תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לפני שפירמטתי היתה לי תוכנה בשם SIV שזה System information viewer של gigabyte נראה לי ..היא היתה מראה לי את המהירות של המאווררים במחשב,את הטמפ של הלוח מעבד...ואת המתחים. הכל בזמן אמת...מתעדכן גם בזמן אמת. אני לא מצליח למצוא אותה שוב..לצערי. ולא נראה לי שמישהו יצליח למצוא אותה גם. האם מישהו מכיר משהו דומה,להורדה??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש לי בעיה בICQ, כל פעם שמישהו שולח לי הודעות בעברית כאשר אני אופליין, אז שאני מקבל אותם אני רואה רק ג'יבריש, ואי אפשר לקרוא את זה. הבעיה קוראת רק שכותבים בעברית, ורק כאשר אני במצב אופליין, אם אני אונליין זה בסדר גמור. הבעיה לא הייתה קיימת פעם, לפני שפירמטתי את המחשב. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני מנסה לעשות OverClocking לכרטיס Sapphire Radeon 9550 בעזרת התוכנה הזאת אך משום מה התוכנה לא זוכרת את הגדרות המהירויות שכיוונתי ולאחר אתחול המחשב מהירויות זכרונות כרטיס המסך והליבה חוזרים לברירת המחדל שלהם, אני זקוק לעזרה ולהסבר כיצד להשתמש בה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אשר תחליף את windows media center רצוי מאד כי היא תתמוך בנגן סרטים + תוספת תירגום בעברית.........רצוי לא חובה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת פשוט אומרת הכל : כיצד אני יכול לכווץ ב - Winrar ולהגן על הקבצים בעזרת סיסמא ? כלומר לנעול את הכיווץ. תודה רבה מראש לעוזרים, The Wizard
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תציעו לי ....מה הכי טוב .. תודה
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את ה Norton anti virus שימחק דוא"לים עם וירוסים בלי להודיע לי אני פשוט מקבל הרבה דוא"לים נגועים וזה מעכב אותי יש לי 2003
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
מה 5 התוכנות הכי מומלצות שייש במחשב? איזה תוכנות חייב שייה במחשב? ומאיפה מורידים 3dmark04?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, יש ערוצים שונים, שאפשר דרכם לקבל סיסמאות לכל מיני אתרים (מי שמבין יודע איזה סוג של אתרים ) בזמן האחרון, שזה הרבה זמן, הקישורים לא מצליחים לעבוד עם ה-IE, ואני מקבל הודעת שגיאה שאני לוחץ על הקישור, ה-IE נפתח, הכתובת רשומה עם השם משתמש והסיסמא למעלה, אבל עדיין יש הודעת שגיאה והוא לא נכנס לאתר... שיניתי את ה-DEFAULT כדי שהוא יפתח עם מוזילה...וזה כן עובד...אבל בכל מקרה אני מעדיף את ה-IE מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך לפתור את הבעייה הזו? תודה נ.ב מקווה שהכנסתי את הת'רד במקום הנכון...מקווה שלא טעיתי
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי לאיזה פורום הבעיה הזאת מתאימה יותר, אז אנא סלחו לי אם זה לא מתאים לכאן אז ככה, יש לי מצלמת וידאו חדשה של JVD מדגם DV משהו, המלצמה מגיעה עם יציאת MINIUSB, לחיבור המצלמה למחשב דרך USB, ועם תוכנת IMAGE MIXER WITH VCD, בעזרת התוכנה עם הכבל אני יכול לראות את הסרטים שצילמתי עם המצלמה על קלטת וידאו, במחשב וגם להקליט אותם למחשב. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לקליט את הסרט מהקלטת שבמצלמה אל המחשב כקובץ AVI ,דרך התוכנה שקיבלתי. בתחלה ההקלטה עובדת בסדר גמור, אך לאחר מספר דקות הסנכרון בין הפס קול לבין התמונה נדפק, ואני מקבל את האחד לפני שני וכ"ו. אין לי מושג כתוצאה ממה נגרמת הבעיה, אולי התוכנה דפוקה, אולי המצלמה, אולי הכבר, אולי יש עוד איזה סיבה. יש לי USB2, על מעבד P4HT…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור קובץ image,אבל מכיוון שהצורב DVD שלי הוא גם הכונן DVD בגמר הכנת הimage ,הnero מנסה לצרוב אוטומטית את image לדיסק בצורב, הבעיה שבצורב נמצא באותו הרגע הדיסק המקורי ואז כל התהליך נכשל. ולכן אני צריך להכין image שישמר בדיסק הקשיח עד שאני יחליט שאני מעונין לצרוב אותו, איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור קובץ לא דחוס תוך כדי לכידה של קלטת וידאו. כרגע יש לי באופציות של וירטואלדאב את HUFFYUV V2.1.1, מה שנותן לי קובץ של 100 מ"ב על כל דקת וידאו. נראה לי עדיין שאיכות קובץ ה-AVI שהקודק הזה נותן נופלת מאיכותה של קלטת הוידאו והייתי רוצה כמובן קובץ איכותי ככל הניתן כדי שאוכל להמיר בהמשך ל-SVCD בצורה האיכותית האפשרית. אז שאלתי, האם קיים קודק מלבד HUFFYUV שמאפשר קידוד לא דחוס באיכות מעולה? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
Hi, I'm looking for a software which will allow me to extract songs from my ipod back onto my pc, I saw one on tech tv once but I cant remember the name...
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתיפתח לי ת הקובץ tm3 ושאפשר להמיר לmp3
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני משתמש בנורטון אנטי וירוס 2003 והוא התריע לי על וירוס בשם הזה והודיע שהוא לא מצליח למחוק עשיתי עוד סריקה והוא לא גילה כלום ??? בסריקה ישירה מהשרת של symantec הוא משום מה כן גילה שני קבצים נגועים. C:\Documents and Settings\ Family\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\60E5JTKO\popup3[1].htm C:\Documents and Settings\Me\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\CLU30LEB\popup3[1].htm לפי האתר של symantec Bloodhound.Exploit.6 is a heuristic detection for exploits of a Microsoft Internet Explorer vulnerability. This vulnerability was discovered in February 2004 אני מבין מה זה אומר באנגלית , אבל אני ממש לא מבין מה זה אומר בנורטונית... אין הוראות…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב אז יש לי כמה דרישות מהתוכנה, אני לא בטוח שבאמת קיימת כזו אבל אם שמעתם על משהו דומה אשמח אם תעזרו לי הדרישות: 1. גרפים יכולים להווצר גם עם נתונים מספריים, כמו באקסל, או לחלופין עם פונצקיה. 2. אפשרות של הדגשת נקודה ספציפית על הגרף 3. אפשרות של חיבור נקודה ספציפית עם קווים מקווקוים לציר ה-X וה-Y 4. אפשרות כתיבה ליד כל גרף כדי לדעת מה הוא מסמן 5. אפשרות לכתיבת ערך ליד הצירים לפי הנקודה, או לכתוב מספרים רציפים בקיצור תוכנה מתוחכמת של גרפים שאפשר לשרטט גרפים מתוחכמים ולשלוט בהן כפי שאני רוצה...מכירים משהו כזה??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שומע שיר בתוכנת WINAMP אז הוא משמיע לי את השיר רק ב 2 רמקולים ולא ב 4 רמקולים וכשאני משמיע את השיר בWINDOWS MEDIA PLAYER אז הוא משמיע לי ב 4 רמקולים למה זה קורה לי ב WINAMP ?? אני רוצה לשמוע שירים דרך WINAMP ולא דרך ה WINDOWS MEDIA...... תודה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אוקיי עצוב לי שאני צריך לשאול כזאת שאלה, אבל אחרי שהחלטתי לעבור לפייפוקס (סתם בא לי... המחשב שלי נקי מבעיות של אקספלורר כרגע), ואחרי שבמשך שעה בערך התאמתי אותו כמעט במאה אחוז לmyIE2 שהייתי משתמש לפניו בעזרת כל מני extension, עברתי לפייבוריטס. אני מנסה לייבא אותם לפיירפוקס. אני לוחץ על הimport בתפריט של הmanage bookmarks. נפתח חלון החיפוש. אני מגיע לאיפה שהמועדפים שלי שמורים, לוחץ על לינק כדי שיתווסף לפיירפוקס, חלון ההוספה נסגר, כך שזה כאילו הוסיף את הקובץ, אבל הוא לא מתווסף למועדפים בפיירפוקס! help!
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר איזו שהיא תוכנה שמדברים אל מיקרופון והיא רושמת את כל מה שאני אומר ואם אפשר תוכנה שתומכת בעיברית תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קודם כל, שלום יש ברשותי כונן 80GB (סלייב) המחולק ל-5 מחיצות. המחיצות כולן פורמטו. כעת אני מעוניין לבטל את כל המחיצות שעל הדיסק הקשיח. 1) האם ניתן לעשות זאת בבת אחת? 2) או שיש לעשות Merge (מיזוג) לשתי מחיצות, כל פעם בנפרד עד שאאחד את השתיים האחרונות לאחד שלם? 3) מה מהות הפקודה "Delete All Partitions" ב-PartitionMagic? מה קורה כשמבצעים אותה? האם היא מוחקת את זיהויו של הכונן כולו? תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה לעיוות תמונות. שאפשר יהיה לעשות משהו מצחיק או להראות כאילו משהו מוגזם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתאפשר לי למשל לשנות איכות של קובץ mp3 מ 192 kbps ל128 kbps... תודה. נ.ב יש לי את creative media source שקיבלתי עם המוב2 שלי. יש אפשרות לעשות את זה דרכה?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קודם כל למנהל הפורום: חיפשתי את הנושא ולא מצאתי ולכל השאר: מה הweb browser הכי טוב,מאיפה אני משיג אותו (חוץ מאימיול וכדומה)
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שכאשר אני לוחץ על קישור מסויים, היא בזמן אמת מוחקת ממנו כתובות מוגדרות מראש, למשל אם ניקח את הלינק הזה: http://www.blabla.com/asd.cgi?p=55&url=http://www.hotmail.com/index.asp?buffet&link=hof אז שבזמן שאני לוחץ על הקישור, היא תפתח לי דף חדש עם הכתובת http://www.hotmail.com/index.asp שכפי שאתם רואים נמצאת במרכז הדף, ותמחק את כל מה שמסביב, גם הטקסט שלפני הלינק וגם הטקסט שלאחריו, וע"י כך תישאר רק הכתובת הרצויה. רציתי לדעת אם בכלל קיימת כזו תוכנה, והאם קשה לבנות אחת כזו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-