תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בשבוע האחרון בכל הטראקרים שלי אני מקבל את השגיאה הזו, חלק מהטראקרים מורידים נפלא וחלק מראה אדום. (טראקרים מאתרים שונים ככה שזו לא בעיה באתר ספציפי). הפורטים שלי פתוחים בנתב (ועובדה שחלק מהטראקרים הוא כן מוריד), אז מה הבעיה? (יש לי ratio גבוהה ואני יודע שיש לדברים שאני מוריד הרבה seeders).
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ראיתי כל מיני תוכנות כמו מבית INTEL או עכשיו ראיתי מבית ATI נראה לי ואתם אומרים קוראים לזה תוכנות דיאבנוזה אני מחפש שם של תוכנה שאני יוכל בשעה מסויית בלי תזמון אוטמטי פשוט אני בא לתוכנה ומלמיך תכוח איוור של המאוור דוגמה.. כמו שאחד כתב פה שבער לו הכרטיס מסך אז הוא הלמיך את מהירות הזיכרונות איך אני עושה את זה כל זה? ואם אתה צריכים איזה של המעבד שלי או שם של הלוח אם תשאלו ואם זה לא מתאים מצטער תעבירו בבקשה. תודה מראש... בבקשהה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
נמאס לי מבעיית העברית ב - trilon ואני רוצה לברר האם גם במירנדה יש את אותה בעיה שבה הטקסט צמוד לימין ואז לדוגמא אם אתה מוסיף סימן שאלה בסוף משפט, הוא מופיע בתחילת המשפט... ובאופן כללי האם יש בעיות בתוכנה ... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לאחר שהסרתי את דרייבר של ati 3.8 עם דרייבר קלינר והתקנתי שוב אני מקבל הודעת שגיאה על קובץ dll Physloader.dll was not found בהפעלת 3d mark v גם לאחר שפיזיקס הותקן שוב וגם הורדתי ספציפית את ה dllsol ומיקמתי אותו ב sys32 יש פתרון???
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הרכיבים הקיימים: 1. מחשב מיני-נייד של ASUS (אינטל אטום) עם חיבור לאינטרנט. 2. טלויזיה LCD 32' ללא חיבור לכבלים מכל סוג כלשהו (YES, HOT וכד') רק עם ממיר דיגיטלי לצפייה ב-5 ערוצים (11,22, 10, 33 והכנסת). 3. חיבור RGB בין הלפטופ לבין הטלויזיה. המטרה: תוכנה שתאפשר לי לדעת בזמן אמת מה קורה בערוצים הנ"ל בזמן שאני עובד על המחשב כאשר צג המחשב הוא הטלויזיה. האם Windows Media Center מאפשרת לעשות זאת ללא חיבור לכבלים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס A8N-SLI Premium שיש לו כרטיס קול Realtek ALC850 8 CHANNEL CODEC . הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של ASUS והתקנתי אותו . המחשב מחובר לרסיבר שלי דרך כבל אופטי. אבל הכרטיס מוציא רק סטריאו ואני לא מצליח להוציא ממנו אפילו 5.1 ערוצים. אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הדרייבר או התוכנה של הכרטיס כי כשאני מחבר את הדיוידי שלי לרסיבר הוא כן נכנס למצב של 5.1 DOLBY DIGITAL תודה למי שיוכל לעזור לי..
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי מתאים לפורום הזה, אבל ראיתי שפורום off topic קצת דליל... כבר מספר ימים אני מנסה לפרסם מודעה בtrade zone, וכל פעם מקבל את השגיאה הבאה: פניתי באימייל לאתר- אין מענה. אני ממלא את כל השדות כראוי, כולל ה"אני לא רובוט". מחיפוש בפורומים, ראיתי שמישהו כבר נתקל בזה בעבר, ואף אחד לא ענה לו. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום ! יש לי את התוכנה QNEXT(תוכנה שמשלבת אייסיקיו ומסנג'ר),והיא אינה מאפשרת לי לקרוא הודעות אוואי של חברים וכדומה...ואינני יודע מאיפה אפשר להוריד סקינים לתוכנה...אשמח אפ תעזרו לי בהקדם,אסף.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אוקי הפעלתי line age2 הוא שאל אותי אאם לחסום את זה ובטעות עשיתי כן.. איך אני מבטל תחסימה?הסבר מדוייק בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי מספר פסקי זמן ממושכים אני חזרתי לעבוד עם Visual Studio.Net והפעם בעיקר בC# כשבעבר תיכננתי הרבה בVB (יש לי איתו עבר ארוך מאז VS4, אחח הנוסטלגיה ;D ). אז ככה, ניתקלתי בכמה דברים שאיך לומר, מעצבנים, ואני לא מוצא איפה לשנות את ההגדרות שקשורות אליהם (לא מצאתי בשום מקום בVS. לא גם לא בOPTIONS, למרות שיכול להיות שפיספסתי משהו): 1) בפרוייקט שאני עושה אז שיניתי את אחד הערכים של אובייקט מסויים בInitializeComponent והיצבתי בהם סדרה של משתנים. בעיקרון זה כמה משתנים שמתחברים לאחד והמשתנה הזה מוצב בערך באובייקט (oleDbConnection1.ConnectionString במקרה הזה). עכשיו, כל פעם שאני מוסיף אובייקט כלשהו חדש לForm אז השורות קוד של המשתנים והoleDbConnection1.ConnectionString וההצבה…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני משתמש בויסטה והורדתי Google Chrome ובשביל להציג סירטוני יו טיוב או תכנים בynet צריך להתקיןPlugin ואני לוחץ על התקו וזה נכשל כל פעם מחדש...מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מחכתי את הקובץ הזה כבר מלא פעמים והוא כל הזמן חוזר. משהו יודע מה זה?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני בונה סרטון ב-movie maker ואני רוצה להעביר שקופיות של מצגת power point לסרטון כולל ההפקטים. מישהו יודע איך? אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בזמן האחרון הסימניות בדפדפן כל הזמן נעלמות לי..אני שומר אותם מחדש ובפתיחה של המחשב מחדש הם שוב נעלמות.. היום זה הגיע למצב שאני אפילו לא יכו לשמור תסימניות.. יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ברבים מקבצי הארכיב שפרשתי (בעיקר קבצי RAR אבל נדמה לי שגם בקבצי ZIP) היו קבצים ששמם היה DS_Store. לפעמים היה בארכיב רק קובץ אחד כזה (בתיקיית השורש) ולפעמים גם בתיקיות משנה. מה היעוד של קבצים אלה? ע"י מי הם נוצרים? תודה וסוף שבוע נעים.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ראו פה: http://84.94.230.93/~tasraf/ לתוכנית שלי ברדיו אקסוום נחשו על מה התוכנית
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
סורי עם זה לא קשור לפה שלום, אני מחפש רקע של מטריקס עם האותיות והמספרים הירוקים שזזים האנימציה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
איך בתוכנה הזאת מגדירים שהתרגומים של הסרט בעברית לא יהיו הפוכים כי רואה תתרגום הפוך מה לעשות כדי לראות תתרגום כמו שצריך? ואיזה עוד תוכנות יש כמו התוכנה הזאת שאפשר לראות איתם תכני תלת ממימד כמו שצריך וטוב כמו התוכנה שציינתי איזה עוד תוכנות יש? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
המערכת היא חלונות 7 עם אופיס 2007. בעת מעבר לכתיבה של הודעה ב Outlook, מעל שטח הכתיבה מוצג סרגל. רוחב הדף הופך להיות 38 ס"מ וכמובן שהאותיות מאד מאד קטנות. בעבר זה היה נורמלי, כלומר דף ברוחב 21 ס"מ רגיל. מה השתנה? איך מחזירים עטרה ליושנה? היכן ואיך קובעים הגדרת דף כברירת מחדל הן לכתיבת הודעה חדשה והן למענה?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני צופה כל שבוע בהשרדות בנענע 10 האם יש דרך לצפות ללא הפרסומות המעצבנות?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתעזור לי לשנות את הגודל של מספר אנימציות מסוג gif בו זמנית (batch) מישהו מכיר תוכנה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אופציה חמודה שנתקלתי בה לאחרונה ורציתי לשתף. תפריט כלים, אפשרויות, אפשרויות לוח שנה, והוספת חגים (באמצע). אני מסנכרן את המחשב לPPC ומשתמש בו לעסק , ככה שהאופציה הזאת באה לי בול.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני רואה למטה שזה מוריד אבל זה נעלם לי מהמסך וכל מה שאני רואה זה את מה שמורידים ממני. מקודם המסך היה מחולק לשתיים. איך אני מחזיר את זה?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-