תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לנסות את מזלי בפוטושופ...מה דעתכם? אני חייב לציין שזו החתימה הראשונה שלי אז לתת הערות,הארות והערות בונות.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ערב טוב, כפי שכבר הבנתם, אני זקוק להמלצה על תוכנת אנטי-וירוס חינמית, ועד כמה שאפשר, בקטגוריה זו, ידידותי וחזק. * האם AVAST שווה משהו? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שזה ניראה עכשיו ישנה רגולה שמונעת ממני את החיבור לאינטרנט. זאת אני אומר על סמך שבמחשבים אחרים על אותה רשת הכל תקין. סרקתי עם nod32 והוא מצא ומחק וירוס אחד, אבל זה לא פטר את הבעיה. הרישיון של spyware doctor נגמר לי ולפני שאני מחדש אותו הייתי שמח להמלצה על תוכנת ספיוור טובה אחרת. עדיפות לחינמית אך לא חייב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
רדיו אינטרנט בוינאמפ איך מגעים לחלון שבו רשימת ערוצי הרדיו לא מוצא את הכפתור שכתוב עליו רדיו אינטרנט בוינאמפ הישנים היה פשןט יותר מדובר על הגירסה 5.2
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שאני מנסה להאזין לרדיו ש"מורידים" מהאינטרנט לWMP והוא משודר בלייב מופיעה לי התקלה הבאה:
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה שבועות הייתי שומע רדיו במדיה פלייר בלי בעיות, פשוט מתחבר לתחנה ומתחיל להשמיע. אבל פתאום, בלי שום סיבה ובלי שום משחק בהגדרות, המדיה פלייר פשוט לא מסכים להשמיע רדיו... כשאני מנסה להתחבר לתחנה כלשהי אני מקבל את ההודעה הבאה : Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play. עזרה בבקשה...
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משום מה אחרי המון זמן שראיתי טוב בטלוויזיה כשהיא הייתה מחוברת למחשב, פתאום היום ראיתי שרואים שחור לבן. מה שיותר מוזר, זה כשאני מפעיל את המחשב והטלוויזיה עדיין מראה מה שקורה במסך, אז רואים צבע בהתחלה שהמחשב עולה. הבעיה מתחילה רק כשהווינדוס עולה. רק אז מתחילים לראות שחור לבן, כנראה בעיה של דרייברים, הבעיה שאני לא מצליח למצוא שום דבר שיכול להוות בעיה. נ.ב פתחתי את הדיון פה, כי לא מצאתי משהו מתאים יותר.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי XP מחדש (כולל פירמוט) והתקנתי K-lite full. אבל סרטי הוידאו על המחשב נראים ממש לא טוב, הקול בסדר גמור, אבל התמונה מעוותת וצבעונית (בעיקר צבעי יסוד כאלה). יש לציין שבמדיה פלייר קלאסיק התמונה והקול בסדר גמור, שזה אומר שכנראה יש לי בעיה בהגדרות של המדיה פלייר 9 שלי. הצעות לפתרון?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לאחר פירמוט. אם אני פותח קובץ שכתבתי בו בעבר בעברית בתוכנה notepad של החלונות אני רואה גיבריש. שניתי את הפונט ל-arial עם תמיכה ב-hebrew ועדין רואה עברית. אשמח לעזרה בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
אני ראתי סרט וסמתי כתוביות והם היו כתובות רק בגיבריש איזה הגדרות אני צריך לשנות
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
חברה לאחרונה היטיוב לא עובד לי במסך מלא עם האפשרות של מאיץ גרפי ב flash player אבל התופעה מוזרה מאוד דרך יוטיוב רואים במסך מלא שחור ואם סתם דוגמא אני מעלה אותו לפייסבוק ורואה אותו שם עם האפשרות של מאיץ גרפי רואים במסך מלא מה יכולה להיות הבעיה .. ניסיתי הכל לעדכן לגירסה חדשה יותר של ה flash player,דרייברים, ניגון בדפדפנים שונים,שחזור המחשב עם img וזהו מפה אני לא יודע מה לעשות, ככה זה נראה. Uploaded with ImageShack.us
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hercules geforce 2 ti והתקנתי את הדרייברים וכשאני הולך למאפיינים אני רואה הכל סימני שאלה, מתישהו ראיתי שלעוד מישהו היתה את הבעיה הזאת, איך אני מתקן אותה? יש לי ווינדוס מילניום!!
-
הי אני צריכה עזרה דחופה בבקשה אני מנסה לראות סרט דרך האתר של האוניברסיטה הפתוחה (הסרט נפתח במדיה פלייר) הסרט עולה אבל אני לא שומעת קול מה עושים? יש לי XP, מדיה פלייר 11 תודה
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום יש לי Internet explorer 6.0, כאשר אני נכנס לאתר www.one.co.il (זו רק דוגמא לאתר, הבעיה קיימת בעוד אתרים) כל סרט שאני רואה באתר מופיע בצבעים מוזרים, נראה כמו Infra RED. מה עושים על מנת להפטר מהבעיה??? ניסיתי כבר: הסרתי את כל הקודקים שהיו מותקנים - לא עזר! התקנתי את Internet Explorer 7.0 - לא עזר! מה עושים?? תודה
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום חברים! דוד שלי רואה סרטים בשחור לבן! לא משנה איזו תוכנה לא משנה איזה סרט... החלפנו קודקים... יש קול. מה הבעיה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי WIN 98 directx 9.0c ati graphics turbo pci (atim64 vt) 2MB אני רואה סירטי DIVX דרך המדיה פלייר 10 והכל תקין. אך לא מצליח לראות את אותו הסרט ב-BSPLAYER (יותר נח לי בו מבחינת תרגום ועוד). כשאני מפעיל אותו דרך ה-BSPLAYER אני רואה במקום הסרט רק צבעים מקושקשים כאלה, ורוד מקושקש. מה הפיתרון לבעייה זו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לפתור את הבעיה? דרך אגב ב-YouTube אין את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
התקנתי קודקים החבילה של KLITE וזה עדיין שחור לבן גם עם תוכנות אחרות זה שחור לבן שאני מנסה לנגן קובץ WMV
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני יוסיף תמונה ותבינו מה אני מתכוון במדיה פלייר אני רואה כמו שצריך, שחור באמת שחור, הכל צבעים חזקים וחיים. בקלאסיק פלייר למשל(אפילו בMV2) אני רואה הכל בהיר יותר. הנה תמונה תראו את ההבדלים בצבע השחור [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום הורידו לי סרט הפועל בקודק divx. בכל מקרה כשאני מפעיל אותו דרך wmp הוא אומר איזה ארור אבל מפעיל את הסרט ללא פס קול. אז החלטתי להפעיל דרך divx player ושם הוא אומר לי שהוא לא תומך בקודק של הסרט הזה. אז חיפסתי לפי מה שרשום על הקובץ השם הוא: xxx.2002.DVDrip.DivX.cd1.poxtX.co.il.avi ניסיתי לחפש dvdrip אבל מצאתי רק קבצים ללא התקנה שאין לי מוסג איך להפעיל. אני חושב שהקובץ הורד מאימיול . תעזרו לי בקשה ! אני מת לראות!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
תראו איך רואים... הכתב גדול, האותיות לא ברורות ועוד הרבה דברים מעצבנים ת מה עושים? ובבקשה בלי "תעבור לשועל" [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וזו תופעה שחוזרת על עצמה. בנוסף, לאחר שאני סוגר את האמיול הוא רושם לי הודעת שגיאה של runtime error מה עושים? איך מחזירים את ההורדות שנמחקו (אינני יודע לבדוק האם הם נמחקו מתקיית ה-TEMP)
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מישהו שמע על בעיה כזאת שרוב הרשימה של אנשי הקשר במסנג'ר 8 נעלמה, וגם כשהחזרנו למסנג'ר 7.5 נשאר בלי שינוי...
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום חברים , האם תוכנת רובופורם היא בטוחה ? או האם יש מישהו שמכיר תוכנה דומה , (אולי לא תוכנה online אלא משהו שיושב על המחשב) אני לא מבין בזה, ואודה מאוד לעזרתכם . תודה , חיים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-