עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Croopy,

O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{416A7501-9225-4731-A43C-B62AA059B618}: NameServer = 192.115.106.35 62.219.186.7 מישהו מבין מה השורה למעלה אומרת!?!? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by shronxx,

הורדתי את התוכנה וכאשר אני מעלה את ההתקנה מופיעה לי הודעה שלא נותנת לי להתקין את התוכנה....ואותה הודעה מופיעה כשאני מנסה להתקין תוכנות אחרות... הנה ההודעה תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  3. שלום איזה תוכנה יותר בטוחה מבחינת האקרים/פריצות/זיהוי ID וכו'? תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  4. פתאום זה קרה. ואין קשר לעידכון החדש של FIREFOX. אי אני מחזיר את זה לפעול

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. רציתי להתקין VISTA אבל ה WindowsVistaUpgradeAdvisor אומר שאין לי מספיק מקום ב - C ומומלץ שיהי לפחות 40GB. א. כמה מקום תופס VISTA ULTIMATE אחרי ההתקנה כי 40GB נראה לי סתם הגזמה? ב. ההרדיסק שלי מחולק למחיצות ז"א שבגדול אין שום בעיה להגדיל את C אם צריך השאלה אם כונן D יהי ריק לגמרי ואני ינסה לאחד אותו ביחד עם C יש סיכויי שמשהו ידפק ב WINDOWS (ה WINDOWS נמצא ב - C) או שאין מה לדאוג? ג. עם איזו תוכנת מחיצות הייתם ממליצים לי להשתמש? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by מאור247,

מה עדיף ויסטה*64 ביט או ויסטה*86 ביט? מה ההבדלים בין הגרסאות הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by portance,

אוקיי זה הסיפור אני רוצה לפרמט את המחשב אבל העניין הוא שיש לי רק מחיצה אחת ויש לי הרבה קבצים במחיצה שאני רוצה לגבות, מה שאני רוצה לעשות זה ליצר מחיצה נוספת בשביל שאני יוכל להעביר את הקבצים שלי לשם. מעניין אותי לדעת אם אני יכול לעשות את זה באמצעות להכניס את הדיסק של הXP ואז פשוט ללחוץ C וזה יעשה לי מחיצה נוספת, ואז אני יוכל להעביר את הקבצים שלי למחיצה החדשה ואז אני אפרמט רק את מחיצה C וכל הקבצים ששמתי במחיצה החדשה ישארו תקינים. יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by puma,

אני רוצה להתקין את הכרטיס רשת אבל הדיסק של ההתקנה לא עובד אם מישהו יכול למצוא אותו ברשת בבקשה תביאו לי זה דחוף זה מה שרשום על הדיסק: 10/10mbps 32 - bit pci bus fast ethernet adapter drivers % setup program version:1001

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by OmriF,

מה האופציות הקיימות היום לעבוד עם שני מחשבים? אני תושב חיפה, עברתי לתל אביב לתקופה זמנית, ואני מעוניין לעבוד עם המחשב של חיפה דרך תל אביב. איזה תוכנות או אפלקציות אני צריך להריץ במחשב בחיפה ובתל אביב, כדי שאני יוכל לגשת לנתונים (אימיילים/ דיסק קשיח / עוד..) במחשב הנמצא בצפון? תודה רבה, אשמח לתשובה מהירה וקלה לביצוע, עומרי.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by maorbe,

שלום החלטתי להתקין את הוינדוס ויסטה בטא החדש בכונן חדש שאני אצור במיוחד בשבילו פתחתי את הNorton PartitionMagic 8.0 וכשהעשיתי את הריסט אחרי שהגדרתי את הכונן החדש הוא רשם לי שגיאה "Bad update sequence number" וזה לא יוצר לי את הכונן החדש למישהו יש מושג מה עושים עם זה?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by holly man,

שלום לכולם יש לי דפדפן אוונט ואני רוצה שהמנוע חיפוש יהיה של גוגל ניסיתי כמה מהאפשרויות אך לשוא מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה מראש והמשך יום קסום

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

לא ידעתי אם לרשום את זה במשחקים או פה, אבל פה ניראה לי יותר מתאים. יש לי בעיה עם ההתקנה של פיפא 2007, כשאני מנסה להתקין, קופצת הודעה שאומרת שאני חייב שיהיה לי DIRECTX 9.0C או יותר חדש כדי להתקין. אז הורדתי DIRECTX, התקנתי, אבל שום דבר לא השתנה, התקנתי גם את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס שלי GEFORCE 6150 ונשאר אותו דבר. אגב זה קרה לי גם כשניסיתי להתקין את הדמו של ניד פור ספיד החדש. מה הולך פה?! למה אני לא מצליח להתקין אפילו אחרי שהתקנתי את הדיירקטX כדרוש? יש גירסא יותר מתקדמת מ9.0C?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  13. Started by redead,

מה אפשר לעשות כדי שגם אני וגם אחי נהיה מחוברים בו זמנית למסנג'ר? (חשבונות שונים מן הסתם)..

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  14. שלום רב, מאז שאבי היקר מסר את מחשבו לשידרוג לWINDOWS XP , מדפסת הOKIPAGE 12/n שלו מסרבת להדפיס כל פונט עברי כלשהו. נכנסתי לאתר החברה אך שם אין DRIVER מתאים. ברצוני לציין שההדפסה בשפה האנגלית בסדר גמור ורק עברית היא פשוט לא מזהה... אם למישהו יש רעיון... מראש תודה! O0 O0 :itschy:

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  15. איפה בדיוק אני מבצע בדיקת יציבות לכרטיס ? [יש לציין שהוא במהירויות סטוק ולא כל שינוי במהירויות שעון מאז שנקנה][br]פורסם בתאריך: 14.02.2007 בשעה 18:28:03 PLZ...?Sorry for double posting... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by yuuu,

היי . יש לי בעיה כזו - אני מעוניין לבצע פירמוט מלא למחשב , ועם זאת , לא להתחיל להתקין מחדש הכל , משום שיש לי גיבוי GHOST מוכן . הבעיה היא , שברגע שמבצעים RESTOR בGHOST , הוא מעתיק את הקבצים החדשים על הישנים , ונוצר "סלט" , ולא מבוצע פורמט מלא . רציתי לבצע פורמט ואז להריץ את GHOST , אבל נתקלתי בבעיות - לא הצלחתי להשיג דיסקט פלופי 1.44 פועל כדי להשתמש בו בבוט , אז ירדתי מהאופציה הזו . דיסק אתחול שיתאים לי - ויתן לי את שורת הכתובת וגרסאת GHOST לדוס לא מצאתי . אני נואש - בבקשה עזרה ! תודה .

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  17. Started by אלמוני,

לכל מי שמכיר תוכנות שאפשר להתחבר איתן לכמה חשבונות איי סי קיו בו זמנית שישאיר לי הודעה דחוףףף אני צריך את זה כמה שיותר מהר

18. Started by blackthought,

דרושה לי תוכנת אנימציה שאפשר להנפיש באמצעותה תמונות וכו' משהו בסגנון Power Point רק יותר איכותי אשמח לקבל המלצות

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  19. האתרים שלהם לא נותנים יותר אבל יש לי במחשב פלאש 7.0.19 ושוקוואיב 10.1.0.11 אני חושב שאולי יש גרסאות יותר חדשות ואני רוצה להוריד תהתקנה שלהן למחשב אני מחפש רקק פלאש כדי שהבאנרים והפונקציות באינטרנט יעלו טוב לא כל הפאק של פלאש כולל התוכנה שלהם .. לא אותו דבר לגבי שוקוואיב .

• 9 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by Mortar,

נסיתי לשים את הLINK בDAP אבל הוא לא נותן לשמור את זה כי זה לא HTTP או FTP. חיפשתי בINTERNET TEMP אבל הקובץ לא היה שם... הדרך היחידה להגיע לסרט לזה זה פשוט לכתוב את הלינק בIE וזה מעלה את הMedia Player. אני מאוווווד אשמח אם מישהו ימצא דרך או תוכנה לעשות לזה RIP למחשב או פשוט לשמור את זה אכשהו. בכל מקרה הנה הלינק - mms://pofler.cafe24.com/pofler/ClasicalGas_LHJ.wmv אתם מוזמנים להנות... ביצוע ענק תודה.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by weamir,

כבר יומיים איני יכול לבצע שיחות דרך התוכנה (גם מספר חברים לא מצליחים) ישנו צליל חיוג,אך מקבל השיחה לא שומע אותו.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by nadav1379,

אני צריך תוכנה שתיפתח לי ת הקובץ tm3 ושאפשר להמיר לmp3

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by miki_michal,

יש לי win2000 ואופיס 2000 , הכל עובד כמו שצריך, אבל כאשר אני פותח את הoutlook שלי ב today אני לא מצליח לפתוח את התפריט של התאמה אישית של outlook todayת פשוט לא נותן לגשת עליו, אין הודעת שגיאה , כאשר אני לוחץ על הלחצן לא קורה כלום,רציתי לדעת האם יש אפשרות להגיע לתפריט דרך מקום אחר registry או מקום אחר, ניסיתי להתקין מחדש את אופיס וגם שיזהה אם יש תקלה לא עובד לי ...,תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  24. אורח Si-Nom

ככה: כו להאיקונים מסודרים לפי קבוצות:אייקונים של מישחקים\של תוכנות\תיקיות וכאלה! עכשיו ליפעמים אני מדליק מישחקים והרזלוציה שלהם קטנה יותר משל הווינדוס וכול האייקונים בבלגן! יש איזה תוכנה שתיקבע את המיקום שלהם על המסך בלי שהם ישתנו\יזוזו? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by Spiritus,

שלום לאחרונה רודפת אותי תקלה בניגון מוזיקה שמתבטאת בשינוי ה Tempo לאורך כל הטראק. מהיר ואיטי לסירוגין. יש לציין שהתקלה קיימת גם במדיה פלייר וגם בתוכנת הוינאמפ וזאת לאחר מס' התקנות חוזרות ועדכונים. האם יתכן שמדובר בבעית חומרה? אם לא, כיצד אוכל לסדר את הבעיה? תודה.

דיונים חדשים בפורומים