תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שאני מתקין תSygate Personal Firewall Pro 5.6.2808 (אחרי פירמוט) זה לא נותן לי להכנס לאתרים למסינגר וICQ כאילו אין לי מודם מה הבעיה?? מה לשנו?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
עד היום השתמשתי ב ACDSEE היתרון הגדול שלה היה טמון בכך שהיה אפשר להמיר קבצי photoshop ל JPG בעזרת הקלקה על המקש הימני של העכבר , התוכנה יצרה קיצור דרך מובנה. כיום אני לא משתמש בACDSEE , וכדי להמיר קבצי photoshop ל JPG אני צריך להשתמש בתוכנה יעודית די מסורבלת. האם מישהו מכיר תוכנה שדומה ל ACDSEE ומאפשרת לי גם את הפיצ'ר ACDSEE איפשרה?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני מחפש כבר די הרבה זמן דרייבר לעכבר אלחוטי של GPT ואני מחפש במלא אתרים של דרייברים ובגוגל חיפשתי את אתר הבית של GPT וממש אין זכר לחברה. צריך דרייבר לעכבר. אם מישהו יכול לתת קצה חוט או משהו זה ממש יעזור. תודה רבה, ירין
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לפיירפוקס החדש מאקספלורר. יש לו תמיכה נורמאלית בעיברית? ומאיפה להוריד?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
שלום איזה תוכנה יותר בטוחה מבחינת האקרים/פריצות/זיהוי ID וכו'? תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שחוסמת פופ-אפים, סקריפטים מעצבנים, פלאשים קופצים ומה טוב שהיא מתחברת בתור plug-in של הפייר פוקס. ואל תגידו לי שהחוסם המובנה מספיק טוב. הוא טוב אבל לא מספיק.
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני עשיתי חיפשו על DOCS OPEN ב GOOGLE וקיבלתי המון תוצאות ואף אחת מה לא ממש הסבירה לי מה זה בעצם DOCS OPEN ולמה זה משמש אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה, האם אתם יכול למקד אותי למקום או לכתבה כלשהיא שמסבירה על התוכנה הזו או אולי בעצמכם להביר עליה. זה לצורך לימודי אז בבקשה תעזרו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן משום מה כל פעם שאני מפעיל את קאזה לייט היא ישר קורסת ומראה את ההודעה הזאת: ניסיתי למחוק את קאזה לייט כולל הרגיסטרי התיקיה והכל אפילו עם Kazaabegone ניסיתי למי שמכיר, ניסיתי להתקין קאזה רגילה וגרוקסטר וכלום עדיין אותה בעיה. תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מישו יודע איפה להוריד את pascalite בכדי לתרגל את השפה ??? דחוף
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מנסה לראות סירטונים בחלק מהאתרים ופשוט מופיע לי מסך כחול ורק שומעים ...יש ל גאווה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא אני משחק הכול משחק אחרי 5 דקות החלון של המשחק נהיה פתאופ קטן . יש לי 2 גיגה זיכרון מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך 9600 1 גיגה ?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס (יש לי מנוי שם אבל כעת האתר בחינם) לשיעורים באתר אבל לא ניתן ללחוץ על קישור (הקישור אינו לחיץ בכלל). לדוגמה: אני נכס לתיכון ובגרויות ואז בצד בוחר מתמטיקה אבל כשאני רוצה ללחוץ על הקישור לשיעורים לא ניתן ללחיצה זה כמו כתב רגיל. (הקישורים : מתמטיקה 3 יח"ל, פרקים ב 4-5 יחידות-בפיתוח.) במחשב השני שלי ב IE 7 זה כן עובד (אבל מערכת xp). אשמח לפיתרון. עשיתי ניקוי באמצעות CCleaner ועדיין לא עוזר.
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני שמח להודיע ששוחררה גירסה 3 של התוכנה emailaya התוכנה היא באנגלית וניתן להוריד קובץ שפה בעברית על מנת שהיא "תדבר" עברית רשימת השינויים היא: * מנגנון ניהול המכתבים נכתב מחדש * יבוא מכתבים/אנשי קשר/אירועים מאאוטלוק * אפשרות לנעילה ידנית של התוכנה * אינדיקיציית מנעול בקריאת מכתב נעול * הצגת מכתבים מ 24 שעות האחרונות * סידור מחדש ושינוי גודל + שמירת הגדרות של טבלת המכתבים * זיהוי דואר זבל על ידי שימוש בטכנולוגיית DNSBL/RBL sites * שינוי קידוד לצפיה מוקדמת של מכתב * הצמדת חתימה לימין/מרכז/שמאל * מסך הגדרות התוכנה עוצב מחדש * בסגירת לשונית חזרה ללשונית הראשית או ללשונית משמאל * התראה בעת קבלת מכתב מאיש קשר שאליו כותבים מכתב * צפייה בכותרות של מכתב שעדיין לא הורד תוכנו * תצוג…
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה פשוטה שאפשר איתה לעשות roatae לסירטון ווידיאו מסוג mp4 ( הוקלט ע"יי פלאפון נוקיא) תודה :
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אח שלי הקטן (קטן) החליט לשגע אותי בזמן האחרון ולקנות לו ג'יפורס 6 למרות שאין לו מושג מה זה.. העיקר שיהיה לו כמו אצלי עכשיו העניין הוא שהמשחק היחיד שהוא משחק במחשב זה ICY TOWER אז זה לא עניין של לקנות או לא... (הסיפור עוד ארוך אני לא ימשיך אותו ^^) יש לו כרגע FX 5300 במחשב ואני זוכר שפעם פרסמו כאן תוכנה ומדריך שתשנה את שם הכרטיס מסך שיש במחשב לאיזה שם שנרצה.. למישהו יש לינק לזה? תודה מראש לעוזרים... נ.ב ניסיתי עם ריווה טיונר אבל זה רק מאותה סידרה נותן אז אני צריך תוכנה אחרת
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום, היום עבדתי על מצגת בעלת 250 עמודים. כשסיימתי המחשב לא נתן לי לשמור אותה ובנוסף הוא כיבה את עצמו. אני יודע שכאשר אני מכבה את המחשב וישנו קובץ כמו פוארפוינט או ווארד שפועל ולא שמרתי אותו הוא שואל אותך אם ברצונך לשמור את הקובץ ורק אז הוא מכבה את עצמו, מה שלא קרה לי. כאשר נידלק המחשב ונכנסתי לפוארפוינט כדי לשחזר את הקובץ הפוארפוינט לא הציג לי שום קובץ שלא שמרתי אותו, בצדידו של המסך. מה אני עושה? בבקשה תעזרו לי.. יש מצב שיש דבר כזה כמו קבצים זמניים לפוארפוינט? שכחתי ליידע כי בבעלותי office 2007 .
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
-
יש לי מסך 19 אינץ' רגיל ושאני רואה סרטים אז יש שוליים שחורים למעלה ולמטה. יש תוכנה שמותחת את המסך ? שאני יראה על כל המסך את התמונה ? תודה לעוזרים. :-[
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני זוכר שהייתה לי פעם תוכנה שמשוייכת ל-SPYBOOT S&S, שנהגה לפעול ברקע ופשוט לבקש ממני אישור כל פעם שתוכנה נוספה או הוסרה מרשימת התוכניות שעולות עם XP (ב-MSCONFIG). מישהו יודע מה השם של התוכנה? התקנתי את S&D, והיא לא הותקנה איתה.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי ימיול 5 החדש פיתאום הוא היתחיל לכתוב דברים שאני לא יודעה מזה השאלה שלי כזאת :אם זה פוגעה לי במהירות של הורדה אנה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם האנטי וירוס Avira AntiVir Premium עדיף מKaspersky או NOD32... תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-