עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

שלום לכולם! לאחרונה קיבלתי את התוכנה MUVEE AUTO PRODUCER 4 ויש לי איתה בעיה בהתקנה! לקראת סוף ההתקנה הקובץ הבא מופיע לי! ידוע לי כי התוכנה תקינה כוון שהיא מהדיסק המקורי זאת ההודעה! מה יכולה להיות הבעייה!אולי משהו במחשב שלי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  2. Started by elior021,

אהלן יש לי שאלה בקשר לתוכנה נליט והיא כזאת ברגע שצריך לבחור קובץ התקנה של הסרביס פאק מה אני אמור לעשות מאיפה אני מביא תקובץ הזה ?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  3. יש לי חבר שמשתמש ב Remote Asisstance של Live Messenger וכשהוא רוצה לשלוח לי הזמנה לשליטה על המחשב שלו הוא מקבל הודעה שאין לו אפשרות לשלוח שליטה מרחוק מכיוון שהוא לא משתמש בגרסא האחרונה של מסנג'ר, הבעיה היא שהוא כן משתמש בגרסא של מסנג'ר ולמרות זאת הוא לא יכול לשלוח או לקבל שליטה מרחוק... איפה הבעיה? בעיה אחרת שהיא כבר קשורה אלי, יש לי בבית שלושה מחשבים, שניים מהם מחוברים לראוטר בצורה אלחוטית ועוד מחשב אחד ראשי שמחובר דרך כבל רשת לראוטר... כשאני מנסה לשלוח קובץ מהמחשב הראשי למחשב 1 שמחובר אלחוטית לראוטר אפשר לשלוח קבצים דרך האייסיקיו בלי בעיה אבל למחשב 2 מהמחשב הראשי אי אפשר. אני מקבל הודעה שאומרת Can't establish Connection מה בדיוק צריך להגדיר במחשב 2 בשביל שיוכל לקבל קבצי…

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  4. השאלה שלי היא כזו יש לי מערכת xp כרגע יש לי כונן של מאקסטור 120 ג'יגה הוא מחולק לשלושה קוננים c d e אני יודע שאם אני רוצה לפרמט את סי אני מעיף את כל הקבצים החשובים לדי ואי וככה הם נשמרים עכשיו השאלה שלי כזו נגיד שעכשיו אני רוצה להתקין במחשב את הווינדוס ויסטה האם הקבצים עדיין ישמרו? האם הפירמוט וההתקנה הם באותו נוהל רגיל ולא צריך לפרמט גם את די ואי אלא רק את סי?... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by ariel7766,

אני רוצה לדעת אם הוא כבר הגיע לחנויות בעולם או בארץ....? ואם כן כמה הוא שוקל? והאם אתם ממליצים לי על הקספרסקי ?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. כשהיה לי כרטיס של ATI הייתה לי גם תוכנה ( ATI TRAY TOOLS ) שידעה להציג בעת משחק גם את טמפ' הכרטיס וגם את ה FPS. עכשיו יש לי את ה 7600GT ואני מחפש תוכנה פשוטה שלא תציק ותוכל להציג לי את הטמפ' של הכרטיס העת המשחק.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by E-Bear,

זה אולי לא קשור כאן אבל מישהו יכול לעזור לי אין לי מושג איך עשים screenshot לדסקטופ ואם זה דרך המקש Print Screen אז איפה אני מוצא את התמונה שצילמתי? תודה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  8. מחפש תוכנה חינמית או בתשלום להמרת קבצי מוסיקה מדיסקים מקוריים ל ogg, flac, olac . משהו קליל שלא אצטרך מדריך חח תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  9. אז ככה... כשאני רוצה להתחבכ לפייסבוק נגיד,אני עושה את השם משתמש וסיסמא,מסמן "זכור אותי" ופה הבעיה ברגע שהוא צריך לשמור את הנתונים הוא לא נוחתן לי להיכנס...אם אני מוריד את "זכור אותי" זה נכנס טוב...אותו דבר בג'ימייל... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה,יום טוב

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by elad the master,

כשאני מנסה להוריד הורדות ישירות דרך לינקים..זה מוריד ופותח אותם בלי לשאול אותי איפה אני רוצה לשמור אותם... מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by deso,

הי.. אמ אני רוצה גם לדעת איך משתמשים בפרוקסי, ומה התוכנה הכי עדכנית של היום.. :

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. יש לי כמה תוכנות Mozilla ( Firefox, Thunderbird ) וגם מגוון Extensions... רציתי לדעת אם יש איזושהי תוכנה שבודקת עדכונים לכל אחד מהדברים האלה ומעדכנת אם צריך ( משהו כמו Windows Update / Office Update ) ?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by shmatul,

התקנתי במספר מחשבים (פנטיום 4,AMD) אנטי וירוסים שונים (NORTON 2005,NORTON 2004,NOD32) ב-WINDOWS XP PRO SERVICE PACK 2. אני עובד עם אינטרנט ADSL עם מודם ALCATEL החדש. וישנה תופעה שכאשר המחשב עולה לוקח כמעט דקה עד שניתן להתחיל לעבוד. בזמן הזה כאילו הכל "תקוע" , ה-ICON הקטן של האנטי וירוס לא מופיע, ואז פתאום אחרי דקה לערך,הכל "משתחרר" ואפשר להתחיל לעבוד. כאמור זה קורה במספר אנטי וירוסים, וגם במחשבים עם התקנה "נקייה" של WINDOWS . שמתי לב שאם המחשב עולה והמודם של ה-ADSL כבוי או מנותק מהמחשב - הכל עולה תקין.... מישהוא נתקל בתופעה הזאת? פתרונות? שאלה שניה - בWINDOWS XP SP2 כאשר ה-WINDOWS עולה מופיע ICON אשר מראה שיש בעיה עם הרשת (ההודעה אומרת משהו כמו LIMITED או משהו כזה) הכל …

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  14. איך שאני נכנס למחשב שלי אני רואה איה חמישה - שישה כוננים,אני מתכוון לכוננים זמניים כאלו כמו של USB FASH. איך אני מעלים אותם ?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. אני מתאר לעצמי שאני רק לא רואה אותם...לא ? איך יוצאים מהתיסבוכת ? מישהו יודע? THX!!!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by dorish,

שלום אני מחר מתקין ווידוס ויסטה ורציתי לפני זה להוריד את כול העיתכונים שאני צריך אני ישמח מאוד אם תעזרו לי לעשות רשימה מסודרת של כול מה שאני צריך להוריד? מעבד AMD64 כפול לבה 3800 לוח אם אסוס A8N-SLI Premium כרטיס מסך GF7800 GT כרטיס קול מיוזיק אקסטרים קראטייב מסך VIEWSONIC VP930

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  17. Started by amirsource,

שלום לכולם, אני הורדתי שחק BLU RAY ואני לא מצליח לנגן אותו בנגן רגיל.. הבנתי שאני צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה,אשמח אם תביאו לי אותה כי אני לא צמוצ אאף אחת מהם\=. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור תפריט בעברית ואנשלית, ויהיה אפשר לקפוץ לקטעים מסויימים בסרט מהתפריט. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by duk4u,

ובכן יש לי סרט בפורמט - Divx ואני רוצה להמיר אותו לפורמט - Vcd או - Svcd. כדי שאוכל לצפות ב Dvd הפשוט שאינו קורא את כל הפורמטים. עם איזה תוכנה כדי להשתמש כדי להמיר את הסרט בצורה הנוחה ביותר. ממתין לתגובתכם בתודה מראש... עדיין מחכה לתגובות.....

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. יש דבר כזה? אני רוצה סה"כ להמיר כמה קבצים לMP3.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by shronxx,

הורדתי את התוכנה וכאשר אני מעלה את ההתקנה מופיעה לי הודעה שלא נותנת לי להתקין את התוכנה....ואותה הודעה מופיעה כשאני מנסה להתקין תוכנות אחרות... הנה ההודעה תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  22. קיבלתי מחבר המלצה להשתמש ב Smart virus remover כאשר יש וירוסים שהאנטיוירוס ושאר התוכנות לא יכולות להסיר לפי דבריו התוכנה מוצאת הרבה טרויאנים ווירוסים אחרי האנטיוירוס, ניסתי לבדוק באינטרנט ויש מקומות שאומרים שהתוכנה מזויפת ולא עוזרת כלל אלא שהיא בעצמה מזיקה . האם משהו מכיר ? ויודע האם כדאי לנסות או לא להתקרב ?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  23. פתאום זה קרה. ואין קשר לעידכון החדש של FIREFOX. אי אני מחזיר את זה לפעול

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by booster,

שלום.מדי פעם שאני פותח את תוכנת ה office פעם את ה word ו outluk ולפעמים גם כשאני רוצה לראות תמונות נזרקת לי הודעה שלא מוצא את הקובץ שרשמתי ומבקש שאני אכניס את דיסק ההתקנה. כשאני מכניס את דיסק ההתקנה זה מסתדר. ניסיתי לחפש את הקובץ בדיסק ולא מצאתי. הסרתי את ה office והתקנתי מחדש ועדיין לפעמים קופצת הודעת השגיאה הזאת. מה עושים? תודה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by yotam360,

קניתי אתמול כרטיס מסך חדש 7800GT, ונתתי אותו לטכנאי שירכיב לי אותו. אז השאלה היא איך אני יכול לדעת שהוא התקין את הדריברים של הכרטיס??

• 5 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים