עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Radeon38,

כמשתמש ותיק של AVG (מגרסה 7) מצאתי נציגות של החברה בארץ.אני כבר כמה זמן מעוניין בגרסה המתקדמת יותר ומחירה עומד על 220 שקלים.האם שווה לבצע את הרכישה.אני חייב לציין שאני לא רוכש תוכנות אלה (נו טוב חוקי הפורום...) אבל את הגרסה הזו אני מאד רוצה לקנות עם רישיון.חשוב לציין שההיכרות שלי עם AVG נובעת מהגרסה החופשית המצויינת שלהם ועל כן אני מוכן לשלם על רישיון חוקי למהדרין (בהנחה שהכסף מגיע לחברה על מוצר מצויין) אשמח לקבל ביקורות ממי שמחזיק את הגרסה המתקדמת. תודה ויום טוב.

2. אני מעוניין לקנות NOD32 2.7 המחיר הכי זול שמצאתי הוא 75 שקל.. זה לא זול מידי? קצת מחשיד! הדיסק מביעה בעטיפת קרטון כזה הם הוראות מאחור (הלוגו של NOD סיריאל והכול). יש כמה שאלות: האם יש הגבלת זמן בעידונים? (מקווה שלא) האם כשתצא גירסה 3 אני יוכל להוריד עידכון גירסה בלי תוספת תשלום?. חייב עזרה בדחיפות!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by itaituch,

שלום לכולם! לפעמים אני לא מצליח לראות סרטון שהורדתי באימיול ובמקום להפעיל אותו כתוב לי "רוכש רשיון". מה לעשות? יש דרך לעקוף את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  4. Started by shaithebest,

סופש נעים לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול בקשר ל istockphoto יקרנים מדי האתרים שאני בונה דורשים המון תמונות והאתר הזה לא בא לי טוב למי מכם שיש נסיון עם אתר אחר יותר זול אני אשמח לדעת תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. היי חברים ברצוני לדעת אילו מערכת הפעלה ותוכנת אופיס כדאי לקנות למשתמש הביתי מה הבדלים בין 64 ל32 bit במערכות ההפעלה? ומה ההבדלים בין OEM לRETAIL בתוכנות אופיס?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אז ככה תודה רבה קודם כל שנכנסתם לעזור. רציתי לשאול האם יש איזה שיטה כלשהי לרמות את הפלאש נגיד אם קיימת תחרות של תוצאה הכי טובה נגיד יש רשימה של 15 אנשים עם התוצאה ההכי טובה קיימת אפשרות לעקוף את זה ולרמות עם תוכנות כלשהם? הנה האתר שאני רוצה לרמות בו http://www.bissli.co.il/dak אשמח מאוד אם תוכל ללמד אותי כיצד אני מרמה באתר הזה כאילו להתחיל עם יותר נקודות וכו' כאילו במקום להתחיל עם 0 נקודות להתחיל עם 123456 נקודות למשל קיימת אפשרות למה ראיתי שיש שם כאלה שרימו בטוח אשמח מאוד אם אוכל ללמוד את השיטה בבקשה? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by IG,

יש לי בעייה מוזרה: ניסיתי להעתיק קבצי MP3 לנגן שלי, ומשום מה הוא סרב לקבל כמה מהם. אחרי שבדקתי במה הם שונים מקבצים אחרים שהוא כן קיבל, זה מה שגיליתי: תוכנת dBpowerAMP Music Converter שמותקנת אצלי אומרת שהlevel של הקבצים הסוררים הוא MPEG 2 LAYER III, כששאר הקבצים הם MPEG 1 layer III... מה אני עושה כדי להמיר את ה2 ל-1? תודה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by INFERNO,

יש לי את הגירסה האחרונה של קזה (2.0) עכשיו אני ברמה 776 במה זה בכלל עוזר לי ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום ניתקלתי בבעיה מוזרה מאוד הרמקולים מוציאים סאונד שנשמע כמו הקול של הקסטה של פעם בטייפ שלוחצים חצי לחיצה (צפצפני כזה אבל במהירות רגילה ) ניסיתי עם רמקול אחר זה אותה בעיה יש למישהו מושג מה אני עושה עם זה או מה גורם לזה מקווה שהבנתם תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by elyaz,

אני לפני קניית מחשב חדש, וחשבתי על רעיון לגיבוי. מהנסיון שלי במחשב הנוכחי, לפעמים המחשב נהיה איטי בגלל כל מיני תולעים נסתרות או סוסים טרויינים או כל מיני זבל כזה שכבר קשה להפטר מהם והאנטי-ווירוס או האנטי ספיוור אומרים שהם ניקו אותם, אבל המחשב עדיין נשאר איטי- בקיצור- מבחינתי הכי טוב זה לעשות FORMAT למחשב פעם ב- 8 חודשים עד שנה, או כאשר יש ווירוס, ולהתקין הכל מחדש. הבעיה היא כמובן איך לגבות את כל החומר שעל המחשב. הרעיון שלי הוא כזה: לקנות שני דיסק קשיחים. אחד גדול (250GB או 320GB) ועוד אחד קטן- 60 או 80 GB. להתקין את מערכת ההפעלה על ההארד-דיסק הקטן, ואת כל שאר החומר שבדרך כלל דורש גיבוי (משחקים, סרטים תוכנות)-לשמור על ההארד-דיסק הגדול, ולעבוד עליו משם. במצב כזה, כאשר יש ו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, אם מישהו יוכל לעזור לי ברעיון לסמינריון לתואר ראשון במחשבים ומערכות מידע זה יהיה מעולה. אני מיואשת כבר לגמרי. כל רעיון שאני שולחת למרצה, הוא מבטל אותו. זה צריך להיות פרויקט ללקוח (פרויקט שיש בו לקוח שמעוניין בו) או פרויקט יזמי שעוסק ברעיון טכנולוגי-עסקי, שיש לו מימוש בתוכנה. בכל מקרה יש לכלול תוכנה שאנו כותבים. לדוגמא רעיון שהוא שלל לי: אפליקציה המאפשרת לסטודנטים לתת משוב למרצים, הסטודנטים יתחברו לאפליקציה המבוססת client – server, יענו על שאלות המוצגות לפניהם ויגישו את הטופס שבסופו יועלה לבסיס הנתונים שיושב בשרת המארח. הוא אמר: "נראה לי שהפרויקט פשוט מידי ואין בו שימוש בשום טכנולגיה "מענינת" כנדרש מפרויקט כזה." אשמח לכל רעיון ועזרה!!! תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי שלום אשמח אם יש למישהו הצעה לרעיון לפרוייקט בשבילי סוף כיתה י"ד הרעיון צריך להיות בעל אלגוריתם ובסדר גודל בינוני עד גדול אשמח לקבל רעיונות תודהה!!

14. Started by רזי ברד,

יש לי שני סרטונים שאני רוצה לערוך. באחד מהם זה סירטון שיש בו דיבורים ומוזיקה מתנגנת ברקע מאוד חזק. אני רוצה להוריד את המוזיקה מהסרטון כדי שישמעו את הדיבורים יותר טוב בלי הפרעות. בשני זה סירטון שיש בו דיבורים של שני אנשים ועוד אנשים מדברים ברקע גם חזק. אני רוצה להוריד את הדיבורים של שאר האנשים כדי שיהיה רק את הדיבורים של שני האנשים בלי הפרעות. יש דרך לעשות את זה באיזה שהיא תוכנה שאתם מכירים?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  15. שלום חברים, אני מעצב גרפי ופנו אליי מהחברה שבה אני עובד בבקשה לעצב את שער העיתון ברוח החג. אשמח לקבל רעיון מאנשים יצירתיים, שם החברה לא משנה כיוון שלא צריך להיות זיקה לחברה. אשמח לקבל רעיונות, בסיום העבודה אני אפרסם את שער העיתון לקבל תגובות... תודה רבה חברים. מחכה לרעיונות. חג פורים שמח

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yigael_o,

היי לכולם, אני מפתח מנוסה ב C# ואני רוצה לעשות פרויקט כלשהו. אשמח אם תוכלו לזרוק רעיונות. האמת שהסתכלתי כבר ב CODEPLEX ושום דבר שם לא צד את עיני. יש תחום אחד שלא מעניין אותי, משחקים. כל דבר אחר הוא חוקי. אין לי בעיה ללמוד גם משהו חדש אם צריך. ככה זה כשמתחשק למלא את הזמן הפנוי. תירו רעיונות חופשי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן חברים, אני כרגע מזמין לעצמי כמה שרינקים לאלקטרוניקה. אני צריך משהו שיהיה יפה. הרעיון הכללי הוא שיהיה רשום Audio Renovatio וליד זה איזה לוגו פשוט שיתאים. או משהו כמו AR בפונט מגניב ומעוצב, או משהו אחר שיהיה קשור לנושא של אודיו ויהיה פשוט מספיק. מדובר בסך הכל במשהו דיי קטן אז הרבה פרטים יהיו בעיה. מה גם שזה יהיה בצבע אחד בלבד. אשמח לרעיונות שלכם, כמו גם לעזרה שלכם ביציאה של לוגו שכזה שכן היכולות שלי בכל הנוגע לפוטושופ ושאר התוכנות האילו הן דיי מוגבלות. Anatoli.

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by אישי555,

אני חייב להשתמש באקספלורר בשביל חשבונות שלי באתרים של בנקים (להתעדכן מה קורה בבורסה) אבל אחרי מספר דקות זה מתנתק אוטומטית מהחשבון עקב חוסר פעילות ואז צריך להכנס מחדש וזה סרבול כשצריך לעשות אחרי כל פעם שאני יוצא לשרותים או לאכול או לצאת לבחוץ וכו'. האם יש אפשרות לרענון אוטומטי כל 2 דקות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by moranhoresh,

יש לי WEBCAM עם מיקרופון מובנה VX-1000. בעת ביצוע שיחות ב-SKYPE, כשהוידאו דולק הצד השני מתלונן על רעש רקע. כשאני מכבה את המצלמה ומדבר רק עם המיקרופון (המובנה) אז רעש הרקע נעלם. למישהו יש פתרון?

20. Started by blackorder,

יש לי תקלה מעצבת שאני לא מצליח לאתר איפה הבעיה. נכון כשנכנסים לתיקיה אז שומעים קליק כזה, הרבה פעמים אני שומע צרור של קליקים כאלה בלי שאני נכנס לתיקיה או משהו סתם ככה וכל פעם זה בא בתדירות שונה לפעמים זה נפסק . אם מישהו יכול לעזור לי אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by kotel,

יש לי רעשים מוזרים כאילו זרמים בכל פעם וזה פשוט בלתי ניסבל מה עושים אין איזו תוכנה שמשתיקה את זה? אני יודע שזה בכלל תוכנה כי לא היה לי את זה לפני..

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  22. שלום אני מתחרפן כבר, כל פעם שאני מזיז את הסמן של העכבר מעל תפריטים בתוכנות מסויימות ואפילו סתם בדפדפן באינטרנט אני שומע רעשים מכיוון הארד דיסק שכאילו קורא מה זה יכול להיות ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by BONO,

כשאני מפעיל איזה סרט אז יש מן רעשים מוזרים כאלה מעצבנים שאי אפשר לראות איתם את הסרט איזה מקודד אני צריך לסדר את זה? מישהו יכול לתת לי לינק

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by bubugu,

בכמה שירים שיש לי על המחשב פתאום בתחילת או באמצע השיר מתחילים להישמע רעשים מעצבנים כאלה לאורך כל שאר השיר יש איזו תוכנה שיכולה לתקן את הפגם הזה בקבצים?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by igallagi,

זה קורה לרוב בGTA 4 יש רעשים מעצבנים במקום הסטונד במשחק נראה לי זה בגללל שאני צריך לעדכן או להתקין שוב את הכרטיס קול(אני לא מבין חח נראה לי) אז אם אפשר תגידו לי מה הבעיה ואם צריך הורדה תביאו לי בבקשה Field Value Audio Adapter Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] זה נראה לי הכרטיס קול שלי

• 0 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים