תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להמיר את הדיסקים שלי ל-MP3 ואח"כ לשים בנגן שלי (IRIVER H140) 1 האם השירים בדיסקים (מקוריים) הם ב-WAV? 2 האם כדאי להשתמש בווינדוס מדיה פלייר? 3 מה זה OGG VORBIS?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש דרך לראות את ערוץ WB האמריקאי דרך הווינאמפ או דרך אחרת??? מישהו... שיעזור.... בבקשה.... עוד שאלה קטנה: איך אני מצלם תמונות כשאני רואה סרט או משהו במדייה פלייר? ולא דרך הפרינט סקרין - זה לא עובד.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום.. אמי רוצה להתקין במשרד שהיא עובדת בו (פרטי) נורטון אנטי וירוס מקורי על 3 מחשבים בערך.. האם היא תצטרך לקנות רישיון לכל מחשב בנפרד? אם לא. האם העידכון יעבוד? אם צריך רישיון.. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס טובה אחרת?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם מדיה פלייר 10 יצא בגרסה מלאה ואם כן אפשר לינק..?? תודה..!!
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הורדתי סרט באיכות SVCD עכשיו הורדתי סרט כזה וזה קובץ .. איך אני פותח סרט כזה? אי אפשר בWIN MADIA PLYAR וכול התוכנות האלו עם איזה תוכנה אפשר?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ובכן.... לאחרונה החלטנו להמיר חלק מהצילומים המשפחתיים שלנו לDVD. לכן בעזרת כרטיס טלוויזיה התחלנו לשמור קבצים למחשבים כDVD (שזה בתוכנת הלכידה מוגדר כקבצי MPEG עם הביטרייט הרזולוציה ושאר הפרטים המתאימים). הבעייה נוצרה כאשר החלטנו לערוך את הקבצים עם תוכנות העריכה. גם Adobe Premiere וגם Ulead Videostudio (שהוצהר בה שהיא למטרת DVD וגם באה ביחד עם כרטיס הטלויזיה) סירבו לנגן ולערוך כראוי את הקבצים. הקבצים נוגנו בתוכנות במקוטע, עם לאגים מלחיצה להקרנה של כמה שניות ואיחורים של התמונה מהסאונד. בעיה זו לא נובעת מחוסר יכולת עיבוד\זכרון משום שקבצי AVI UNCOMPRESSED מתנגנים ונערכים ללא בעיות. האם יש פתרון לכך או תוכנה מתאימה יותר? אין לי מקום בהארדיסק בשביל להקליט את כל הסרטים ללא קידוד …
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני הורדתי את האימיול החדש 0.44A אבל שאני פעיל אותו אז זה רושם לי כאילו חסר לי קובץ adresses וזה לא נותן לי לחפש דברים ולא מוצא לי שרתים מאיפה אני מוריד אחד כזה?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
WINRAR WINAMP CDEX BSPALER איזה עוד דברים שימושים...אני רוצה לעשות לי דיסק כזה מוכן עם הדברים הכי שימושים
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מאיפה להוריד את k-lite codec pack. אז ככה, חיפשתי בגוגל ומצאתי את האתר שהכי הגיוני שזה הוא: http://www.k-litecodecpack.com אבל מה, לא יכול להיות שזה האתר של התוכנה הזאת משתי סיבות. אחת, ככה הוא לא נראה בפעם האחרונה שאני הייתי בו (ואני יודע שאתרים משתנים אבל: שתיים, האתר הזה נראה כאילו הוא אתר של שיתוף קבצים שמשולב עם קיי לייט קודק והם רוצים כסף עליו. אז מישהו יודע ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני ניסיתי להתקין את מדיה פלאייר 10 אבל במהלך ההתקנה אני מקבל הודעה שחסר הקובץ c:\windows\system32\wpd_ci.dll אני משתמש בוינדוס סרבר 2003 אבל ביררתי וגם יש משתמשי אקס פי שאין להם את הקובץ הזה איך אני מתקין את המדיה פלאייר החדש?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
-
-
אני אמור לקבל את הצורב שלי היום, NEC 3500 אני מחפש את הגרסא הכי חדשה של התוכנה כי באתר שלהם אני לא רואה איפה מורידים יניב
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מה זה אומר? מה עלי לעשות? (אני מפעיל את המשחק, ואז לאחר דקה שהוא פועל זאת ההודעה שאני מקבל...
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה וקלה שיודעת לעשות הכל בעצם בכל מה שקשור לצריבת DVD (כולל שיכפול של DVD בצורת On the Fly)
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איך אני סם בקינים בAd-Aware SE Professional ? יש לי את הגירסה שאפשר לעשים סקינים הגירסה 1.04 ואיך אני מסדר את הגרב'ש? ?י???ג???‗??ה???הה?‗???א??ב??? אני לא יוכל לירום בעברית אני רושם במסמך טקסט חדש ואז מעתיק לכאן זה רושם לי גריב'ש רק באינטרנט אבל ששיניתי לדפדן של מוזליה לא הייה לי בעיות מי העברית אז זה בעיה בדפדפן איך אני מסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
BSplayer היא תוכנת Media קלה ונוחה מאוד בסגנון MEDIA PLAYER שמנגנת כל כל סוגי הקבצים ( avi / mpg / asf / wmv / wav / mp3...) אבל בעיקר סרטי Divx\Xvid מעצבנים בעזרתה אפשר בקלות לטעון קובץ כתוביות ואפילו לכוון אותה למצב שאיך שתפתחו את הסרט הכתובית שלו תופיע.. (שמות זהים) הורדה: http://www.bsplayer.org/index.php?p=download&PHPSESSID=11afd5fc29c49949ec789ac494233d6d קיימת גרסאת פרו בתשלום התכונה העיקרית בפרו היא שאפשר לשחק עם הכתוביות, לשנות BITRATE וכו'... ברגיל אפשר רק לטעון, כמובן לשנות פונטים, מיקום וכל השטויות אבל לא BT RATE
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מתאם למאוורר 120 מ"מ ככה שיתאים בדיוק על הפינים של ה SLK-947U, לא כמו בתמונה הזאת שבצדדים המאוורר לא מוציא אוויר על הפינים: אני מחפש תוכנה שאני אוכל להכניס בקלות את המידות (במ"מ) של החרוט, של הבסיס שלו (כמו בתמונה למטה), של הפינים, לסדר את הצורות ושיצא לי דגם מדוייק של התוצאה הסופית. ניסיתי לעשות בRhino3D וזה יצא בערך אבל קשה לי לעבוד שם עם מידות מדוייקות (וזה לא מה שהתוכנה הזאת בשביל ואני לא מומחה גדול בתלת ממד). [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם. הורדתי את התוכנה הנ"ל ואני לא מבין איך לתפעל אותה.. קראתי את הMANUAL באתר התוכנה, אך הוא כמו סינית בשבילי - אין לי מושג מה באמת אני צריך לעשות שם. מה שאני רוצה לעשות זה לפתוח משחק הבנוי מ2 קבצי ISO ולשחק אותו. כשניסיתי להשתמש בתוכנה משום מה היא פתחה לי כונן DVD ווירטואלי ולא הצלחתי לעשות איתו כלום... מישהו יכול להסביר לבור כמוני איך בדיוק משתמשים בה, או לפחות להפנות אותי לאיזה GUIDE פשוט למשתמש? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאפשר ליצור בעזרתה טולבארס כמו הטולבאר הצדדי הנפתח שיש בaston shell, רק במעטפת הרגילה של אקספי. אם יש אני אשמח מאד
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
כשאני מוסיף תרגום לסרט בעזרת TEXTSUB אז אני מגדיר לו STLE מסוים (צבע,פונט וגובה מהשורה התחתונה ביותר) והכל סבבה. אבל הוא לא שומר את ההגדרות ואז כל פעם צריך להגדיר את זה מחדש, איך אפשר לשמור את ההגדרות? ואגב גם בFILTERים אחרים הוא לא שומר את ההגדרות
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את האיי סי קיו מחדש עשיתי את זה פעמים רבות אבלל משום מה אין לי אף אחד ברשימה אני לא יוע מה לעשות בבקשה עזרה. עריכה: ראיתי שנפתחו עוד תרדים בנושא לא מזמן יכול להיות שנפל להם הסרבר ????? אני ממש עצבני על אמא שלי כי היא גרמה להפסקת חשמל וואני חושב שזה דפק תאיי סי קיו תגידו שאני טועה ונפל הסרבר לפני שאני שובר משהו!!.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח AN7. אני הולך למחשב ואז לסנסור ואין כלום (גירסה 393) וגם בסנדרה איפה שתמיד הייתי רואה טמפ',אני לא רואה כלום.
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
לינק מנענע אני העלתי תהנו תעשו רזולציה והכול ואחרי תשמרו את מה שעשיתם (הLAUCNH לא עובד פשוט תשנו וזה יקלוט את זה במשחק). http://planet.nana.co.il/n_a_d_av/demofactory.exe תהנו
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-