תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה איכותית ופשוטה להקלטה מסטרימינג לקבצי וידאו (שיכללו את האודיו גם). מדובר גם על סטרימינג שקשה להקליט (לא יוטיוב וכאלה). תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי טובה והכי ידידותית למשתמש ל'קידוד סרטי DVD לפורמט DivX/XviD? אני מעוניין בתוכנה שעושה שימוש ב-SSE3, ומותאמת במיוחד לעבודה עם מעבד כפול ליבות, לצורך ניצול מקסימלי של יכולת העיבוד של שתי הליבות במעבד.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה סנטר מחובר בסלון רסיבר 5 רמקולים+סאב אני עובד במחשב הזה עם KMPLAYER השאלה אם יש הגדרות מסויימות שצריך לעבור עליהם ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני שולח אימייל (הודעה אחת) לכמה משתמשים בבת אחת???? אם יש לי רשימה של 300 אנשים,איך אני שולח לכולם את אותו המייל.???
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלק השני של השיעור השלישי בהדמיה ואנימציה למתחילים - autodesk 3ds max עלה לערוץ ביוטיוב, זהו פרוייקט מעשי בטכניקה של דיגום מבוסס צורות (עקומות בזייה). הכוונה ל lathe, loft, bevel, וכל החברים שלהם. קישור: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/c/0BB0B3C0699695DD/0/EFKWnVFTuCQ השיעור באורך של 3 שעות, כולל 24 סרטונים, ובונה על ידע השיעורים הקודמים בסדרה. תהנו, עודד
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני הודה לכם מאוד אם תמליצו לי על אנטי וירוס חינם ותנו קישור להורדה....
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה לכיווץ שירים(להוריד את הביט רייט). אני צריך את התוכנה בשביל שאני אוכל לשים יותר שירים על הפלאפון בגלל שאין לי אופציה להרחיב זיכרון ואני רק רוצה לשים כמה שיותר שירים בפלאפון ולהשמיע אותם ברמקול.(שגם הוא לא אייכותי ואני רק רוצה לשמוע פה ושם כמה שירים עם החבר'ה..) אני מודע לכך שכאשר מכווצים את הקובץ של השיר אז בעצם מורידים לו מהאייכות ומורידים לו מה-ביטרייט ובכך הקובץ נהפך לקל יותר. לאחר שניסיתי את dietMP3 היתבאסתי כי אחרי 15 שירים צריך להכניס קראק/ סיריאל או משהו, צריך לשלם על התוכנה. אני מחפש תוכנה חינמית שתאפשר לי יצירת רשימה של שירים ואז ללחוץ על מקש של כיוון ואז לאחר זמן מסוימם אני אקבל את הקובץ מכווץ. רציתי לדעת האם קיים כזה ד…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כאשר אני עושה גיבוי עם אקרוניס יש לי שתי אופציות: או גיבוי מהיר או גיבוי איטי (sector by sector).עד עכשיו תמיד הייתי עושה את הגיבוי המהיר. אתמול כשניסיתי לבצע את הגיבוי הזה שוב, קיבלתי הודעת שגיאה (הקו הירוק התמלא תוך שניה אחת במקום כרבע שעה לערך) שהגיבוי נכשל. לעומת זאת כאשר ניסיתי לבצע את הגיבוי האיטי (sector by sector) הוא כן הצליח לבצע את הגיבוי. הבעיה שהגיבוי האיטי לוקח הרבה מאוד זמן וגודל קובץ הגיבוי פי 4 מגודל קובץ הגיבוי הרגיל. האם למישהו יש מושג היכן הבעיה? למה הגיבוי הרגיל נכשל ולעומת זאת הגיבוי האיטי כן הצליח?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמעתי שיש דבר כזה אמיול פרוץ....איך זה עובד.? האם הוא משפר את יכולת ההורדה??...ומאיפה אני יכול להוריד אחד כזה...??. תודה מראש..1
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה תוכנה שאפשר לחסום איתה בראוטר אתרים בעייתים...אבל שהיא תשב על הראוטר שלא יוכלו להכנס מכל מה שמתחבר אליו אלחוטי תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חחח מה יהיה הסוף איתי אני לא מרוצה מכלום אפילו מהאתר ההוא שכולם אמרו שהוא יפה לא ממש אהבתי.. הגעתי לתוצאה שמספקת אותי חסרים פה ושם כמה ליטושים... אבל חוץ מזה נראה לי זה דיי סופי שזה האתר.. הפעם עשיתי לכם את הדוגמא קצת פחות מציקה שלא תגידו כמו תמיד לא מבינים זה מציק.. אז מה אני מבלבל הנה האתר: דעתכם?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם שבת שלום יש לי תיקייה שלמה מלאה בקבצי PDF ואני רוצה להריץ עם פוטושופ פקודה כוללת על כל התיקייה. 1) לתת לכולם אורך ורוחב של 700 על 1000 פיקסל, זתומרת לכווץ 2) להפוך את כל הPDF לJPG אשמח לעזרה איפה נמצאת הפקודה הזו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה התוכנה הכי מומלצת לניקוי ה-REGISTRY ושאר מזיקים כדוגמת ADAWARE????
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ראיתי שברשת שיש כמה אופציות לפתרון הזה אשמח אם מישהו מהפורום יודע לתת פתרון טוב בלי לפגוע באבטחה של המחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי תקליטורים להתקנת sqlserver2005. בעבר התקנתי בעזרתם שרתים למכביר ולא נתקלתי בשום בעיה. בשנה האחרונה לא התקנתי שום שרת. הסבת מע. ההפעלה מ XP ל win7 היתה כרוכה אצלי בהתקנה מחודשת של שרת SQL ומשהו השתבש אצלי. או בראש או במחשב אינני מצליח להתקין את השרת ! (איבדתי מסדי נתונים חשובים !). ב win7 ההתקנה בוצעה בעזרת תקליטור ל 64 ביט. במקביל ניסיתי לבצע התקנה במחשב אחר המופעל ע"י xp (תקליטור ל 32 ביט) וגם שם נחלתי שיברון לב. מישהו יוכל לענות לי אילו אפשרויות עלי לבחור בכל שלב של ההתקנה ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. יש תיקייה אשר אני מעוניין למחוק בכונן E , הוצאתי הכל ממנה ואני מעוניין למחוק אותה. אבל אי אפשר אני מקבל חלון הודעה הנה הוא לפניכם. הוא כותב שהתיקייה לא ריקה, אבל אין כלום שם.. כיצד אני מוחק את התיקיה הזאתי? אשמח לקבל עזרה, תודה לכם.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ואני רוצה לשלוט במחשב של אמא שלי שנמצא רחוק לה יש ווינדוס XP מה אני יכול לעשות???? עם איזו תוכנה? אני צריך תוכנה הכי קלה שיש בלי יותר מדי סיבוכים
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עכשיו אני עם Zone alarm הכבדה בטרוף! שגורמת ל Core2 שלי לקרטע... התוכנות קצת קראתי עליהם והבנתי שהן מעולות 1. kreio comodo .2 norton 2007 .3 outpost .4 מה עדיף ? אני רוצה הגנה טובה. שה bittorret שלי יפעל בלי בעיות וגם שלא יעשה בעיות ב מסנג'ר כמובן שלא יפריע בגלישה חשוב שלא יפגע במשחקים. ואחרון חביב, שלא יאט לי את ה מערכת!! זה בסך הכל פיירוול מסכן! ZA פשוט משגע אותי עד כמה שהוא כבד!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה או אפשרות חינמית לעריכת קובצי PDF שנכתבו בעברית. מדובר בקבצים של PDF שאני בסך הכול רוצה לתקן בהם שגיאות כתיב. למישהו יש המלצה? חשוב שזה יתמוך בפונטים בעברית. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלי SPYWARE שהוא מוצג בהפעלה המהירה כסימן שאלה מהבהב והופך לסימן אין כניסה והוא מפנה לאנטיאדאוור spydawn (כן עם A) ואני לא מוצא מה התנליך שלו אם מישהו יודע איך להיפתר מימנו (גם בSAFEMODE הוא מופעל) ני אשמח לעזרה תודה עריכה: ספיבוט לא מאתר אותו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח גראפי. השימוש העיקרי יהיה עיבוד בפוטושופ. תקציב עד 500שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני צריך לערוך סרטון למשפחה, שיהיה כמו קריוקי. ז"א מילים "שנצבעות" לפי התקדמות השיר. אני מחפש תוכנת עריכה שיודעת לעשות את זה בצורה פשוטה. אין לי בעיה להשתמש בתוכנה שעולה כסף (גרסת ניסיון, או אפילו בתשלום), כמובן שהעדיפות לחינמית. שאר מאפייני העריכה פחות חשובים לי. מכירים תוכנה כזאת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, פתאום בלי שום סיבה אני לא יכול לעבור בין חלונות שפתוחים אצלי, אני רואה אותם בסרגל הכלים אבל כשאני לוחץ על חלון אחר שום דבר לא קורה חוץ מזה ששניהם מהבהבים בסרגל הכלים (בצבע הכתום). הדרך היחידה שאני יכול לעבור בין חלונות זה או למזער את הפתוח או דרך TAB+ALT יש למישהו מושג מה לעזאזל קרה לווינדוס?או איך לפתור את המצב המעצבן הזה? תודה מראש יניב
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול החלטתי לעזוב את האימיול שלי ולעבור ל µTorrent ,הכל הלך טוב ויפה....כל כך טוב ויפה שאפילו האינטרנט לא ניתקע ואני לא מרגיש שום האטה כשµTorrent עובד ברקע .התחלתי להוריד 2 קבצים שיורדים לחבר שלי במהירות גבוהה ולשתינו יש 1.5MB...חשבתי לתת לו קצת זמן,אחרי שעתיים בדקתי מה המצב-המהירות לא עולה מעל 40kb התחלתי לחפש מדרכים בכל מקום אפשרי אבל שום דבר לא שינה את המהירות לטובה...בדקתי פה בפורום ואפילו ביקשתי עזרה מכמה אנשים בפרטי אבל שום דבר. התוכנה בקושי מורידה....וזה לא בגלל שה TORRENT לא טוב....אצל חבר שלי זה טס. העלתי פה תמונות של ההגדרות שלי....בבקשה בבקשה!תעזרו לי,מצדי שהתוכנה תיתפוס את כל הפס ותעמיס על המחשב רק שתזוז מהר יותר. אם זה חשוב אז אני ב 012 ומתחב…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-