עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היום אני נכנס לICQ ורואה שכל הרשימה שלי לא מחוברת (offline), אף אחד לא מחובר , והופתעתי כי זה לא קרה לי אף פעם! דיברתי עם חבר שלי והוא אמר לי שגם לו זה קרה (גם היום), ולעוד ילדה זה קרה היום, יכול להיות שלעוד אנשים ואני לא יודע על זה. בכל מקרה אני גם מכיר אנשים שאצלם זה בסדר, ואין שום בעיה. עכשיו מה עוד יותר מוזר?! נגיד אני וחבר שלי (זה עם הבעיה) מחוברים ואנחנו שולחים הודעות אחד לשני וכן מקבלים אותם. אז למה אני רואה כאילו אף אחד לא מחובר? מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש!! נ.ב האנשים שאצלם הICQ בסדר רואים את אלה עם הבעיה בICQ כאילו הם לא מחוברים.

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  2. יש לי את ה winamp 5.0.5 אני רוצה להפוך את ה Playlist לשקוף כך שאוכל לראות דרכו את שולחן העבודה של המחשב. כיצד ניתן לבצע זאת ?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  3. Started by mzini,

אתמול בערב כיביתי את המחשב אחרי שהתכתבתי עם אנשים ב-icq והכל היה בסדר אבל כשקמתי בבוקר והדלקתי את המחשב פשוט לא היה כלום ברשימה של ה-icq היא נמחקה לגמרי...אני מצליח להתחבר והכל אבל אין לי פשוט אף אחד ברשימה!! ניסיתי להחליף גירסה של ה-icq וזה לא עזר.... אני פשוט חייב עזרה! חשוב לציין שאני משתמש בגירסה 4.1 ואחר כך החלפתי ל icq4 בעברית וכלום לא עוזר! תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 495 צפיות
  4. Started by לרה,

היי לכולם, אבא שלי מדי פעם משתמש באיסיקיו שלי, אני לא יודעת מה לחץ או מה עשה בהיעדרי אך כרגע רשימת האיסיקיו שלי ריקה... בהתחלה הבעיה הייתה רק על הגרסה החדשה, כשהעלתי את 2003b רשימה ישנה שלי עלתה אך עדיין הייתה (בערך חצי ממה שהיה לי אתמול). אך לצערי החלטתי לעשות ניסויים, ושוב מחקתי אותה ושמתי את גרסת ה- 4.0 לייט לבדוק אולי גם היא תעלה לי חלק. הפואנטה- נשארתי בשתי הגרסאות כרגא בלי אף אחד ברשימה שלי... אני אובדת עצות מדוע זה יכל לקראת? והאם אני יכולה לשחזר את הרשימה שלי? :-[

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  5. שלום לכולם האם מישהו יודע האם symantec anti virus corporate edition סורק גם דואר POP3 או רק MS EXCHANGE כיוון שאין שום אינדיקציה בתוכנה לסריקה מסוג כזה כמו שיש ב- NORTON ANTIVIRUS תודה ושבת שלום

6. Started by orlupo,

יש לי ACROBAT REAER 6! אני מנסה לכתוב בתוך מסמך שלא אני יצרתי אותיות באנגלית/עברית אך יוצא רק סימן של ריבוע כזה ג'יבריש אך כשעושים ספרות זה יוצר מצוין! מה עושים?! בתודה orlupo

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי BSPLAYER אבל לאחרונה הוא התחיל לעלות ממש לאט (אולי אפשר לפתור את זה אבל אני לא יודע איך) - תמליצו לי על תוכנה קלה אחרת לניגון סרטים ושתוכל לתמוך בכתוביות בעברית.

8. מוזר לחלוטין, אבל כל פעם שאני נכנס למסנג'ר מופיעים לי רק 6 חברים במקום 16 וכל פעם אני מוסיף אותם מחדש, וגם ב-ICQ היו לי חברים, נכנסתי ל-ICQ וכולם נעלמו להם.... מה קרה? מה לעעשות? מסנגר 4.7 icq lite גירסת build 1319

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by tavor21,

אני צריך תוכנה שדרכה אני אצור תפריט שבו תהיה אפשרות לראות את הסרט אם או בלי כתוביות כמו בסרטים בחנות ואז אוכל גם לצרוב לDVD בתודה רבה מראש - בבקשה זה דחוףףףףףףףףףף אולי אפילו קצה חוט (מנהלים אולי?? )

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  10. המכשיר שלי לא תומך ב-JPG אבל אני יודע שיש תוכנות שממירות את התמונות לפורמט אחר. מכירים משהו טוב?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by Fkl0ster,

הפעלתי עכשיו את התוכנה, כל רשימת הקונטקטס לא קיימת . סגרתי, הפעלתי מחדש - שום דבר. מיותר לציין שזה חשבון בו אני משתמש בו דרך קבע, למעשה השתמשתי בו עוד אתמול בלי בעיה. מישהו כאן יודע מה יכול לגרום לכזה דבר?! ???

12. Started by Cyron,

כאשר אני מנסה לחבר סרט ב-2 חלקים לפעמים אני מקבל הודעת שגיאה: "the audio streams have diffrent sampling rate" איך אני מסדר את זה שאני יוכל לחבר את שתי הקבצים ?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  13. יש לי הארד דיסק של WD 80 ג'יגה SATA. אני משתמש בווינדוס 2000, ואין לי כוח להתקין אותו מחדש כדי ליצור מחיצות בזמן ההתקנה. 1. איך אני יוצר מחיצות בזמן התקנה? 2. איזו תוכנה יכולה ליצור לי מחיצה קטנה בהארד דיסק כדי שאני לא אצטרך להוריד הכל מהתחלה אחרי הפירמוט?

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  14. למי שלא הבין אני מתכוון ללינק באינטרנט שנותן לך קובץ עם סיומת ASX ואז ה WMP נפתח ורק ככה אפשר לראות את הסרט. מישהו יודע אם יש דרך לשמור את זה כקובץ? תודה! אם עדיין לא הבנתם למה אני מתכוון אז תגידו! אל תתעלמו בבקשה! הבעייה הזאת די מעצבנת.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  15. אמרו לי לשתף כמה שיותר ואין לי מושג איך ומשהו שקשור לקרדיט אמרו לי שיש איזהו מוד שנותן לי הכי הרבה קרדיט אם אפשר לינק ומה לעשות איתו.......... תודה!

• 46 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. Started by gshhar,

תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  17. Started by edoson,

מישהו מכיר שמע יודע איך?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by eyahalom,

שלום כולם, האי מיול שלי בן כשבועיים, עובד רצוף ומוריד רצוף. אני עובד עם ווינדוס XP ופיירוול של זון אלארם, כאשר הפורטים הרלוונטיים פתוחים. הורדתי את התוכנה דרך TUCOWS ולא דרך ליונטוורק ודומיו... הבעיה היא שאני מוגדר כLOWID, נראה לי שמשהו בקונפיגורציה מוגדר אצלי לא נכון. הCAPCITIES מוגדרים כ64KB להורדות ו11KB להעלאות. זה הDEAFUALT ולא נגעתי בהגדרות הללו. בנוסף הריבועים של הלימיטים לא מסומנים אצלי בהגדרות. הLOWID מוגדר כ13 - 1.3% (לא שיש לי מושג מה זה אומר, הבאתי את הנתון הזה מדף הסטטיסטיקה של האימיול). השאלה שלי היא מה אפשר לעשות? אני משתף חופשי. בקובץ הלוג רשום שאני צריך לבדוק את הקונפיגורציה כי אני LOWID...זאת הסיבה שפניתי אליכם. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by לרה,

היי לכולם, יש לי Windows XP ויש לי מלא קבצים שאני מורידה המקובצים ע"י תוכנת וינראר. גרסת הוינראר היא 2.71 והיא לא פותחת לי את רוב הקבצים... מה עושים?? הצילו ???

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by Dan4,

תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  21. יש לי שני סטיקים של KINGSTON HYPERX של 377MHZ PC-3000 ובתוכנה CPU-Z כתוב שהם 2700... עכשיו אין מצב שעבדו עליי או משהו כי ככה כתוב על האריזה.... תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by blanco,

יש לי נרו 6.3.0.3 הבעיה שלי היא : ברגע שהתקנתי סרויס פאק 2 הנרו נותן הודעת שגיעה ולא צורב יותר . משהו יודע מה לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by yoel14,

אני קצת משתגע בנושא מסויים ולא יודע איך לפתור ת'בעיה אשמח מאוד אם מישהו כאן סופסופסופסופסוף יפתור לי אותה. יש לי ספריה בגודל 1.3 GB(עם כל מיני סוגים של קבצים) הבעיה שלי- איך לדמות אותה(כולה כמו שהיא) לקובץ bin או iso למרות גודלה, ואח"כ לדמות אותה ככונן בעזרת Deamon. אני יודע שזה אולי לא קשור ממש לחומרה אבל ראיתי שזה הפורום הכי עדכני מבחינת כניסה של אנשים תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה רבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבה

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  24. ניסיתי עם Ad-Aware SE Professional ו-Spybot - Search & Destroy וכלום לא עוזר. האתר הוא about:blank. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים