עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yosi yosef,

קים ברשותי צורב של lg שבעבר צרבתי איתו במהירות 4 .אבל לאחר שהעברתי את הצורב למחשב חדש מהירות הצריבה הנמוכה ביותר היא 8 . ומהירת זו קימת לא רק בתוכנת צריבה אחת

2. יש לי בעיה מטורפת... כמעט בכל התוכנות לניקוי רג'סטרי שאני מריץ, נהיה ריסט למחשב באמצע הסריקה! נראה שאין לו מספיק זיכרון כדי להמשיך, באמת יש לי רק 386 מגה זיכרון אבל עדיין... ניסיתי להפעיל גם מה safe mode לא עוזר... אולי יש דרך לתפור את הבעיה ?? (אולי להקצאות זיכרון איכשהו ?) תודה למשיבים...

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. - Windows Media Player אין אפשרות למצוא את הקובץ. אם אתה מנסה להפעיל, לצרוב, או לסנכרן פריט הנמצא בספריה שלך, ייתכן שהפריט מצביע על קובץ שהועבר, נמחק או ששמו שונה. מה עושים

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  4. חברים, אני מנסה להוריד כבר המון זמן flash player, אך גם דרך הפיירפוקס וגם דרך האספלורר ההורדה נעצרת בסוף ורשום: "הקשר עם השרת אותחל" או משהו כזה. תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  5. Started by david32,

פתאום אתמול והיום הנגן פלאש שלי התחיל לגסוס. זאת אומרת שהוא לא משמיע קול ונתקע אחרי כמה שניות. הפתרון הזמני הוא להתקין אותו מחדש. מה יכול להיות הבעיה? דרך אגב גם למשהו הדרייבר של ה WACOM שלי לפעמים לא עולה. יש לציין כי עשיתי פורמט לא מזמן... בדקתי ב AD AWARE 2007 (שלמשהו קצת דפוק אצלי) והוא לא מצא שום דבר רציני. ואני מוגן ע"י NOD32.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  6. קניתי עכבר אופטי של Logitech , התקנתי את הדרייבר שלו וזה גם התקין לי Logitech Desktop Messenger . נישיתי למחוק את זה כמה פעמים - זה נמחק, אבל לא מ Add or Remove Programs ... איך להפטר מהתוכנה? - מי יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by Money_Man,

כל פעם שNOD עולה בהעלאה של הווינדוס הוא עולה אבל במצב לא פעיל.. הוא רושם: לאחר מכן שאני לוחץ על START בAMON הוא רושם: ורק בניסיון השלישי הוא פועל..ועובר ממצב אדום לירוק...ככה זה כל פעם איתו וזה מעצבן... יש לציין שכמובן אמרתי לו להפעיל את AMON (שזה אומר שזה יהיה פעיל ברקע אבל בלי סריקה כלשהי נכון?) בעת עליית התוכנה באופן קבוע אבל לא ככה הדבר. מישהו נתקל בזה? הצעות?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by zik125,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני אנסה בכל זאת המחשב שלי מחובר לטלוויזיה וכל החיבורים תקינים ואני מצליח לראות את המחשב בTV הבעיה היא שלא מזמן ניסיתי לשים סרט בMV2PLAYER ובמדיה פלייר וכשאני שם את הסרט בFULL SCREEN אני רואה תמונה שחורה לחלוטין בעוד שבמחשב רואים את הסרט רגיל(זה קרה לי בכמה סרטים ובסרטים אחרים ראו טוב בטלוויזיה) השאלה שלי אם ניתן להתגבר על הבעיה הזו אשמח לתגובה בתודה ZIK

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  9. Started by אאאאריאל,

אני מנסה להסיר מהמחשב את תוכנת ה premiere pro 2.0 אין לי uninstaller מובנה לתוכנה אז אני מנסה דרך ה control panel>add/remove programs הבעייה היא שה uninstall wizard מתחיל את הפעולה אחרי אישור שלי ומפסיק אחרי רגע ולמרות הודעה שסיים את התהליך התוכנה עדיין מופיעה - איך אני יכול להסיר אותה לחלוטין ?

10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3260267,00.html --ויקיפדיה-- אני היחידי שחושב שלא כדאי לשדרג כ"כ מהר?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  11. Started by Oranili,

איך אני עושה שאני לוחץ עם העכבר למעלה הוא יופיע אוטומטי כמו ב OBJECKDOCK? בלי שיהיה ALWYAES AT TOP ? אני מקווה שאתם מבינים אותי תודה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  12. פעם בתקופה של הדוס היה תוכנות כמו שרייזור וכל ההאקרים מישתמשים שההיתה רושם את השם או כל משפט והתוכנה היתה מוציאה את זה בקובץ EXE שמיתנגן יש מוזיקה וצבעים וכל מני אפקטים והכתב שרשמתה היה רץ על המסך ניראה לי היו קוראים לזה אני לא בטוח ASCII מישו יכול לעזור לי למצוא תוכנה כזאת??? או קבצים של דוס

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. מסוג Memory Stick Duo Pro של Sony, אם זה משנה. מדובר בתמונות שחלק נמחקו בטעות מהמצלמה וחלק נמחקו לאחר פרמוט... תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  14. מישהו שמע על בעיה כזאת שרוב הרשימה של אנשי הקשר במסנג'ר 8 נעלמה, וגם כשהחזרנו למסנג'ר 7.5 נשאר בלי שינוי...

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  15. Started by boss,

אני לא מצאתי קובץ זהו כל זמן הודעות אזהרה מעצבן אותי..בבקשה עזרה לי... [attachment deleted by admin]

16. ובכן, המפרט בצד, קודם כל. למה לעזעזל כשאני מעלה תמחשב לוקח לNOD32 לעלות כ30 שניות!?!? כשבמחשבים אחים זה לוקח 5 שניות? דבר שני, לא יצרתי 2 כוננים קשיחים, ז"א יש לי רק C, איך אני פותח עוד בצורה תקינה ושתעבוד סבבה???? תודה לכל העוזרים!! אם יש לכם עוד טיפים אשמח לשמוע!!!!!

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by emailaya,

היי לאחר הרבה זמן, הרבה בדיקות ואיןספור בעיות (שאינן קשורות לתוכנה) שוחררה היום גירסה 1.6.0 של תוכנת הדואר בעברית, הימאליה התוכנה הינה חינמית. אשמח לקבל תגובות ורעיונות רשימת השינויים לגירסה זו, הן: * X ימזער את התוכנה ל systray ו minimize ימזער אותה ל taskbar * העתקת כתובת שולח ל clipboard מתפריט כפתור ימני של מכתב * אפשרות לשנות סוג יעד לאחר בחירתו (אל, עותק, מוסתר) * אפשרות להעביר כתובות בין אנשי קשר בגרירה * בהפעלת ה SMS, תישלח הודעה מתאימה לסלולרי * טיפול בבעיות התנתקות של ה ICQ * אפשרות העלאת/הורדת תיקייה בתכונת שרת-כונן * מחיקת דואר זבל ביציאה מהתוכנה * תמיכה מלאה ב wildcard כולל כתובת ונושא * צבע רקע לטקסט, למכתבים בחשבון מסויים * הורדת אחד או יותר מכתבים ללא צפי…

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by gr2000au,

שלום לכולם אני צריך להריץ emule על 2 מחשבים ברשת ביתית. על פי ההגדרות הראשוניות בתוך ה- emule צריך לפתוח מספר פורטים ברואטר/פיירוול, ביניהם פורטים שלא רשומים כמו 4661. האם כאשר אני משנה למשל ל - 5662 - tcp ו - 5672 - udp יש להגדיר עדיין את 4661 או שזה אוטומטית 5661. בתוך ה - emule ב - servers מצד ימין רשום 4661 מתחת ל - disconnect, אי אפשר לשנות ולשמור, מב זה אומר ? האם צריך לשנות בתוך ה - source code פורטים שלא ניתן לשלוט עליהם דרת התוכנה ? האם שני המחשבים עלולים לגשת לשני פורטים זהים ואז הראוטר יעביר רק לאחד מהם ?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  19. Started by mshwartz,

היה לי אופיס XP ופתאום! החליט האופיס שלי לא לפתוח יותר קבצים! התקנתי אופיס2003 ושוב זה לא עובד. כל פעם שאני פותח קבץ הוא רושם לי שהקובץ אינו זמין(תמנה1) כשאני מנסה לסגור את הקובץ הוא רושם "הקובץ normal.dot קיים כבר האם ברצונך להחליף את הקובץ הקיים"(תמונה2) איך פותרים ת'חרא הזה!?!?! תמונה1 תמונה2

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by ruff stuff,

שלום התקנתי את התוכנה על המחשב ובסיום הסריקה לאחר 15 דקות לערך לא נימצאו וירוסים אבל קיבלתי את ההודעה הבאה. ]4] file cant be opendd it may be in use by another applicatiom or operating system האם צריך להתייחס לזה כבעיה? ואם כן מה עשיתי לא נכון במהלך ההתקנה. יש לי ff 2.0 אנגלית. תודה. יש עצות?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. Started by iyehuda,

הלוח שלי הוא AA8-DuraMAX ב DEVICE MANAGER מופיע לי ETHERNET CONTROLER בצהוב והתקנתי את הdriver מפה : http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=AA8-DuraMAX&pSOCKET_TYPE=LGA775

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by chenrp,

עיצות בבקשה. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by hezi60,

שלום , אני מנסה לשדרג את האתר שלי ואני עובד לשם כך עם תוכנה Microsoft Office Publisher 2007 יש דבר שאני לא מצליח לעשות , אני רוצה להוסיף תמונות לגלריה וכשאני ילחץ על תמונה הסמן יהפוך לזכוכית מגדלת והתמונה תתפרס בעמוד חדש מוגדלת , כיצד עושים זאת , אני אשמח לדעת אם אפשר לעשות את זה בתוכנה שאני עובד איתה, אם לא,אז בדרך אחרת תודה חזי

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. בשבועיים האחרונים כשאני גולש באינטרנט בעזרת הפיירפוקס כל הזמן אני נתקל ב2 בעיות: כשאני צופה בתמונות, בעיקר בכמות גדולה של תמונות שנטענות ביחד [אשכול תמונות וכד'..] חלק מהתמונות נטענות בסדר וחלק מן התמונות מקבלות עיוות כלשהו, צבע שונה, חציה באמצע ודברים דומים.. גם כשאני פותח את התמונה בחלון חדש ומנסה לרענן זה נשאר אותו דבר וגם כשאני מוריד את התמונה למחשב זה אותו דבר. [דוגמא בתמונה למטה] את אותו עמוד בדיוק פתחתי עם הIE 6 והכל היה בסדר, מזה אני מבין שהבעיה היא בFF. הבעיה השניה היא ביוטיוב: חלק מהסרטונים שאני צופה בהם פשוט נעצרים באמצע, למרות שהסרטון טעון עד הסוף. נגיד והסרטון באורך 2 דקות, כל הפס האדום של הטעינה מלא אבל בדקה ו14 שניות פתאום הסרטון נגמר. ולכל האחרים זה ממ…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  25. Started by tomerzhr,

אני מחפש את הדרייבר הכי עדכני וחדש לכרטיס MSI radeon x600 pro תודה מראשששש

דיונים חדשים בפורומים