תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יצרתי טבלה שערכי ציר ה-X הם זמן בדקות, (0.5,1.5,2,3,4,5,) ןערכי ה Y הם תוצאה כלשהי, כאשר אני יוצר גרף המרווחים בין השנתות קבועים ולא על פי ההפרש האמיתי בזמן, כיצד ניתן לסדר את זה ? תודה מראש, אמיר
-
- 6 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי עמודה של מספרים שקשורה בפונקציה מסויימת לעמודה אחרת. כלומר אם אשנה איזה מספר בעמודה השנייה, המספר המקביל לו בעמודה הראשונה ישתנה. הבעיה היא שאני רוצה למיין את העמודה השנייה אני לא יכול, כי היא קשורה לעמודה הראשונה. מה שאני רוצה זה- לבטל את הפונקציה שקשורה לעמודה הראשונה אבל לשמור על הערך שבתוך התבנית. (כי אם אני מוחק את הפונקציה, אז אין ערך בתבנית). איך אני עושה את זה? תודה מראש !!!!
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הורדתי מספר מנועי חיפוש לתיב ת החיפוש של ה FF. אני מועניין ליצור סרגל שיהיו בו כמה תיבות חיפוש. למישהוא יש רעיון כיצד עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הקטע האדום להוסיף לשם יומן איך עושים את זה מותקן לי אופיס בעיברית ואני רוצה להסיר את החלק שת התצוגה הירוק
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אוקי אז ככה..אני משתמש בזה כבר הרבה זמן..עם חשבון ב Hotmail.com משום מה כל הודעה שאני מקבל אני מקבל אותה פעמיים...נגיד אם מישהו שלח לי אי מייל..אני קבל אותו פעמיים. איך פותרים את זה??? ??? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי שתי מסמכים שסרקתי...וגזרתי מהם שתי תבלאות. אני רוצה לאחד את שתי התבלאות...(אחד מעל השני) ולשים את זה במסמך A4 ואז להדפיס. השאלה שלי היא,איך אני מאחד...ניסיתי לגרור כל טבלה בנפרד...אבל זה פשוט יוצר לי אותה ממש בגדול במסמך ה A4 (שהוא ריק..) ואני לא מצליח להקטין אותה במסמך הזה... איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי KASPERSKY 5.0.376 כל פעם שאני עושה ריסט למחשב האנטי וירוס הזה עושה בדיקה לכל הקבצים של ה STARUP, קבצים בזכרון ועוד כל מיני כאלה איך אני מבטל את זה תודה מראש טל
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לידי קובץ Access די פשוט עם שאלה, שלא ידעתי לפתור. יש לי טבלה ראשית לתוכה המשתמש מכניס נתונים (פרטים דמוגרפיים בעיקר) על כל רשומה. בשדות טקסט כמו "עיר" ו-"לאום", הטבלה מקושרת לטבלאות עזר, אשר מכילות את כל הערכים האפשריים. כאשר המשתמש מגיע לשדה הנ"ל עם הסמן, מוגדר כי מעבר לאפשרות ההקלדה החופשית, תפתח גם list עם הערכים לבחירה. השאלה היא, כיצד ניתן לגרום לכך שכאשר המשתמש מתחיל להקליד את הערך, השדה יתמלא אוטומטית בהמשך הערך המלא, לאחר שיש התאמה אחד לאחד. ממש כמו ה- auto complete ב- Excell, שעובד אוטומטית כברירת מחדל, במידה ויש ערך דומה באותו הטור בו אתה כותב (לדוגמא, אם כותבים "Isr" מצופה שהשדה יתמלא בערך "Israel"). בתודה מראש, RBH
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לקחת ארוע מסויים, לעשות לו COPY ולהדביק אותו ביום אחר? אני פשוט רוצה לחסוך את הכתיבה של ארוע חדש כל פעם
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
באפשרויות > מעבד - המהירות של המעבד צריכה להיות המהירות הנוכחית (כלומר אחרי אוברקלוק) או המהירות המקורית של המעבד ?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול איך אני עושה את הדבר הבא: כשאני לוחץ על שולחן העבודה עם הימני ואז "חדש" -> מסמך של MS word 2003, אני רוצה שהוא יציג לי דף עם כותרת תחתונה ועליונה שאני יבחר מראש אבל שזה יהיה אוטומטית בכל דף ובכל פעם שאני יוצר מסמך חדש.. (הכוונה שהוא ייצור את זה אוטומטית ושאני לא יצטרך להוסיף ידנית לכל מסמך חדש שאני פותח כותרת עליונה ותחתונה) ..אני רוצה שזה יהיה מובנה.. בתודה רבה לכולם! אתר פ33ה! ניר ישראל חן
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור טבלה עם 4 עמודות שעת התחלה | שעת סיום | סה"כ שעות | סה"כ שעות פחות 5 קבעתי תצורה של שני העמודות הראשונות בפורמט "שעה" שני העמודות האחרונות A1-B1 ו A1-B1-5 בפורמט "מספר לא נותן תוצאה הגיונית. איפה טעיתי?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מגן על תא מפני מחיקה שאני מסמן הגן על תא והגנת חוברת עבודה עדיין אפשר למחוק תאים
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום חברים, הוספתי קובץ EXCEL ב-RAR ותמונה. אני מנסה שב-"תווית שורה" המק"ט לא יופיע מתחת לתאור אלה מצד ימין כלומר בעמודה נפרדת כיצד אני יכול לעשות זאת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה אחרי שאני מדביק על הסרט תרגום הוא תופס לי 2 G??? יש אפשרות שהוא יתפוס 700 מגה באייכות טובה?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יצרתי בפרויקט שלי טופס מוצרים, בטופס הכנסתי מקום שבו יש את התמונה של כל מוצר. השאלה שלי זה איך עושים את זה עם סרטון?? ניסית הרבבה דרכים אבל זה לא ממש עבד אודה לכם אם תעזרו לי..
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום קוראים לי קובי אסולין אני חדש בפורום ובנתיים אני מתרשם לטובה ועכשיו לבקשה שלי טוב לא מזמן נתכלתי בתוכנה adobe after effect תוכנה נחמדה מאוד שאני מעוניין להתחיל לעבוד איתה על סרטים שאני מכין הבעיה היא שזאתי תוכנה קצת מסובכת והייתי שמח עם מישהו יוכל להביא לי סוג של מדריך בסיסי כדי שאני יוכל להתחיל מבסיס מסוים תודה !!!!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום התחלתי לעבד על AE ונתקלתי בבעיה קטנה ברנדור של הקטע כשאני לוחץ על 0 או DEL במקשים שבצד לרנדר את הקטע זה נותן לי כמה שניות בלבד ולא את האורך המלא מה צריך לעשות בשביל שזה יראה לי את כל הסרטון\מוסיקה?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בתוכנה CUBASE SX. יש לי בקובץ אחד גם ערוץ קול וגם ערוץ מידי, ואני רוצה ליצא את שניהם ביחד. ניסתי לעשות export, אבל לא משנה מה אני מגדיר זה מיצא לי רק את הקובץ שהקלטתי (ערוץ קול) איך אני יכול ליצא את שניהם ביחד.
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום איך אני עושה שהיה לי כותרת שגם מתי שאני יגלול את המסך היא תצוף ולא תסתתר
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי... אני מחפש פקודה שתעשה SUM או + של תאים בלולאה, הכוונה היא, שאני רוצה שהתכנה תעשה פעולת חיבור על כל מספר קבוע של תאים. לדוגמא: a2+a4+a6+a8........... וכן הלאה עד איןסוף...(כל שני תאים) ... אני מניח שזה אפשרי, אם מישהו יודע איך . תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
איפה האפשרות בשועל שדומה לתוסף SessionSaver במקרה שאני יוצא מfirefox ורוצה לשחזר את הלשוניות תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני לא מבין למה לוקח לדפדפן מלא מלא זמן לעלות... יש לי 2 SSD ברייד 0 והדבר הכי מעצבן זה שהוא עולה לאט... כמעט כמו הזמן שלוקח לי להפעיל פוטושופ CS5... למה זה קורה? איך מתקנים?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
איך אני מוסיף נקודה של INFO על המפה? לדוגמה 2 שמצאתי במנהטן :
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע צורב פלקסטור מהירות 24, משו טוב מאוד. ראיתי בנרו שיש אפשרות של overburning ולפני שצרבתי הוא כותב לי הודעה כזאת שהסיכון הוא עלי ושיכול לההרס הדיסק ואפילו הצורב. מישהו יכול להסביר לי על זה והאם כדאי לי להשתמש בזה או שלא מומלץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-