תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

היי חברה, אני משתמש ב-outlook 2003, ברצוני שהוכנה תרוץ באופן קבוע ולא תיסגר אך אני לא מצליח למצוא היכן אני מגדיר את זה?, הגדרתי את התוכנה למצב של מיזעור ל- System trey, אבל בכל 12 שעות או משהו כזה היא נסגרת באופן אוטומטי. מוכר למישהו? תודה רבה.
- 

- 0 תגובות
 - 528 צפיות

- 

- 

ערב טוב אני חייב את עזרתכם ! יש לי קובץ סקריפט ב PHP ו CONTACT FORM בפלאש אני מתכוון לצור קשר ! אז עשיתי בדיקה קטנה העלית את זה ל lycos.co.uk פתחתי שם חשבון והכל שם עובד מעולה ויפה ושולח אי מיילים לאן שכתבתי שישלח אבל יש 2 בעיות ! אחת מהן זה כשהאי מייל מגיע לי הוא לא כותב ממי הגיע הדואר הוא רק מראה חשבון של אי מייל שכאילו פתחתי בלייקוס שבא בחינם עם החשבון ! ולא מראה את האי מייל שאני כתבתי למשל ! רק פעם אחת זה הראה לי ואחרי זה .זה התחיל להשתגע ופשוט מראה לי אי מייל של לייקוס בעיה שנייה יש לי שרת נוסף ששם כל האתר שלי נמצא והכל ושם אין לי SMTP לפי מה שכתוב בגלל שזה חינמי עכשיו אני עשיתי 1+1 אמרתי את הכל האתר אני יעלה לשרת השני ואת הצור קשר אני יעלה ל LYCOS ובטוח זה יעבוד פעם…
- 

- 0 תגובות
 - 617 צפיות

- 

- 

שלום! קניתי לפני שבוע אסוס מדגם g53sw-a1 ואני לא מרוצה מרוצה מהסאונד שלו חסר לו הרבה בס עומק ורכות והטרבל שם בשמיים , אני משתמש באוזניות On-Ear של בוס וזה פשוט בלתי נסבל יש למישהו מושג אם יש איזו תוכנה של אקולייזר טוב ? תודה רבה!!! הבעיה נפתרה , פשוט הייתי צריך לכבות את ה"realtek HD audio manager" סתם השמצתי את האיכות של הסאונד , היא מצויינת , אבל אם מישהו בכל זאת יודע על איזה שהו אקולייזר איכותי , זה לא יזיק תודה שוב!!!
- 

- 0 תגובות
 - 2.7k צפיות

- 

- 

- 

ANY SUGGESTIONS?
- 

- 0 תגובות
 - 669 צפיות

- 

- 

בקיצור מה שאני מחפש הוא תוכנה שתיתן לי MULTI TAG עם אפשרויות חיתוך רבות ולא רק לפי TAG יחיד נגיד תמונה 1 - הטגים שלה הם: X Y Z תמונה 2 - הטגים שלה הם: Z X A אני אוכל לראות תמונות לפי האופציות של הראה רק תמונות שהם עם הטג X - אופציה מאוד פשוטה שיש לכל תוכנה מה שאני צריך הראה לי תמונות עם הטג' X וגם עם הטג Y אבל בלי הטג A הבנתם את מה אני מחפש?
- 

- 0 תגובות
 - 570 צפיות

- 

- 

אני זוכר שישנה תיקייה שקשורה לוותק שלך ברשת.... חוץ מיזה >>> איך נחשבת גירסה 0.47C מיבחינת מהירות ובאגים? תודה
- 

- 0 תגובות
 - 458 צפיות

- 

- 

רציתי לדעת איך גורמים להאפקטים של התוכנה Fx Effects Video Canopus להופיע בפריימיר פרו 2?
- 

- 0 תגובות
 - 614 צפיות

- 

- 

שלום! אני צריך עזרה עם ה- NORTON GHOST 10. אני מעוניין לעשות גיבוי מלא למחשב שלי (ההארד דיסק). אני רוצה לעתיק שני כוננים כמו שהם לגיבוי מלא לדיסקים של DVD. אני לא הצלחתי להבין כלכך עם התוכנה איפה אני יכול אחר כך לצרוב את הגיבוים לדיסקים. עשיתי BACKUP אבל הוא חילק לי את זה לכמה קבצים גדולים יותר מדיסק DVD 4.75 ג'יגה. אני חיפשתי בפורום אבל המדריכים היחידים שיש הם לגרסת 2003 הגרסת לא אותו דבר. מה אני צריך לעשות? אם אני צריך תוכנה אחרת תגידו לי מה ...
- 

- 0 תגובות
 - 464 צפיות

- 

- 

התקנתי את התוכנה כולל סיראל ואקטיבציה הבעיה שאני לא מצליח להעביר את הפורמט ל PAL ניסיתי בSETUP במה לא יש אפשרות בתוכנה אבל הסרגל בצבע אפור בהיר כך שזה לא ניתן לשמוש ושינוי . אני מעונין לדגום מDV . תודה אחים
- 

- 0 תגובות
 - 607 צפיות

- 

- 

כאילו לסרטים כמו קודקים DIVX ו XVID כאלה אז תביאו לי בבקשה את כל הקודקים
- 

- 0 תגובות
 - 713 צפיות

- 

- 

היי האם משהו מכיר תוכנה שמסוגלת להמיר קבצי AC3 וDTS לFLAC, או אפילו OGG (עדיף FLAC) בתודה מראש
- 

- 0 תגובות
 - 507 צפיות

- 

- 

אומנם לא תוכנה "סטנדרטית", אבל ברוח ה- web *.* השורה על כולנו, משהוא שנתקלתי בו הבוקר ב- lifehacker: http://goosh.org לכתבה המקורית: http://lifehacker.com/394715/gooshorg-unix+like-google-command-line לא מוגבל לפריקים בלבד . עוד אתר מעניין שכבר הוזכר כאן לפני הרבה זמן הוא: http://yubnub.org
- 

- 0 תגובות
 - 892 צפיות

- 

- 

היייייייי שלום כולם ושבוע טוב תקשיבו בזמן האחרון קיבלתי חשק עצבני ל"כוכב כחול" אבל הבעיה היא שכבר על הXP אי אפשר ממש היה להריץ אותו אבל לפי מה ששמעתי על הויסטה זה איכשהוא לפעמים עובד... אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לגרום לקלאסיקה הזאת בבקשה לפעוחל אני מאוד מאוד ישמח בתודה מראש עידו
- 

- 0 תגובות
 - 703 צפיות

- 

- 

שלום רב, אני מצטרף חדש כאן, ורציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר להוריד תוכנה לשליחת הודעות לביפר? אם מישהו יודע, שיעזור לי בבקשה. תודה ושבת שלום!
- 

- 0 תגובות
 - 893 צפיות

- 

- 

אני מנסה להריץ קובצי מדיה שניתן להזרים אותם אונליין כמו WMV או MPG, בתוך Firefox, ונתקל בקושי. התקנתי את התוסף שכאן: http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx ובבדיקה כאן: http://plugindoc.mozdev.org/testpages/wmp11.html אכן זה נראה תקין. אבל בבדיקת רשימת התוספות ב-Firefox הפלאגאין של WMP לא מופיע ואני לא מצליח להריץ קובצי מדיה אונליין בקישורי Rapidshare, למשל. בדפדפן אופרה, לדוגמה, כשלוחצים על קישור WMV מופיעה אפשרות לפתוח את הסרטון עם הפלאגאין הנ"ל והוא מורץ מיידית בחלון WMP. ב-Firefox משום מה הוא לא נותן אופצייה כזו ולא מצאתי איך להוסיף זאת בהגדרות. תודה על כל עזרה.
- 

- 0 תגובות
 - 731 צפיות

- 

- 

האם אפשר לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית חדשה שברצוני ליצור. (ב- word 2003) ניסיתי לבחור תבניות שונות לשיקופיות אך תמיד התבנית האחרונה היא זו שמופיעה בכל השיקופיות. האם יש דרך לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית? תודה מראש
- 

- 0 תגובות
 - 973 צפיות

- 

- 

היי. טוב היה לי אותו מותקן והכל היה בסדר עד שנהיתה לי בעיה ב live update אז הסרתי אותו.... (כבר בהסרה הוא עשה בעיות) ועכשיו שאני בא להתקין מחדש הוא נותן לי הודעה "this MSI must be start through setup" יש למישהו עצה??
- 

- 0 תגובות
 - 555 צפיות

- 

- 

איך מעבירים את ADRRESS BOOK מ outlock exprees ל microsoft outlock, עשיתי EXPORT לפנקס כתובות ואני לא מצליח לעשות לו IMPORT ב microsoft outlock 2007
- 

- 0 תגובות
 - 528 צפיות

- 

- 

אתם משתמשים בגירסא האחרונה? ואם כן, מחקתם לגמרי את ה NET LIMITER או שהצלחתם לסגור אותו איכשהו? כי הגירסא האחרונה של סבבה דיסי לא מוכן לפעול עם NET LIMITER, וגם שאני סוגר אותו ידנית הדיסי עדיין מודיע שהנטלימיטר פתוח.
- 

- 0 תגובות
 - 642 צפיות

- 

- 

כאשר אני מרנדר סרט אני שם לב שהמעבד לא ב 100% עבודה, הוא רק ב50% והמחשב לא נכנס לטורבו בוסט... האם השימוש במעבד קשור לסוג התוכנה ? התוכנה היא סוני ווגאס 10 ... האם יש תוכנות שיודעות לנצל את כל הטכנולוגיה של המעבד?
- 

- 0 תגובות
 - 957 צפיות

- 

- 

התוכנה של MSI מזייפת ב WOT הפרמים 67 ובתוכנה רשום 91 גם תוכנות ניתור חומרה מזייפות ב HWIFO_64 רשום שהמעבד שלי על 80 מעלות אבל בביוס יש התרעה שאם המעבד יגיע ל 70 מעלות אמור להיות ציפצוף ואין זאת אומרת שהמעבד פחות מ 70 מעלות , יש לי רמקול שמחובר בלוח אם . ב AIDA64 המעבד מגיע עד 66 מעלות זה יותר הגיוני מה שלא הגיוני שרשום CPU - 66 ובליבות רשום מעל 69 לא מבין את החישוב בין 69- 75
- 

- 0 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

יש דרך לבטל את זה שאם אתה עומד על לינק עם העכבר ואתה לוחץ על הגלגלת זה פותח טאב חדש? אני רוצה שהוא פשוט יכנס למצב הסקרולינג האוטומטי (שרואים שני חיצים והדף יורד או עולהע ם הזזת העכבר), כמו שקורה בלחיצה על הגלגלת בכל מקום שהוא לא לינק.
- 

- 0 תגובות
 - 467 צפיות

- 

- 

התקנתי תוכנת פורום (אגב,שלא מגיעה לרמה שהפורום הזה מציג) כתוצאה מסיבה כלשהיא, מנהל הפורום חסם אותי חסימה כללית שזה אומר שגם אם אני מבצע התקנה מחדש של התוכנה,וגם אם אני לא מחובר לאינטרנט,אני לא יכול לפתוח את תוכנת הפורום. אני חושש שהחסימה היא משהו ברג'יסטרי או משהו כמו תוכנה קטנה שמותקנת על המעבד. אם מישהו יכול לעזור לי לעבור את החסימה הזאת אני יודה לו מאוד
- 

- 0 תגובות
 - 724 צפיות

- 

- 

כל מי שמשתמש בכרום בטח שם לב לאפשרות לשמור מנועי חיפוש וקיצורי דרך אליהם (למשל אני יכול לקבוע שדרך ה URL לחיצה על G ואז TAB (ואז טקסט) תחפש לי בגוגל או E ואז TAB יחפש בEBAY וכו') לצערי הרב אם אני מסנכרן את הכרום שלי הוא שומר הרבה דברים אבל את זה לא מישהו יודע האם יש תוסף שמאפשר את זה? [נ.ב למי שיש כרום ולא יודע chrome://settings/searchEngines] תודה מראש אריה
- 

- 0 תגובות
 - 724 צפיות

-