עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה באימיול שכשאחרי כמה זמן שהוא פתוח - בערך 5 דקות הוא הופך ל-not responding וכשאני פותח את ה-task manager אז אני רואה שהאימיול לוקח מהמעבד 99% (נראה לי שזה באחוזים) ו-20 מגה זיכרון. עשיתי אתמול ghost כדי להחזיר את המערכת לאיך שהיא אחרי פורמט והתקנות רק של תוכנות חשובות ופיקסים לווינדוס (XP) ועדין יש לי את אותה תופעה. אני משתמש ב-EMULE 42g עם המוד sivka ועם אותה תיקיית קונפיג, כמו שרשמתי לפני זה, אני עובד עם XP עם כל העידכונים כולל SP1, יש לי 512 מגה זיכרון ומעבד 2.4GHZ של INTEL. ד.א- בפעם הראשונה שהפעלתי את התוכנה היא עבדה לי כל הלילה בלי להיתקע אבל בבוקר כשעשיתי ריסטרט ופתחתי את האימיול הוא התחיל להיתקע שוב. תודה מראש, דור לוי.

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  2. אם אני רוצה להשתלט על מחשב אני צריך להתקין בו את התוכנה המלאה או רק קובץ אחד ? איזה עוד תוכנות טובות יש לשליטה מרחוק על מחשב ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  3. זה לעסק קטן... 2 מחשבים לא יותר. הNAV PRO עולה יותר יקר והNorton Internet Security כולל NAV אבל לא PRO.. מה אתם ממצליצים?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  4. אהלן ששון שאלה לי קטנה ואני מקווה שאני בםורום הנכון האם יש איזו תוכנה שדרכה אני יכול להעביר שידור ולעצב לה מעטפת משלי והכל ואת זה להעביר לשידור של המצלמה. וכל זה בחי. לדוגמה: נגיד ואני רוצה לשדר בתפוז (סתם לדוגמה בבלוג TV שלהם) אז הבנתי שהוא משתמש בשידור של המצלמת אינטרנט שיש לי. אז יש מצב שיש איזה תוכנה שתאפשר לי להלביש על השידור הזה מעטפת שאני אצור (מבוסס על המסך הכחול אם מישהו מכיר), ובמעטפת הזאת אני יוכללשנות דברים כמו טקסט, למשל, ובשידור שלי בתפוז יראו את כל זה ואת כל השינויים בזמן אמת. אם מישהו הבין אותי ויכול לעזור לי אני מאוד אודה לו. תודה רבה לעוזרים, לקוראים ולהורי שהביאוני עד הלום.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by US,

קניתי היום צורב DVD של חברת NEC דגם 2510A. הייתי רוצה לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לעשות Сopy , ליצור דיסקים , ועוד .. (דיסקים של 4.7 גיגה). תודה, אלון שטיינברג.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by Shmoe,

ערכתי לא מזמן סקר דומה בפורום של arstechnica.com והתוצאות היו מפתיעות מאוד: רק רבע מהמשתמשים נשארו עם אקספלורר. מעניין אם קיימת מגמה דומה גם בפורום הזה. Prog.

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by bd,

:'( אפשר עזרה בזה משהו חינמי וחינם וללא 14 יום כי זה מעצבן תודה

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  8. שלום אני חדש בפורום ככה שאני לא יודע אם היה אשכול כזה בעבר... אני ואחי מחוברים דרך זוג כרטיסי רשת בחיבור ישיר ואני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לצפות במה שהוא עושה מבלי שאני אהיה צריך להתקין איזה פאץ' אצלו ואם בכל זאת אני אהיה צריך להתקין איזה תוכנה, אז לפחות שהוא לא יבחין שהתוכנה עובדת ברקע בכלל אני מחפש תוכנה שיכולה להציג כמה שיותר נתונים על הפעילות במחשב שלו וגם את האופציה לשלוט כמעט כמו שלט רחוק במחשב שלו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  9. אם אני לוחץ על ה SCROLL שיקפיץ אותי לאמצע הסרט, הוא חוזר לנקודה שהייתי קורה רק ב XVID (בפורמט DIVX אני כן מצליח לעשות SEEK) עובד תקין ב BSPLAYER, אבל ב MEDIA PLAYER 9 לא מסכים לזוז קדימה רעיונות? תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  10. שלום לכם יש לי בעיה דחופה ביותר: לפני מספר ימים אבא שלי יצא לחול עם מחשב שמתקן עליו Remote administrator בשביל שאני יעזור לו מהארץ. המחשב מחובר לLAN עם שתוכנה Remote administrator, אני לא יכול להתחבר אליו כי אין לו אי פי משלו, אני יודע שאפשר להגדיר לשרת שינתב את הפורט של התוכנה ישר לאיפי הפנימי שלו ברשת, אבל מנהל הרשת לא זמין..... מה שאני צריך זה למצוא איזה דרך לשלוט על המחשב הזה, עדיף למצוא פיתרון לחיבור על ידי Remote administrator שיעקוף את הבעיה ברשת, או תוכנה דומה שתעקוף את הבעיה ברשת או כאשר אין ברירה תוכנה שתתקשר דרך מודם של טלפון (עדיין משתמשים בזה). מי שיכול לעזור, בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי :'( תודה

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by idofr,

הקטע הוא כזה יש לי קובץ SFV ושאר הקבצים הסיומת שלהם היא 001 עד 052 מישו יודע איך אני פותח את זה??

• 12 תגובות
    • 9.5k צפיות
  12. מה אני צריך כדי שאני אוכל לצרוב קובץ AVI+כתוביות? מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kikkler,

זה יכול לעבור לאיזה פורום שלא מתאים לזה הפירסום הטורפני של האתרים הגדולים רק ממשיך להתקדם ולהתקדם, כשהלהיט העכשווי זה לגרום למוזיקה מגעילה באיכותה ומבעיתה בווליומה לפרוץ לחלל החדר שלי בכל רגע שבטעות הסמן של העכבר עובר מעל באנר. האם יש דרך לגרום להשתקה של זאת, בלי להקריב את ווינאמפ ודומיו?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by stingeR-,

אתמול גלשתי באינטרנט , ופתאום , אחרי שסגרתי את האקספלורר , דף הבית שלי השתנה לזה , וזה פותח לי פופאפים שהאקספלורר נפתח וכן הלאה , שאני משנה את אתר הבית החזרה למה שהיה , הוא משנה בחזרה לזה , ואין לי שום דרך להסיר את זה! ניסיתי SPYWARE וניסיתי הכל כמעט , איך אני מעיף את הדבר הזה!? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני רואה את הסרט אבל נגיד בתוכנה כזאת של כתוהביות אז אתה לא רואה את הזמן רץ זאת אומרת אני רואה את התמונה ושומע את הקול וגם במדיה פלייר אני מצליח אבל בכל התוכנות של הכתוביות יש לי בעיה עם הסרטים באיגות xvid יכול להיות שאני צריך איזה מקודד מסוים בשביל זה או שיש פיתרון אחר תודה לעוזרים

16. איך מוסיפים תירגום ל SVCD???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני רוצה לדעת איך אני מגדיר שרת helix (מבית realNetworks למי שלא יודע זה שרת קוד פתוח מהחברה עצמה) כדי שהוא יפעל כשרת סרימינג לנגן realone player או helix player בפלאפון שלי(n-gage כבר בדקתי ויש לו תמיכה בסרימינג אז איך אני מגדיר את זה ואחר אם הכל יעבוד אז אני רוצה לדעת איך להגדיר את השרת שיזרים את מה שהוא מקבל מהכ.טלווזיה) ולאיזה כתובת אני צריך לכתוב בפלאפון כדי להשתמש בשרת שלי עם הפלאפון לינקים מדריכים פורמים שמתמכים בדברים האלא שכחתי משהו:תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  18. Started by IMT,

אני מחפש מקודד לסרטי 4D. כגרע יש לי את אוסף המקודדים של LH אבל הוא מקרטע בסרטי 4D, הם רצים בקפיצות קטנות ומעצבנות.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  19. אממ... נראה לי שהכותרת מסכמת פחות או יותר... אני רוצה לקנות אנטי וירוס. את האמת, לא משנה לי המחיר, כי יש לי חבר שיכול לארגן לי את העסק בכמעט חינם. לא משנה, בקיצור אני צריך את האנטי וירוס הכי טוב שמוכר לכם, ובמיוחד לצורך הגנה מדברים שיכולים להידבק אליך באינטרנט. יש לי פנטיום 4 ו WINDOWS 98. זהו, קצר ולעניין. היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by LLLLiran,

מישהו יכול להמליץ לי על antivrus and firewall או שניים שיהיו באותו תוכנה תודה.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  21. הי יש לי קובץ גדול בערך 1.2 גיגה בפורמט MPEG באיכות טובה וסאונד טוב שהקלטתי דרך מצלמה דיג.... איך אני מפצל אותו ל 2 שאני יוכל לעשות גיבוי לדיסקים(80ד 700מג)?? לינקים+הסברים אם אפשר תודה : ???

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  22. כאשר העברתי מ XVID ל MPEG הוא הפך ל MPEG מסך מלא (וזה יצא כאילו הכול נמרח לאורך)כי ה XVID היה לא במסך מלא ...אלה ב מסך רחב... מה צריך לעשות אני משתמש לפי המדירך ???http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=75

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  23. היי, חבר שלי לא מצליח להתחבר לאייסיקיו 4.1 (וגם ל-4.0). הם לא עובדים אצלו. זוהי הודעת השגיאה שהוא מקבל: failed to connect. please try again later. info number:0404 if the problem persists please click here יש לציין כי גירסת ה-2003PRO עובדת אצלו יפה. אבל הגירסא החדשה לא עובדת! אני חושב שזה בגלל שיש לו פיירוול של נורטון... אנ מכיר עוד מחשב שהאייסי החדש לא עבד בו בגלל הנורטון... ואצלי האייסי החדש עובד כי יש לי פיירוול אחר. מה עושים? תודה.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  24. היי, חבר שלי לא מצליח להתחבר לאייסיקיו 4.1 (וגם ל-4.0). הם לא עובדים אצלו. זוהי הודעת השגיאה שהוא מקבל: failed to connect. please try again later. info number:0404 if the problem persists please click here יש לציין כי גירסת ה-2003PRO עובדת אצלו יפה. אבל הגירסא החדשה לא עובדת! אני חושב שזה בגלל שיש לו פיירוול של נורטון... אנ מכיר עוד מחשב שהאייסי החדש לא עבד בו בגלל הנורטון... ואצלי האייסי החדש עובד כי יש לי פיירוול אחר. מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  25. איך אני ממיר? יש לי קובץ של 15 מגה , ואני לא יכול לשלוח אותו בדוא"ל בגודל הזה

• 2 תגובות
    • 6.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים