תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי כבר בעיה עם הIE איזה שנתיים (אני משתמש פיירפוקס זה לא כל כך מפריע אבל לפעמים יש אתרים שאני חייב להיכנס בIE) הבעיה היא שכל פעם שפותחים את הIE אז לוקח לו בערך דקה-שתיים עד שהוא נהיה זמין (במשך הדקה-2 הוא פשוט תקוע) הבעיה הזאת מופיעה גם בתוכנות ומשחקים שמשתמשים במנוע של הIE ולכן גם זה מאוד מציק שהתוכנה/משחק נתקעים עד שהוא נטען... יש הצעות לפיתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקדלת MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD הורדתי את התוכנה שלה מהאתר של מיקרוסופט והתקנתי.. אבל יש לי כמה בעיות..באמצ המקדלת למעלה יש HOT KEYS של ניגון מדיות, הבעיה היא שכאני נגיד שומע וינאמפ אז הכפתורים האלה לא משפיעים חוץ מהכפתור "MEDIA" עצמו שמפעיל את הוינאמפ אה וגם הכפתור "PAUSE\PLAY" מפעיל את הוינאמפ כשהוא כבוי אך כשהוא דלוק הכפתור לא עושה כלום. בעיה נוספת שנתקלתי בה היא כשאני לוחץ F12 הוא מבצע את הפעולה של הכפתור "MUTE" ויש כבר כפתור בשביל זה אז אני לא צריך את זה ולא יודע איך להעיף את זה. אה והכפתורים לוויסות הווליום מווסתים אותו מהמערכת עצמה ואני מעדיף שזה יעשה את זה מתוך התוכנה המנגנת (WINAMP, MEDIA PLAYER או כל אחת אחרת) מישהו יכול לעזור לי? למישהו יש ניס…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי שלום לא מזמן התקנתי WINDOWS מבוסס MEDIA CENTER על המחשב עכשיו כל פעם שאני נכנס לתיקיות הסרטים שלי זה קורס ("ביצע פעולה לא חוקית..... " ) ונסגר הישום רציתי להסיר ולהתקין מחשד רק את ה MEDIA CENTER אבל לא מצאתי את זה ב "הוספה והסרה של תוכנות" אם יש לכם רעיון או כל עצה שהיא ......... תודה אורי עריכה : ניזכרתי שהבעיה החלה רק כאשר הגדרתי תיקיה אם התיקיה ריקה אז זה ניכנס ובל אם יש שם סרט אחד לפחות אז זה קורס ..
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי השבוע את המקלדת הנ"ל, אחלה מקלדת. באמת. אבל... אין לי כנראה הרבה מזל.. כי התוכנה של מייקרוסופט שבעזרתה בעצם מגדירים את כל המקשים שיש בה (IntelliType Pro)... - מה שבאמת מאפשר לנצל את המקלדת... - פשוט מסרבת להתקין את עצמה... וניסיתי להוריד מהאינטרנט כמה גרסאות שונות ויותר ישנות שלה. כלום. ההתקנה פשוט לא מתקדמת הלאה. אחרי שאני מריץ את ההתקנה - היא עושה לעצמה exctract לספריה Microsoft IntelliType Pro ב-program files, נפתחים לשם כל הקבצים הזמניים לצורך ההתקנה... ובסוף הextract - מריצה את setup.exe שנמצא באותה ספריה. ובנקודה הזאת אני פשוט מקבל הודעת שגיאה: "setup.exe could not be started"... ולא יכול להמשיך הלאה. ולא, הקבצים לא דפוקים, והורדתי אותם *ים* פעמים מחדש. ואין …
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
שבת שלום אני מנסה לשמור קבצים ב word אך מקבל הודעת שגיאה שהדיסק מלא איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יצא לי להתקין את ה-BETA החדשה שיצאה לאופיס 2007. וואי, איזה ממשק מוזר...ייקח לי זמן להתרגל לזה. Word 2007 PowerPoint 2007 Excel 2007
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה קלה וטובה לבניית אתר, פעם השתמשתי ב FRONTPAGE של אופיס והוא היה אחלה, אבל בגירסה החדשה של אופיס , אין FRONTPAGE2007 , יש לו תחליף אולי? כי אני לא מכיר את כל הדברים החדשים שיש באופיס כמו פבלישר.. תודה,
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את התוכנה אך לאחר הפעלה ראשונה התוכנה מבקשת להתחבר לאתר של מיקרוסופט כדי לקבל אישור ולהפעיל את התוכנה עד אז לא ניתן לעבוד עם התוכנה הורדתי קראק שהיה אמור כנראה לגרום לתוכנה לעבוד מה שלא קרה אם מישהו יודע איך לפתור את הבעייה של הפעלת התוכנה בלי קישור למיקרוסופט ואם יש תוכנה אשמח לדעת מאיפה להוריד ואיך מבצעים את התהליך של הפעלת התוכנה תודה רבה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע התגלתה תקלה אצלי באקסל, בכל פעם שאני מנסה לפתוח אקסל חדש או קובץ קיים אני מקבל את ההודעה: Microsoft Office Excel has been stopped working ואז רק אפשרות לסגור את ההודעה. אין אפשרות להיכנס לאקסל. הסרתי את כל האופיס והתקנתי מחדש, ועדיין זה לא עזר, הבעיה קיימת. ניסיתי לקרוא קצת ברשת, מצאתי בעיות דומות לאנשים אבל שום פיתרון לא עוזר אצלי כי אני בכלל לא מצליח להיכנס לאקסל על מנת להסיר למשל איזה ADDIN שקשור ב Blue tooth. (הציעו פתרון כזה בכל מיני אתרים). בכל מקרה, אני ממש מיואש, וחייב עזרה. יש לי מחשב HP DV4-1120US מערכת ויסטה הום פרימיום. אופיס 2007 אלו פרטי השגיאה: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: EXCEL.EXE Application Version: …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ישמח לקבל הסבר מפורט איך להשתמש בזה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פתחתי ממזמן במקרה את תוכנת Microsofte office picture manager שעוזרת לסדר תמונות וכו'. מאז כל התמונות במחשב נפתחות עם התוכנה הזו וגם תמונות חדשות שאני שמה על המחשב. איך מסירים אותה כדי שהיא לא תפתח אוטומטית עם כל התמונות במחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם למישהוא יש? או אולי שמע כמו כן האם יש למישהו windows 2000 professional SP4 integrated מקורי באנגלית? uלא שאתם הכנתם בתודה מראש GROVE
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מותקנת אצלי תיבה של נטוויז'ן בשני מחשבים שונים, רציתי לדעת איך אני יכול להוריד את המייל למחשב אחד ולאחר שקראתי אותו ולא מחקתי אני ניגש למחשב השני ורוצה ליראות את אותו מייל האם יש אפשרות כזו לאחר שהמייל נקרא במחשב הראשון. :s05:
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
בעייה Microsoft Outlook כל פעם שאני עושה Forward לאימייל, אני מקבל סימנים מוזרים. איך אפשר לחזור למצב הרגיל לינק מוצמד לתיאור הבעיה
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולכם ... שאלתי היא : יש לי OUTLOOK XP שבו אני משתמש ביום יום וכמו כן רשימה ארוכה של אנשי קשר ב HOTMAIL איך אני יכול לצרף את רשימת האנשי הקשר שלי ב HOTMAIL ל OUTLOOK מבלי להעתיק אותם אחד אחד כי יש ממש הרבה הכוונה היא להעתיק את ה E MAIL של האנשים תודה רבה על העזרה אודי
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
http://www.megagames.com/news/html/software/microsoftrevealsinternetexplorer8details.shtml
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
איך האנטי וירוס Microsoft Security Essentials? זה משתווה ל-Kaspersky \ Norton \ ESET NOD? יש לי 64 WIN 7 ואני לא ידע מה הכי טוב בשבילי...?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ניתן להגדיר לתוכנה שכל פעם שנדלק המחשב היא תעשה סריקה מלאה של וירוסים,ואם כן איך עושים את זה ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מדובר בגירסת ביטא שעל פי הפירסומים זמינה בארהב ברזיל וישראל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3733822,00.html נוספו גם המדינות- אנגליה, סין ניתן להוריד מכאן: http://www.softpedia.com/progDownload/Microsoft-Security-Essentials-Download-131683.html ביקורת לא מקצועית של ה MSE.
-
- 61 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
שלום משום מה לפני כמה ימים התוכנה התחילה לרשום לי שהחיבור נכשל אבל זה מראה כיאילו הכל תקין ממה יכולה להיגרם הבעיה הזאת ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. אני מחפש דרייבר לויסטה 64 ביט אך לא מוצא באתר של מייקרוסופט אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם: מאז העדכון האחרון של MICROSOFT SILVERLIGHT אין אפשרות לראות סרטים דרכו בכל הדפדפנים השונים,גם אתר המפות HTTP://WWW.EMAP.CO.IL אין אפשרות להשתמש. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ללא הועיל ניסיתי גם להריץ קובץ תיקון של microsoft שגם הוא בעצמו עושה את ההסרה וההתקנה גם ללא הועיל. חיפשתי ברשת אודות התקלה אך לא מצאתי פתרון כמו כן הסרתי והתקנתי מחדש את microsoft.net framwork 4.5 גם ללא הועיל. אפשר לומר שניסיתי הכל. גם ההסרת היתה עם revo uninstall שזה הסרה חכמה שמסירה גם את כל העקבות של התוכנה. חזרה לגירסה הקודמת של SILVERLIGHT לא טובה כי האתרים כמו EMAP אין יכולים לעבוד איתה. מבקש עזרה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירסומת הסבר (הזויה) הורדה http://research.microsoft.com/en-us/um/redmond/projects/songsmith/download.html
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-