תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מכיר את התוכנה כבר שנתיים בערך ואני לא מתקדם איתה לשום מקום לכן אני רוצה לקנות ספר טוב שיעזור לי לעבור מהשלב של הבסיס לשלב יותר מתקדם.. אני מכיר את MAYA פחות או יותר ולכן אני כבר יודע איך לעבוד איתה בצורה טובה (-). אני מזמין מאמזון כך שאם יש לכם המלצות השמח לשמוע.. דרך אגב מה אתם אומרים על זה? http://www.amazon.com/Introducing-Maya-3D-Beginners-%2BCD/dp/0470051353/ref=sr_1_5/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192784368&sr=1-5 עריכה: האמת אולי אני יקנה את הספר הזה: http://www.amazon.com/Art-Maya-Introduction-Computer-Graphics/dp/1894893824/ref=pd_sim_b_shvl_img_6/103-9843162-3923846 הוא נראה לי מתאים ביותר מבחינת הדרישות שלי... מה אתם אומרים הוא…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
העניין הוא כזה: כאשר אני פותח סצנה חדשה אני רואה את הצירים ואת האובייקט רק כאשר אני מקרב מאוד את ה-view וכאשר אני מתרחק מעט - הציר מתחיל להיעלם בהדרגה, כאילו הכל מוסתר ע"י שדה בלתי נראה כלשהו... ניסיתי שינויים של מליון הגדרות ב-prefrences וב - display בנוסף עשיתי repair להתקנה וכלום לא הולך... למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ליצור סימולציית תלת מימד של פעולת ירי באקדח. אשמח אם מישהו יפנה אותי למודולים מוכנים של האקדח והקליע (בקבצי mb). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בפעם הלפני אחרונה שמתי לב שהוא מציג לי 2 טמפ' - של המארז ושל המעבד, כאשר המעבר הוא כ~30 והמארז כ~35. זה היה לי די מוזר, גם משום שהטמפ' של המעבד אמורה להיות יותר גבוהה מזו של המארז וגם משום ש~30 זה קצת (הרבה) נמוך למעבד. כשפתחתי את התוכנה היום בשנייה-שתיים הראשונות הוא הראה לי שהטמפ' של המעבד היא 55 (הגיוני יותר, למרות הAX7 ושלושה מאווררים של 40 CFM :\ ) ואז ירד מיד שוב ל~30. מישהו יודע איך גורמים לתוכנה להראות את הטמפ' האמיתית?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן, לאחר הרכישה של ה GA-K8N Ultra הורדתי גרסה אחרונה של MotherBoard Monitor וכל ניסיונותי להתאימו אל הלוח העלו חרס. אמנם חלק מהחיישנים מראים קריאות שונות אבל עדיין לא מצאתי את עמק השווה בהתאמה שלהם. מה שבערך עובד זה הטמפ' שלו הלוח ושל המעבד. בעצם גם הקריאה של מהירות מאוורר המעבד. כיצד אני יכול להתאים את החיישנים והקריאות ? בברכה, שחף.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי ^ תודה הלוח במפרט
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי מוגדר כבר 2 מאווררים שהם של מעבד והשני כנראה הספק כוח.. גם החיישנים שזה המעבד וטמפ של לוח אם גם כן עובדים והכל מאז שהתקנתי את הקריסטל אורב, יש שמה כבל צהוב זה אומר שיש לו מד מהירות לא? אז למה אני לא מצליח להגדיר את הקריסטל אורב כמאוורר שלישי ? הוא מחובר ללוח אם.. לחיבור שצמוד לחריץ AGP
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה האחרונה אבל הבעיה היא החיישנים ואיך לעזאזל אני יודע שהחיישן שאני שבחרתי הוא ללוח ולא למעבד או ההפך?
-
שלום לכולם! וואו, בערך שנים לא כתבתי בפורום. או נכנסתי אליו.. (נו, טוב, צבא..תירוץ מספיק) בכל מקרה יש לי שאלה. אפילו 2. נתחיל בראשונה : יש לי את התוכנה MotherBoard Monitor 5.3.7.0 שמאוד אהבתי את השימוש בה בלוח אם הישן שלי. לפני כמה חודשים כשרכשתי מחשב חדש (ואיתו לוח אם חדש) אני לא מוצא בתוכנה את הלוח אם שלי, ואם אני סתם מנפיץ לוח אם אז הוא לא קורא נכון את הסנסורים. בכלל, כל לוח אם שאני אנפיץ לו הסנסורים לא נקראים כראוי. עכשיו בsetup (ביוס) שאני מפעיל את המחשב אני יכול לראות את הטמפ' של המעבד שלי. (אומנם לא את של הלוח). כמובן זה הזמן לציין שיש ברשותי Pentium D 2.8 (כפול ליבה..) ולוח אם של גיגה-בייט GA-945P-S3. כשאני מתקין את MBM5, יש מלא לוחות של גיגה בייט, אבל עד…
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. לדיסק my passport 500 GB (מלא כמעט לחלוטין) נפגם הMBR הדיסק מזוהה ע"י הManager אבל רשום כריק. בעזרת תוכנות שונות ראיתי שהטבלת partitions שלו ריקה. (היה partition יחידה קודם לכן) התוכנה testDisk כלל לא מזהה אותו. האם מישהו יודע על פתרון ? האם יש אפשרות להעתיק את הMBR וה Partition table מדיסק זהה פעיל ? בתודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו ניסה את ה mcaffe 2005? איך היא מבחינת משאבי מערכת לעומת הנורטון?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
התקנתי את MCAFEE PERSONAL FIREWALL PLUS 2006 עכשיו אני מצליח להכנס לאיסיקיו לאימיול ושאר תוכנות האינטרנט אבל ה - internet explorer מסרב להציג אתרים אני יודע שהבעיה היא בגלל הפירואל מכיוון שכאשר אני מכבה אותו האתרים עולים כרגיל באזור של הרשאה של התוכנות ה ieplorer הוא על אישור מלא
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
נאלצתי להתקין את McAfee SecurityCenter מחדש לאחר שמחקתי אותו עקב בעיות במחשב, ועכשיו כמעט כל דבר שאני מפעיל הוא שואל אותי אם לתת לו רשות לפעול, אני מאשר לו ואומר שאני מכיר את היישומים ושייתן להם לפעול כל הזמן, אבל הוא ממשיך ושואל אותי כל פעם שאני מפעיל את המחשב, וכל פעם שאני פעיל את הדפדפן על אותם היישומים (כולל EXPLORER). מה אני עושה שהוא יפסיק? אני רוצה שישאל אותי פעם אחד בלבד וזהו. זה ממש מפריע לי, וזה לא היה ככה. מה שמקפיץ את ההודעות זה ה McAfee Privacy Service וכל מה שאני מנסה לשנות בהגדרות לא עוזר, וזה ממש מטריד עד שאני לא מכבה את זה. אני מעונין שהוא גם יעדכן את עצמו לבד בלי לשאול אותי, כמו שפעל בעבר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
McAfee VirusScan Professional Edition 7.03 Retail זה אנטי וירוס טוב? שמעתי שהוא ברמה של נורטון אנטיוירוס,זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מתלבט ואני לא יודע מה להחליט? אולי משהוא אחר בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1)מה יותר עדיף להשיתמש בנורטון אנטי וירוס 2005 של סימנטק או ב Mcafee 2005 ?? 2)ועוד דבר קטן יש תוכנה שאני יכול לינהול תיקייה עם סיסמא ??
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות לנטרל את הפעולה. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
לדוגמא בתמונה המצורפת יש המון קבצים ב DIR של תוכנה... מישהו יודע איזה מהם מפעיל סריקה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בתוסף הזה, אחלה דבר למי שמשתמש בוינדוס מדיה סנטר ויש לו 2 מסכים (או מסך+טלויזיה). http://HWzone.co.il/downloads/accessories/system/?download=352§ion=597&version=365
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
-
למה זה קרה ?......הוא ניגן לי הכל MOV RM WMV AVI MPG ........ובמיוחד ניגן RM מה שהחליף לי את הצורך בתוכנת REALMEDIA PLAYER פתאום הוא הפסיק לנגן קבצי סרט RM שומעים רק קול אבל מסך שחור ... למה זה קרה ? הורדתי גרסאות שונות של MEDIA PLAYER XP CLASSIC עדיין זה קורה ...(אין התקנה לזה זה קובץ אחד) ?
-
- 4 תגובות
- 461 צפיות
-
-
לפני מס' חודשים ה- Media monkey נדפקה ומאז אני לא מצליח להתקין אותה מחדש. העליתי את הודעת השגיאה. מידע נוסף: - כונן E לא מופיע, ולא קיים במחשב. (אין לי מושג, למה ההתקנה מפנה אותי לשם) - אין לי שום תיקייה של Media monkey תחת Users (אני חושב שמחקתי אותה כנסיון לפתור את הבעיה) - אם אני עושה Ignore ההתקנה מסתיימת, והתוכנה מסרבת לרוץ. מה ניסיתי לעשות עד עכשיו? - הסרה מלאה של התוכנה, כולל הסרה של תיקיית התוכנה. - חיפוש והסרה של מפתחות ברג'יסטרי. - ניסיתי לחפש בפורום התמיכה של Media monkey אך לא מצאתי תשובה לבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי כונן דיודי במחשב ועכשיו שאני מנסה לעלות סרט בו הוא עושה לי את התקלה הבאה: זאת הבעיה בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-