תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול להתחבר למייל שלי דרך האאוטולוק 2007 יש למישהו פתרון
-
- 10 תגובות
- 659 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי ghost 9.0 ויצרתי גיבוי של כונן C ו D כאשר C זה מערכת הפעלה ו D זה איפה שאני מתקין את כל התוכנות. עכשיו אני מנסה לשחזר את המחשב שלי ויש כמה בעיות : 1. הדיסק של ghost 9.0 לא נראה כאילו הוא בכלל bootable הוא פשוט לא מצליח לאתחל את המחשב מהדיסק הזה אבל ששמתי דיסק של ghost 2003 הוא הצליח לעשות boot. 2. הבעיה ש ghost 9.0 יצר לי קובץ גיבוי עם סיומת של SIF שזה symantec image file. הבעיה ש ghost 2003 לא מזהה את הקובץ הזה בתור קובץ של image של ghost. מישהו נתקל בבעיה כזו או משהו קרוב לזה ויודע מה אני לא עושה טוב? ??? תודה!!
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מתחברים אליי לאייסיקיו כל מיני אנשים ערבים למיניהם ואני לא רוצה לדבר איתם בפרטים שלי מצויין שאני מישראל, בכל זאת היתי מעוניינת לדעת אם יש איזו דרך שאוכל למנוע מאנשים שלא מישראל לראות אותי\לדבר איתי בלי למחוק מהפרטים שלי את זה שאני מישראל :-\ תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם מישהו יכול להביא לי בבקשה תוכנה שהופכת וידאו לקובץ שמע? (MP3) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי firefox 3.0 בעברית ויש לי בעיה יש אתרים שכשאני נכנס אליהם הוא עושה לי כתובת לא נמצא ולפני כן הוא אמר לי שקובץ לא נמצא משהו כזה.. עכשיו חברים שלי כן מצליחים להיכנס לאתרים אלו וגם להם יש firefox 3.0 בעברית. אני יודע שזו בעיה טיפשית אבל אם למישהו יש פיתרון לבעיה זו אשמח מאוד.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק בכונן C, של 30 גיגה..כאשר אני בוחר את כל התקיות שבכונן ורואה כמה הם תופסים הוא אומר לי שהם שוקלים 10 גיגה..כלומר שצריך להיות לי עוד 20 גיגה פנויים, אך מצד שמאל בפרטים של הכונן וכמו-כן כאשר אני לוחץ לפרטים של הכונן, עם הציור של העוגה, הוא רושם לי שנשאר לי עוד 5 גיגה בלבד!!.. לאיפה נעלמו לי 15 גיגה??!!...מה עושים?...כמו כן ביצעתי איחוי ממש היום וזה לא עזר.. מקווה שיש לכם תשובה בשבילי.. תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-
-
CPU-Control handles the CPU-affinity for multicore-systems (supports quadcores as well). Instead of running each process on both CPUs you can define it as you want it. For example, if you want to seperate the firewall and the anti-virus-software from the graphics-application. CPU-Controls offers five different ways to control the CPU-affinity: Automatic: It chooses alternatingly one CPU for each new process Manual: You define a list, where you can set the way to handle each process All processes run on CPU 1, which is useful for old applications which crashes on a dual core system All processes run on CPU 2 Deactivated קישור להורדה: http://www.koma-code.de/ProgsZ…
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם האינטרנט אקספלורר לא נפתח לי מה לעשות ? בתודה דני
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כרגע יש לי פרטישן אחד עליו מותקן WIN XP PRO. אני רוצה רק להריץ משחק דוס אחד ישן, OMF 2097 שבשום צורה לא עובד טוב בXP בגלל שהסאונד קטוע לגמרי. אני רוצה לחסוך התקנה של ווינדוס ישן עם דוס בפרטישן נפרד משתי סיבות 1. אין לי כוח להתעסק עם הארדיסק מחולק, אני לא אוהב את זה וזה במיוחד מטופש רק בשביל משחק אחד! 2. אני אצטרך להתקין כנראה הכל מחדש כי הווינדוס הישן צריך להיות מותקן ראשון ורק אח"כ אני אוכל להתקין XP כדי ליצור אפשרות של DUAL BOOT חשבתי להעלות את המחשב מהCD של 98 SE אבל ככה אני נתקע עם מחשב בלי דרייורים לכרטיס קול (Aureal Vortex 2) ועוד יותר גרוע - המשחק כל כך ישן (1994) שהוא לא מקבל מספיק זכרון בסיסי (מתוך ה640K) וכמובן שאני לא יכול לשנות את הCONFIG.SYS שעל הדיסק. יש למי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין אופיס ומשום מה הוא לא נותן לי לשמור על הHARD DISK אלא רק על הCD מה עלי לעשות?לא נותן לי לעבור לכונן C ועוד משהו קטן ה CPU שלי על 100% בגלל IEXPLORE.EXE מה זה יכול להיות איך אני מוריד את העומס הזה מ CPU?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן ווידאו טוב... משהו בסגנון של ה BS Player הייתי שמח להשתמש ב BS player אבל יש לי בעיה איתו ולא ענו לי באשכול שפתחתי... אז אם אפשר לקבל ממכם המלצה לנגן בסגנון שלו, שיש אפשרות להוריד גרסא חינמית שלו אני אשמח
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי פה סרט MKV, וכשאני מנסה לראות אותו הוא משמיע לי גם את פס הקול של הסרט וגם את האודיו קומנטרי עם הבמאי והתסריטאי. איך אני מכבה אחד מהם עם התוכנה הזאת? במדיה פלאייר של WINDOWS זה אפשרי, מנסיון, אבל פה אני לא מוצא את האפשרות הזאת.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך לעדכן דרייברים של USB controller , הלוח שלי הוא DFI infinity nForce4 ultra. אז בדקתי באתר של DFI והורדתי את חבילת הדרייברים שהייתה שם אבל לא ראיתי בפנים דרייברים ל-USB. חיפשתי גם באתר של NVIDIA (לא יודע אם זה קשור אליהם...) וגם לא מצאתי.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לארגן לי את התכונה Soulseek על לינק תודה לכול העוזרים
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מהמתכנת המפורסם פאבריס באלרד, בא פורמט חדש של קבצי תמונות בשם BPG המתיימר לשקול פחות ולשמור על אותה האיכות כמו פורמט ה-JPEG המפורסם והפופולארי לכתבה: http://hwzone.co.il/bpg-%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%9e%d7%98-%d7%a9%d7%99%d7%a0%d7%a1%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%a7%d7%91%d7%a6%d7%99-%d7%94-jpeg/
-
- 9 תגובות
- 6k צפיות
-
-
לאחרונה הורדתי את הסרט "איש הגשם" ובסיום ההורדה גיליתי שהוא בדיבוב ספרדית במקום אנגלית. האיכות שלו טובה מאוד ואיני רוצה להורידו שוב כדי לקבל דיבוב אנגלי. הרעיון שחשבתי עליו הוא שאולי ישנו מקור כלשהו שאפשר להוריד ממנו רק את חלק השמע של הסרט כקובץ ואז פשוט אני אאחד את הקובץ עם הסרט המקורי בעזרת VobSub. גם פתרונות אחרים לבעייה יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חברים יקרים, לא מזמן התקנתי את התוכנה NORTON ANTIVIRUS 2003, עכשיו הקטע הוא שאחרי שהתקנתי אותה ה VIRUS DEFINITIONS UPDATE כבר לא עובד, לא משנה כמה פעמים אני מוריד אותה הוא לא שומר את ההגדרות. מישהוא יכול לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חדשה פה.. אז תבינו.. בבקשה תעזרווו ליי פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים... ואני לא מצליחה להתקין את הסורק... ניסתי מ-2 דיסקים מקוריים.. הדיסקים עצמם טובים..אבל ההתקנה מגיעה עד 99% ומפסיקה... איך אוכל לסדר את זה ולהשתמש סופסוף בסורק?? :-\
-
- 9 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמתקנת קפיאות בקבצי וידאו בפורמט AVI (מסוג DivX ו-XviD). יש לי קובץ וידאו שיש בו כמה מקומות בהם הסרט קופא מתאפס להתחלה כאילו שהוא הגיע לסימון של סוף קובץ. התוכנה צריכה לתקן את הקטעים הפגומים האלה ולאפשר צפייה חלקה בסרט. עם אפשר, אז עדיף שהתוכנה תתקן את הקובץ מבלי קידוד מחדש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. המחשב אחרי פירמוט עם XP SP1 . כאשר אני מחבר DISK ON KEY אני מקבל הודעה שה USB יעבוד במהירות איטית וכי עלי להוריד עדכון (כנראה): ההודעה מתייחסת לבקר מהיר 2442 וכן 2444 של INTEL 82801BA . אוסיף שיש לי ציפסט D845I . אין לי את הדיסק של לוח האם אז הלכתי לאתר של אינטל אבל ממש לא הבנתי מה עלי להוריד ואיך. אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגי יש לי NERO+ ה-SVCD PLUGIN אבל רוב הצריבות יוצאות דפוק והסרטים לא עובדי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים! חפרתי בכל הרשת ולא הצלחתי למצוא תשובה לרעיון: בדו"ח שעות חודשי לכ"א אני לא מצליח לסכם את כל השעות של כל הימים לסכום אחד. ביצעתי SUM לשעות אבל בגלל הפורמטים של התאים שמוגדרים כשעה הדבר לא מסתדר. מישהו יוכל לעזור? המון תודה מראש. נ.ב אני רואה שאין לי כ"כ דרך להעלות לפה את הקובץ - אם יש לכם רעיון איך אני יכול להראות לכם את הקובץ אני אשמח לדעת.
-
- 9 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע היעוד שלה הוא לבצע הקלטות של ספריות במחשב. קורה לי הרבה פעמים שאני צריך להעביר כמה ספריות גדולות ממחשב אחד למחשב שני (רשת). אם אני מקליט ספרייה אחת, אח"כ מקליט ספריה נוספת, בו זמנית, זה מאט מאוד את המחשב, וגם את ההקלטות. כמובן גם שאני לא רוצה לשבת ליד המחשב, לחכות עד שתסיים ההקלטה ואח"כ להקליט, אלא "להגיד" למחשב שכשהו מסיים את ההקלטה הנוכחית, הוא יבצע הקלטות נוספות, לפי הסדר. מדובר על הקלטה, העברה ומחיקה (אלא אם כן, יש עוד אופציות אחרות שימושיות). תודה רבה ושבוע טוב, מןשיקו
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתראה לי את המעלות של כול אחד מהדברים למלא! ולא לא להמליץ לי על Speed Fan. נ.ב:יש לי Radeon 9800 PRO של ATI 128 מגה בייט..
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום.. אני מנסה להתקין DirectX 9.0c אבל ישר אחרי שאני מפעיל את ההתקנה (אחרי שאני לוחץ על ה Next) הוא אומר לי שההתקנה הסתיימה בהצלחה, אבל זה לא הגיוני כי אפילו לא עבר שניה, וגם כבדקתי את הגירסה כתוב 9.0b (מה שיש לי עכשיו..) .. אין לי מושג מה הבעיה.. מישהו יכול לעזור? דרך אגב זה קשור לפורום הזה כי בגלל שאין לי את הגירסה הזו המשחק לא עובד.. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-