עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by moris,

היי! איך אני מאתר ע"י התוכנה aida 32 מהם שמותיהם של כרטיסים אלו: 1)מסך 2)רשת 3)קול אם אפשר פירוט להיכן עליי להכנס. תודה!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  2. כל פעם שאני בא להוריד HTTP ה-FlashGet עולה ונותן אפשרות להוריד בתוכנה איך אני מבטל את זה ?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by eranratzon,

באקספלורר יש לי שני סרגלים שאני רוצה להסיר multi media toolbar נמצא ב program files בתיקיה שנקראת מולטי_מדיה radio g toolbar שנמצאת ב program files בתיקיה שנקראת radio g שניהם לא נמצאים ב"הסר תוכניות" איך מסירים אותם? תודה ערן

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  4. יש לי רשימת שירים ענקית במדיה פלייר שהשירים מפוזרים במחשב. מה הדרך המהירה ביותר להעביר את כל השירים לאיזה תיקייה במחשב.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  5. מחפש תוכנה שניתן לשדר למחשב שני דרך האינטרנט ניסיתי את active web cam אבל לא הצלחתי להפעיל בגלל הראוטר

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  6. אפשרי להוריד את הפרסומות ב2003b? הפרסומות שיש בחלון הודעות זה מה שאני מתכוון

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  7. התקנתי SP3 לאחרונה אם זה משנה, אני לא בטוח אם זה התחיל לפני או אחרי...אבל בערך בתקופה... אם אני פותח יותר מ5 טאבים המקסטון משתולל על 100% CPU ונתקע... אני לא זוכר שזה היה ככה פעם, זה ממש מוגזם שהוא יתקע על 5 טאבים... הסרתי אותו כולל כל קבצי ההגדרות וההעדפות והתקנתי את הגירסה החדשה ביותר, הבעיה נמשכת. מפרט המחשב אפשר לראות בצד.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום יש לי מידי פעם בעיה שמופיע לי בפייסבוק ובYNET ובעצם בכל מקום שיש פלאש כמו פה http://img2.tapuz.co.il/forums/1_159138028.jpg סימן קריאה כזה ולאחר כמה זמן זה חוזר לעצמו ואפשר להמשיך לעבוד איך מסדרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום אני יודע שיש איזה תוכנה שבודקת את תקינות הווינדוס על המחשב ומתקנת תקלות .. יש באמת כזאת ?.. איפה אני משיג אותה..?.. נראה לי שיש לי בעיה ב"סיסטם 32" ניסיתי להתקין איזה משחק והקובץ של הסטאפ לא עובד במקום זה הוא רושם לי הודעת שגיאה שיש חוסר תאימות שהסיסטם32/ אוטו אי.אקס.אי לא יכול להריץ את אמ אס דוס.. מה אני עושה ..?. . תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by ofirrjd,

היי, יוצא שאני מוריד קבצי אימג' מאימיול וכשאני מציב אותם עם daemon tools לא ניתן להיכנס לדיסק והסמל של הכונן במחשב מראה CD רגיל ולא DVD כמו שאמור להיות. האם זה אימג' דפוק או שאני צריך תוכנה אחרת? העניין הוא שזה קורה עם הרבה קבצים, האם האימיול מוצף בזבל? כמובן, הרבה קבצים הם טובים ולא עושים בעיות כך שזה לא המחשב או משהו כזה. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  11. Started by assafam,

היי, יש לי DVD מקליט +R ברגע שסיימתי להקליט וסגרתי את הDVD אני לא מצליח לקרוא את החומר הקיים במדיה בשום מקום חוץ מDVD שונים (כלומר לא מחשבים וכוננים חיצוניים כאלה ואחרים). מבחשב הכונן קורא את זה שטח פנוי 0 קיבלוביט שטח בשימוש 0 קילוביט. חייב למצא פתון שאוכל להיכנס למדיה ולמשוך את החומר הקיים (כזכור הוא קיים כי אני רואה במכשיר DVD פשוט) האם תוכלו לעזור לי בבקשה ? תודה! שבת שלום

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  12. למעשה זאת קפיצה קטנה מאוד בתחילת הוידאו. אני לא יודע לאיפה אני יכול להעלות סרטון להדגים חוץ מאתרים שדורשים הרשמה אז צירפתי ב-RAR הבעיה היא בשנייה הראשונה של הסרטון כפי שאפשר לראות לא הצלחתי להירשם לפורמים שלהם לשאול אז זה בא לכאן... ממש אשמח לפיתרון תודה gar.rar

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by xtract1,

יש לי Office 2003 Pro בעברית ושמתי לב שהנ"ל לא מותקן איתו. אני צריך לאפשר את זה ידנית?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. נכון יש חברה אחת שהמציאה סוג של צ'יפ שישב בתוך מחשב נייד ויעביר לזכרון הפנימי של המחשב כמה קבצי מערכת של WINDOWS וככה המחשב לא יצטרך לטעון את הקבצים דרך ה HD אלא דרך הזכרון הפנימי שזה בהרבה יותר מהיר וככה המחשב יפעל יותר מהר ויעלה יותר מהר! אז השאלה שלי היא האם יש תוכנה מסויימת שיכולה לעשות את זה? שתוכל לטעון קבצים לזכרון של המחשב ובכך המחשב יהיה יותר מהיר? תודה רבה לכלכם!!!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by alons126,

*כותרת* תוכנה לניקוי "זבל" שעל המחשב

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by Kidney_stonE,

http://www.mozillamessaging.com/en-US/thunderbird/ thunderbird-3-officially-released-with-new-features-improved-look

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  17. איך אני מוחק איתה את כל הדברים של ati?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2007 בשעה 23:33:06 תראו מה קרה לי שמחקתי עם התוכנה Driver Cleaner 3. אני עכשיו לא יכול להתקין שום דרייבר זה נותן לי שגיאה מה אני עושה? ולגבי מאפייני חומרה החזרתי את בקר וידיאו ובקר מסך אבל עדיין יש תשגיאה מה אני עושה?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2007 בשעה 23:58:34אני סידרתי את זה. אבל איך אני משתשמש בתוכנה Driver Cleaner 3 אני מוחק את כל ati שם?[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  18. היי התקנתי את GETRIGHT 6 לפני דיי הרבה זמן ולא השתמשתי בה אז החלטתי להסיר...אבל, כשאני מנסה להסיר דרך לוח הבקרה אני לא ממש מצליח.. אחרי ראני לוחץ על הסרה אני מקבל את ההודעה הזו : http://i12.tinypic.com/4ic8f9i.jpg אני בוחר ב UNINSTALL ואז קופץ לי חלון שלוקח אותי לכתובת הזו ואומר לי שהתוכנה הוסרה...וכמובן שהיא לא http://www.getright.com/uninstalled.html אשמח לעצה בנושא תודה

19. שלום לכולם. יש לי פנטיום 3 עם ווינדוס אקס פי מקורי. בכל פעם שאני מדליק את המחשב, קופצת לי הודעה שנמצאה חומרה חדשה - VIA Bus drivers. התקנתי את הדיסק שבא עם הלוח אם - לא עזר. הלכתי לאתר של Via והורדתי את הדרייבר הרלוונטי - לא עזר. למישהו יש מושג מה לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  20. Started by crazyben,

שלום לכולם, הורדתי לא מזמן חבילה של מקודדים שגם התקינה לי את הmedia player classic ניסיתי להעלות כתוביות וזה נתן לי הודעת שגיאה. "to load subtitles you have to change the video renderer type and reopen the file" עשיתי חיפוש קצת על ההודעת שגיאה הזאת ומצאתי שזה פשוט הוראות מה צריך לשנות כדי להעלות כתוביות. אמרו שצריך להכנס לoptions >playback>outpath ומשם לשנות לvmr9 renderless עשיתי כך ואני ממשיך לקבל את אותה הודעה. אם מישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת אני מאוד אשמח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by PCguy,

האם ניתן ואיך ניתן להקליט קליפים שמופיעים בפלאש באתרים?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by em28,

מאז פרוץ הכרום לחיינו עלתה השאלה אם יצליח לשחזר את הצלחת ההרחבות של פיירפוקס. נראה שבגירסה 5.0 של הכרום התחיל מנגנון ההרחבות לקבל צורה נורמלית. אתם מוזמנים לשרשר את ההרחבות השימושיות שלכם לילד החדש בשכונה. אצלי, בינתיים, רק ההכרחיים: - XMARKS - סינכרון סימניות. - ADBLOCK - חסימת הרחבות - IE TAB חסרה לי עדיין האפשרות לנהל את הסרגלים (סרגל צד, סטטוס בר והטולברז עצמם).

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי.. אני מחפש נגן סרטים שיודע להסגר מעצמו כשהסרט נגמר. המליצו לי על media player classic אבל שם צריך לכוון את זה כל פעם כשמפעלים סרט, התוכנה לא זוכרת את ההגדרה הזאת... אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר להגדיר את זה אוטומטי... תודה..

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  24. אויי ואווי במחשב נייח קרס לי win10 לא עולה עושה ריסט מידי פעם מתקן שגיאות. בגלל שהיה לי הפסקה חשמל כמה פעמיים. בדקתי דיסק קשיח הוא תקין אין שגיאות. גם בדקתי זיכרון תקין אין שגיאות. יש לי כמה אתרים ואני לא זוכר בעל פה סיסמאות ששמורות באתרים שלי. אני עשיתי גיבויי חומר חשוב. ועוד לא היתקנתי מחדש win 10. לפני התקנה מחדש. אני רוצה לימצוא בתיקייה קובץ לעתיק סיסמאות שמורות בדפדפן גוגל כרום. מאיפה זה נימצא תיקייה קבצים שמור סיסמאות בדפדפן גוגל כרום ? אני רוצה להתקין מחדש win 10 ובסוף אני מחזיר קובץ סיסמאות בדפדפן גוגל כרום. ואז אני יכול להמשיך כרגיל בדפדפן גוגל כרום עם סיסמאות שמורות. ואם אפשר גם אותו דבר איפה נימצא תיקייה קבצים שמ…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by MaoR_KilleR,

שלום לכם.......... ;D יש לי כמה שאלות נוביות במיוחדדד.... א) לפי מה שהבנתי, אם ה- IP שלי היא 192.168.1.xxx אז זה למעשה IP "מדומה" שנגרם ע''י הפיירוול של הראוטר (במקרה שלי - linksys) ולכן אני לא יכול לארח חברים למשחקים? ב) למה בכלל יש לי כתובת ip כזאת? ג) יש כמה שיטות שאני מכיר כדי לדעת את ה- ip שלך, אבל איך מגלים את הפורט? ד) ב- device manager, לאחר שאני לוחץ על מאפייני ה- COMMUNICATION PORT COM1, ולוחץ על PORT SETTINGS, יש לי אפשרות לשנות כמה דברים שנראים לי משמעותיים.... מה להגדיר ב- BITS PER SECONDS DATE BITS PARITY STOP BITS FLOW CONTROL המון תודות!!! מאוד

• 0 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.