תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה קלת שימוש לבניית\הקלטת פקודת מאקרו בסביבת ווינדוס.... תודה [br]פורסם בתאריך: 07 מאי 2007, 15:49:26 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
תוכנת SPSS 17-20 שתתאים לוינדוס 7 למישהו יש מושג מהיכן להשיג?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אצל אחד הלקוחות יש לי משתמש שלא מצליח לראות קבצים המצורפים למייל. כלומר... בפעם הראשונה שהוא פותח את ה-Outlook ופותח מייל, הוא רואה שיש קובץ מצורף, לוחץ עליו, הקובץ נפתח והכל טוב. לאחר שהוא סוגר את המייל, אם הוארוצה להכנס אח"כ שוב, לא רואים יותר שיש קובץ מצורף. אם עושים Forward הקובץ המצורף מופיע כפי שאמור להופיע במקרה כזה. לאחר שזה קורה במייל הראשון שהוא פותח, שאר הקבצים מופיעים ישירות ללא הקבצים שצורפו. מדובר על Outlook 2003 מול Exch. 2003 REPAIR לא עזר, וגם לא Clean Views. אשמח לכל רעיון מקורי איך לפתור למשתמש את הבעיה. תודה יעל
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ויסטה 64 ביט והרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן FIRE FOX אז הוא נותן לי הודעה שהFIREFOX היה צריך להיסגר (הדוח שגיאות החדש של ויסטה) וזה קורא הרבה פעמים שאני סוגר את הFF ,עשיתי התקנה של הגירסא האחרונה 2.0.4 ועדין לא עוזר מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אם כן, אשמח לשמוע דעות וכמובן לראות תמונת מסך שלו. (אין לי זמן כרגע להתקין ואני סקרן לגבי המראה שלו) השתמשתי בnetscape עוד מימי 3 GOLD ואני מת עליו אבל גרסה 6 ממש הסריחה.. :'(
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אנימחפש דרך לשמור את כל הפקסים היוצאים בתיקיה ולא מצאתי דר לאתר את התיקיה של היוצאים בניגוד לפקסים הנכנסים שקל לאתרם.
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
יש לי במחשב תמיכה בפונט רוסי. כששלחו לי הודעה שאני בטוח שהיא בעברית,קיבלתי אותה באותיות רוסיות. יש דרך להפוך את זה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
איפה הוא מחביא אותה? יש לי PERSONAL PRO תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב בכל אתר שאני נתקל בו שיש בו וידאו ב Stream זה אף פעם לא עובד טוב תמיד לוקח לו הרבה מאוד זמן להטען או שהוא עובד 10 שניות ואז עושה Buffer איך אני מסדר את זה אחת ולתמיד ? יש לי אינטרנט 2.5 והעלאה של 250K תודה מראש לעזורים,עידן.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נייד EEE1000HE של אסוס יש לי מדפסת/סורק/מכונת צילום של HP מדגם pcs 1110 all-in-one הורדתי את הדרייברים היא מדפיסה יפה מאד אבל! כאשר אני רוצה לסרוק אני מפעיל את תוכנס הסריקה ובמקום לסרוק המחשב מפעיל את המצלמה של מחשב (מקור הסריקה בא ממצלמת המחשב) מישהו יודע איך לדבר את זה?? תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני הגדרתי את קופסת הלינוקס שלי כך שתשמש כראוטר לכל שאר הרשת (NAT). עשיתי את זה בעזרת iptables, הנה הקוד: Code: #!/bin/sh IPTABLES=/sbin/iptables #All The lines below are NAT routing # flush any old rules $IPTABLES -F -t nat # turn on NAT (IP masquerading for outgoing packets) $IPTABLES -A POSTROUTING -t nat -o ppp0 -j MASQUERADE # enable IP forwarding (of incoming packets) echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward עכשיו, אני לא יודע איך אני מפנה פורטים שהאימיול טוען שהם תפוסים...מה שיוצר LowID. אם מישהו יודע מה לעשות שבבקשה יעזור לי
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
התקני win7 home איזה תוכנות מומלץ להתקין על מנת להגן על המחשב? ליעל את העבודה? האןם התוכנה עם ה-firwall שwindows מציעים security essential אפקטיבית?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
האם לשרת DNS כזה או אחר השפעה על מהירות ההורדה ב speedtest.net ? הכוונה היא לא לגלישה שוטפת ... מהירות הורדה בלבד !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקס פי ושמעתי שבמקוםם לפרמט כל פעם ניתן להכין דיסק גוסט וככה כל פעם במקום לפרמט פשוט מעתיקים את הקבצים... יש לי את הגוסט של נורטון אבל איך אני עושה את הדיסק גוסט הזה עכשיו???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, צילמתי בפלאפון שלי מספר קטעי וידאו (Nokia 6288) שנשמרו בפורמט 3GP (או שזה 3GPP?) ואני רוצה לשנות להם תפורמט על מנת שאני יוכל לערוך אותם בSONY VEGAS... מישהו אולי מכיר תוכנה כלשהיא שיכולה לשנות את הפורמט? 3gp->AVI/WMV/MOV וכו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, משום מה הפיירפוקס התחיל "לשכוח" את הטאבים שהיו פתוחים כאשר סגרתי אותו. ניסיתי לסדר את זה דרך ה TOOLS->OPTIONS_>MAIN ושם זה עדיין מראה SHOW MY TABS AND WINDOWS FROM LAST TIME. מה ניתן לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
האם יש למישהו שמץ של מושג היכן אני יכול להשיג את הצליל של "הפריצה לאלקטרז" לפלאפון (נוקיה 3310) את התווים או אפילו אתר ששם ניתן ליצור את הצליל בקלות...? אשמח אם תנסו לעזור בתודה מראש גבי...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מנסה לייצא יומן של אוטלוק - לצורך שימוש ביומן של גוגל...זה כל הזמן ניתקע ....? 1. קראתי במדריך של גוגל - איך מיצאים את היומן של אוטלוק > ניסיתי....וזה כל הזמן ניתקע לי - אין לי מושג למה ( ניסיתי לייצא רק 3 חודשים - וגם ללא הצלחה) 2. איך בידיוק גוגל אמור להיסתנכרן באופן קבוע עם האוטלוק ? זה נעשה אוטומטית ? או שכל פעם אני צריך לעשות את זה ידנית? THX
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה לזהות את הכול שלי ולעשות מה שאני אומר למשל אני אמור "CLOSE" היא סוגרת את החלון "OPEN" פתוחת את הקובץ... תוגה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי כמה שירים שהתתחלה או הסוף שלהם ריקים עד השיר מתחיל איך אני יכול להוריד את החלקים האלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני לא יודע, חברים, אם מה שאני הולך לדווח לכם עליו קורה רק לי או שגם אצלכם זה מתרחש. אז ככה - לאחרונה, כאשר אני מבצע חיפוש ב-mule (גרסה רשמית), אחת מתוצאות החיפוש מתקבלת בצורה הבאה - aaaa_hottest_videos_personalplayer.exe, כאשר המחרוזת aaa מייצגת את מחרוזת החיפוש. הקובץ אליו מפנה תוצאת החיפוש הזו היא נגן וידאו כלשהו. החלטתי לנסות ולהורידו וראה זה פלא - הוא ירד מיידית וללא המתנה על אף העובדה שהיה רק מקור אחד. נפח הקובץ היה קצת פחות מחצי מגה (בתוצאות החיפוש הופיע קובץ נוסף שמשקלו בסביבות 2.5 מגה) התופעה הזו חזרה על עצמה במספר חיפושים שבצעתי לאחרונה, גם תחת 'גלובל' וגם ברשת קדמליה, ונראה כי מערכת אוטומטית כלשהי או גורם אחר (כגון רוגלה שיכתן ונשתלה לי במערכת) פועלים כאן. במהל…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
גוגל הוציא גירסה beta לחיפוש במחשב דרך אינדקס היא מחפשתבoutlook ו outlook express וצאט aol דפים שגלשתם באינטרנט אקפלורר קבצי text ואופיס (word,power point,excel) מעכרת הפעלה דרושה windows xp windows 2000 sp3 לינק http://desktop.google.com/
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את Kaspersky Internet Security 6.0. מאז ההתקנה אני לא מצליח להוריד קבצים דרך תוכנות שיתוף (E-mule ו-uTorrent). ניסיתי לפתוח את הפורטים של 2 התוכנות בהגדרות של ה-Anti-Hacker ב-Kaspersky, אבל ללא הועיל (או שלא פעלתי נכון, או שאין לי מושג מה...). מישהו נתקל בבעיה ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-