תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני זוכר שפעם היתה לחבר שלי תוכנה שמותחת את הסרט על כל המסך (במידה וזה סרט בפורמט WIDE SCREEN) השאלה איזה גירסא אני צריך ואיך מגיעים לאופציה הזאת, וחשוב מאוד.. עם איזה תוספת אני יכול להריץ כתוביות לתוכנה הזאת תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בכל חתימה שאני מנסה ליצור בתוכנה MICROSOFT OUTLOOK 2000 לאחר שאני יוצר מייל, החתימה מופיעה עם המון רווחים בין המשפטים, מה שלא נראה בתוכן החתימה המקורית. מישהו יודע איך לפתור תקלה זו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד אותו?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מי מכיר וירוס SPOILER או SP.EXE ,איך מסירים אותו (נורטון אנטיוירוס 2002 מעודכן לא עוזר)
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איך אני יכול לשמור את המידע שאני משנה בתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
פורצים שינו לי את הססמא של האיסיקיו.. ועכשיו אני לא יכול לעשות לוגין.. אין איסי. פתחתי חדש. עכשיו, באיסי הישן היה פוול כוסיות. סתם, היה המון אנשים ואני לא זוכר את כולם.. בקיצור, לפני שפרצו לי נכנסתי באיסי 4 וגם בגרסת הפרו.. יכול להיות שמה שיש לי במחשב, אפשר לעשות אימפורט של השמות והמספרים שהיו ולשחזר את מי שהיה לי באיסי? תודה שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
כאשר אני מוריד עדכון ל common client אני מקבל את הודעת שגיאה וכאשר אני בוחר details אני מקבל את הפירוט הבא: Windows XP 5.1.2600 Service Pack 1 Common Client Core 2.0.2 Could not find installation path for at least one component. בעיה נוספת... ניסיתי להתקין גרסת shareware של norton personal firewall קיבלתי הודעת שגיאה ומאז מופיע איקס אדום על האייקון שלו ב system tray גרסת shareware... מישהו יודע משהו?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
לפורום שלום, פעם ראשונה בפורום, ומנסה לקבל תשובה ל: בכל פעם שאני מפרמט את ה HD, ומעלה מחדש את windows 98SE, ולאחר מכן Office XP , ה HD , עובד ללא הפסק, ומידי 30-60 שניות אני מקבל את ההודעה הבאה: abnormal termination, של התוכנה הבאה: Program files\common files\system\Mosearch\Bin\Mosdmn.exe באופן טבעי, אני מנסה להגיע לstartup, על מנת להפסיק את הפעולה, אך באופן מפתיע, התכנית לא נמצאת שם?? א. מה זו התכנית הזו בכלל? והאם ניתן למחוק אותה בכלל? ב. איך מפסיקים אותה?? תודה מראש על כל עזרה. בברכה, פושטק
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני התקנתי את האימיול של lionetwork יש לי router של edimax התקשרתי לתמיכה והם פתחו לי את הפורטים שצריך ובמשך תקופה האימיול עבד מצוין. בזמן האחרון שאני מפעיל את האימיול שוב יש לי low id. יכול להיות שהפורטים שהם פתחו לי נחסמו שוב?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבא אני אוכל לנהל את המלאי ואת זמן העבודה תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
עלתה לי תוכנת חיפוש אוטומטית על הרגסטר ובכל פעם שאני רושם כתובת בשורת כתובות אני מקבל הודעה שהדף לא זמין איך אני מתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אחים שלי. יש לי מצלמת אינטרנט של NEAO כחולה כזאת.. ויש לי אפשרות להקליט דרך ה MOVIE MAKER עד 3 שעות... הבעייה שברגע שאני מקליט אי אפשר לסגור את ה MOVIE MAKER ואז בעצם מי שעל המחשב רואה שאני מקליט אותו! אז רציתי לדעת איך אני יכול אם בכלל.. להקליט דרך המצלמה אבל שאני יוכל לקווץ את התוכנה שלא יראו שהיא עובדת. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הגירסא הזאתי אבל יש לי היסטוריה ארוכה מאוד וחשובה עם כמה משתמשים ואני רוצה להעביר אותה לicq 4.0 כשאני יתקין אותו האם זה אפשרי? תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הנורטון בודק כל קובץ שאני מעביר ממחיצה למחיצה לפעמים יש delay של כמה שניות עד שהקבצים ממשיכים לעבור (הוא מקפיץ חלון ושואל לאישור) איך אני מבטל את האופצייה הזו אני מעוניין שהוא יבדוק רק קבצים שניכנסים למשב בלבד כולל מיילים
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לעיתים קרובות קורה לי שאני לא מצליח למחוק סרטים שהורדתי דרך אימיול. רק סרטים כאלה. בהתחלה מחקתי אותם דרך תוכנת System Mechanic. אח"כ זה לא הצליח למחוק אותם ומחקתי דרך האימיול (יש שם אופציה כזאת) אבל עשכו אני לא מצליח למחוק את הסרט בכל דרך שהיא. הוא רושם לי: It is being used by another program or person. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני מוחק את זה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום רב, אני הורדתי גירסא מתקדמת של מסנג'ר 6.2 ואני רוצה שהווינדוס מסנג'ר יפסיק לעלות לי בזמן עליית הווינדוס, מכיוון שאני מתחבר אז הוא ישר נפתח גם כשאיני רוצה. הורדתי את ה-v בכלים ועדפות של המסנג'ר, וגם נכנסתי ל- msconfig ->startup ושם גם הורדתי את ה-v של המסנג'ר, אבל זה עדיין פועל בזמן עליית הווינדוס וההתחברות לאינטרנט... כיצד אני מפסיק זאת? איזה עוד דרכים יש להפסקת עלייתו של המסנג'ר בזמן ההתחברות לאינטרנט והכניסה לווינדוס..?? תודה
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את תוכנת האנטי וירוס Kaspersky Anti-Virus Personal ? האם מישהו עבד איתה? רשמים? דעות? http://www.kaspersky.com/
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הקדמה: אבא שלי כול הזמן שואל אותי למה אני לא עושה משהו מועיל עם המחשב במקום לשחק כול היום "במשחקים מטופשים" כמו שהוא מגדיר אותם. תמיד התעננינתי בתוכנות כמו MAYA ו3DSTUDIO MAX ותמיד רציתי ללמוד לעבוד איתם אבל אני ממש לא מבין בנושא וכמו כן לא יודע איזו מערכת צריך בשביל זה. אני מחפש תוכנה שדומה מבחינת הכלים והאפשרויות לתוכנות שהזכרתי אך תיהיה יותר קלה לשימוש ותאפשר לי לרכוש ניסיון ולהתקדם אליהן
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי ביה קטנה בנרו (5.5.10.20): כאשר אני גורר קבצים כדי לצרוב אותם, במקום שיופיע לי השם בעיברית אני רואה ____ איך אני מתקן את הבעיה הזאת ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מחפש תוכנה או טריק ליצירת קיצורי דרך כמו ctrl alt del שבוריאציות שונות של מקשים יוכלו לפקודתי להעלות או להפעיל תוכנות או פקודות מסוימות
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אך אני מסדר את הריבועים ב SVCD יש לי Codec ל DIVX ו XVID אבל עדיין רואים ריבועים עזרררררררררררה
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לכבות לי את המסך בזמן נתון שאבחר , כמו שיש את האופציה ב WIN98 וב- WIN2000\XP . תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
BACKROOM.ROXY שזה סוג של סוס טרויאני ושהוא לא יכול לתקן את ההבעיה כמו כן גם קיבלתי ממנו (נורטון) הודעות על דואר יוצא שהוא לא יכול לשלוח (לא מותקן אצלי OUTLOOK) בררתי קצת על הוירוס הזה באתר של נורטון ויש שם הוראות הורדה לוירוס הם כותבים שם לעדכן את התוכנה (LIVE UPDATE) ולהוריד "ווליו" מה"רג'יסטרי" התוכנה שלי מעודכנת ולא מצאתי את ה"ווליו" שהם מדברים עליו הוא לא קיים אצלי ניסיתי להפעיל את נורטון במצב SAFE MODE (דרך אגב אני משתמש בWINDOWS2000) והוא לא מוצא שום דבר ניסיתי בדיקה ON LINE של פנדה והוא גם לא מוצא כלום מה עושים ??? שום תוכנה לא מוצאת את הווירוס אבל אני מרגיש שהוא שם (אני מאוד קשור למחשב) מי שיוכל לעזור לי יבורך מי שלא תודה בכל מקרה LIRIK
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני הורדתי את התוכנה מהאתר, עשיתי "EXTRACT" לקובץ שהורדתי והפעלתי את הקובץ: PRIME95.exe טוב, אז מופיעים לי כמה הגדרות בהתחלה, עשיתי אותם ואז התוכנה מנסה להתחבר לשרת והיא לא מצליחה: מה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
עדיפות גבוהה למשהו עם שימוש נמוך כמה שיותר במשאבים, לא צריך שום דבר מתוחכם עם שמירה של היסטוריית שימוש למאה שנה אחורה וכו תודה.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-