עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yossibra,

מישהו יכול אולי להמליץ לי על אנטי פופאפ טוב שבאמת עובד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by Goose,

אני עובד עם ZA כבר הרבה זמן ושמתי-לב שכשהיא עובדת במקביל עם ה Emule היא טוחנת ים זיכרון. יש קובץ שהיא מריצה שנקרא vsmon.exe הוא מתחיל ב 5MB ווככל שהזמן עובר הוא רק גודל !!!! לאחר 12 שעות הוא הגיע לי ל 60 MB !!!!!! מישהו יכול לעזור לי ....

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן........................... שמעתי שיש EMULE חדש שבמקום EDONKEY עכשיו זה COW וזה מוריד הרבה יותר מהר...... איפה אפשר למצוא את ההתקנה של זה? אם בכלל כדאי להתקין את זה...

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by Roneng,

שלום לכולם ראיתי שבביוס יש אופציה של Wake up by alarm שבה ניצן להגדיר למחשב להדלק בשעה מסויימת. עכשיו להכנס כל פעם לביוס ולהגדיר שעה זה לא ממש נוח לכן אני מחפש תוכנה שיודעת לעבוד עם זה. מישהו מכיר אולי משהו בסגנון? המטרה שלי היא להפוך את המחשב לשעון מעורר, אבל אני לא רוצה להשאיר אותו דלוק כל הלילה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by coorva,

שלום רב יש לי מערכת XP PRO באנגלית מזה כשנתיים וברצוני לעשות סדר וניקיון ב- registry. האם קיימת היום תוכנה חינמית שעושה את העבודה מצויין או שאני חייב לרכוש את REGISTRY MECHANIC (לדוגמא), ע"מ שהעבודה תתבצע כהלכה? תודה

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by ברבר,

יש לי סורק mustek 600cp עריכת המודר:: הכותרת שונתה. בפעם הבאה הת'רד יינעל.

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  7. שלום,לאחרונה קיבלתי מחשב חדש עם צורב של סוני 230 (לא זוכר את השם המלא רק שהמספר הוא 230 ),עד עכשיו לא התעסקתי עם הצורב יותר מידי ולפני כמה ימים רציתי לגבות מידע עם הצורב,מיכוון שלא הייתה לי את תוכנה הצריבה של הצורב השתמשתי בתוכנה של הצורב של אח שלי 225 לעניין (תוכנה בשם BS GOLD שבא יחד איתו),טוב התקנתי ואני בא לצרוב אבל ללא פשרות,כזכור לי מהמחשב הישן לא הייתה בעניה לצרוב רק שפה הכפתור של רקורד וכל אפשרויות הצריבה לא ניתנים ללחיצה... מה הבעניה בעניין? יש בעיה עם הצורב עצמו?עדיף לי כבר לחבר את הצורב הישן שלי מקום ולקוות שזה יעבוד איתו? עם התראד יותר מתאים לתמיכה תכנית אבקש מהאחראי להעביר... תודה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by unknown,

אין לי מושג איך זה קורה או מה גורם לזה, אבל 90% מהמשחקים שאני נכנס אליהם, פשוט נתקעים לי בשלב מסויים, ואין אפשרות לחזור ל-windows, המחשב פשוט מפסיק להגיב והדבר היחיד ששנאר לעשות זה לכבות.

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by gabig12,

היו לי כמה קבצי וורד וקיבצתי אותם בוינראר ועשיתי סיסמא כדי שאף אחד לא יראה אותם עכשיו שכחתי את הסיסמא אולי מישהו מכיר תוכנת פריצת סיסמאות בוינראר?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by oev israel,

בסטרימינג באינטרנט, כשזה פועל על מדיה פלייר במהירות adsl הוא תוקע את המחשב (רק בתוכנה הזו, רק בחיבור מהיר). ההודעה שנרשמת: a fatal exception 0E haz occured at 0028:ff0a4b7c. the current application will be terminated. יש לציין כי רק ריסט למחשב אפשרי במצב כזה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  11. היי אחרי שפירמטתי תמחשב, התקנתי כמובן הכל מחדש, ואחרי שהתקנתי את האייסיקיו (אם זה משנה איזה גירסה, אז ה-4 עם) הופיעה לי הודעה שאמרה (בערך, אני לא זוכר בע"פ) אם אני רוצה לתת לאייסיקיו רשות להשתמש או לעשות משהו במשהו (נדמה לי ספריות או משהו בסגנון), אני לא הכי זוכר, אבל פשוט לחצתי "לא" וסימנתי ברוב טיפשותי שלא להציג שוב את ההודעה. מהרגע הזה נתקע לי האייסי והוא לא פועל. אני לוחץ על האייקון הפעלה והוא עולה אבל ישר לא מגיב. הבעיה נשארת גם אחרי התקנה של אייסיקיו אחר, לייט רגיל. אני פה בברוך מטורף, לא בא לי לפרמט פעמיים תוך 24 שעות, אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת אני אודה לו מכל הלב.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by izikd,

לפעמים אני צריך לעבוד עם גיבויי SQL ששוקלים סביבות ה70 מגה וזה כמובן קובץ טקסט. פעולה דומה בלתי אפשרית ע"י הכתבן, לשם השוואה פתיחת קובץ בגודל מגה לוקח כחצי דקה ולקיחת חצי מהזיכרון. אז האם ישנה תוכנה טובה אשר תיתן לי אפשרות לפתוח את הקובץ "בשלבים" או בחלקים או מה שלא יהיה, כל דבר שאיתו אני אוכל נורמלי עם קבצי טקסט גדולים? בתודה, איציק

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. האם יש תוכנה שהיא שעון מעורר שמפעיל את הווינמפ וכך אפשר להתעורר מהמוזיקה שלו והאם מישהו יודע איך אפשר לבטל את התוכנה שמוחקת כל דבר שהותקן על המחשב והיא מוחקת את מה שהותקן מיד לאחר הפעלת המחשב בשנית איך מבטלים תוכנה כזאת

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Thant,

המחשב שלי מחובר ברשת למחשב אחר אשר מחובר לאינטרנט דרך מודם USB הבעיה היא שעכשיו הmIRC לא נותן לי להתחבר לשרתים אשר דורשים IdentD מישהו יודע איך לפתור את זה? ניסית את מה שמציעים ב-tweakxp.com רק שזה לא כל כך עזר. אגב שני המחשבים עובדים עם XP pro עריכת המודר: הכותרת שונתה. בפעם הבאה תן כותרת עניינית לת'רד. תודה.

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  15. היה לי זון אלרם פרו עבד מעולה שיפר לי את הפינג ומהירות האינטרנט אבל נגיד היה לו באג שאם הייתי מכבה את המחשב או את הראוטר אז זה היה מאבד את כל ההגדרות שקבעתי לו ואת כל התוכנות שאישרתי להם גישה לאינטרנט שזה עצבן כל פעם מחדש.... עכשיו יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2003 שעובד מצוין רק שהוא האט לי את האינטרנט טיפה והעלה לי את הפינג ובמשחקי רשת עכשיו יש לי לפעמים לאגים וקפיצות... : \ בדקתי והיה לי זון אלרם פרו גרסה 4.5.354 משהו כזה אז הורדתי עכשיו 4.5.549 ואם הנורטון ימשיך להאט לי את האינטרנט אני אמחוק ואנסה את זון אלרם פרו הזה אני מקווה שזה יפתור את הבאג שהיה לי... ד"א כל מוצרי נורטון 2004 לא עוברים את הActivation אצלי למרות שיש לי סיריאל והכל אין זה פשוט לא מקבל אותו מוזר בט…

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  16. הכוונה שממש ישאיר את הדקסטופ, לא רק תמונה שלו.... כלומר אני מרוצה שומר מסך שיראה לי שינויים בזמן אמת..... מצדי שכל מה שהוא יעשדה יהיה רק להפוך צבעים... בשביל לשמור על המסך.... אז נראה לכם שיש דבר כזה??

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. הכותרת אומרת הכל , בניתי תוכנת בנצ' , ואני רוצנ שתגידו לי מה דעתכם. תודה , מתן. לינק: http://www.yousendit.com/d.aspx?id=D37E4BD49ADC73CBC255DFED7D9621A0

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום, אני מקים עמדת מחשב עם מצלמה ומחפש תוכנה/תוכנות שיעשו את הדברים הבאים: 1. ישמרו סרטים וינהלו ארכיון על ההארד דיסק - נגיד כל 6 שעות שומרת קובץ חדש עם שם שמתאר תאריך וזמן, ודואגת למחוק סרטים ישנים (נגיד סרטים בני חודש ומעלה) 2. ישדרו את הסרטים על גבי האינטרנט. 3. יוכלו לרוץ במקביל על אותה מצלמה (אם מדובר על כמה תוכנות) 4. יוכלו לרוץ באופן אוטומטי עם כל ההגדרות עם ההפעלה של המחשב. תודה מראש לכל העוזר, Ameralis Zaiir

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. אם זה לא המקום והמנהל מעביר - בבקשה תגיד לאן אתה מעביר חחחח זה המפרט שלי amd 64 3200+ albatron k8x800 pro pmi 512 ddr400 cl2 ati radeon 9800 peo 128 maxtor 80 sata supertalent case hec 475 2 fan windwos xp pro sp1a ב2003 אני קיבלתי 5800 וב2001 קיבלתי ככה מעל 19,000 אני רוצה לדעת אם זה טוב?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by a_nuke,

יש לי בעיה די מוזרה בווינאמפ... אחרי כמה זמן שהווינאמפ מנגן פתאום עולה הודעת Error כזאת של ווינדוס אקספי ואומר שהוא חייב לסגור את הווינאמפ עכשיו- זה קרה גם אחרי שהחלפתי לגרסאות אחרות של ווינאמפ לא קורה בשום תוכנה אחרת מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by lazy-bones,

יש לי מלא דיסקים ששיר ממשיך שיר, ובווינאמפ הוא מוסיף שנייה שקט בין שיר לשיר איך אני מבטל את זה? משנה את זה ל-0 ?? תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. שלום, יש לי חבר, שמחובר בפס רחב דרך השרת של הקיבוץ בו הוא גר - לאינטרנט. מנהל הרשת שם משתמש באיזשהו פירוול וחוסם את רוב הפורטים, חבר שלי צריך לדעת איזה פורטים בכל זאת פתוחים, כדי שהוא יוכל להגדיר את האימיול לעבוד דרכם - האם יש דרך לברר ?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by shaul,

איך אני יכול לשחזר את ההיסטורי של התוכנה...אם האיסיקיו מותקן אצלי ב2 תיקיות שונות, ואני רוצה את האיסיקיו מאחת התיקיות אבל לא יכול להכנס שם לתקיה...יענו השאלה שלי, היא בעצם איפה נשמר ההיסטורי

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. Started by miki_michal,

יש לי טבלה שבה מופיעה שדה של email באנגלית אבל חלק מהמייל רשומים באותיות גדולות וחלק בקטנות, אני רוצה להמיר את כולם ביחד לאותיות קטנות, השאלה האם יש יש פונקציה או מאקרו שעושים את זה ואיך בדיוק אני מבצע את זה , זה נורא חשוב לדוחות שלי. כמובן שיש לי הרבה רשומות ואני לא רוצה לעבוד אליהם אחד אחד, כל פתרון יצירתי אחר יתקבל גם... תודה. דוגמא. TTTTTT@HOTMAIL.COM שיומר אוטמטית לttttt@hotmail.com

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by אוריפ,

יש לי בעיה. יש לי OFFICE XP עם SP2. כשאני מקבל אי-מיילים בOUTLOOK EXPRESS אני לא מסוגל לפתוח את הקבצים שצורפו לאי-מייל. רואים שיש קובץ, אבל אין אפשרות ללחוץ (דוגמא בתמונה המצורפת). יש למישהוא מושג למה זה ואיך אפשר לגרום לזה להפתח? זה מאוד חשוב, ותודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים