עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by _Daniel_,

יש לי הרבה בעיות באקספלורר בזמן האחרון ורציתי לדעת אם אפשר לעשות reinstall לאקספלורר?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  2. שלוםם לכולם אשמח לדעת כיצד ניתן לכייל את חלונות האקספלורר כך שכשפותחים אותם הם ייפתחו ישר בגודל מלא. כשאני פותח חלון חדש הוא נפתח תמיד חלון "ממוזער" האם ניתן לשנות זאת? שאלה נוספת: כיצד ניתן אם בכלל לדאוג שכל חלון שאני פותח במקום "לרמוס" את החלון הקיים יפתח בחלון חדש. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  3. לאחר גיבוי המחשב אני רואה שהתוכנה פורסת את הגיבוי בקבצים דחוסים של כונן שלם שמגובה . השאלה היא במידה ומערכת ההפעלה לא עולה בכלל או אם אני רוצה לשכפל או לבצע שיחזור לכל מערכת ההפעלה מהגיבוי איך אני אמור לעשות את זה ? אם אני נכנס דרך ה BOOT 98 לתוכנת ה GHOST אני רואה שהיא בכלל לא תומכת בקבצים האלה .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nik55,

אני כל המן מקבל את ההודעה המטופשת הזו - הדפדפן נתקל בבעיה וחייב להיסגר איך לעזעזל מתפטרים מהבעיה המעצבנת הזו??

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by Oranili,

כדאי להתקין אותו ? cpu cooler nQuiet תודה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  6. יש לי x800GT והורדתי את הדרייבר הכי חדש של ATI 6.1 אני צריך למחוק את הדרייברים הישנים של הכרטיס מסך או שזה בסדר להתקין עליהם? יש לי במחשב ati control panel ו.. catalyst control center אני צריך למחוק את שניהם? תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  7. Started by eriK,

ערב טוב, אני מנסה להגדיר את המייל של העבודה בoutlook בבית ומשום מה זה לא מסתדר לי, אני מקבל שגיאת התחברות לשרת כל הזמן אני רושם ב-server את כתובת השרת וב-name את השם משתמש שלי המייל מסונכרן אצלי עם האייפון והכל בסדר, יש לי את הפרטים של השרת והדומיין וכמובן השם משתמש והסיסמא. לא עשיתי משהו מיוחד באייפון על מנת שזה יעבוד, פשוט הגדרתי חשבון exchange עם הפרטים שזה דורש. ניסיתי תוכנות אחרות כמו thunderbird ועדיין לא מצליח אני עושה משהו לא נכון? אשמח לעזרה ממביני עניין

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by assafmag,

אני רוצה להעביר קובץ גדול (בערך 3 ג"ב) ממחשב אחד למחשב אחר דרך הרשת. איך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, מקווה שזה המקום לשאול את השאלה :-) יש לי שני קבצי אקסל שמכילים את אותן עמודות (לצורך העניין עמודת "פריט" ועמודת "מחיר") (גם סדר הפריטים בטבלאות זהה) אני רוצה ליצור פונקציה שתבדוק בטבלה הראשונה אם קיים מחיר "0" לאיזשהו פריט ולהחליף אותו במחיר שמעודכן בטבלה השנייה. מישהו מכיר איך לבצע זאת? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by blackorder,

שלום ברצוני להתקין תוכנה במחשב בלי שהיא תופיע ברשימת התוכנות המותקנות של windows האם זה אפשרי ואם כן איך ניתן לעשות את זה

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  11. השתמשתי בתוסף שיש לשועל כדי להוריד סרטון מיוטיוב, אבל יש לי קובץ עכשיו על השולחן עבודה שנקרא "get video" ואני לא יכול לפתוח אותו. איך אני יכול לפתוח אותו? ועוד שאלה, איך אני יכול לקודד אותו לפורמט אחר? בעזרת איזו תוכנה? ושאלה אחרונה חח, איך אני יכול לחתוך אותו? למשל לחתוך את ה10 שניות הראשונות וה10 שניות האחרונות שלו? תודה רבה רבה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  12. כנראה WORM כלשהו שמפיץ את עצמו אחר כך לכל הרשימה. האם תוכנות האנטיוירוס (כגון NOD32) מעודכנות לגביו וסריקה פשוטה תמחק את הוירוס, או שיש נוהל יותר אמין להסרה שלו? תודה רבה.

13. איך אני יכול לזהות וירוסים דרך המייל? הכוונה לפני שאני פותח את המייל.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by kiki666,

תיראו . נגיד ואני מחפש משחק, אני מקבל המון תוצאות. ודווקא המחשק אם הכי הרבה מקורות יהיה בשפה אחרת. עכשיו אני רוצה לדעת, האם זה: Caesar.IV.CD1-ITA.by.Pavel88.iso או זה: Pcgame - Max Payne 2 Crack (Ita).zip זה אומר שהמשחקים האלה הם באיטלקית? או ש ITA זה שם של קבוצה כלשהי שפורצת את המשחקים? ואם כן, אז זה אך ורק באיטלקית או שיש אפשרות לאנגלית? חחחח זה חשוב לי כי דווקא האלה הם אם הכי הכי הרבה מקורות. תדוה לעונים

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  15. שלום. בזמן האחרון אני מתעניין ביצירת תכנים מצוירים דו מימדיים, בסגנון סאות'פארק ומ.ק. 22, לא דברים תלת מימדיים. חבר שעוסק ביצירת משחקים ולומד את זה עכשיו בצורה עצמאית אמר שאפשר לעשות את זה על ידי יצירת מודלים ב3D max ובשילוב עם C# ומשהו שנקרא XNA נדמה לי, לעשות את הסרטים. אבל זה נראה לי דרך קצת עקומה ושלא מיועדת לזה, לכן אני מתייעץ איתכם כאן. מה שהוא אמר נכון? מה הדרך המתאימה לעשות את מה שאני מחפש? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש במסנג'ר אפשרות שכשאתה לוחץ על צריוף מסוים של מקשים (לא ביחד אלא אחד אחרי השני כרגיל) פתאום יש איזה סמיילי או תמונה שמחליפה את הכתב. השאלה שלי היא איך עושים את זה? אני יכול לקחת סתם תמונה שיש לי על המחשב ואז לכוון את זה כך שבמסנ יהיה לי אותה עם צירוף מקשים מסוים? תודה מראש.

17. Started by triple_maxim188,

האם אפשר לראות מצגת שהכנתי בפאורפוינט בדיוידי

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  18. Started by Guy King,

אני עושה עכשיו עבודה ויש דבר שמאוד מטריד אותי, ובקיצור השאלה שלי היא: איך אני גורם לכך שלחיצה על ה-ALT לא תסמן לי את לחצן ה-File למעלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by tomer_et,

אני משתמש ב- נורטון ANTISPAM ודיי מרוצה באופן כללי - אבל יש לי שאלה: האם יש דרך או תוכנה שבעזרתה ניתן למחוק את הדואר זבל כבר על השרת - מבלי שהוא ירד למחשב? ועוד משהו - כשנורטון מוצא וירוס בדואר הוא מקפיץ הודעה - ואומר שהוא מחק אותו. רציתי לשאול אם יש דרך לבטל את ההודעה הזאת - פשוט שימחק וישתוק...

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by tembak445,

שלום, אם יש לי במחשב סרט\סדרה ב720P HD, האם זה משנה באיזה נגן אני מפעיל אותו? אני משתמש היום בBSplayer כדי לנגן את הסרטים מהמחשב לטלוויזיה...

21. Started by moshon89,

שלום! יש לי נגן iriver 40GB ובמחשב יש לי תיקייה של בערך 20GB של שירים ואני כל הזמן מעדכן אותה ומוסיף שירים וזה מסודר לפי תיקיות וכו' השאלה שלי היא אם אני יכול להעתיק את כל התיקייה לנגן ואז בכל פעם שאני מוסיף כמה שירים לתיקייה שיש לי במחשב, אני אוכל לחבר את הנגן ולעשות איכשהו סנכרון שכל השירים החדשים שהוספתי לתיקייה יכנסו גם לנגן במקום המתאים

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  22. שלום לכולם האם מישהו יודע האם symantec anti virus corporate edition סורק גם דואר POP3 או רק MS EXCHANGE כיוון שאין שום אינדיקציה בתוכנה לסריקה מסוג כזה כמו שיש ב- NORTON ANTIVIRUS תודה ושבת שלום

23. Started by zolder,

שמתי לד שכשאני עושה עריכה ל-VCD מס' 3 אז כשהתרגום הוא SUB FILE ואני פותח את התוכנה הראשונה(SSA להמיר את התרגום לפורמט הזה) אז כשאני בוחר את התרגום נפתח לי עוד חלון קטן שאני אמור לבחור את הסרט אבל שהתרגום הוא SRT FILE אז החלון השני לא נפתח לי. איך אני מתגבר על זה?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by SilentDawn,

עשיתי מצגת שבה השתמשתי בפונט מיוחד שהורדתי מהאינטרנט ורציתי לשאול ,האם יראו את הפונט הזה גם על מחשב אחר או שהוא ישנה אותו?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by Raul,

הוא עושה לי בעיות עם האימיול... זה כל הזמן עושה לי LOW_ID כנראה שהוא לא הוגדר טוב בפירוואל... איך אני יכול לשנות את החוקים שם?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים