תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
*זהו ת'ראד המשך לת'ראד המקורי שלי* הנה מה שבחרתי להתקין אחרי הפירמוט: FIREFOX 0.9.3 MOZILLA 1.7.2 Acrobat Reader 6 HijackThis 1.97.7 (הייתי רוצה שמישהוא יסביר לי על התוכנה) XP-AntiSpy 3.72 (תוכנה מצויינת) openoffice בעיברית 1.1.0 (אני גם מוריד את 1.1.2 האנגלית) DAEMON Tools 3.46 בעיברית DIVX PRO 5.2 DIVX 5.2 Kaspersky Anti-Virus Personal v5.0.142 Sygate Personal Firewall Pro v5.5.2577 Ad-aware 6.0 Professional Build 181 WinRar 3.30 LH-BitTorrent-v2.1 LHeMule v4.2 LionHeart Codecs Pack v1.3 ICQ 4.1 LITE EDITION mv2player 07a4 ACDSee v6.0.6 PowerPack (אני לא מתקין את הכל רק את ACDSEE) dBpowerAMP Music Converter Release 10.1 QuickTime CLONECD 4.3.2.2 Nero Burning ROM v6.3.1.…
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה תקייה כדאי לשתף באימיול. אני משתף את התקייה Program Files ואני לא יודע אם זה מסוכן או לא
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי זה Creative 5.1 ופעם היה לי תוכנה 3 d winamp לא זוכר לא יודע מה היא הייתה משפרת מזה יפה את הסאונדדד חבל על הזמן מישהו מכיר את התוכנה או תוכנה דומה ? :- :
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
איזה תוכנת אופיס הכי טובה? אופיס XP 2004 ? אופיס XP 2003? Microsoft אופיס 2003? Microsoft אופיס 2004? הוא שייש תוכנה אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה ישר להצטער על פתיחת הת'ראד הנ"ל מכייוון שאני יודע שיש מגוון ת'ראדים קימים אבל אני צריך משהוא יותר ספציפי ממה שיש בהם. אני מתכנן לפרמט את המחשב בקרוב (התחיל להיות יותר מדי איטי) ורציתי להעזר בכם בכדי לעזור לי וליעץ לי מה להתקין עליו. הנה חלק מהבחירות שלי מדיה- WINAMP 5 , DIVX 5 , MVP2PLAYER אנטי וירוס - אני מתלבט בין KAV5 ל NOD32 (עד עכשיו הייתי מעריץ של נורטון , אבל נוכחתי לדעת שיש תוכנות טובות יותר) פיירוול - עד עכשיו השתמשתי ב נורטון , ואני לא יודע למה להחליף. SPY - AD-AWARE,HijackThis מסמכים - אופיס של מיקרוסופט , OPENOFFICE (אני פשוט מעדיף כל דבר שהוא לא מיקרוסופט) , Acrobat Reader דפדפנים - FIREFOX (אולי הוא לא עובד חלק מכיוון שיש אתרים "מיוחדים" שחושבי…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי אני מחפש תוכנה דומה לTV TOOL ושתומכת בכרטיסים של ATI?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן Internet Explorer, וסקריפטים באתר www.freewebs.com לא ממש עובדים לי... בהתחלה הם עבדו לי, לדוגמא לפתוח חלון חדש שממנו אני מעלה קובץ לחשבון שלי, הכל עבד. פתאום לפני כמה ימים אני לוחץ ולוחץ וזה לא מגיב. הלכתי למחשב השני בבית (יש לי רשת ביתית) ושם זה עובד מצויין פותח הכל. מה הבעיה? אני לא בטוח אם זה קורה בכל האתרים עם סקריפטים כאלו אולי זה רק באתר הזה וגם החזרתי את האפשרויות של IE לבחירות מחדל וזה עדיין אותו דבר...... מה לעשות? ??? ---עריכה--- כלים -> אפשרויות אינטרנט -> אבטחה -> אתרים מוגבלים -> התאמתי אישית את רמת האבטחה אצלי וזה עובד...
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לפתע פתאום המחשב התחיל להראות סרטים בשחור לבן! ניסיתי להתקין מקודד חדש את החבילה של ACE שהומלצה פה כמה תרדים לפני, אך לשווא! אנשים אתם חייבים לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
נמאס לי מכל הנקישות והצלילים האלו..
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הורדתי משחק ATC 2-simulator באמצעות e-mule - כמובן להתנסות. ירד קובץ אחד עם סיומת bin איך ניתן לפתוח אותו? ???
-
- 22 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
אני ראיתי שמתי שאני רוצה לצרוב סרט ואני שם אותו בנרו בSVCD אז הוא תופס פחות מקום נגיד הסרט שוקל 1GB אז מתי שאני מעביר אותו לנרו אז בנרו כתוב שהוא שוקל650 אבל מתי שאני לוחץ על הכפתור שיתחיל לצרוב אז זה עושה כאילו זה צורב אותו אבל זה לא עושה כלום לדיסק זה בערך 2 שעות זה מסיים את זה ואז זה צריך להתחיל מהתחלה שיתחיל לצרוב על הדיסק ואז זה פותח לי חלון שהדיסק קטן אני מסתכל בסרגל הזה למטה ואני רואה שזה עד הסוף למה זה עושה את זה שבהתחלה זה 650 ואז זה גדל זה לא יכול להראות לי כמה זה יצא בסוף ולא יראה לי 650?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני צריך לפצל כמה סרטים והוסיף להם תרגום אז איך עושים את זה? ואיך אני ממיר את הקובץ לvcd?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יום אחד (שלשום) אני מפעיל את המחשב והוא נהיה איטי נורא .. ונתקע כל הזמן במיוחד שאני נכנס לאינטרנט (זה מאט את כל המחשב) מדובר במחשב חדש יחסית (מחשב מצויין) מאז שזה קרה אני לא ישן בלילה! המצב בקנטים ואין לי מה לעשות ניסיתי הכל ואני לא רוצה לפרמטטט אתם הסיכוי היחיד שלי לפני הפירמוט .. (המצב כל כך גרוע עד שלקח לי לעלות ת'הודעה הזאת 25 דקות!! כולל 3 הפעלות מחדש) לאחר שאני נלחם איתו ומתעצבן הוא כותב לי הודעת שגיעה שאומרת : השרת אינו פנוי.. אם למישהו יודע מה אני אמור לעשות או חושב שהוא יודע רק שיגידד המצב קשה בא לי לבכותת.. :-\
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך תוכן של קלטת וידאו ל-SVCD בצורה האיכותית ביותר כך שאוכל כמובן לצרוב את הקובץ לצפייה במכשיר DVD. כרגע אני עושה CAPTURE מהקלטת באמצעות וירטואלדאב ישירות לפורמט XVID. יכולתי להמיר ל-SVCD אבל השאלה מבחינת האיכות היא אם לא עדיף כבר לקודד באמצעות VD ל-SVCD. האם זה אפשרי? כי באופציות הקידוד של VD יש לי רק MPEG-4 וזה למרות שהתקנתי את MPEG-2. יש תוכנית CAPTURE אחרת שמסוגלת? בהנחה שזה ייפתר, הבנתי נכון שהקובץ יוכל להיצרב באמצעות נרו כ-SVCD? יש שם הגדרות מסויימות שצריך לשים אליהן לב? האם עצם הצריבה בנרו משפיעה על איכות הקובץ? בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי מהרשת סרט ואני לא מצליח לשמוע קול כשאני מנגן אותו. בדקתי ב-GSPOT את הקובץ וראיתי שאין לי מקודד קול מתאים. מדובר במקודד: dvi_adpcm (0x0011) Intel Corporation מישהו יודע מאיפה אפשר למצוא את המקודד הזה?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
;D , אפשר למחוק (אהם אהם תחזירו את האופציה למחוק תארדים ללא תגובות אהם אהם..!!!! >)
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מי שיודע מאיפה מורידים ואיך קוראים לתוכנה שבאסיקיו עושה שאתה רואה מי קורא לך את האוואי שיגיד לי זה די דחוף תודה
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ על תוכנה ששולטת ברוחב-פס שכל תוכנה משתמשת בו באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שמתי לב שבכל אתרי התמיכה של ASUS לא נמצא הPROBE (המוניטור) מוזר מאוד וגם די מעצבן....
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני לא מתכוון להכינס .. וה לעשות עדפות גובהה ממש לאמץ את המחשב בתוכנה הזאת יש לי מספיק זיכרון בשביל זה .
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שמעתי שזה שיטת הורדה טובה וכל זה, אבל אני רוצה לדעת מה זה ואיזה תוכנה צריך כדי להתחיל להורדי דרך פאבים? (אני לא חושב שזה לא חוקי כי לא אמרתי שאני ישמתמש בתוכנה ויוריד מפאבים לא חוקיים, רק רציתי לדעת איזה תוכנה ואיך לעבוד איתה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי מצגת בתוכנה ואני רוצה לצרוב אותה לדיסק ולראות אותה בדיוידי. האם זה אפשרי? אם כן איך אני עושה את זה? או שאפשר להשתמש במצגת רק במחשב? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
נכנס לי הווירוס/תולעת ששיגע אוצתנו לפני כמה זמן עשיתי שחזור מערכת לאתמול ועכשיו הכול בסדר אבל אני פוחד שהוא יחזור, מסיבות שונות אני לא עושה כרגע עידכונים מישהו יכול לתת לי את הפקודה שרושמים בחלון הRUN ומפסיקים את פעולת הווירוס ואת הכלי להסרת הווירוס תודה.
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני קניתי דיסקים של 900MB ו100 דקות אבל התוכנה נרו מראה לי רק עד 870 איך אני עושה את זה שזה יראה לי עד 900?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-