עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כותרת :] תודה[br]פורסם בתאריך: 18.05.2007 בשעה 21:06:47 אוקיי.. הסתדרתי כבר =]עשיתי כמה עריכות בקובץ: C:\Documents and Settings\User\Application Data\Mozilla\Firefox\profiles.ini אבל הייתי שמח לדעת איך עוברים בין הפרופילים בתוך התוכנה :s05:

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  2. ואיך כדאי להגדירם? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  3. האם יש תוכנה כזאת?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by Money_Man,

כל פעם שNOD עולה בהעלאה של הווינדוס הוא עולה אבל במצב לא פעיל.. הוא רושם: לאחר מכן שאני לוחץ על START בAMON הוא רושם: ורק בניסיון השלישי הוא פועל..ועובר ממצב אדום לירוק...ככה זה כל פעם איתו וזה מעצבן... יש לציין שכמובן אמרתי לו להפעיל את AMON (שזה אומר שזה יהיה פעיל ברקע אבל בלי סריקה כלשהי נכון?) בעת עליית התוכנה באופן קבוע אבל לא ככה הדבר. מישהו נתקל בזה? הצעות?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by ניר.,

באתר מסוים מופיע לי הרבה פעמים ולעתים קרובות הודעת שגיאה בקובץ flash9e.ocx..... מישהו יודע מה זאת הודעת השגיאה הזאת וכיצד מתקנים/פותרים אותה ?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  6. מסוג Memory Stick Duo Pro של Sony, אם זה משנה. מדובר בתמונות שחלק נמחקו בטעות מהמצלמה וחלק נמחקו לאחר פרמוט... תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  7. היי יש לי גירסא של 4 דיסקים (sims 2) ואני מבין שאי אפשר להשתמש ב דימון טולס כי זה לא דיסק אחד זה 4 (לפחות אני לא הצלחתי) ואני לא רוצה לצרוב עכשיו 4 דיסקים כי יש לי צורב חדשדנדש dvd אז איך אפשר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  8. שלום הפיירפוקס בתקופה האחרונה התחיל לקחת יותר מדי משאבים. בקושי פתוחים 20 לשוניות, והוא לוקח 370 מגה(!!) זיכרון. אתרים רגילים.. YNET, כמה פורמים. לא 20 לשוניות של מייספייס. (כידוע הרבה לשוניות של אתר תוקעות את הדפדפן קליל) אני זוכר שעבדתי פעם עם שלושה דפדפנים פותחים בנפרד, עם 40 לשוניות בכל דפדפן ובקושי הדפדפן לקח MB500-600.. גג 700MB אבל זה שפתוח כבר כ300 לשוניות ומעלה.. (בכמה דפדפנים שונים) ועוד עבד בסדר ולא כל כך נתקע... רק מדי פעם. (כן כן, אני מטורף עם הדפדפן ומגיע לכמויות עצומות ) כמו כן יש גם לפעמים אחוזים מאוד מוגזמים בסיפיו לפעמים עד 90-95%... ובקושי פתוח משהו. אני לא מבין מאיפה זה בא.. יש לי גירסה אחרונה.. מותקנים כ30 תוספים.. (ראיתי כאלה שיש להם הרבה י…

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by t d,

שלום היום התקנתי על מחשבי הרבה חמרה חדשה, בין השדרוגים כרטיס 9800pro עשיתי פירמוט והתקנתי הכל מחדש, כולל "directx 9.0b" אין לי מושג איפה הוא מותקן, בימים שעברו זה היה תמיד ב c:\program files\directx ועכשיו אני לא מוצא את זה... נ.ב אני מחפש את זה כי כשאני מפעיל את painkiller הוא כותב שיש בעייה עם הerndering ב directx תודה מראש t d

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  10. Started by adir121984,

שלום, אני משתמש די חדש וראיתי שאפשר לבקש פה דריברים. האם אפשר לקבל בבקשה דרבירים הכי מעודכנים לATI.? ריידון 9550.. בתודה ויום נעים אדיר, 2יי 2יי

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  11. 1.רציתי לדעת איך אני יכול להעביר את תוכן ההודעות(נכנסות ויצואות) ורשימת אנשי הקשר מאאוטלוק שבמחשב אחד לזה שבמחשב השני. מה עלי לעשות כדי להעביר את התוכן? 2.ברצוני להעביר את כל המועדפים ממחשב אחד למחשב אחר. במחשב המקור יש עשרות אתרים שמורים במועדפים ושמירתם אחד אחד לא תהיה ארוכה מאוד. כיצד אני יכול להעביר את כולם בבת אחת? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  12. עם איזו תוכנה ממירים סרט לפורמט של Divx?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by avico,

שלום רב לכולם וערב טוב.(מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה) יש לי בעיה . נתקלתי היום בטורג'ן ממשפחת malware ככל הנראה טרוג'ן מסוג torjan-psw כאשר אני פותח את המחשב הוא ישר קופץ ומתקיף במלא קבצים. ככל הנראה הוא מנפח את הtemporary בד"כ שנמצא בlocal setting ואף תוקף קבצים ב system32 לפי מה שהבנתי הוירוס ינפח וינפח את הספרייה עד שלא ישאר מקום והמחשב יקרוס. שם טורג'ן לדוגמא : (אם זה עוזר) OnLineGames-SR בבקשה אני זקוק לעזרה מידית זה ממש דחוף. תודה מראש אבי

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by ladani22,

אני מחפש תוכנה להעברת נתונים מהמירס למחשב בתודה מראש למוצאים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  15. 1. אני ממיר סרטים מAVI ל MPEG ב super dvd creator 8.5 אולם התוכנה מנצלת רק ליבה אחת מתוך ה4 האם יש תוכנה שכן תנצל יותר ליבות ככה שההמרה תלך יותר מהר ? 2. עם איזה תוכנה אני יכול לקחת את הסרטים שקידדתי לMPEG ולהפוך אותם לפורמט DVD עם חלוקה בתפריט לכל סרט ?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  16. Started by gr2000au,

שלום לכולם אני צריך להריץ emule על 2 מחשבים ברשת ביתית. על פי ההגדרות הראשוניות בתוך ה- emule צריך לפתוח מספר פורטים ברואטר/פיירוול, ביניהם פורטים שלא רשומים כמו 4661. האם כאשר אני משנה למשל ל - 5662 - tcp ו - 5672 - udp יש להגדיר עדיין את 4661 או שזה אוטומטית 5661. בתוך ה - emule ב - servers מצד ימין רשום 4661 מתחת ל - disconnect, אי אפשר לשנות ולשמור, מב זה אומר ? האם צריך לשנות בתוך ה - source code פורטים שלא ניתן לשלוט עליהם דרת התוכנה ? האם שני המחשבים עלולים לגשת לשני פורטים זהים ואז הראוטר יעביר רק לאחד מהם ?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  17. Started by Red-men,

שלום לכולם. אני צריך להתקין משחק ובירשותי הקבצים מסוג אלו MDF ו- MDS איך אני יכול לפתוח אותם בלי daemon tools בתודה.

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by mshwartz,

היה לי אופיס XP ופתאום! החליט האופיס שלי לא לפתוח יותר קבצים! התקנתי אופיס2003 ושוב זה לא עובד. כל פעם שאני פותח קבץ הוא רושם לי שהקובץ אינו זמין(תמנה1) כשאני מנסה לסגור את הקובץ הוא רושם "הקובץ normal.dot קיים כבר האם ברצונך להחליף את הקובץ הקיים"(תמונה2) איך פותרים ת'חרא הזה!?!?! תמונה1 תמונה2

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by arik100,

מחפש תוכנה לויסטה VMWARE PLAYER לא מסוגל להריץ דיסקים וכוננים מדומים אלא רק קבצי VM מיוחדים יש לי גירסה ישנה של WORKSTATION אבל היא לא תומכת ויסטה האם גירסה יותר חדשה כן תומכת? או שצריך בכלל משו אחר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by topgun,

שלום יש לי על המחשב כמה פרקים מסדרת טלוויזיה, שהם באיכות HDTV. אני רוצה לצרוב אותם על DVD כך שהאיכות תישמר, וגם אני אוכל לצפות בהם במכשיר שבסלון. בהנחה שהמכשיר לא קורא SVCD ו/או AVI, אלא מכשיר רגיל לחלוטין איך אני יכול להכין DVD עם הפרקים האלה, ושהאיכות שלהם תישמר? חשבתי על משהו בסגנון של לצרוב את הקבצים איכשהו ואז כשאני אכניס את ה-DVD למכשיר יפתח מסך עם selection (כמו שבוחרים פרקים [סצנות] בכל DVD רגיל), רק שאין לי מושג איך לעשות את זה... אם משהו כזה מחייב הורדת איכות, אולי אפשר לשלב את כל הפרקים לסרט DVD אחד, כשהחלוקת פרקים תהיה לפי הפרקים של הסדרה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by warezon,

רציתי לקבל המלצה לתוכנת השתלטות מרחוק שתוכל לאפשר לי בדיקות על משחבים מרוחקים בצורה נוחה(לא כמו הכלי של xp) בנוסף יש צורך שהתוכנה תתמוך בויסטה+xp ואם יש מדריך אז זה מעולה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  22. שלום, אחרי שהמחשב נמצא במצב המתנה הוא לא נמצא על 50% כמו שהגדרתי בריווה טיונר אלא על 30%.. למרות שהגדרתי בתוכנה שהמחשב יעלה אוט' עם 50%... וזה עובד רק כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק... האם יש אפשרות לעשות שגם במצב המתנה הכרטיס מסך יעלה אוטומטית עם 50%? מקווה שזה הפורום הנכון, תודה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by creek,

לפני איזה חודש+- הפעלתי את ה-follow me האוטומטי ב-ICQ, ככה שכל פעם שאני מתנתק, כל ההודעות שנשלחות אליי עוברות ישירות לפלאפון. תוך זמן קצר זה נמאס, אבל עכשיו נעלמה האפשרות לשנות את ההגדרות של ה-follow me, וזה ממשיך לפעול ולשלוח לי הודעות! אני רוצה לחזור להיות כמו משתמש רגיל, מתנתק - ואנ ב-offline. מה עושים?!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by Cyron,

יש לי המון מוזיקה על המחשב והכל מתחיל להתבלגן לי שם... אני מחפש תוכנה שתוכל לעזור לי לקטלג אותם בעזרת מאגר נתונים אינטרנטי (משהו כמו CDDB), קיים דבר כזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by legs39,

היי חברים לפני כמה ימים עשיתי "שטות" והתקנתי את השדרוג של נורטון 360 שרכשתי לפני שנתיים (על Win7) ומאז התוכנה לא מפסיקה להציק לי. אני יוצר סרטוני הדרכה ב- camtasia studio וברוב המקרים התהליך נגמר ביצירת קובץ EXE כדי שהלקוח יוכל להריץ עצמאית על מחשבו. אני מעלה את הקובץ ל- Dropbox כדי שאוכל לשלוח לינק ללקוח להורדת הקובץ שבדרך כלל עובר את ה- 40 MB. כאשר ניסיתי להוריד את הקובץ ולבדוק אותו עולה הודעה שכותרתה WS Reputation1 . ההודעה אומרת שהקובץ הוא כנראה איום על המחשב כי נורטון המאוד חברותית החליטה שלי ולקבצים שלי יש מוניטין גרוע. כלומר, חבר'ה, קובץ שלי שסרקתי בעזרת נורטון, ככה בשביל הכיף... והתגלה כטהור, נקי וחף מכל איום, וירוס, תולעת, ארנונה וכו, והעליתי ל- DropBox נחסם ע"י…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.