עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Chaos,

כבר זמן מה שאין אני מצליח להוריד מה mIRC. כל פעם שאני מנסה, ונפתח חלון השליחה , אני נשאר במצב של "Accepting Send" לזמן מסוים, ואח"כ רשום Connection Failed. בחלון הסטטוס מופיעה ההודעה הנ"ל: DCC Get of *** from *** incomplete (unable to connect) תודה רבה לעוזרים. נ.ב: ברקע פועלת תוכנת האנטי וירוס NAV 2004 , וה Firewall של Windows כבוי.

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by surfface,

http://www.deviantart.com/view/3634995/ הורדתי מפה THEME ואני לא יודע בעזרת מה מתקינים אותו

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by FlyBoy,

היתה לי פעם שורת קוד שמכניסים ל run ואז זה מוריד,עושה uninstall ל messenger ,האם למישהו יש מושג מהי??? אני מחפש דרך להסיר לחלוטין את המסנג'ר מהמחשב שלי. עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by Idan-h,

עבר עריכה לאחרונה בתאריך 12.08.04 בשעה 01:25 אני יודע שזה ארוך, אבל בבקשה תקראו. יש לי HD שגודלו 37.2 GB. עד עכשיו הוא היה מחולק שווה בשווה בין C לD, כל אחד 18.6GB. רציתי להפוך את הC ל12.2GB ואת הD ל25GB. בהתחלה זה היה נראה לי דיי פשוט, יש את האפשרות Resize Partition ובחרתי בה. בחרתי את D, כתבתי שאני רוצה להגדיל מ19077 מגה ל25600 מגה וכמקור בחרתי בC. טוב זה ביצע וכיביתי את המחשב, לבסוף אני רואה שהוא לא הגדיל את הD, רק הקטין את הC ויש שטח לא מוגדר בתוכנה. טוב, קבעתי לשטח הלא מוגדר הזה כונן H שגודלו היה 6.36 ג'יגה, מה שאני בעצם צריך להעביר עכשיו לD, אמרתי טוב פשוט. שוב בחרתי בD ובאפשרות Resize Partition, בחרתי בD, וכתבתי שאני רוצה להגדיל אותו בדיוק בגודל של הH, וכמקור בחרתי…

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by nim901,

הסתכלתי על כל מני אתרים שאפשר להוריד מהם עיצובים וראיתי כאלו דברים http://www.customize.org/details/34334 שימו לב להתחל שם ... איך הם עושים את זה? אני הורדתי את הסקין וההתחל לא כמו שם ... גם בסקינים של לוגהורן השעון הזה עובד רק כשאני שם את ההתחל באחד הצדדים. אבל פה אני לא הצלחתי שההתחל יראה ככה מישהו יודע איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  6. אחרי הדיון בכללי חשבתי שבאמת כדאי לנחליף את המראה ה "יבש " של שלוחן העבודה שלי ושל מערכת ההפעלה וכמו שהבנתי בכדי לעשות את זה צריך להשתמש בתוכנת עזר שנקראת STYLE XP , הייתי רוצה שמישהו יסביר ככה בקטנה איך משתמשים בא ובלה בלה קצת טיפים עליה .

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  7. Started by hagay21,

שאני מגבה מחיצה שלמה לקובץ הוא יוצר לי שני קבצים קובץ אחד image וקובץ אחד spanned מה זה הקובץ השני הוא פשוט לא מאפשר לי לעשות restore כאשר יש שני קבצים מה ניתן לעשות או אם מישהוא יודע לעשות restore דרך שני הקבצים?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by stalbetman,

רציתי לדעת האם יש תוכנה של אלבום תמונות במחשב (שאפשר להעביר ממצלמה דיגיטלית) ובתוכה אפשר לרשום על כל תמונה, ואפילו אם רוצים לצרוב את זה על דיסק ניתן? ואיך קוראים לתוכנה הזו? תודה

9. אני רוצה לייצור קיצור דרך (אייקון על הדסקטופ לדוגמא) שכשאני אלחץ עליו הוא ימחוק תיקיה מסוימת מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? (אני יודע שאפשר לעשות כיבוי מחשב בצורה כזו) ואולי גם יש לזה שם בשפה מקצועית יותר? תודה רבה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

כמובן שפרינט סקרין לא יעזור במקרה הזה וישאיר לי רק מסך שחור... איזה תוכנה תוכל לעשות את זה ? עדיף תוכנה שניסיתם ואתם יודעים שבאמת עובדת.. תודה.

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  11. לדוד שלי יש ילדה בת 12. אחרי שהוא קרא בעיתונים על כך שמלא פדופילים גולשים באינטרנט ועובדים על ילדות הוא התחיל לדאוג, והוא רוצה לדעת על מה הבת שלו מדברת בתוכנות מסריים כמו ICQ,MSN, ואם אפשר גם על מה היא מדברת בצ'אט של WALLA וכו'. אני בהחלט מבין את הדאגה שלו (ילדה בת 12 לא מבינה כלום מהחיים שלה), אז אמרתי לו שאני אביא לו תוכנה שתראה את כל מה שהילדה שלו רושמת בכל תוכנת מסרים. אני מאוד מקווה שיש תוכנה כזאת. אם כן אז בבקשה תביאו לי אליה קישור. עדיף שהתוכנה תהיה חינמית, אבל גם לא איכפת לו להוציא כסף על תוכנה כזאת. ובבקשה, אל תתחילו פה בוויכוח על חדירה לפרטיות וכו'. מי שלא מוצא חן בעייניו מה שהוא הולך לעשות, מצידי יכול........ תודה. עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק בהחלט. המנע ב…

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  12. אחרי שסימתי להוריד את הסרט Johnson.Family.Vacation.DVDRiP.XViD-DVP ניסיתי להפעיל אותו אך שומעים את הרקע של הסרט ועכשיו הצורה שרואים זה כמו ריבועים כאלה שמתחדשים מאוד קשה להסברה העיניין אם מישהו יודע איך אפשר להקליט מה שקורה במחשב זה יעזור ניסיתי לשחק עם הקודקים שום דבר לא עוזר עדיין רואים כמו ריבועים קטנים שמתחדשים אם מישהו נתקל בבעיה הוא בטח יכיר את העניין....

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. בזמן האחרון המחשב מתקע מעט תוך כדי הפעלה. אח"כ רץ רגיל. בדקתי בmsconfig>starup יש לי שם תוכנה שפעם התקנתי ומחקתי אותה שנקראית messenger plus . היא מופיעה שם בסטרטאפ אבל לא נמצאית פיסית על המחשב. האם זה מצב נורמלי? איך להעיף את הזכר לתוכנה מהמחשב ? לעשות disable אני יכול אבל עדיין רוצה לנקות את המחשב משטויות.

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  14. מה עם NORTON 2004 הרגיל הוא טוב ?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by gshhar,

רק את הקובץ קול והופך אותו ל-WAV או ל-MP3

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  16. מישהו הביא לי מצלמת רשת בלי הדרייבר ולא כתוב עליה ממש ממש כלום! יש לה לד מקדימה וכפתור מאחורה והיא כולה אפורה, גם הכבל עצמו אפור לחלוטין, והיא קטנה יחסית. אם למישהו יש מושג מה הדגם של המצלמה או יש לו את הדרייבר מוזמן להגיב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by FlyBoy,

הרגע סיימתי להתקין win xp pro ואני מחפש חבילה של קודקים שימושיים וחיוניים...כגון xvid וכו...כל מה שצריך. בגירסה חדשה. למישהו יש מושג מאיפה אני מוריד??? חיפשתי בגוגל,אבל זה נתן לי גירסאות משנת 2002 :-\ ???

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  18. אני מכיר את www.lionetwork.net את www.supernova.org וזהו... אין בביטורנט חיפוש כמו באמיול נכון? אז מישהו מכיר אתרים טובים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by apazar,

פירמטתי מחשב ונמחקו לי הקבצים אני צריך לשחזר אותם אני מחפש שמות של תוכנות לקנות על מנת לשחזר את הקבצים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הורדתי סרט עם שני פסי קול, אחד באנגלית ואחד בגרמנית, ואני רוצה למחוק את הגרמנית כדי לחסוך מקום. למישהו יש מושג איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by 1nstall,

היי יש לי PHOTOSHOP 8.0 ואני משתמש בפונטים שבאים איתו (פונטים ממש פשוטים) אז מאיפה אני יכול להוריד פפונטים חדשים? ואם מי שהוא יודע איפה יש מדריך לפוטושופ (בעיברית)? תודה לכל העוזרים Install

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי יש לי כרטיס FLYVIDEO וביצעתי איתו לכידה של קלטת החתונה של אחי, השתמשתי לצורך הלכידה בתוכנה WINDOWS MOVIE MAKER התוכנה אומנם ביצעה את הלכידה, ואפשר לומר שזה גם בוצע בצורה איכותית מאוד. אך אליה וקוץ בה, הלכידה בוצעה בפורמט של WMV. ואני רוצה לערוך את זה. VIRTUAL DUB לא יודע להתמודד עם הפורמט הזה. אני צריך לחתוך כמה קטעים, ובסוף להמיר את הקובץ או ל XVID/DIVX. יתכן ובעתיד אני ארצה להמיר את זה לפורמט של DVD. אך כרגע זה לא רלוונטי כי אין לי צורב DVD. את ההמרה ל XVID ו DIVX אני יודע איך להעות. יש את התוכנה OSS VIDEO CONVERTOR, אך התוכנה מפסיקה לבצע את ההמרה ב 20 דקות האחרונות של הסרט, וזה מאוד מרגיז כי זה קרה פעמיים. מישהו מכיר תוכנת עריכה אחרת היודעת להתמודד עם קבצי וידאו ב…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by dbx22,

איך אני יכול לשנות גודל של תמונה שצילמתי ל128X128? כי אני מנסה בACDSEE אז אני רושם שם 128 אז זה ישר נותן לי במספר השני 90 ומשהו וזה לא יוצא כמו שאני רוצה... תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  24. Started by Aviram,

יש לי בעיה! כשאני לוחץ על הפעלה מחדש של Windows אני מקבל שגיאה: "cmd.dll" "{איתחול קובץ DLL נכשל} משהו בגלל שחלון הקובץ נסגר כבר" ועוד אחד של משהו כמו "pv.dll" "איתחול קובץ DLL נכשל וכו'" אני יכול לא להתייחס לשגיאה הזאת והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. אבל כשהווינדוס עולה האנטי וירוס וה-Internet Security של נורטון במצב Disable (הם תמיד במצב הזה בהתחלה, אבל אחרי 5 שניות הם הופכים ל-Enable וזה בסדר) אבל עד שהם הופכים למצב Enable לוקח להם איזה שתי דקות ועד שהמסנג'ר נפתח! ובינתיים כל הסרגל כלים למטה לא מגיב שום דבר! חיפשתי ווירוסים הוא לא מצא לי כלום! אני חושב שזאת בעיה רצינית מאוד ואני לא יודע מה לעשות!!! אנא עזרו לי!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. גם בזיגזג, גם בנועה... גם הפיירפוקס וגם האקספלורר מה הבעיה לדעתכם? אולי זה רמז שהגיע הזמן להפסיק להשקיע כסף על המחשב : ???

• 0 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים