תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
למשל אני יגדיר שאני רוצה כשאני אלחץ על מיספר 8 למשל אז הווינדוס ינעל את המסך. או שאני יגדיר שמספר 7 כשאני אלחץ עליו אז תיפתח תוכנה מסויימת. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעונין בתוכנה שאפר לדבר לפחות 4 אנשים במיקרופון ביחד כאילו שיחת ועידה אודה לכם עים תימצאו לי את התוכנה הזאת גיא .
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שניהם מדורגים בתור "איכות תמונה מעולה" הם משתווים באיכות או שה DVDRIP טוב יותר?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום יש לי דיסק DVD, עם קבצי VIDEO_TS , VTS_01_0 וכדומה... זה חתונה כלשהי שאני רוצה להוריד אותה למחשב כדי לערוך אותה האם מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה? ניסיתי עם NEROVISION ואי אפשר היא לא נותנת, ב MOVIE MAKER אין אפשרות לייבא משהו שהוא לא AVI,MPEG וכדומה... אודה למי שימליץ פה על תוכנה שעושה את מה שאני צריך. תודה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אם כן, מאיזה גרסא נוספה תמיכה? כי בשלי (1.37) אין. או שאולי יש איזה תוסף שיאפשר לו לפתוח? בכל אופן, אבקש תשובות רק ממי שבאמת יודע ולא לזרוק ניחושים או הצעות לתוכנות אחרות. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני יודע שתוקף קיצורי הדרך תלוי בהגדרות ב-כלים--->אפשרויות אינטרנט - אצלי זה נמצא על 20.אבל למרות זאת כשאני רושם כתובת בשורת הכתובות היא לא נשמרת בגלילה (או בתיקיית history).
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כשאני עושה צילום מסך על מצב וידיאו לא שומעים אחרי זה את מה שהוקלט . מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
מישהו מוכן לומר לי מה התוכנה הזאת עושה? Tweak-XP Pro v4.0.3.MultiLanguage
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מה הם דפוקים? למה הם הרסו את הדבר הטוב היחיד שהיה שם?? במסנג'ר 2009 החדש הם ביטלו את תיקיות השיתוף, ובמקום זה מתבססים על שירות ה-LIVE המוזר שלהם - שמאפשר להעלות לרשת קבצים (ידנית, אחד-אחד) ואז לשתף אותו עם חברי המסנג'ר. בתיאוריה זה נחמד - אפשר להעלות את אותם קבצים פעם אחת, ולשתף עם הרבה חברים. אבל בפועל זה מפגר - אי אפשר לסמן סיפריה (שכוללת, למשל, 200 תמונות) ולשתף אותה בקלות, וברור שלהעלות ידנית 200 תמונות זה פשוט לא-הולך-לקרות... למה??
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש תוכנה (ואתר)בשם ZATTO שזה משדר טלויזיה מאירופה אני רוצה לראות את הטלויזיה הזאת בארץ אבל זה עובד הכי טוב מIP שוווצרי . איך משיגים כזה דבר? אני עכשיו נמצא בשוויץ אם זה עוזר איך שהוא לשמור IP או משה וכזה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שמציגה את כול הפורמטים שקיימים, בלי ספי ווארז וכו, ושתהייה נוחה
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ניסיתי למצוא בגוגל, אבל לא מצאתי משהו נורמלי אשמח אם מישהו ימליץ לי על כזו תוכנה אני מעתיק שירים מדיסקים למחשב בעזרת CDex, והמדיה פלייר כבר דואג לשנות את הID3 Tag על פי האלבום הבעיה היא שאני גם רוצה ששם הקובץ יופיע בפרומט כזה: [artist] - [song] וזה ממש מעצבן לעשות את זה לכל דיסק בנוסף, אולי בעתיד אני אצטרך להוסיף בין שני השמות את שם האלבום, ולעשות את זה ל512 שירים ייקח הרבה מאד זמן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחבר אך אני רואה בטלויזיה את המסך בשחור לבן.. כיצד לסדר ?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הי , ברשותי לפטופ של דל , מעבד i7 עם ווינדוס 10 עליו מותקן קודי גרסה 15.2 . התקנתי הרחבת וידאו של ג'נסיס וברב המקרים היא עובדת בצורה טובה . לעתים כאשר אני בוחר לטעון סרט או סדרה אז העגול של הטעינה מסתובב אך הוידאו לא נטען . בנוסף התקנתי הרחבות של kodi popcorn,kmedia,pulsar ובכולם כאשר אני נכנס לתוך ההרחבה זה מצליח אך כאשר אני מנסה לבחוא most popular או כל בחירה אחרת מתקבלת שגיאה :unable to connect ולאחריה שגיאה : למידע נוסף יש לעיין ביומן הרישום . מה עליי לעשות על מנת לפתור את התקלה ? מצורפת תמונה .
-
- 0 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
חברים מי יודע איך אני הופף מסמך לקובץ תמונה פשוט שכחתי הכוונה ע"י שימוש בפנקס רישום בחלונות תודה דחוף
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
- ICQ 5 ... אני לוחץ על CONNECT וזה מתחיל לעלות, וזה עולה ועולה ... ויוצאת לי הודעה שזקרון הוירתואלי של המחשב עלה על גדותיו ועז נתקע לי המחשב... כבר ניסיתי למחוק ולהתקין מהתחלה אבל זה לא פתר את הבעייה... - מי יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי לכם [move] חברים [/move] נדמה לי ש-XP אין ממשק דוס . איך אני מפעיל יישומי דוס (כגון: ghost) על ה-XP? האם עליי להתקין דוס? ומאיפה? :-*
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכנסתי את הפלאג אין של hollywood FX ל- premier שלי... אבל כשאני מבצע Export ההבעיה היא שרק באפקטים של ההוליווד' הוא מוסיף לי מין כתובית שקופה באמצע המסך של PRO PLUS אני לא יודע איך להוריד אותה.... אם למישהו יש רעיון...... בתודה מראש. קובי.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
אהלן אולי מישהו יכול להכווין אותי לאתר נוח להורדות?-רצוי בעיברית תודה מראש אבידע
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום קודם כל חיפשתי יותר מ15 עמודים חגבי הבעיה הזאת ולא מצאתי טוב היה לי את הגרסת BETA2 של IE7 שעבדה מעולה אתמול ניסיתי להתקין את הBETA3 אבל משום מה זה לא מתקין לי(ניסיתי מספר פעמים) אז ניסיתי להתקין חזרה את הבטא2 אבל עכשיו גם זה לא מוכן להתקין לי.. זה עושה לי שיש לי בעיה עם ה-msfeeds.dll חיפשתי ומצאתי 2 3 מדריכים לפתור את זה אבל זה עדין עושה לי את הבעיה הזאת איך אני פותר את הבעיה הזאת?? או את ההתקנה של 3 או את 2 תודה
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD LG4163 אני מנסה לגבות סרט בעזרת DVD SHRINK אבל משום מה הוא לא רוצה לפתוח את הסרטים בטענה שהם מקודדים או משהו..... התוכנה הנ"ל לא אמורה לפרוץ את הקידוד...!??!?!?! תודה על העזרה.... כל דרך יצירתית אחרה ועדיף פשוטה תתקבל בברכה- ובאמת שחיפשתי כבר בכתבו תעבר - אבל הבעיה ששם לכולם התוכנה עובדת ולי לא ממש....
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
רציתי לקרוא לכותרת "FF15 עוד פעם מתנהג מוזר" אבל אני יודע שכותרות חייבות להיות אינפורמטיביות אז ויתרתי. ;D בכל אופן, אם פתוחים אצלי 2-3 טאבים ואני פותח בבת אחת 10 טאבים תוך שימוש ב-Open all in Tabs אז פתאום פתוחים רק ה-10 שנפתחו אחרונים. הטאבים שהיו קודם נעלמו. חשבתי שאולי זה קשור למספר הטאבים האפשרי וחיפשתי איפה אפשר לקבוע את זה אבל פשוט לא מצאתי. אגב, לפי המלצה קודמת התקנתי את Tab Mix Plus אבל גם שם לא מצאתי את זה. ואולי זה משהו אחר לגמרי?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-