לפנדורה ועובד שם מצוין!האם ניתן להתאים את TOR גם ל-HULU כרגע זה לא עובד או כל תוכנה אחרת שעושה את זה יחסית מהיר למרות המרחק מהשרת שממנו אני גולש וכו בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, בתקיה "המחשב שלי" זה מראה לי שיש לי את כונן C וD [ביחד 250 גיגה] ופתאום הוא מראה לי גם כונן נוסף בשם Z שיש בוא אותו מקום כמו בכונן C ואותו שימוש במקום כמו כונן C, בקיצור הכל כמו כונן C רק שהתוכן של הכונן שונה. הנה שתי תמונות על מנת להמחיש: http://img508.imageshack.us/img508/1747/untitledkq0.jpg http://img266.imageshack.us/img266/5127/untitled1ft4.jpg
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
אהלן התקנתי את גרסה 1.73, Build 128 אני רוצה לשנות את שפת הממשק לאנגלית (מעברית). תודה! עדכון: עברתי לגרסה 1.90.0.1012, ועדיין אני לא מוצא איך להפטר מהממשק העברי.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, יש לי מלא תוכנות שעולות כשאני מדליק את המחשב וזה מאט את המחשב, עכשיו ניכנסתי לMSCONFIG ובטלתי כמה תוכנות והמחשב עדיים איטי, עכשיו נשאר עוד הרבה תוכנות ואני לא יודע איזה תוכנות למחוק, כדי לא לפגוע במערכת הפעלה או משהו כזה. צלמתי את התוכנות שמופעלות במחשב כמדליקים אותו, תגידו לי מה לימחוק כי אני לא מבין בזה כלום, הנה: חלק 1: http://img488.imageshack.us/img488/9595/startup5ha6.jpg חלק 2: http://img146.imageshack.us/img146/2988/startup6rx6.jpg תודה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
התקנתי את האופיס והוא רושם לי שהוא צריך להפעיל את התוכנה דרך האינטרנט או הטלפון רציתי לדעת עם יש קראק או משהו כזה ? אשמח לקבל תשובה ! תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כיצד אפשר לחלץ שיר מתוך משחק מחשב ? ישנו קובץ מסוים או שצריך תוכנת הקלטה ? או משו אחר ...
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
הסרתי והתקנתי שוב ולא עזר. אשמח לקבל עזרה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כך שמכשיר DVD רגיל שלא קורא DIVX יוכל לקרוא... היי אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית שבהכי פשטות אוכל להמיר את קובץ הDIVX שיש לי לפורמט שירוץ על די וי די רגיל... אשמל לקבל בבקשה קישור ישיר לאתר התוכנה או להורדת התוכנה והסבר איך אני אחר כך צורב את הדיסק.... בתודה מראש HIGHLANDER
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי תקשיבו ,נכון שפותחים את everest אז יש לכם ליד השעון את הטמפ' של כל רכיב במחשב? אז מה אומרים כל הצבעים שיש עליהם(ירוק,שחור,אדום וכו...) הנה: תודה.
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אהלן אהלן התקנתי השבוע ויסטה אולטימייט 32 ביט עם SP1 ויש לי בעיית תאימות עם מצלמת רשת של GPT נראה לי דגם I-CAM-140. ואללה הפכתי את האינטרנט בחיפוש דרייברים, הורדתי את כל העדכונים האחרונים של ויסטה ושום דבר לא עוזר. אני נוטה לוותר על הרעיון ולהחליף למצלמה יותר עדכנית אבל אם מישהו יציל אותי ויעזור אז יחסוך לי הוצאה קטנה. דבר נוסף שויסטה לא מזהה הוא התקן בשם "מעבד עזר" שאין לי מושג בשיט מה זה, פעם ראשונה אני נתקל בזה. התוכנה DRIVERMAX המצויינת בכלל לא מראה את שני ההתקנים האלה (לא כעובדים ולא כ-לא עובדים, פשוט מתעלמת מהם) כמו כן גם התוכנה VERSION TRACKER PRO מתעלמת מהם. אם מישהו יוכל לעזור לי בקטע של המצלמה אני אשמח למרות שאני על סף יאוש מזה, ונראה לי אעדיף לקנות חדשה. ומה ז…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
NERO7, דורש PLUGIN להמרה ל-AUDIO CD , לא מצאתי את ה- PLUGIN הנדרש
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לעצמי את המחשב והכל פועל כמו שצריך חוץ מבעיה קטנה כשנכנסים לדף אינטרנט עם וידאו (למשל ערוץ 10) את הוידאו רואים כאילו רק בארבע צבעים בצורה מטושטשת ופסיכדלית קצת יש למישהו מושג איך אני מסדר את זה ? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
אם ישי כרטיס מסך GEFORCE 7900 GS
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-