עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן. המחשב שלי עושה בעיות לאחרונה. נתקע. היום התחי לעשות ריסטיםלבד. הייתי אצל טכנאי אחרי שכמה שנים טובות לא הייתי. והוא אמר לי שזה או הזכרונות או הכ.מסך הוא שלל אפשרות שפירמוט יעזור. בכל מקרה אני לא שולל שפירמוט יעזור. אבל בכל זאת אקח את עצתו בנוגע לכרטיס מסך וזכרונות. הוא המליץ לי להתקין את התוכנה 3DMARK וMEMTEST בכדי לבדוק מה גורם לתקיעת המחשב. ברשותי מחשב: אינטל סלרון 2.4 זכרון 256*2 כ.מסך FX5200 128M ספק כח HIPRO 200W ארצה לשמוע לחוות דעת על הבעיה ולהמלצה על תוכנת 3DMARK שמתאימה לי . כי הוא אמר ש3DMARK 2007,2006,2005 ואפילו 2004 יהיו כבדות מדיי ל מחשב. וגם המלצה לגירסה MEMTEST

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by viper_sb,

הורדתי את התוכנה HIDE MY IP אך עדין אתרי ההורדות הגדולים לא נותנים לי להוריד במכה אחת כמה הורדות (מה שתוכנה אמורה לעשות ) מה אני צריך לעשות כדי שהתוכנה כן תסתיר את כותבת הIP שלי ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  3. Started by cateye,

אני משתמש בAS3 ואני לא מצליח להוסיף אפשרות של לינק (לחיצה על הבאנר תוביל לאתר מסויים) מישהו יודע איך?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

לא זאת לא טעות! ואיך לעזאזל מתקינים אותו?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by rbeny10,

מחפש בנרות את האייקון המצורף, בפורמט שקוף. למוצא/ת היקר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by naoriko,

שלום אני צריך שמות של תוכנות שמחברות סרטים עם תרגומים תודה...

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. היי, אני צריך לערוך סרטון למשפחה, שיהיה כמו קריוקי. ז"א מילים "שנצבעות" לפי התקדמות השיר. אני מחפש תוכנת עריכה שיודעת לעשות את זה בצורה פשוטה. אין לי בעיה להשתמש בתוכנה שעולה כסף (גרסת ניסיון, או אפילו בתשלום), כמובן שהעדיפות לחינמית. שאר מאפייני העריכה פחות חשובים לי. מכירים תוכנה כזאת? תודה רבה

8. Started by I7210I,

שלום אני רוצה תוכנה שאפשר לחסום איתה בראוטר אתרים בעייתים...אבל שהיא תשב על הראוטר שלא יוכלו להכנס מכל מה שמתחבר אליו אלחוטי תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום, ה cpu מראה 100% תפוסה והמחשב תקוע לאחר שהוא מופעל זמן מה ? האם זה בעייה של חומרה או תוכנה וכיצד ניתן להימנע מתקלה זו. תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אהלן, שמי לב שאין בווינדוס 7 Movie Maker כמו שהיה בוויסטה וXP. אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצה לתוכנה אחרת בסגנון, חשוב שלא תהיה מסובכת ותהיה נוחה לשימוש או שפשוט כדי להוריד Movie Maker של וויסטה לווינדוס 7 שלי ולעבוד עליו. מה אתם ממליצים? עוד משהו, אשמח להורדה של MOVIE MAKER לווינדוס 7 בגרסה הכי עדכנית. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by michaelsko,

שלום לכולם ! אני לא יודע אם זה המקום אבל האם יש למישהו תוכנה טובה לכיוון גיטרה, וכמו כן תוכנה שעוזרת ללמוד לנגן בגיטרה? אודה מאוד לכל העונים !

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by JHONLEV,

יש לי שתי זכרונות של RAM במחשב כל אחד 512.(DDR?) עכשיו אחד של חבקה טובה והשני לא. עכשיו יש לי בעיה במחשב , הוא כל הזמו עושה ריסטארטים, בזיגזאג אמרו לי שזה כביכול בעיה של הDDR ... והם אמרו שיש תוכנה שבודקת, מהי? ואיך קוראים לה? זה דחוף מאד

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by meowchita,

אני לא בטוחה שזה המקום לשאול בו, אבל נעזרתי בפורום אחר כאן בעבר ואשמח להיעזר שוב, אם אפשרי. מאז שקניתי מחשב, המעבר מאנגלית לעברית וחזרה באמצעות alt+shift אינו זורם חלק באופיס. באינטרנט, זה דווקא עובד סבבה. מה יכולה להיות הסיבה לזה? מה אפשר לעשות? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום חברים, אחרתי התקנת מערכת הפעלה WIN 7 עם 64BIT אני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב באקספלורר. ניסיתי גם לעבוד עם אקסלורר 32bit אבל אותו דבר. מקבל חלון הסרטון שחור ושום דבר לא קורה. נסיתי להתקין כרום של גוגל ושם הכל תקין אבל אני בכל זאת רוצה לעבוד עם אקספלורר. מישהו יודע פתרון לכך?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אני נכנס ללוח הבקרה משתמשים ולא מוצא תאפשרות לימחוק מה עושים איך מוחקים?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  16. Started by X,

אני זקוק באופן דחוף לתוכנה שמחברת קבצי mpeg מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה?!! :'(

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Dekel Cohen,

שלום בן אדם שלומד איתי ועובד בתחום המחשבים ואחראי על משהו שקשור לכלל הסטודנטים באוניברסיטה בה הוא עובד סיפר שיש לו גישה לתכנים ולמכשירים של הסטודנטים במוסד שסו הוא עןבד רק מעצם זה שהם מקושרים לתוכנה שיתופית. פתחנו קבותה שיתופית בגוגל דרייב ואני חושש שיש לו גישה לטלפון שלי. הוא סיפר שהוא אפילו ראה התכתבות של סטודנט עם מישהי מישהו יודע משהו על זה ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  18. אני מנסה להעביר סרט מהמצלמה הדיגיטלית למחשב. בשלב הראשון השתמשתי ב movie maker, בחרתי באפשרות DV-AVI, וקיבלתי קובץ של כמה ג'יגות בפורמט AVI. איך אני ממיר אותו ל- DVD?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. הי אני רוצה להעביר הרצאות בוידאו ולפרסם אותם. אני צריך תוכנה שמצלמת ומקליטה קול רק של שימוש במחשב זתומרת ההרצאות הם לא מצלמות אותי פיזית אלא רק מה שאני עושה במחשב מישהו מכיר גם תוכנה בתשלום תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אחרי שאירגנתי מחדש את המחשב שלי נוצר צורך בתוכנה ל, לפחות 6 רצוי 8. כרגע אני עובד עם Drive temperature אשר מציגה את הטמפרטורה של 4 דיסקים בלבד בצורה של 4 אייקונים ליד השעון. מה שאני מחפש היא תוכנה עם היכולות הבאות: 1. מדידת טמפרטורה במספר רב של דיסקים. 2. תצוגה באייקון בודד (ה 4 * Drive temperature וה 4 * CoreTemp תופסים המון מקום..) 3. רצוי, אבל לא הכרחי, תמיכה חכמה ב SMART, תמיכה בדיסקי SATA נישלפים, הצגת טמפרטורה בזמן מעבר מעל האייקון וכו' אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני מחפש תוכנה שלוקחת קובץ וידאו ותיתן לי את האפשרות להכניס קטעי מלל על הוידאו עצמו, אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by 34N1A1N79,

היי התקנתי עכשיו את התוכנה בעברית, האם היא עובדת עם כלי עט של הטבלט כמו בוורד?מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by rony77,

אסביר מה אני רוצה לעשות... אני רוצה להפעיל תוכנה מסוימת מהמחשב שלי. לפתוח עוד חלון עם אימולטור נגיד, להפעיל בו תוכנה לשינוי IP ולהפעיל שם את התוכנה שוב מIP אחר. כלומר להפעיל את אותה התוכנה מאותו המחשב עם שני IP שונים כדי שלא תזהה אותי.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. היי ראיתי שדרך תוכנת BSPLAYER לא רואים חלק כמו הMEDIA PLEYER המובנה של הWIN7, הבעיה שלא ניתן להגדיל את הפונט בMEDIA PLEYER לגדול יותר, ידוע לכם אם יש אפשרות להגדיל את הפונט ? רוני

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by xtract1,

כמו שאתם רואים בתמונה שצירפתי..הדבר הזה גוזל לי הרבה זיכרון...מזה הדבר הזה?! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים