תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
ישנם אתרים שלא תומכים בדפדפנים האלה וכשנכנסים לאותם אתרים לא רואים חלקים מדף האינטרנט. האם יש פתרון לבעייה הזו?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אני לא יכול לשלוח הודעות דרך האווטלוק אקספרס (outlook express) כל פעם שאני מנסה לשלוח הודעה מופיעה השגיאה הזאת: אל תדאגו בקשר למה שמחקתי בלבן אני רוצה לשמור על שמו של חבר שלי. אבל זאת כתובת פעילה ואפשר לשלוח אליה. וזה קורה לי לא רק לכתובת הזאת. מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איכות-כמה שיותר טובה. מכירים משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תאכלס מה הכי פחות ... כי האקספלורר תופס לי 30K~
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה מאוד ישן לפני 8 שנים 98 Lifeview FlyVideo לאחרונה חיברתי אותו , אך הדרייברים שהיו לי היו עבור WIN95 ולכן הורדתי דרייברים מהאינטרנט , חיברתי כבל אנטנה לכרטיס והצלחתי ל"תפוס" מונה אך ללא קול (חיברתי את יציאת הקול של הכרטיס לכניסה של הקול במחשב) , למשהו יש רעיון מה הבעיה , אולי הדרייבר שהורדתי לא טוב (למי שיש אני השמח) בברכה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מקווה שאני כותב בפורום הנכון. אני לא יודע איך להסביר יותר מדיי אבל יש משהו די מציק בכרום. לדוגמא שאני רוצה להיכנס לאתר: www.asus.com ומצפה להיכנס לאתר העולמי הוא טוען לי אתר ישראלי. אני לא רוצה, אם הייתי רוצה ישראלי הייתי מחפש ונכנס עצמאית. זה לא רק באתר הזה אלא בעוד כמה. אני גולש דרך הגוגל כרום (ניסיתי גם דרך האקספלורר ואותה תקלה גם שם). איך אני מבטל את השיט הזה...? זה רק בשבועיים האחרונים השתנה לי וזה מעצבן. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי מצלמת רשת ההתקנה נעצרה באמצע עם הודעה שהדריבר המצורף לא מתאים לSP2 בכל רחבי הרשת לא מצאתי דרייבר למצלמה נא עזרתכם פניתי גם לחנות אני מניח שפה אקבל תשובה מהירה יותר TEAC MX-6 מצלמה 1.3 מגה פיקסל AMD 5200 , 2GB, 250GB, ASUS M2N-X WIN XP SP2 PROFESSIONAL
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מה נראה לכם עדיף? אני כרגע עם NIS 2007, עדיף לעבור לAVG? אולי קספרסקי? עם מקאפי אפעם לא הסתדרתי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח כמובן גם לכל גרסא חדשה יותר. מצאתי את העמוד הזה ב-softpedia, אבל כל ששת ה-mirrors בו לא עובדים.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בהמשך לשאלתי הראשונה לגבי הפעלת יישומי דוס ב-XP. אני יודע שב-98 אפשר לעשות דיסקט איתחול. האם ב-XP אפשר גם? והאם ניתן יהיה לראות דרכו Partition בפורמט Ntfs? 8)
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במקוריות של האופיס (לא הוינדוס)! הוא מציג לי את הכוכב הכחול הזה של האופיס - לא של הוינדוס! הוינדוס שלי: xp pro sp3 מקורי! יש לי אופיס 2007! הנה תמונה: והנה מה שזה מציג לי בשורת משימות ליד הכוכב: זאת לא בעיה בוינדוס, אלה באופיס! אז מה עושים כדי להיפטר מזה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שמתאים למערכת הפעלה הזאת. יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום התקנתי את VirtualBox, התוכנה עובדת ממש טוב. אני רק תוהה לגבי משהו. כשיוצרים מכונה וירטואלית חדשה, יש שתי אפשרויות: 1) ליצור בנוסף, גם דיסק וירטואלי 2) להשתמש בדיסק וירטואלי קיים את האופציה הראשונה אני מבין מאד, ובה גם השתמשתי.. יצרתי דיסק וירטואלי, ועליו התקנתי את Windows XP. אבל.. באיזה מצבים אופציה 2 שימושית? למה שאני אביא דיסק וירטואלי ממקום אחר כלשהו? (ומאיפה בכלל אני יכול להביא?) תודה רבה card
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי אנשים, היום החלטתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש.. הכל היה בסדר, התקנתי את הציפ סט, התחברתי לאינטרנט, הכל עבד התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (האחרון שיצא) ל X850 ושהפעלתי מחדש, המחשב עשה בוט הכל היה טוב, אבל שהווידוס עלה, המסך ניהיה שחור והנורה של המסך התחילה להבהב (אמורה לעבוד קבוע) פירמטתי את המחשב, התקנתי את מערכת ההפעלה מדיסק אחר, התקנתי שוב הכל מחדש אותו דבר... (ניסיתי אפילו להתקין מערכת הפעלה על הרד דיסק שונה) קראתי איפשהו , שהדרייברים של ATI אחרי גירסא 6.5 כבר לא תומכים ב X850 אז הורדתי את 6.5 מהאתר כאן.. חשבתי שזה יעזור, ולא עזר. עדיין מסכים שחורים. הכרטיס מסך תקין, עד לפני כמה שעות שיחקתי בו משחקים והכל היה בסדר. יש למישהו רעיון? אני מנסה למצוא דרייבר ישן של O…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי החלטתי לפתוח מדריך על טכניקה מאוד ידועה בעולם הפירסום טכניקה מאוד מגניבה שאבא של חבר שלי לימד אותי הערה: המדריך הזה פורסם בפורום עיצוב בgamer ואני הוא זה שכתב אותו אז ככה הטכניקה היא שילוב טקסטורה בעצמים בעזרת פוטושופ למשל הנה התמונה שעליה עבדתי כשהוא הסביר לי לאחר שילוב עם טקסטורה של חמניות יצא לי ככה ועכשיו למדריך פתחו תמונה של אובייקט (רצוי כהה)בפוטושופ תצרו סביבו את הבחירה הזאת (זה עםהנמלים האלה) בדרך הנוחה לכם אני השתמשתי lasso tool פתחו את תמונת הטקסטורה וגררו אותה לתמונת האובייקט בעזרת הMOVE TOOL (חץ קטן בצבע שחור עם צורת חץ הזזה של ווינדוס לידו) כך שתכסה את כל האובייקט תלחצו על לשונית הPATHS לחצו CTRL וסמנו את הציור שיש שם סמנו את שכבת הטקסטו…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
א. נניח שמחקתי חלק קטן מאמצע הטיים ליין. איך אני גורם לשאר החומר בטיים ליין להיצמד לשמאל כדי שלא יהיה חלל ריק וכדי לא להתחיל להצמיד כל סרטון ידנית לצד שמאל בטיים ליין ב. נניח שבחרתי סימון בתוך סרטון שאותו אני רוצה, נגיד 20 שניות מתוך דקה של סרטון, ואחר כך אחרי שכבר יש לי את ה20 שניות בטיים ליין אני רוצה מתוכם חלק של 5 שניות מתוך האמצע של הסרטון הגזור. איך עושים את זה? זה שלח בטעות פעמיים
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בעת שמיעת שירים בעברית או שמופיע לי ג'יבריש בתוסף או מילים של שירים לא קשורים למה שמתנגן עכשיו. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? או שיש לכם המלצה לתוסף אחר שעובד גם על שירים לועזיים וגם על שירים ישראלים בצורה טובה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מאתמול אני פתאום לא מצליח לראות מפה בגוגל מפס - נכנס לאתר ולא רואים שום דבר (רק במוד EARTH). ניסתי להיכנס ב 3 דפדפנים שונים ב 3 מחשבים שונים (בבית, מחוברים ברשת, בכל מחשב 3 דפדפנים שונים) - אותן תוצאות. אני גם לא יכול לראות את המפה באתרים כמו TRIPADVISOR - הגריד ריק או שאני מקבל במקום הריבועים "Sorry, we don't have imagery here". מה ניתן לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, החלפתי מחשב ושחזרתי את המייל שלי.הבעיה כל המיילים שהיו בטיוטות נמחקו. יש מה לעשות? נ.ב המחשב השני מת.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
בשתי התוכנות הללו, יש לי בעיה להקטין את חלון השיחה (עם המקש האמצעי הריבוע). כשאני מקפל אותו אז זה סוגר לי את חלון השיחה וזה ממש מעצבן ומפריע , ואני לא יודע מה אפשר לעשות. כבר מחקתי והתקנתי שוב וזה לא עזר. אני עובד עצות תודה.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, אני לא מחפש איזה תוכנה ניהול במסווה של תוכנה דואר, אלא רק תוכנה ניהול.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי דף רגיל שבכל עמודה יש נתון אחר, ופרטים לגבי הנתון, משהו ממש פשוט בלי אף נוסחה, לדוגמא: תל אביב ירושלים 544 12 423 65 וכך הלאה. יש אפשרות שהוא לא יתן לי לכתוב את אותו נתון פעמיים? לדוגמא אם כתבתי מתחת לתל אביב את המספר 123, אז שלא יתן לי לכתוב שוב (בת"א) ויש אפשרות שהוא יסדר לי אוטומטית כל פעם שאני מכניס נתון מA לZ? תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני זקוק לפאצ' ל-overnet שיעשה אותו pro. אמרו לי שזה יכול לשפר ממש טוב ת'מהירות. ואין אין פאצ' אז הגדרות אופטימליות או משהו כזה,אני ישמח לקבל את שניהם. נ.ב. אני חדש אז שלום ;D
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום, אני מקווה שאין פה איסור לדבר על תוכנות שיתוף, אני בכל מיקרה חדש ואני לא בקיא עם החוקים אז בבקשה אל תשימו לי באן מנהלים (-: השאלה שלי היא כזו - יש לי ראוטר והבנתי מחבר שזה פוגם בשיתוף הקבצים באימיול ושהתוכנה לא תפעל כראוי ותמצא את כל הקבצים שבשרת - מה שרואים באימיול ויזואלית ככיסוי שחור על העיניים של החמור. חבר שלי אמר שיש הגדרות שמסדרות את העניין ושאני צריך לשאול אנשים עם יותר היכרות עם התופעה. יש פה כאלה? אני אשמח לעזרתכם, תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-