עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by the king2006,

מישהו מכיר תוכנת סריקה טובה .????? תודהה

2. צריך דריבר לכרטיס רשת אלחוטי מתחבר דרך USB של חברת DYNAMODE דגם הכרטיס : WL-GI-700XA לא מצאתי באתר החברה וגם לא בDRIVERGUIDE.COM אם למישהו יש רעיון או יודע איפה אני אוכל למצוא את הדרייבר אני אודה לו מאד

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by reyrey_200,

שלום הנוקיה פיסי סוויט שלי עושה בעיות,שאני בא להתקין,משחק או תוכנה על הN73 שלי, אז אני לוחץ על הקובץ,הוא שואל אותי אם אני רוצה להתקין אז אני אומר כן,ואז מופיע המסך של "אם ברצונך לבטל התקנה זאת לחץ כאן" ואני לא לוחץ וזה יוצא לי אחרי 2 שניות שאני רואה תמסך,ויוצא סתם,אני לא מבין למה,את ההתקנה בכלל אני לא רואה על הפלאפון. דרך אגב עשיתי UNINSTALL והתקנתי מחדש ולא עזר.[אפילו כיביתי תפלא והדלקתי מחדש]

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by mz155,

היי.. לאחרונה קיבלתי מסך מוזר כזה שאני נכנס לאתרים מסויימים: http://img218.imageshack.us/img218/7233/ieprobax8.jpg מישהו יכול לתרגם לי בבקשה מהי הבעיה? תודה רבה עריכה: חשוב לציין שלעמים זה קורה לי ולפעמים לא. כלומרת זה קורה ואחרי בערך 5 דקות אני כבר יכול להכנס לאתר..

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  5. הורדתי כל מיני דמואים למשחקים גם בפורמט RAR וגם בפורמט EXE כשאני לוחץ עליהם לא קורה כלום. מה יכולה להיות הבעיה? פעם ב... הלחיצה צולחת ואני מצליח להתקין

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. פעם נתקלתי בתוכנה שפורשת את כל החלונות על המסך, ואז אתה רואה את כולם בריבועים קטנים, מקיש על אחד והוא נהיה על כל המסך. מישהו יודע איך קוראים לה? ואל תמליצו לי על כפתור ימני בשורת המשימות ואז TILE

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  7. Started by animal,

התקנתי 3dsmax על המחשב שלי ומשום מה הוא לא מצליח לפתוח אותו אני חושב שאולי שהגירסא שקיימת כרגע (9) לא תומכת בויסטה או שאולי זה משהו אחר בכל אופן אם יש איזשהו פיתרון אני אשמח קבל תודה

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  8. איך מעבירים את ADRRESS BOOK מ outlock exprees ל microsoft outlock, עשיתי EXPORT לפנקס כתובות ואני לא מצליח לעשות לו IMPORT ב microsoft outlock 2007

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  9. התקנתי את התוכנת סנכרון העדכנית מאתר היצרן 141e או משהו כזה... חיברתי את הכבל USB. ב-DEVICE MANAGER הוא מופיע דקה בצהוב, על מסך הפאלם רשום "יוצר קשר" ואחרי דקה ב-DEVICE MANAGER הוא נעלם ורשום על מסך הפאלם "יצירת התקשורת נכשלה בדוק הגדרות". יצרתי פרופיל חדש, יצרתי את הפרופיל גם בתוכנת סנכרון, ניסיתי כל מיני שטויות, אני מרגיש שפספסתי משהו קטן שתוקע אותי. חוברות ההפעלה מממממש לא עוזרות אין שם שום מידע רציני. אשמח לקצת עזרה (:

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. 1) להכנס לאתר :http://www.4shared.com/file/23525534/156ff845/Quick_Dictionary.html?dirPwdVerified=f164b20c 2) להוריד את התוכנה 3) לפרוס את התוכנה ב דיירקטורי או על ה DESKTOP 4) לרשום את המילה שרוצים לתרגם 5) התוכנה נכנסת לאינטרנט לאתרי תירגום ומחזירה את התשובה : תוכנה זו לא מכילה שום מנגנון מעקב. תהנו ....

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  11. Started by Netanel o_0,

יש לי מסך ישן LG flatron 795ft. שמחובר למחשב ישן. כרגע לא מותקן על המחשב שום מע"ה ויש לי צורך להיכנס לביוס.. הבעיה היא שהמסך לא מראה את הביוס, הוא כאילו נכבה לכל הזמן שהמחשב עולה. רק אם אני מכניס דיסק התקנה נגיד של לינוקס, כדי שיעשה ממנו בוט, המסך מתחיל להציג. לא קורה עם מסך אחר. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  12. Started by Yoav,

כשאני נכנס לתיקייה של כונן יש לי תקלה מוזרה ביותר: זה גם בתיקיות, EXE בהכל. חשבתי שאחרי הפרמוט הבעיה תפתר, אז חשבתי. מה אני עושה נגד זה? אני חושב שזה התחיל אחרי שהתקנתי את הIE7, אבל ממש לא בא לי לחזור ל-6 מכל מיני סיבות..

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by the king2006,

יש לי IE7 באנגלית עכשיו כשאי בא להתקין את הגרסה בעברית הוא רושם לי שזה לא תומך בשפה של הוינדוס שלי אבל הוינדוס גם בעברית וגירסת הוינדוס שהתקנתי באה עם IE 7 מובנה איך אני יכול להחזיר ל 6 ??? מישהו יכול לעזור

14. Started by Agepox,

פתאום זה התחיל, אני משתמש ב- Explorer 6, פתאום כל דבר שקשור ב-FLASH לא עובד לי דוגמאות : www.pogo.com הייתי משחק בו עד אתמול - www.tribalwars.net הדברים שם לא משתנים ב-LIVE כמו תמיד ויש עוד כמה דוגמאות רק אני לא חושב שמותר לרשום ת'אתרים האלה פה. מה זה יכול להיות ?! עריכה : הסתדר איכשהו, אפשר לנעול!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by zelig192,

כאשר אני רוצה לכתוב מייל עם עורך WORD מופעל הוא נותן לי את ההודעה הבאה : טופס זה מחייב שימוש ב-wotd כעורך האלקטרוני שלך, אך היישום WORD אינו פנוי או אינו נמצא. הטופס יפתח בעורך של OUTLOOK" . הWORD זמין, ניסיתי להתקין מחדש. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  16. תקשיבו, יש לי פטיש מוזר- אני אוהב להתקין משחקים ולצפות בסדרות בו זמנית. ממש קינקי. הבעיה שחלק מהמשחקים דפוקים ומגיעים עם מוזיקת התקנה. זה מטריף. הם מצפים שאני אסתכל על ההתקנה 10 דקות?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  17. מדובר בדגם הזה: http://www.consolesandgadgets.co.uk/catalog/light-speed-racer-p-962.html Hais Light Speed Racer אני פשוט מחפש בכל מקום ולא מוצא! מישהו בבקשה יכול להתאמץ קצת ולמצוא את זה? אני בטוח שאתם יודעים יותר ממני! תודה מראש ד"א אני חדש פה

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by emailaya,

היי שוחררה גירסה 3.2.0 של תוכנת הדואר החינמית על ידי הורדת קובץ תרגום ניתן לגרום לה "לדבר בעברית" רשימת השינויים להפעם: * אפשרות לשליחה אוטומטית של הודעת קריאה במידה והתבקש * יבוא אנשי קשר כולל שמות מאאוטלוק אקספרס/לייב מייל ועוד * הגדרות התוכנה ניתנות לנעילה על ידי סיסמה * הוספה ידנית של מספר כתובות על ידי פסיק ביצירת מכתב חדש * העתקת שם נספח בצפייה במכתב * שמירה מקומית של מכתב פעם שניה, תתקבל הודעה מתאימה * מעבר על לינק עם לחיצה על קונטרול, תראה חלון עם תוכן המכתב * עמודה עם אייקון מיוחד שיראה שמכתב מסויים דורש הודעת קריאה * בעת צ'יטוט, אימייל הנמען יופיע בכותרת * עורך מובנה לקבצי התרגום +סינכרון אוטומטי עם קובץ התבנית * מקלדת וירטואלית בכתיבת סיסמת הכניסה לתוכנה * מיקו…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by dani2k,

שלום יש לי שאלה על microsoft office 2007 אני משתמש בוורד ואני רוצה להזיז תמונה אבל אני לא מצליח לעשות פריסה ב"צמוד" איך עושים את זה בוורד 2007 ב 2003 פשוט הייתי עושה מקשה ימני ובהגדרות תמונה בוחר בצמוד עריכה : לא חשוב הצלחתי

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  20. היי, מחפשת שם מדויק של תוכנה לעיצוב אלבומי תמונות דיגיטלים דיגי פוטו או אולי פרו.. משתמשים בה מעצבי אלבומי חתונות דיגיטלים מישהו יודע את השם המדוייק ומי מייצר אותה?? תודה

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by laufgas,

אז ככה: בעיקרון כמעט כל אתרי האינטרנט עובדים ללא שום בעיה ופלאש פועל כמו שצריך. אבל... כשאני נכנס לאתר www.planetside.com לא עובד הפלאש וכתוב לי כשאני לוחץ קליק ימני על המקום שבו אמור להיות סרט פלאש "Movie not loaded...". במחשב של אחותי לעומת זאת, האתר עובד בסדר גמור. מעבר לזה, שימו לב לתפריט בתחתית הדף - מה השטויות שמופיעות לי שם במקום Contact, Support וכו'? אגב, ניסיתי לחפש פתרונות. באמת שהרצתי שאלות בגוגל וניסיתי כל מיני פתרונות (למחוק, להתקין מחדש, כלים מיוחדים, תוספות, פתרונות של מייקרוסופט) אבל שום דבר לא עזר עד כה. אני מיואש. תמונה מצורפת למטה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by gabriel6,

שלום, אני מחפש תוכנה לניהול מצאי - עדיף תוכנה עברית שיהיה קל למשתמשים איתה. הכוונה היא לתוכנה אשר תעקוב אחרי הרכוש הקבוע של העסק (כסאות, שולחנות, מחשבים, מכונות וכו) תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by thejinji,

קראתי לאחרונה על האפשרות לשינוי ה removable media bit (RMB) כך שה USB stick יזוהה ככונן מקומי ולא כנייד [למטרות AutoRun ועוד...] רציתי לדעת האם מישהו התנסה/התעניין ומוכן לשפוך מעט אור על הפרשה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  24. שלום לכולם, לפני מספר חודשים התקנתי את התוכנה FOLDER LOCK על המחשב, כדי לשמור מספר מסמכים חשובים מאוד (ביניהם קובץ עם הסיסמאות שלי). מההתקנה לעולם לא נתקלתי בבעיה בפתיחת הקבצים בעזרת התוכנה - אולם היום, מסיבה שאינה ברורה לי, לא הצלחתי להיכנס לאף קובץ ששמור בתיקייה הנעולה. הבעיה היא שכל הקבצים מופיעים, כשהשם שלהם מתהפך ואליו מתווספת המחרוזת הבאה "s~#vlf.". בנוסף לכך, לא ניתן לפתוח את הקבצים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש, בן

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  25. הייתי רוצה לדעת אם אפשר לדעת באיזושהי דרך איזה נתונים צרבתי עם התוכנה בפעמים האחרונות. תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.