עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ariel007,

שלום, אני מחפש תוכנה או אפשרות חינמית לעריכת קובצי PDF שנכתבו בעברית. מדובר בקבצים של PDF שאני בסך הכול רוצה לתקן בהם שגיאות כתיב. למישהו יש המלצה? חשוב שזה יתמוך בפונטים בעברית. תודה לעונים

2. -------------------------------------------------------------------------------- יש לי : emule V0.49a אני מפעיל אותו ''והחמור'' ניהיה כתום-הוא מתחבר כמו שצריך אבל שאני פותח אותו כל ההורדות בצבע אדום ולא זזות,כלום לא יורד וזה ככה כבר שבוע. לפניכן שהוא כן עבד היו יורדים דברים (גם לא בקצב כמו שאני רוצה ממש איטי לצערי) מה יכולה להיות הבעיה שהאימיול מחובר אבל לא יורדים שירים?? (הכל על מצב ממתין מהבוקר עד הלילה) באיזה אימיול אתם משתמשים?? יש איזה אימיול שאתם יכולים להמליץ לי (אני רוצה שהוא יעבוד טוב ושירדו לי דברים מהר ולא אחרי חודש) השמח לעזרה מאנשים שמבינים בתוכנה וניתקלו בבעיה הזאת. תודה לעוזרים (אני כבר שבוע תקוע בלי הורדות)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. win xp pro, לוח אם p35 dsc3r rev 1 עם מערך דיסקים של 0, בעבר כן יכלתי לשמוע אם אני זוכר נכון. אם אני מנסה להפעיל השמעה דרך הmedia player שעובר דרך האינטרנט גם אני לא שומע. עכשיו מחיפוש נתקלתי בהרבה פוסטים שמדברים על בעיית audio עם הלוח אם מהסוג שלי, עשיתי שם לפי איך שאחד הציע(הסרות והתקנות שונות) ואני מקווה שעשיתי את זה נכון אבל זה לא עזר. בכול מקרה אני לא בטוח שזאת אותו בעייה שיש לי , אצלי זה קשור לקול כתוצאה מאינטרנט. ככה סתם להפעיל שיר במחשב עצמו כן שומעים. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היי אני צריך לפצל כמה סרטים והוסיף להם תרגום אז איך עושים את זה? ואיך אני ממיר את הקובץ לvcd?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. איך אני שולח אימייל (הודעה אחת) לכמה משתמשים בבת אחת???? אם יש לי רשימה של 300 אנשים,איך אני שולח לכולם את אותו המייל.???

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by 8us.co.il,

מה אתם אומרים ,זה הגרסה האחרונה של העיצוב לוגו שעיצבו לי.. זה הפעם האחרונה שאני מביא פה משהו בבקשה אנא הביאו את דעתכם

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. היי חברים הצפנתי ממש מזמן קובץ rar עם סיסמא ופשוט שחכתי אותה יש למישהו רעיון איך אפשר לשחזר את זה ??

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היום בצעתי את השדרוג האוטומטי מ-2.0.0.1 ל-2.0.0.2, ומאז Firefox מסרב להוסיף את הסיסמאות השמורות שלי בצורה אוטומטית (auto-fill), רק את שם המשתמש. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה מקומית אצלי, עד שראיתי את זה: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=524333 אני עכשיו בודק איך אפשר לפתור את זה, אבל בגדול - בגלל ש-myspace מפגרים, מישהו במוזילה החליט שכדאי לסגור את חור האבטחה הזה ברמת הדפדפן, ואנחנו צריכים לסבול.. לכן, אני מאוד לא ממליץ להתקין את העדכון מהימים האחרונים, אם אתם רוצים שהדפדפן שלכם ינהל לכם את הסיסמאות לאתרים.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שאני יריץ אותה והיא תוריד לי לבד דרייברים מהאינטרנט או תגיד לי איזה סוג דריבר דריך

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by zazik bzazik,

היי קודם כל רציתי להגיד לכם שיש לכם את הפורום הכי מקצועי שראיתי (בארץ) יש לי אימיול 3.2 והוא לא מיתחבר לשרתים, ושהוא מתחבר לשרתים הוא מוריד במהירות של 0.5-1.5k ויש לי את אותה בעיה עם 4.2, הגירסא הישנה של אימיול (2.9) לא עשתה לי בעיות, אבל אני לא יודע איפה להוריד אותה (מישהו יודע???) אז מאיפה אפשר להוריד 2.9? או איך אפשר לתקן את גירסה 3.2 או 4.2?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by רוני15,

כל פעם כשאני מנסה לשחק במנגר המשחק צולע וכשאני נכנס ל- task manager אני רואה שה cpu שך ה system idle process על 99 כל הזמן ואילו המנגר שהוא משחק שאמור לטחון את הזיכרון מקבל רק 17 מגה וזה במקרה הטוב מהזיכרון שלי שהוא 256 מגה אם משהו יודע מה הבעיה אני אשמח לתגובה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ofir2000,

שלום לכולם ! כאשר אני עושה גיבוי עם אקרוניס יש לי שתי אופציות: או גיבוי מהיר או גיבוי איטי (sector by sector).עד עכשיו תמיד הייתי עושה את הגיבוי המהיר. אתמול כשניסיתי לבצע את הגיבוי הזה שוב, קיבלתי הודעת שגיאה (הקו הירוק התמלא תוך שניה אחת במקום כרבע שעה לערך) שהגיבוי נכשל. לעומת זאת כאשר ניסיתי לבצע את הגיבוי האיטי (sector by sector) הוא כן הצליח לבצע את הגיבוי. הבעיה שהגיבוי האיטי לוקח הרבה מאוד זמן וגודל קובץ הגיבוי פי 4 מגודל קובץ הגיבוי הרגיל. האם למישהו יש מושג היכן הבעיה? למה הגיבוי הרגיל נכשל ולעומת זאת הגיבוי האיטי כן הצליח?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אתמול בלילה המחשב ביצע עידכונים ומאז אני לא מצליח לסנכרן את הGMAIL מקבל שגיאה 0x800ccc18 יש למישהו מושג איך לתקן את זה ? ומשתמש באנטי וירוס של AVAST + malwarebytes עריכה : טוב אחרי שחרשתי את גוגל מצאתי את התשובה הזו Turn off "Secure Password Authentication". It is not supported, or needed, with Gmail. משום מה העדכון הפעיל את הSPA וזה מנע סנכרון

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

אהלן, בנייד שלי לא קיימת מחיצת שיחזור, קיבלתי איתו את 2 מערכות ההפעלה על דיסקים שזה נחמד והכל אבל אני לא מעוניין להסתובב איתם לכל מקום. איך אני יכול ליצור מחיצת שיחזור על הנייד (כולל שיחזור ע"י לחיצה על מקש/צירוף מקשים בפוסט)?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום. אני מחפש תוכנה שתגיד לי כמה צריכת חשמל המחשב שלי צורך בזמן אמת. תודה. ועוד תוכנה לשליטה על מהירות המאווררים במחשב. תודה. וזהו.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by MidNighT RaceR,

טוב ככה יש לי בעיה קטנה דוד שלי הביא לי מצלמה אבל אני לא יכול להתקין אותה כי הוא איבד את הדיסק חשבתי שאולי בגלל שיש לי XP אז הוא יתקין את זה אוטומטית אבל לא זה לא עוזר ואי אפשר ככה אני מחפש DRIVER או יותר נכון התקנה למלצמה פרטים על המצלמה: תמונה: וכמה דברים שכתוב על הכבל (יש לו כמו פתקית קטנה) USB PC CAMERA MODEL: DC-4120 מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד אני ממש ממש חייב את זה אני רוצה לדבר עם דוד שלי שנמצא בחו"ל אז בבקשה תעזרו תודה רבה לכולם מראש וחג שמח ושנה טובה!!!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by momi2004,

אני זקוק לתוכנה שממירה מ DVD מקורי ל DIVX כדי להציג קטע מסרט במהלך הרצאה. מה התוכנה הטובה ביותר לזה? מצאתי את http://www.labdv.com/dvdx/ יש משהו טוב יותר? כי אני רואה שהיא לא עודכנה הרבה זמן.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by x-niko,

שלום. קראתי על התוכנה הזאת ואם זה אכן מה שרשום כנראה מדובר בתוכנה מאוד טובה אבל אין לי נסיון איתה ורציתי קצת חוויות ממי שמכיר את התוכנה האם היא יעילה ? כדאי לשים ? וזה שהיא מחזירה בכל הפעלה מחדש את ההגדרות ה''מקוריות'' הכוונה רק למערכת נכון ? כאילו כל העבודה שאני שומר מסמכים תוכנות התקנות וכו' לא נעלם?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by אוריאל 248,

שלום לכולם. כל פעם שאני נכנס לכרום הוא נכנס לאתר www.v9.com ניסיתי הכל כולל שינוי דף הבית, מחיקת V9 מרשימת הדפים ובדיקת וירוסים שום דבר לא עוזר אשמח אם משהו יוכל לעזור תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום לכולם . לאחרונה עידכנתי את הפלאש בפיירפוקס 13.0.1 , ומאז הפלאש קורס לעיתים תכופות , ולעיתים הדפדפן נתקע . עידכנתי שוב את הפלאש ועדיין יש אותם בעיות . מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. הורדתי את GREENSHOT אבל אין בה את האפשרות של מסך נגלל בדפדפן כרום . וניסתי את FIRESHOT PRO למשך תקופת ניסיון והיא יכולה ללכוד עמוד אינטרנט נגלל (ולא ללכוד את כל העמוד ,אלא בחירה שלי עד איפה) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by harbinger,

אני מחפש תוכנת צריבה קלה ביותר שצורבת AUDIO MP3 , DATA IMAGES , אפשרויות מתקדמות וכו' לא כל כך מעניין אותי , אבל אם יש ברוך הבא הדבר הכי חשוב זה שהיא תהיה אמינה וקלה NERO פשוט הפכה כבדה מדיי... תודה מראש אה, ,והמלצות בבקשה לתוכנת צריבה חינמית+לא חינמית

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by AB,

שמעתי שיש דבר כזה אמיול פרוץ....איך זה עובד.? האם הוא משפר את יכולת ההורדה??...ומאיפה אני יכול להוריד אחד כזה...??. תודה מראש..1

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by bennyriz,

הורדתי את הסרט The Sixth Sense גודל הקובץ של הסרט הוא 1084M כמובן שאני לא יכול לצרוב את הסרט בגלל גודלו ולכן חשבתי לחלק את הסרט (שמקודד בDIVX) ל2 חלקים ולצרוב אותו על שני דיסקים. הבעיה שחיפשתי ולא מצאתי תוכנה מתאימה, מצאתי תוכנה שמחייבת שימוש בvirtualdub שאיתה אני נורא מסתבך חוץ מזה שאני רוצה תוכנה שתעשה את הפעולה מבלי לקודד מחדש את הקובץ אלא שתשתמש בקובץ הקיים ובסך הכל תחלק אותו לשני חלקים. מישהו מכיר תוכנה כזו ? הא ועוד משהו.. לסרט הזה הורדתי כתוביות של microdvd בתצורת sub. יש תוכנה שיכולה לבצע חלוקה דומה לכתוביות לשני חלקים ? תודה מראש למי שיעזור.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. חחח מה יהיה הסוף איתי אני לא מרוצה מכלום אפילו מהאתר ההוא שכולם אמרו שהוא יפה לא ממש אהבתי.. הגעתי לתוצאה שמספקת אותי חסרים פה ושם כמה ליטושים... אבל חוץ מזה נראה לי זה דיי סופי שזה האתר.. הפעם עשיתי לכם את הדוגמא קצת פחות מציקה שלא תגידו כמו תמיד לא מבינים זה מציק.. אז מה אני מבלבל הנה האתר: דעתכם?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים