תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה קלילה לשינוי ה-Themes של WinXP ( מה לעשות, אין הרבה אפשרויות במקור) לשינוי הסגנון החזותי ללא דרישת ביצועים מיוחדת. ** נתוני חומרה כלליים : P4 2.4 Ghz 256 MB DDR. בתודה מראש, אלוני יאיר.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי radeon 9600xt של sapphire..איזה דרייבר אני צריך להוריד?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
NETCAPTOR שעושה כל מה שFIREFOX עושה רק יותר טוב. שתי דוגמאות : היא חוסמת POPUPS הרבה יותר טוב והיא גם חוסמת פרסומת "build in" כמו שיש הרבה בכתבות בוואללה למשל. מבחינת הגדרות - היא הרבה יותר גמישה ובכלל כל האופציה של ה TAB פועלת באמת כמו שהיא צריכה לפעול ולא בצורה עילגת כמו ב FIREFOX (על אף כל ה extensions ).
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטיוירוס 2003 ומתי שאני מדלי את המחשב קופצת לי הודעה של הנורטון "some symantec product settings have been changed by an unauthorized program. this can indicate that an attacker or a virus is attempting to disable your protection to avoid problems, settings will be reverted to the previous configuration and your system will be restarted. Click OK to continue [glow=blue,2,300] Click here to go to symantec Technical Support Knowledqe Bese...[/glow] אני לא יודע מה אני צריך לעשות כאדי שלזה לא יופיעה השמח לתגובות
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ניסיתי את ads gone לא משהו.. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, באיזו תוכנת דוא"ל מומלץ להשתמש במקום ה-Outlook Expres? אני מעוניין בתוכנה התומכת ב-POP3 ו-IMAP וכן רצויה תמיכה בניהול זהויות... אני מחפש ממשק נוח, ידיותי יותר ובעיקר - מ-ה-י-ר יותר! חשבתי לנסות את Incredimail... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
השתלטו לי על דף הבית בIE. במקום דף ריק מופיע לי אתר חיפוש. אין שם באתר החיפוש או שום מידע מסגיר אחר. בנוסף, בכל פעם שעולה דף הבית החדש, למרות חוסם הPUP UPS שלGOOGLE, קופץ חלון פרסום לאיזה שהוא SPYBOT. יש לי SPYBOT S&D, אבל הוא לא מצליח משום מה להשלים סריקה ונתקע על ההתחלה. ניסיתי להתקין מחדש, גם לא עזר. AD-AWARE גם לא מוצא כלום. NORTON ו ZONE ALARM גם לא מושיעים. זה ממש מרגיז אותי, נגמרו לי הרעיונות מה לעשות. נ.ב.- הפרסומת הקופצת מובילה לדף חיפוש של SPYBOTS SCANERS, שכל הלינקים בו מובילים לאותה תוכנה, שעולה 25 דולר.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עושה לאחותי תמסיבת סיום ואני צריך תוכנת DJ לא לעריכת מוסיקה אלה להשמיע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלוםם התחלתי לפני די הרבה זמן הורדה גדולה במיוחד בAZUREUS ואתמול היה שם איזה דרעק כזה שהיה צריך לעדכן אז אישרתי ונתתי לו לעדכן הוא הפעיל מחדש את התכנה וההורדה פתאום נפסקה כלומר היה איזה ERROR התקייה שהיא בעצם ההורדה עדיין נמצאת שמורה עם קצת יותר מחצי ההורדה כולה ובנוסף לכך יש לי את קובץ הTORRENT שבו השתמשתי אז בבקשה נסו לעזור לי בתודה רבה מאוד גיא
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מה שבכותרת, תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בלי תמונה ליד השעון יש רק 2 אפשרויות כשלוחצים SHOW צופיע חלון שלא ניתן לעשות בו כלום הנה תמונה: מה התוכנה הזאת? היא הופיע מיד אחרי שהתקנתי את Spy Sweeper (ביחד עם AD AWARE וAD WATCH המחשב סוף סוף נקי!)
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני לא מצליח לקבל קבצים באיסיקיו יש לי את הפיירוואל של וינדוס ( SP 2 ) הגדרתי לו שיאפשר לאיסיקיו כל מה שצריך, לא עוזר. ביטלתי את הפיירוואל הזה בכלל - עדיין לא עוזר. פתחתי את הפורט 5190 (פתחתי TCP, אולי צריך DCP או DUP מה שזה לא יהיה )בהגדרות הפיירוואל שלי במודם ECI מה עוד אפשר לעשות ? כמישהו שולח קובץ, אני מקבל הודעה על קבלת קובץ, לוחץ אישור, ואז כאילו עוד שניה זה יתחיל לשלוח, וזה פשוט עומד ככה, מבלי לשלוח. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
שאני רשום למישהו הודעה בעברית והכול אני משנה פונט לעברית ... רק שאני שולח את ההודעה זה מראה אותה בג'בריש... למה זה ?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב מדיסק לדיסק כאשר יש לי רק צורב במחשב אני רוצה לצרוב דיסק של תוכנה מסויימת אבל יש לי רק צורב במחשב אין לי סיסי רום אך אני יכול
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חשבון ביהוו ואם אני פותח אותו בIE העברית מופיע בסדר אבל בפייר פוקס יש לי ג'יבריש.....? HELP? ,תודה מראש איתן
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בתוכנה הנ"ל, וכאשר אני ממזער אותנ לאיפה שהשעון שם (ע"י F9), לפעמים היא נעלמת לי :-\ , אבל אני יודע שהיא פועלת משום שהיא מופיעה ב Processes. מישהו יודע איך לגרום לה לו להעלם לי ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אנשיםםםם בקשה עזרו לי מישהו פרץ לי לאייסיקיו ושינה לי את הסיסמא והכתובת אימיל שלי לא מופיעה באיסייקיו מה אני יכולה לעשות כדי לגלות את הסיסמא שהוא שינה שימו לב: יש סיכוי שהסיסמא היא באותיות אז אל תתנו לי תוכנות שמגלות סיסמאות שהם רק במספרים תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה התהליך של יצירת חתימה באאוטלוק 2003 בדוגמת MARQUEE יצרתי חתימה נחמדה כזו שזזה וקופצת וב-preview רואים את זה טוב, אבל אחרי זה זה יוצא ממש לא כמו שראיתי מקודם למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שידרגתי לפני כמה ימים לגרסה 0.42, והתחלתי לקבל הודעות בזו הלשון : יש למישהו מושג מה הקטע ?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מחפש תוכנת דואר נחמדה שתקפיץ הודעת u'v got mail
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מחקתי בטעות את כונן די שלי ב quick foramt :'( אני צריך למצוא קובץ מסויים שמכיל את כל הסיסמאות שלי ואני לא יודע איך... אם אתה מכירים תוכנה או דרך כלשהי..בבקשה לא משנה משאר המידע על המחשב רק קובץ הזה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מעדיף שזה לא יהרוס לי את הקאזה...אך אם התוכנה חייבת לעשות את זה אני מוכן. דרך אגב...אם למישהו יש בנוסף תוכנה פשוטה ויעילה להוריד את הפופ-אפס זה יהיה מעולה. תודה על ההקשבה.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
עשיתי SETUP לתוכנה דפוקה עכשיו היא התקינה לי מלא דברים בסיסטם32 ואין לה הסרה רגילה אז אני רקוצה להסיר את כל הקבצים שהיא התקינה...............אני לא יכול לדעת מהם ... יש דרך שנאי אוכל לדעת אילו הם ובאיזה ROOT היא התקינה אותם בדיוק ?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום שלום! תפס אותי SPY WARE ממש חזק. אני בטוח שכולם מכירים אותו, שמו "SMART SEARCH" והוא התלבש לי על ה-"about:blank" וכל פעם שאני פותח את האינטרנט הוא מופיע. כמובן שכשמגדירים לו דף בית חדש הוא מתעלם, וממשיך בשלו. הורדתי את התוכנות "SPY BOT", "AD WARE" ו-"CWShredder" מה כבר אפשר לעשות? יש לי וינדואוס 98, ופנטיום 4... אם זה חשוב... היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-