תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תעזרו לי בבקשה יש לי את המשחק של היטמן 3 שהורדתי מביטורנט ונכנסתי ותיקייה אחרי שהוריד את המשחק ויש שם מלא קבצים שאני לא יודע מה לעשות בהם או איך לפתוח אותם. תגידו לי מה זה הקבצים האלה ואיך אני פותח אותם בבקשה! תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי גם שאלה בנושא לפעמים אני מוריד קבצים שמקובצים בSELF משהו בWINRAR או נZIP אבל זה כזה כיווץ מיוחד איך עושים כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום חברים מאז שהתקנתי norton internet security 2004 (חוקי) יש לי בעייה בגישה ל-newsgrops ב-outlook express מודיע על ניתוק חיבור IP בדקתי בהגדרות ה-firewall ומצאצי שport 119 פתוח מערכת ההפעלה היא win 200 pro - אנגלית האם מישהו נתקל בבעייה?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מישהו מכיר מאיכן אפשר להוריד את קובץ האיפוס של Content advisor ב אקספלורר 6 לאיפוס סיסמא ? תודה! כפיר. kfir@jesta.co.il
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כל אתר שאני פותח נפתח לי האתר הנ"ל : C:\searchpage.html איך אני מבטל אותו ?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי סרט ב-AVI שתופס יותר מדיסק אחד אני רוצה לחלק אותו לשניים על מהת לצרוב ואם צריך גם להעביר לmpeg
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא בריא להארדיסק אבל אין לי ממש ברירה.... אם זה חוקי אז קישור יהיה ממש אחלה אם זה לא אז רק שם יספיק... תודה מראש אור.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה שממש ישאיר את הדקסטופ, לא רק תמונה שלו.... כלומר אני מרוצה שומר מסך שיראה לי שינויים בזמן אמת..... מצדי שכל מה שהוא יעשדה יהיה רק להפוך צבעים... בשביל לשמור על המסך.... אז נראה לכם שיש דבר כזה??
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני יכול להפוך קובץ quicktime לקובץ צפייה במדיה פליר חלונות. האם ניתן? בבקשה פירוט מלא איך מבצעים והאם יש תוכנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש את התוכנה הזו... זה מאוד חשוב.... פשוט אני רוצה להיכנס למחשב השני שלי דרך האיי פי.. בנוסף אני צריך תוכנה שאיתה אני אוכל לשלוף את הקבצים..יש לי עבודה שאני צריך להגיש ליום שני וזה מאוד חשוב! תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לא מזמן נתקלתי במצגת של פאוור פוינט, שבסוף הופיע צליל (או שיר, לא משנה), שלא נראה לי נמצא באוסף של התוכנה. רציתי לדעת אם אפשר להוציא את הצליל הזה (ונגיד לשמור אותו על המחשב בפורמט כלשהו), ואם כן אז איך? ד"א-אני לא מתכוון להקלטה של האודיו מהכרטיס קול או לחילופין להקליט את זה תוך כדי הניגון-אלא לקחת את המנגינה מתוך הקובץ או משהו כזה ולשמור אותה. (טוב נו, אם אתם מוכרחים לדעת, זו המצגת הזאת) עריכה: הלינק למצגת לא עובד, אני מנסה לסדר את זה עריכה2: סידרתי את הלינק (העברתי לשרת אחר.....)
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לרשום תהודעה אז אם זה לא המקום סליחה . אני מאחסן בשרת לא חינמי והצלחתי להגיע לקבצים של אתרים אחרים שמאחסנים באותו שרת ..לראות לשנות הכול.. זה אבטחה כושלת של מנהלי השרת או שזה ככה בכל מקום ?.. אני שואל למה הדרך שראיתי תקבצים כזאת פשוטה ולא ניראה לי שאף אחד עוד לא עשה את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז ככה, הרבה תוכנות אחרי uninstall משאירות שאריות במחשב. לאחר מכן שמתקינים אותן מחדש(אפילו אחרי מספר חודשים) הן זוכרות נתונים מההתקנה הקודמת. עכשיו אני רוצה שתוכנות שאני מתקין מחדש יהיו כמו אחרי פורמט, להתחיל ממצב "נקי". אז איפה מאוחסנות השאריות האלה? ברג'יסטרי? אם כן אז זה בטוח לנקות כניסות ב registry של תוכנות שעברו uninstall? זה לא עלול לגרום לבעיות בווינדווס (XP) ? ואם לא איך אני נפטר מהשאריות האלה?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מתוך הידיעה לעתונות: "צוות הלוקליזציה העברית של דפדפן Mozilla פתח היום מערכת ויקי (wiki), מתוך כוונה ליצור במשך הזמן מאגר גדול של מאמרים בהם יוכלו להיעזר הן המשתמשים בדפדפני Mozilla ו-Firefox, ותוכנות אחרות מבית קרן Mozilla, והן מפתחי אתרים המעוניינים להתאים את אתריהם לתקנים. בנוסף, מיועדת המערכת לכלול מאמרים שיסייעו לכתוב הרחבות לדפדפנים, ערכות נושא, ואף לתקן בעיות בתוכנה ולשפר אותה." הוויקי החדש זמין בכתובת: http://wiki.mozilla.org.il/index.php תהנו!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את הבהירות של סרט ? שיהיה יותר בהיר ? במדיה פלייר יש אופציה כזאת
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום כולם ! אני צריך תוכנה שיכולה להפוך MP3 לWAV ואז אני צריך לערוך את הWAV זאת אומרת "לחתוך" את השיר ולהוציא ממנו את החלק הנדרש עדיף תוכנה פשוטה ולא כ'כ מקצועית כי אני צריך את זה בשביל הפלאפון שלי, אני רוצה צילצולים שהם במחשב שלי בפורמט MP3 להפוך לWAVה ולחתוך רק את הפזמון. בתודה מראש,לירן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם היום כשהדלקתי את המחשב ופתחתי את האקספלורר, האתר בית השתנה לי לאיזה קובץ searchpage.html שהופיע לי בתיקייה הראשית של כונן C. ניסיתי לשנות את הכתובת של האתר בית, ניסיתי למחוק את הקובץ, הורדתי תוכנות למחיקת דברים מציקים כאלה וכו', שיניתי בעצמי את הרג'יסטרי, ניסיתי למחוק את כל דבר שקשור לזה עשיתי לזה UNINSTALL בהוספה\הסרה של תוכניות - קראו לזה advanced searchbar. שום דבר לא עוזר, זה עדיין שם, זה תופס לי את האתר הבית, וכשאני מנסה להיכנס לאתרים - אני חייב לכתוב בתחילת הכתובת http:// לפני הWWW, וזה לא משלים לי את זה לבד, בנוסף לזה האינטרנט נהיה איטי רצח. למישהו יש רעיון מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
איך אני מוחק תוכנה לצמיתות?? ככה שלא יהיו שאריות שלה או כל רמז שהיא היתה על המחשב.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלומות ? יש לי בעיה...אני לא רואה שום מלל או תמונה או תוכן באף מייל שאני מקבל.. בימעתי בדיקה של וירוסים וspy ...וכלום. תומנה : ??? ניסיתי להגדיר חשבון מחדש וגם פרופיל משהוא יודע על הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
האם יש דרך או תוכנה שתאפשר לי להריץ סרטים במהירות כפולה, למען האמת אני רואה הרצאות בוידאו , באוניברסיטה, ואני רוצה להשתמש במהירות כפולה , המערכת שלי היא win 2000 , מה לעשות יש לי פנטיום 2 , אגב עובד מצויין .. או תוכנה אחרת , זה עובד בסטרימינג !. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים אופיס 2003 והתחילו להופיע לי הודעות שגיאה כמו זו(1), כשאני לוחץ על yes אז מופיע ההודעה הבאה(2). מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום. העניין הוא כזה: יש לי מנינ דיסק של סוני MZ-S1 אני משתמש בתוכנה OPEN MG שקיבלתי עם המכשיר, וגם דרייבירם קיבלתי. הכל עבד כמו שצריך עד אתמול. אתמול קניתי חבילת דיסקים חדשה, ואחרי כחודש שלא נגעתי בתוכנה, ניסיתי להעתיק שירים מהמחשב למכשיר. כשהוא התחיל להעביר את השירים אחרי כמה שניות, הופיע המסך הכחול המפורסם של וינדוס. (XP PRO) ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש, אבל זה לא עזר זה רק הרס! עכשיו היא לא עולה בכלל היא מודיע על איזה שהי בעיה ויש אפשרות לOK ניסיתי גם למחוק את הדרייבר, דרך הDEVICE MANAGER אבל רק חשבתי שמחקתי. אחרי שכביכול מחקתי, ניסיתי שוב לחבר את המכשיר והוא הופיע לי כאילו הדרייברים מותקנים. עוד דבר, ישנה עוד תוכנה שמגיע עם המכשיר, כשניסיתי להפעי…
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה באי מיול שכל פעם שאני נינכס הוא ניכנס למצב של low id ולוקח לו משו כמו 5 דקות להיתחבר קיצר אני צריך עזרה דחוף הוא מוריד לי על 0.5 help me plesaseeeee
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
לאחרונה עברתי מהגירסה של ליאון בעקבות ההתפתחויות האחרונות וכל הגירסאות שניסיתי ממש לא זזות לי. יש לי חבילה של מגה וחצי וראוטר,כל הפורטים שלי פתוחים ואני מקבל HIGH ID אבל התוכנה מורידה לי בלילה משהו כמה 40 מגה בקושי למרות שיש לי איזה 8-10 הורדות ויש גם מקורות. אני יודע שיש לי קרדיט חדש אבל מה שמעצבן זה שיש לי עוד מחשב בבית (לא חלק מהרשת שלי) עם חיבור אינטרנט של כבלים,חבילה של 750,והתקנתי במחשב הזה את אותם הגירסאות אבל במחשב השני האימיול יותר מהיר. מה אני יכול לעשות? כבר שיחקתי עם כל ההגדרות וכלום לא עוזר. דיברתי גם עם בזק ונטוויז'ן הספקית שלי והם בדקו ואמרו לי שאין לי בעיה עם האינטרנט,בדקתי גם עם הספקית והורדנו איזה קובץ מהם וראינו שהמהירות היא 200 בערך אז הם אמרו לי שהכל …
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-