תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כשאני פותחת את מנהל המשימות אז לא מופיעות לי שתי השורות העליונות של החלון כלומר השורה עם ה-X ושורת התפריטים שמתחתיה יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר LX7 אלחוטי עם WAVE... עכשיו הכל עובד טוב ! עם הקדימה ואחורה בFF .. לפעמים הוא לא רוצה לעבוד פשוט לא עושה כלום... אני צריך לעשות ריסט כדי שיעבוד... מה זה יכול להיות? כל כך מעצבן... תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
פתחתי משהו חדש ב TAB חדש ואני ממשיך עם החלון הנוכחי עדיין. ואז כשאני בא לגלול מטה זה לא עובד. אני צריך ללחוץ על משהו בתוך החלון ורק אז הגלילה עובדת. ממש מוזר. זה כאילו שהממשק עובד לTAB החדש ובגלל זה הוא לא גולל לי את העמוד הנוכחי.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
ובכן יש לי סרט בפורמט - Divx ואני רוצה להמיר אותו לפורמט - Vcd או - Svcd. כדי שאוכל לצפות ב Dvd הפשוט שאינו קורא את כל הפורמטים. עם איזה תוכנה כדי להשתמש כדי להמיר את הסרט בצורה הנוחה ביותר. ממתין לתגובתכם בתודה מראש... עדיין מחכה לתגובות.....
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כשאני שם את המחשב על standby, אני יכול להחזיר אותו רק ע"י המקלדת, העכבר מכובה. באפשרויות העכבר אפשרתי חזרה מSTANDBY ע"י העכבר. לוקח לעכבר כ30 שניות לחזור לפעולה ולהדלק. מה הבעיה? ווינדוס XP SP2, עכבר RAZER COPPERHEAD (לייזר). תודה!
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתקין את הכרטיס רשת אבל הדיסק של ההתקנה לא עובד אם מישהו יכול למצוא אותו ברשת בבקשה תביאו לי זה דחוף זה מה שרשום על הדיסק: 10/10mbps 32 - bit pci bus fast ethernet adapter drivers % setup program version:1001
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ככה עד לפני כמה ימים הייתי פותח את דף הבית שלי (במקרה הספציפי שלי זה יהאו),והFF היה ישר מעלה אותו משום שהוא כבר היה בתוך ה cache,מלפני כמה ימים כל אתר שאני מעלה,הFF טוען אותו (הוא טוען אותו מהר אין לי שום דבר נגד המהירות),ואני לא מדבר על זה שהאתר מתעדכן,אלא סוגר,פותח אחרי שנייה והוא טוען אותו במקום להשתמש ב cache. זו בעיה נפוצה?מישהו נתקל בה ויודע איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי סרט ואני רוצה לגבות אותו אני רוצה לכווץ אותו כדי שיהיה באיכות טובה אבל אני רוצה שיהיה גם סראונד... יש תוכנה כזו? divx pro היא התוכנה שלי?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי בעיה : הגדרתי בפיירפוקס שכל פעם שאני יפתח אותו הוא יראה לי טאבים קודמים .. אבל משום מה כל פעם שאני פותח אותו הוא לא מראה לי טאבים אלה רק דף ריק . אני רוצה שכל פעם שאני יפתח אותו הוא יראה לי את הטאבים שהיו לפי שסגרתי אותו.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אוקי. קיבלתי היום מערכת מדהימה של polk audio 5.1. חיברתי את הרמקולים לרסיבר ואותו למחשב, רסיבר של JVC עם סראונד. לא הצלחתי לשמוע ברמקולים האחוריים חזק מספיק אז ניסיתי להגביר אותם ברסיבר ובדריבר אבל ללא הצלחה. לאחר מכן ניסיתי לעדכן דריברים והורדתי את הדריבר הכי חדש מהאתר של קריאיטיב אבל עכשיו אני שומע רק בסנטר ושני הרמקולים הקדמיים. ניסיתי להגדיר "ולשחק" בהגדרות אבל ללא בצלחה חושב לציין שלפני שהורדתי את הדריברים החדשים זה עבד ללא הרמקולים האחוריים :'( תודה על העזרה עריכה: עכשיו אני כבר לא שומע כלום
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני פותח סרטונים עם סיומת wmp ע"י המדיה פלייר קלאסיק שאני משתמש בו, הצבעים לא נכונים(ורוד,כחול,ירוק) במקום הצבעים הטבעיים. עם ה-wmp של חלונות הם נראים בסדר. נדמה לי שפעם זה קרה לי ושיניתי אחת ההגדרות בפלייר וזה עזר. איני זוכר מה זה היה, כל מה שניסיתי כעת לא עזר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום,יש לי משתמש חוקי ואני לא מבין למה שאני רוצה להוריד קאנטר או משהו אחר זה רושם לי שזה ייקח לפחות 5 שעות או לא יותר ופעם זה היה יורד לי ב10 דקות. התקנתי את steam כבר עשרות פעמים ולא עזר..
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות דיסקט איתחול על דיסק כי כונן דיסקטים שלי התקלקל... ואיך אני עושה את זה... ועוד שאלה האם אני יכול להפוף דיסק רגיל ל bootable ?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי בעיה במוניטור בפרמייר 1.5 כאשר אני רואה סרט דרכו לאחר חמש דקות הוא מפסיק אוטומטי האם יש דרך הפסיק זאת? דבר נוסף האם מישהו יודע איך אפשר לראות על מסך שלם? תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כבר יומיים איני יכול לבצע שיחות דרך התוכנה (גם מספר חברים לא מצליחים) ישנו צליל חיוג,אך מקבל השיחה לא שומע אותו.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
נתקלתי בתיבת דואר שמיד אחרי מחיקת הכמות העצומה של דואר הזבל שהתקבל, התיבה מתמלאת שוב בכמות עצומה של דואר זבל. מה עשוי להיות הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
samsung sl202 10.2 mega pixel כדי שמי שמוצא ידע שזה בטוח הדגם... תודה מראש!!1
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז ככה שמעתי שיש תוכנת פקס בwindows רציתי לשאול איפה אני יכול למצוא אותה, וגם קניתי לא מזמן מדפסת עם פקס Lexmark x1190 ואין לי מושג איך אני שולח משם פקס.....תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הורדתי את הבנצ'מארק 3DMARK 06 ממדור ההורדות של האתר ניסיתי לפתוח את ההתקנה שלו והוא לא מגיב תמונה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני לא מצליח לצרוב והכל בגלל הדבר שמסומן באדום. http://img228.imageshack.us/img228/5523/untitled5gf.jpg Image recorder מזה בכלל? כיצד לשנות זאת???
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
http://img154.imageshack.us/img154/652/31153285ru2.jpg זה קורה בתדירות דיי גבוהה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני לא שומע תסאונד הזה..במשחקים ובאינטרנט מה עושים?? (נ.ב שאני לוחץ בווליום כונטרול..אין לי אפשרוות להוסיף מידי..)
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-