תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ווינדוס sp2 וכעת הקאזה לא מתחברת לי הבנתי מהודעות בפורום שיש קובץ reg שמסדר את זה אולי תוכלו לתת לי קישור אליו ? תודה בכל אופן.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם פוטושופ 7.0 ואני רוצה לשים תמונות אחת ליד השניה כך שקו החיתון של כל תמונה לא יהייו חדים אלא יעברו לצבע הרקע בהדרגה או כל אפקט יפה אחר. כיצד עושים זאת, שלב אחרי שלב. בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
זה מוזר.. כשיש לי 24 הוא הולך חלק, כשיש לי 25 פתאום הוא לא זז.. ממש חצי שעה לרשום חצי שעה להוריד אותו מהמסך, בלתי אפשרי. האייסיקיו גרסא 5.1
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
המסנג'ר החדש תומך בהגדרות שרתי דואר נוספים, מעבר להוטמייל. מישהו יודע מהם הגדרות שרת הדואר של יאהו? ומה בנוגע להצפנת SSL? קיימת? תודה , עידו.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
בחיפוש אחר תוכנת ניטור חומרה מתחים וטמ' עדיפות לאסוס, ניסיתי באתר הייצרן אך לא הצלחתי למצוא.. עבור Q9300, p5n - d, geforce 8800 gt 512mb asus X 2 לווינדוס Vista ultimate 64bit
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מכם עזרה במציאת דריבר לכרטיס מסך למחשב של אחותי. הכרטיס מסך הוא radeon 9250pro . חיפשתי נואשות ולא מצאתי.. :s05: ווינדוס XP פרו אם זה עקרוני.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה בהפעלה שאני צריך להתקין את המדיה פיילר 9 למרות שעשיתי את כל העדיכונים
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בחיפוש דרייברים של הלוח אם שלי Octek Rhino P4X266A-A4P עם מישו מוצא לו גם עדכון ביוס זה יעזור לי מאוד
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מחפש דרייבר לסורק UMAX ASTRA 600S
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לפני מספר ימים ביצעתי פימוט למחשבי החביב ולאחר שהתקנתי לי WIN והכל הלך חלק. סידרתי רשת ואז התחלתי להוריד בקצב וכנראה שלא שמתי לב ועל הדרך קצת פלשו לי וירוסים וחיות אחרות.. אצתי רצתי וחיפשתי מהר אנטי וירוס כי החומש אש של הוינדוס צעקה לי- "וירוס וירוס" אז מהר לחצתי כמו משוגע על אנטיוירוסים ש-מייקרושיט מציעה ומהר הורדתי "אנטיוירוס 2009" שלהם ואחרי כמה זמן קלטתי שאכלתי אותה- זה לא שווה כלום כי זה לא חינמי כמו שרציתי בכלל! עכשיו אני נתקעתי עם זה על המחשב ואני ניסיתי למחוק את זה מכל כיוון ומכל שאריות והיא עדיין מאיפה שהוא צצה ומציקה לי על החלון "ומוצאת" לי מלא וירוסים אבל כשאני מנסה למחוק אותם דרך התוכנה- סיריאל קוד והכל.. ואין לי מין הסתם, הרי אין לי כוונה לקנות את התוכנה. ס…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
נכנסתי לעשרות אתרים יפנים/סינים, וכל מה שמצאתי שם היתה גירסא יפנית... ככה אי אפשר לעבוד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
התקנתי SP3 לאחרונה אם זה משנה, אני לא בטוח אם זה התחיל לפני או אחרי...אבל בערך בתקופה... אם אני פותח יותר מ5 טאבים המקסטון משתולל על 100% CPU ונתקע... אני לא זוכר שזה היה ככה פעם, זה ממש מוגזם שהוא יתקע על 5 טאבים... הסרתי אותו כולל כל קבצי ההגדרות וההעדפות והתקנתי את הגירסה החדשה ביותר, הבעיה נמשכת. מפרט המחשב אפשר לראות בצד.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי 3 מחיצות במחשב ואני רוצה לאחד את המחיצה הראשית עם עוד מחיצה ככה שיהיו לי רק שתיים.. יש אפשרות?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כל פיירוול שאני מתקי במחשב גורם לכיבוי פתאומי התקנתי את אגניטום פיירוול וזון אלרם ושתיהים גורמים להיכבות פתאומית של המחשב ללא פיירוול מותקן הוא דולק ימים ללא תקלה! מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום רב! אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים לצפייה ישירה בטלויזייה. יש לי טלויזייה LCD 32 של LG ( דגם 32LG10R) והמחשב שלי די עתיק intel core 2 duo e6300 1.86 ghz לוח אם DG41RQ של אינטל זיכרון GB 4 DDR2 333.3 MHZ כרטיס מסך משולב על הלוח. ודי מעפן... ניסיתי לחבר את המחשב ויש רק יציאה של VGA במחשב. בכל מקרה שמתי רזולוציה של 1024/768 בקצב של 60 ולאחר מכן כיביתי את המחשב ניתקתי את מסך המחשב וחיברתי במקומו את הטלויזייה ואז הדלקתי שוב את המחשב. הקטע הוא שכאשר אני מדליק את המחשב רואים את המחשב מתחיל לרוץ על הטלויזייה ומעלה את הווינדוס עד שהוא מגיע לשלב שבו צריך לבחור איזה משתמש להפעיל ואז הוא פתאום כותב NO SIGNAL. אם יש למישהו מושג א…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מצחיל לכתוב משפט באופיס והעניין שאחרי 4-5 מילים הוא פשוט יורד שורה אוטומטית. זה קורה גם בשורה הבאה, ובזאת שאחריה וכך הלאה.... אני לא מבין מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? http://www.siz.co.il/my.php?i=wmybtluody4i.png
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רציתי התקנה נקיה כמו שאומרים, כי תמיד היו לי בעיות כשעדכנתי דרייבר (אפילו הCatalyst Uninstaller לא עבד כמו שצריך), אז מצאתי את התוכנה Driver Cleaner והשתמשתי בה. חשבתי אחלה סוף סוף המחשב יהיה נקי מכל ההתקנות הקודמות והעדכון יילך חלק. אבל.. כמובן שנתקלתי בבעיה: ראו תמונה עשיתי את ההתקנה במצב בטוח. אה ונכון יש את ה"אשף לזיהוי חומרה" המעצבן ההוא? אז ניסיתי לתת לו לפעול, ניסיתי בלעדיו, עדיין אותה שגיאה. אני כבר לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. בבקשה תעזרו לי כי ממש נמאס לי מזה... יש לי Sapphire 9600 Pro, windows xp sp1. עריכה: תודה לאל, עכשיו הכל בסדר
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן אז ככה, במחשב הישן (P-3 800MHZ) שהייתי פותח סרט של 700 מגה לדוגמא בעזרת WINRAR זה היה לוקח בסביבות 1:30-2:00 דקות. החלפתי מחשב (P-4 3GHZ) ומאז פתיחה של סרט של 700 מגה לוקח יותר מ-10 דקות .. שלא נדבר על פתיחה של DVD שלוקח שעה והיה כמה פעמים שהרבה יותר.. התקנתי את הגירסה הכי חדשה של WINRAR - 3.51 וזה עדיין עם אותה הבעיה .. למישהו יש רעיון ? המחשב הוא: P-4 3.0GHZ 64bit 512mb DDR2 533MHZ MSI NEO 925XE Platinum HD WD 120\160GB 7200RPM ULTRA-ATA תודה! איציק
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רצית לדעת אם יש דריברים ללוח הזה GA-K8N Pro-SLI NVIDIA nForce4 אם יש דריברים ל vista 64 bit ואם יש אפשר קישור
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
כי שמתי לב שאין SVCD כשאני בוחר בנרו DVD ושאני בוחר CD יש SVCD אבל בדיסק מזוהה כקטן ולא 4.7 ג'יגה.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
כלומר, אם אתקין שלושה סוגים שונים של פיירוול במחשב שלי, זה ישנה משהו?
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי אותו, את האלחוטי, אבל אני לא מוצא את דיסק ההתקנה,מישהו יכול לתת לי אותו כי אני לא מוצא? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-