עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sharkk,

סתם משהוא נחמד שהכנתי... אם יש לכם הצעות מה להכין, תזרקו... התמונה הזאת , הרינדור שלה הרג לי את המחשב. אני עם מחשב ישן פנטיום 3 .... איזה 5-6 דקות רינדור ככה... הייתי חייב לשנות את המטיריאל...

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by Itzik208,

יש לי כמה בעיות מוזרות במחשב שעוד לא הצלחתי לפתור, ויש לי חשד גדול שזה קשור לתוכנה שפעם התקנתי על המחשב. בזמנו, התחברתי דרך נטוויז'ן, והם הציעו לי (בחינם. עד היום אני משלם על ה'חינם' הזה..) תוכנה לסינון אתרים בשם 'מסננט'. בסוף התקנת התוכנה, הופיעה לי הודעת שגיאה. שיחה עם נציג החברה הבהירה לי ש'זה בסדר'. היה ברור שהתוכנה לא הותקנה כראוי, אפילו תפריט לתוכנה ב'התחל' לא נוצר. את התוכנה הפעלתי דרך קובץ EXE בתיקיית ה Windows. נדרשתי לקוד זיהוי, הכנסתי את הקוד שקיבלתי במייל מנטוויז'ן - והצלחתי להפעיל את התוכנה. בהמשך בחרתי קוד בסיסי, שישמש לכניסה לתוכנה. בהמשך, כשרציתי להפטר מהתוכנה, עשיתי הסרה דרך לוח הבקרה. התבקשתי להכניס את הקוד. הכנסתי, והתוכנה התחילה בהסרה, ו.. אופס. עוד פע…

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  3. Started by LRa,

מישהו מכיר תוכנה יעילה שמורידה אתרים שלמים? ניסיתי כמה וכולן היו לא משהו, אני מחפש שלתוכנה תהיה את הפונקציה להוריד תמונות גם כשיש תא שבוחרים בו משהו ואז לוחצים על כפתור שפותח דף שמציג תמונה. תודה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by TeaTime,

אני רוצה להפוך את הרקע הלבן שבאווטר המתחלף שלי לשקוף הבעיה שלחלק מהחיות יש שיערות שנחתכים במעבר כשאני מנסה לעשות זאת עם הידע המוגבל שלי בפוטושופ כיצד אני עושה זאת? (או עם מישהו מספיק משועמם ורוצה לעשות את זה בשבילי?)

• 27 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. Started by le011,

היי מחפש תוכנה להמרת WAV ל MP3 אם אפשר תוכנה חפשית תודה

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by moshen1169,

שלום הזכרון הפיזי שלי כל הזמן יורד יש לי גיגה זיכרון ובדקתי ששום תוכנה א לוקחת לי יותר מידי זכרון וגם אין לי וירוסים או ספי והזכרונות שלי תקינים אבל יתכן שבגלל שיש לי פיצול בדיסק של 64 אחוז אז זאת הבעיה?

• 13 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by iveco,

בזמן האחרון 3 חודשים ה MSI AFTERBURNER גורם למחשב שלי לעשות פריזינג אני משחק והסאונד נתקע לכמה שניות ממשיך ושוב רנדומלי לא באופן קבוע זה מעצבן למה ? יש בעיה מעצבנת בסאונד , מישהו יודע אם יש לזה פיתרון ?

8. מישהו מכיר תוכנה טובה כזאת הפועלת גם עם מסמכים בעברית? תודה.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  9. Started by refaels2006,

כאמור הגרסה היא הכי עדכנית מאתר החברה 1.71.59 ,הצד השני שומע אותי ,אך אני לא יכול לשמוע אותו . המצלמה והכל תקין .וגם חיבורים הכל תקין .לכל אנשי הקשר שלי יש את אותה גרסה. בסקייפ שומעים מעולה .מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  10. אני משתמש ב Aurora בגירסתו האחרונה, ויש לי הרבה מועדפים (סימניות) וזה מציק כל פעם ללחוץ על החץ הקטן ולחפש סימניה רצויה. איך אני מרחיב את הסרגל הזה לשתי שורות או יותר? ניסיתי "התאמה אישית". לא הצלחתי להוסיף שורה. תודה. ;D

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  11. Started by liav12,

יש לי בעיה כי אני מנסה להתקין משחק והוא לא נותן לי להתקין משחק שהוא מעל 4 גיגה ב FAT32...בעיה רצינית.. איך אני משנה את סוג הכונן? בתודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by yahalom,

עשיתי עדכון לMADIA PLAYER קיצר אחרי העידכון הוא מבקש מימני כל הזמן לעשות ריסט ולהיכנס כמנהל או כחבר אדמין עכשיו לי יש רק יוזר אחד והוא מוגדר כמנהל אני לא מבין מה הוא רוצה ממני עשיתי ריסט 3 פעמים ובדקתי בלוח הבקרה חשבונות משתמש מופיע לי רק יוזר אחד ובדקתי את ההרשאה שלו והיא של מנהל מי יכול לעזור לי ? ???

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  13. מוזר כי לא מזמן דווקא כן הצלחתי. עכשיו משום מה זה לא מאפשר לי להגדיל את C או לאחד אותו עם מחיצה אחרת שיצרתי במיוחד בשבילו. אפילו שיניתי את האותיות של המחיצה החדשה ל-D כי חשבתי שהוא מאחד רק מחיצות עם אותיות עוקבות אבל גם זה לא עזר. יודעים מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  14. לצערי לא הצלחתי להכין קטע של סרט "הפוך" - מהסוף להתחלה. האם הפתרון היחידי הוא לקחת פריים - פריים ולסדר אותם מהסוף להתחלה, או שיש שם פיצ'ר שעושה את זה. אם לא, האם ב ULEAD זה קיים?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  15. הסקר הוא בעצם על תוכנת הצריבה הכי טובה לפי דעתכם, כפי ששמתם לב. הפרמטרים לבחירה לפי דעתי צריכים להיות נוחות שימוש, אופציות צריבה ועוד שאר פרמטרים כפי עיניכם. זהו הסקר השני מבית KING OF ACTION לאחר שהסקר הראשון נסגר בבושת פנים ללא ידיעתי. הצביעו והשפיעו !

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by lipa,

ובכלל לניקוי מערכת ההפעלה , (אני לא מתכוון לתוכנות כמו SPYBOT? )

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by nikf,

בצורה מכוונת החברה מונעת את העידכון לגרסאות "פרוצות" יש למשהו רעיון לעקוף את זה ? או המלצה על אנטיוירוס אחר ? ניסיתי לעבור לקספרסקי ללא הצלחה וביט דיפנדר לא רע אך מאט לי את המחשב.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מה הם שתי הקבצים האלו ? איך אני מעיף אותם אם צריך ? (כי לשלוח לסל מיחזור לא ניתן) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. אני מחפש נגן מדיה כלשהו שיש לו אופציה להציג את אותו קובץ וידאו פעמיים. המטרה שלי היא להציג על שני מסכים, בו זמנית, את אותו קובץ וידאו במסך מלא. זה לא פתרון לפתוח שני נגנים כי אז יש בעיה של סנכרון. ולעשות CLONE למסכים גם לא פתרון משום שאחד מהם רחב ואחד לא. אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה כזו. תודה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by יוניק,

שלום.הבעיה היא כזו:כאשר אני לוחץ ב IE על קישורית לשליחת דוא"ל אני מקבל הודעה שהפעולה נכשלה כיון שהדואר לא הוגדר כראוי. אני משתמש רק באאוטלוק ובכל מקום האפשרי הגדרתי שאאוטלוק הוא הדואר של ברירת מחדל. בדקתי וירוסים,גם השתמשתי בSFC/ SCANNOW וזה לא עזר. מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  21. Started by *NightMare,

היא מהירה? יש בה חיפוש או רק לינקים? ואיפה אפשר להוריד אותה?

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by saar,

שלום לכולם. האם מישהו יודע כיצד אפשר לשנות ZOOM צפייה בדפדפן כרום? אני עובד עם רזולוציה גבוהה במחשב וכאשר התקנתי כרום והתחלתי להשתמש בו, הכיתוב באתרים קטן מאוד וכמעט בלתי ניתן לצפייה. יש אפשרות מובנית? אולי איזה תוסף? אני מודע לאפשרות של החזקת CTRL וגלגול עם העכבר.. אבל אפשרות זו אינה קבועה וכאשר סוגרים ופותחים את הדפדפן, המצב חוזר לקדמותו. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by godis,

אני צריך דרייבר לצורב LG H22 אני מכניס דיסקים שצרבו עליהם לכונן והמחשב מזהה אותם.. אבל כשאני מכניס דיסקים ריקים של verbartim או sky לדוגמא אז המחשב לא מזהה אותם..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי מצלמה, ואני מעביר את הסרטים למחשב דרך כרטיס fire wire . אני משתמש בתוכנת Movie maker . כשאני העברתי סרטים מהמצלמה לקלטות וידאו התאריך שמוצג בתחתית המסך נשמר, והוצג על הקלטת. כשאני מעביר במחשב, התאריך לא מופיע, למרות שהוא מוצג במסך המצלמה. ז"א הבעיה איפשהו בתוכנה ולא במלצמה. השאלה שלי היא איך להוסיף תאריך בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  25. שלפי דעתי היא פשוט הכי פשוטה... אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות..... פשוט אני רוצה לשים תוכנה כלשהי במחשב אחד, במחשב השני שלא יהיה צורך להתקין תוכנה או משהו דומה, אלא רק להקיש IP, או להתחבר דרך רשת האינטרנט... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 448 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.