תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם הכתוביות. הצבתי את הפלייבק שאני רוצה לעשות לו כתוביות,ושמתי כבר את המילים של השיר בתיבה שצריך. כאשר אני עושה את ההקלטה,המילים הם לא בסדר הנכון,והצביעה של המילים מתחילה משמאל לימין (כנראה שזה מותאם למילים באנגלית) יש דרך להפוך את זה ?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי נדבק בוירוס הזה והוא מדווח שגם אחרי כמה סריקות עם נורטון עדיין נשארים קבצים שאי אפשר לגשת אליהם (מצ"ב תמונה) וכל כמה שניות הוא מקבל הודעה על קובץ אחר שנדבק, מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיה אצל מחשב של חבר: NAV2002 גילה שהמחשב נדבק בוירוס מסוג תולעת, פרטי הוירוס בתמונה: כשמתקנים/מבודדים/מסירים/מוחקים את הקובץ הנגוע (TMP.), התולעת צצה מחדש על קובץ אחר ! (גם כן TMP) וככה חוזר חלילה... איפה הקובץ המקור של התולעת? איך אני מעיף את זה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ABCD ABCD ABCD ABCD ל- ABCD ABCD ABCD ABCD תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש בAS3 ואני לא מצליח להוסיף אפשרות של לינק (לחיצה על הבאנר תוביל לאתר מסויים) מישהו יודע איך?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני שולח אימייל (הודעה אחת) לכמה משתמשים בבת אחת???? אם יש לי רשימה של 300 אנשים,איך אני שולח לכולם את אותו המייל.???
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם (אני מקוה שאני שואל במקום הנכון) התקנתי את תוכנת ה - InDesign CC ואחרי הכל שאני מדליק את התוכנה מופיע לי ההודעה הבאה, והתוכנה ניסגרת, חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: APPCRASH שם היישום: InDesign.exe גירסת היישום: 9.0.0.244 חותמת הזמן של היישום: 5176f4c7 שם מודול התקלה: MSVCR100.dll גירסת מודול התקלה: 10.0.40219.325 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4df2bcac קוד החריגה: 40000015 היסט החריגה: 00000000000761c9 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 6bc2 מידע נוסף 2: 6bc2302ebd14cb68acdfe8af49d985f0 מידע נוסף 3: 35d5 מידע נוסף 4: 35d57ae7c4ce1127d0fca5bf0e957556 קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?link...8&…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר סרט מהמצלמה הדיגיטלית למחשב. בשלב הראשון השתמשתי ב movie maker, בחרתי באפשרות DV-AVI, וקיבלתי קובץ של כמה ג'יגות בפורמט AVI. איך אני ממיר אותו ל- DVD?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברה, אני מגדל שיער ארוך (כבר בחודש ה-5...), ואני זקוק להמלצות לתוכנה לעיצוב שיער - כמה שיותר קלילה אבל מפורטת עם המון אפשרויות (ושיהיה אפשר לקצר ולהאריך בקלות). תודה (הת'רד הזה מועבר לכאן כי הוא לא היה צריך להיות בתוכנה)!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד על פורום VBB ואני מעוניין להתעסק איתו קצת על המחשב שלי במקום להעלות ולהרוס ולהעלות שוב... קיימת דרך שאני יוכל להיכנס לפורום כאשר הוא על המחשב שלי?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעתי שיש דבר כזה אמיול פרוץ....איך זה עובד.? האם הוא משפר את יכולת ההורדה??...ומאיפה אני יכול להוריד אחד כזה...??. תודה מראש..1
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני נכנס ללוח הבקרה משתמשים ולא מוצא תאפשרות לימחוק מה עושים איך מוחקים?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
ובכן כמו שנאמר בכותרת, אני מבקש דעות בנוגע לAvatar, ועצות (במידה ויש) איך לשפר אותו. תודה. עריכה: הגרסא המעפנה הוסרה, הנה כל הגרסאות לרגע זה: גרסא רגילה גרסא לילית גרסא מרושעת קלות
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ אימג' לדיסק מסוים שיש ברשותי איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים טל
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מה בעצם משמעות ה-bit rate וה-data rate בסרטים? על מה זה משפיע?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עברית לדוברי רוסית - קורס שלם על-גבי DVD וספר לימוד צריך עזרה אני צריך להוריד את התוכנה הזאתי מאיפושהוא בחינם מישהוא יודע איפה אפשר תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מכיוון שאני מתעסק בקידוד וידאו ואודיו מספר שנים ואני מחפש עכשיו אלטרנטיבות לתוכנות אודיו בעיקר שיעשו לי את העבודה הטובה יותר, החלטתי לערוך סיקור מקיף של התוכנות הקיימות בשוק כדי למצוא את התוכנה האולטימטיבית לפי הידע שלי כמובן. מושגי יסוד: Bit - בעידן הדיגיטלי, המושג ביט מתאר את מספר הביטים שהוקלטו בכל דגימת קול. הכוונה היא לכמה רזולוציה ירדו כשהקליטו את הסאונד. לצורך העניין, בדיסק רגיל ההקלטה נעשית על 16 ביט ובדיק DVD על 24 ביט. Bitrate - המושג ביטרייט מתייחב לכמה ביטים עוברים בטווח זמן מסויים. הייצוג של זה בקובצי אודיו יהיה בדרך כלל לפי Kbps, כלומר, קילוביט לשנייה. לצורך העניין, דיסק מקורי מקודד ל-1411.2 קילוביטים לשנייה. יש גם דבר כזה הנקרה סופר אודיו CD הכולל 5644.8…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לקרובת משפחה שלי יש את המדפסת HP 6313 All In One, ובגלל שאיבדה את דיסק ההתקנה הורדתי דרייבר מאתר הבית של HP: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us〈=en&product=1119599 מהלינק הורדתי את הדרייבר הראשון שנקרא " HP Multi-Function Products Driver Bundle - Corporate Only ". לא נוספה לי שום תוכנה שקשורה לפקס או לסורק, כך שחוץ מלבצע הדפסות רגילות אין לי מושג איך להשתמש בשאר הפונקציות במכשיר! באתר הבית של HP אני לא מצליח למצוא את תוכנות הסריקה/פקס/הדפסה שמגיעות עם הדיסק המקורי, ואין לי מושג באיזה מיקום אחר הם יכולים להיות. מה האפשרויות שלי כרגע אם אין תוכנות שיפעילו את הסורק והפקס? לא מצליח למקד את השאלה כי ההבנה שלי בפקסים וסורק…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
איך אני יכול להעביר שירים מדיסק(מקורי) למחשב בעזרת הווידווס מדיה פלייר 9 ולאיזה פורמט זה מעביר אותם?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בן אדם שלומד איתי ועובד בתחום המחשבים ואחראי על משהו שקשור לכלל הסטודנטים באוניברסיטה בה הוא עובד סיפר שיש לו גישה לתכנים ולמכשירים של הסטודנטים במוסד שסו הוא עןבד רק מעצם זה שהם מקושרים לתוכנה שיתופית. פתחנו קבותה שיתופית בגוגל דרייב ואני חושש שיש לו גישה לטלפון שלי. הוא סיפר שהוא אפילו ראה התכתבות של סטודנט עם מישהי מישהו יודע משהו על זה ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום אני צריך שמות של תוכנות שמחברות סרטים עם תרגומים תודה...
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי את פיפא 2002 והארי פוטר צרובים. הבעייה היא שאחרי שאני מתקין אותם כשאני מנסה להפעיל אותם הוא מבקש את הדיסק האורגינל. איך אני יכול לפתור בעייה זו
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון לבקש את זה, אבל לפי הבנתי, זה המקום. אם לא, תתקנו אותי, ולהבא אני אכתוב במקום אחר. ועכשיו לעניין: אני מחפש דרייברים למצלמת אינטרנט של CREATIVE מדגם n10225 איפה אני יכול למצוא? להוריד? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-