עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. רכשתי לאחרונה מסך 22, וכאשר אני גולש כעת באינטרנט אקספלורר הוא בד"כ מציג את האתרים בצורה מוגדלת ומרוחה על כל המסך (ככה"נ כדי להתמודד עם בעיית הצג הרחב). הבעיה היא שזה גורם לתצוגה להיראות גרוע, ואני מעדיף בהרבה את המצב הרגיל. האם יש דרך לשנות את האפשרות הזאת? ד"א בדקתי ואני על Zoom של 100% וגודל כתב medium. הערה: אותם אתרים נפתחים בצורה רגילה מדי פעם, וכן בדפדפנים אחרים.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by luba,

שלום לכולם, גלשתי בפייסבוק וקבלתי מספר הודעות מחברים שמובילות לקישור וידאו... נכנסתי לקישור הקובץ לא נפתח לי... בדיאבד גיליתי כי זהו קישור המכיל וירוס.... למישהו יש עצה? תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by alidanon,

שלום לכולם... השאלות שלי הם כאלו: 1) שאני משתמש בקידוד של H.264... ביזו תבנית הכי רצוי לשמור את הקובץ? AVI? MOV? MP4?... 2) אני רוצה לקודד בפורמט זה בעזרת וירטואל דאב... אבל אין לי שם את המקודד H.264 אלא יש לי שם את H.263/ H.261 יש לי חבילת מקודדים עדכנית! כי בתוכנה SUPER כן מופיע לי המקודד... מה לעשות? אני ישמח להסבר... מדריך על קידוד ב H.264 או כל דבר דומה תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מעניין אותי לדעתם אם פרצות האבטחה הקיימות בIE מאפשרות לאנשים לנצל גם מחשבים המוגנים בFIREWALL/ANTIV אני חושב שלא אבל עדיין לא סגור על זה... לא אהבתי את המוזילה/פיירפוקס רק האקספלורר נוח

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  5. אני רוצה למחוק אבל אני לא מוצא את האופציה. מחיקה של האייסיקיו והתקנה מחדש לא פותרת. למישהו יש מושג\דרך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  6. Started by Satlan,

אהלן, אני מחפש תוכנה שאפשר לחתוך קטעים משירים,להעלות ווליום טרבל וכדומה כמו goldwave למי שמכיר. העניין שבויסטה כל העניין של הסאונד השתבש..וכך גם התוכנה. אם יש המלצות למשהו דומה, זה יהיה מצויין. בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by ^GunX^,

יש לי גיפורס 2 gts ( :-\) , ניסיתי להוריד את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של נבידיה וזה לא מסכים להתקין לי אותם .. זה אומר שזה לא מזהה תחומרה משהו כזה .. ניסיתי את הדרייברים של אומגה אבל הם עושים בעיות .. וגם דרייברים ישנים יותר (של נבידיה) אבל גם הם עושים בעיות (אולי הם ישנים מידי אין לי מושג..), מישהו יכול לעזור לי ? ??? תודה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by Liran -,

שלום לכם יש לי בעיה קטנה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי בה, אז ככה ... אולי לא כולכם שמעתם, אבל יצאה גירסה ניסיונית של Norton AntiVirus 2005 למס' חודשים בלבד ( גיסת ניסיון : ). היום התקנתי אותה, עד עכשיו השתמשתי ב - Norton SystemWorks 2004 + Norton AntiVirus 2004 והכל עבד פשוט מושלם ! העידכונים עבדו כל הזמן, הכל עבד טוב בקיצור. אחרי שסיימתי להתקין את הגירסת ניסיון של האנטי וירוס, נכנסתי אל ה - Live Update על-מנת לעדכן את האנטי וירוס שיעבוד בצורה טובה, בסיום העידכון, אחרי שהוא הוריד את כל העידכונים + התקין אותם, קיבלתי את הדו"ח הבא : ( הכל היה מסומן ב - V ירוק, פשוט לא רואים את זה בתמונה :-\ ) אוקיי, חשבתי שהכל בסדר והמשכתי, נכנסתי אל האנטי וירוס עצמו כדי לסרוק את…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  9. בכל פעם שאני פותח, עוצר וממשיך לנגן או סוגר וידאו ב-bsplayer (2.57) אני מקבל את הודעת השגיאה הזו: ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונות אבל שום דבר לא התאים למערכת ההפעלה שלי (7) יש למישהו פתרון לבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני רוצה לשנות תמונה בפרופיל ושכחתי מאיפה מורידים את הקישור לתמונה זאת תוכנה עם ציור של FROG צפרדע מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  11. Started by Lalin,

שלום, קניתי מסך חדש ודיסק ההתקנה שלו מצליח רק להעלות את הכותרת של היצרן. בעקרון לא ידועה בעיה של כונן הדיסקים. מה לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MiniMizer,

יברך הערנב את Mustek האדירה! סוף סוף הצליח לי הטריק שהם הציעו!! איזה כיף לי איזה כיף לי, סוף סוף גם לי יש סורק שפועל בXP!!! סורק חמוד שלי! התגעגעתי אליך! בהחלט ארוע המתאים להרמת כוסית!

• 22 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. Started by AliceInChains,

שלום, יש לי מסמך PDF באורך 200 עמודים כאשר לכל דף יש כותרת עליונה וכותרת תחתונה. יש לי ADOBE ACROBAT 9 באמצעותו אני יכול להסיר את הכותרות האלו ידנית כל דף..200 פעמים... יש דרך להחיל הסרה של חלק עליון של דף על כל המסמך? בתודה, עידן.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Bah_gots_pIII_450,

MSOE.DLL אתם יכולים למצוא אותו בתיקייה של outlook express. תודה.

15. הכותרת פשוט אומרת הכל : כיצד אני יכול לכווץ ב - Winrar ולהגן על הקבצים בעזרת סיסמא ? כלומר לנעול את הכיווץ. תודה רבה מראש לעוזרים, The Wizard

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. הנה ההודעה שאני מקבל, התוכנות שהתקנתי היום הן Visual Web Developer ו-DirectX 10, יכול להיות שקשור לאחד מהם? ועוד תופעה מוזרה שמצאתי ב-Task Manager, וקוראים לזה mscorsvw.exe, לא הופיע לפני כן, אולי יש לזה קשר? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by Ibrow-Now,

הם מוציאים את זה כבר לפני ש2005 באמת מגיעה?

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. אני חושב שכתבתי את כל השאלה בכותרת, כתבתי את זה: "c:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" http://www.drek1.com"c:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" http://www.drek2.com "c:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" http://www.drek3.com הבעיה היא שהוא פותח את האתר הראשון ורק אחרי שאני סוגר אותו הוא פותח את החלון השני, איך אפשר לעשות שהוא יפתח את כולם ביחד?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by benor,

לחבר שלי יש WIn XP + SP2. המדפסת היא hp psc 2210 all-in-one הוא התקין עם הדיסק התקנה שבא עם המדפסת וזה מה שזה עושה לו. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  20. הרבה פעמים קורה לי שאני שוכח לעשות דברים מסוימים בזמן ותאריך מסויים כמו למשל להרים טלפון ולברך קרוב משפחה שיש לו יום הולדת . אני מחפש תוכנה רצוי חינמית שתאפשר לי להזין לתוכה תאריך וזמן לביצוע . וכשיגיע אותו תאריך וזמן , התוכנה תדע להשמיע הודעה קולית ( שהוקלטה מראש ) ולהציג את הטקסט הנילווה שהוכנס מראש או סתם להציג תמונה כולשהיא . דוגמא מעשית : יום הולדת של אחי חל ב-25.12.2006 אני מזין את התאריך הזה והשעה הרצוייה 20:00 אני מזין את הטקסט שאני רוצה שיופיע על המסך : " אני מקליט דרך המיקרופון את המישפט שאני אומר בקול רם: "היתקשר היום לברך את אחיך לרגל יום הולדתו" אני מורה לתוכנה לנגן בתאריך ובשעה הרצוייה את אותו קטע שהקלטתי מראש לפורמט mp3 כך שהתוצאה הסופית היא שב…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by xTz,

אהלן מצורפת תמונה http://img116.imageshack.us/img116/737/scarydz7.gif הורדתי סרט בחלקים שונים שכנראה צריך לפתוח בwinrar [אתם בטח מכירים את השיטה] הבעיה שאני לא מצליח לעשות את זה עם הסרט הזה, אני נתקל בהודעת שגיאה אולי צריך לעשות משהו אחר? תודה[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 18:43:04 הסתדרתי(:

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by abatiah,

הורדתי את CCLEANER ובעוד שהוא עוזר באספקטים מסוימים מנבירה בבכל מיני תיקיות בC אני רואה שהמון דברים פשוט לא נמחקים. לדוגמא תיקיות הTEMP למיניהן, המון תיקיות ריקות שנשארו מתוכנות עבר (ומגורמים שהשתחלו בצורה חשאית, כמו הסרגלים של CONDUIT), ועוד כל מיני דברים שאין לי מושג מה עושים ומה עשו. כבר הרבה שנים שלא השתמשתי בעזרים לניקוי המחשב אבל ממה שאני זוכר פעם, היו הרבה יישומים שבהרצה עוקבת מצאו דברים שקודמיהם פספסו. כך שאם יש לכם המלצה על תוכנת ניקוי טובה, אשמח לשמוע! תודה.

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by sigma,

מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  24. היי, מקווה שהשאלה מתאימה לכאן. התקנתי אילוסטיטור על מחשב וינדוס 8 64 ביט, התוכנה לא מוכנה לפתוח את קבצי האילוסטייטור שיצרתי במחשב אחר, הדרך היחידה לפתוח אותם הוא או לפתוח אותם מהדסקטופ, או על ידי שינוי שם תיקיות לעיברית. ההודעה היא file cant be found. מישהו נתקל בתופעה ?

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by עמית111,

שלום יש לי בעיה מעצבנת באנטי וירוס Kasparsky: פתאום הופיעה לי את הסמל הזה למטה של המרכז אבטחה בצבע אדום עם איקס עליו ורשום לי בתוך ה Kasparsky הודעה באמצע למי שיש לו את זה: signatures are obsolete ובצבע אדום כאילו בעיה אם לוחצים על זה זה שואל אותי אם לעשות update ושאני עושה את זה זה נשאר ככה אותו דבר. ולפעמים הוא עוצר באמצע וכותב לי ככה: updaten is not required מישהו יודע מה עושים? תודה!!!

• 12 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.