תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אמי רוצה להתקין במשרד שהיא עובדת בו (פרטי) נורטון אנטי וירוס מקורי על 3 מחשבים בערך.. האם היא תצטרך לקנות רישיון לכל מחשב בנפרד? אם לא. האם העידכון יעבוד? אם צריך רישיון.. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס טובה אחרת?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה ב-Panda Platinum Internet Security - מאז שהתקנתי את ה-SP2, כל פעם שאני מוחק אותו מערכת ההפעלה פשוט נדפקת! אי אפשר לגלוש באינטרנט (אפשר להתחבר אבל כל פעם שאני מנסה לגלוש מדווח לי שחסר קובץ), אי אפשר להפעיל את האימיול, ובכלל אי אפשר להפעיל כל משהו שקשור לאינטרנט. כשאני מתקין בחזרה את פנדה - הכל עובד כשורה. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה וקלה שיודעת לעשות הכל בעצם בכל מה שקשור לצריבת DVD (כולל שיכפול של DVD בצורת On the Fly)
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאפשר ליצור בעזרתה טולבארס כמו הטולבאר הצדדי הנפתח שיש בaston shell, רק במעטפת הרגילה של אקספי. אם יש אני אשמח מאד
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום לכולם. הורדתי את התוכנה הנ"ל ואני לא מבין איך לתפעל אותה.. קראתי את הMANUAL באתר התוכנה, אך הוא כמו סינית בשבילי - אין לי מושג מה באמת אני צריך לעשות שם. מה שאני רוצה לעשות זה לפתוח משחק הבנוי מ2 קבצי ISO ולשחק אותו. כשניסיתי להשתמש בתוכנה משום מה היא פתחה לי כונן DVD ווירטואלי ולא הצלחתי לעשות איתו כלום... מישהו יכול להסביר לבור כמוני איך בדיוק משתמשים בה, או לפחות להפנות אותי לאיזה GUIDE פשוט למשתמש? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לוח AN7. אני הולך למחשב ואז לסנסור ואין כלום (גירסה 393) וגם בסנדרה איפה שתמיד הייתי רואה טמפ',אני לא רואה כלום.
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
לינק מנענע אני העלתי תהנו תעשו רזולציה והכול ואחרי תשמרו את מה שעשיתם (הLAUCNH לא עובד פשוט תשנו וזה יקלוט את זה במשחק). http://planet.nana.co.il/n_a_d_av/demofactory.exe תהנו
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היום אני נכנס לICQ ורואה שכל הרשימה שלי לא מחוברת (offline), אף אחד לא מחובר , והופתעתי כי זה לא קרה לי אף פעם! דיברתי עם חבר שלי והוא אמר לי שגם לו זה קרה (גם היום), ולעוד ילדה זה קרה היום, יכול להיות שלעוד אנשים ואני לא יודע על זה. בכל מקרה אני גם מכיר אנשים שאצלם זה בסדר, ואין שום בעיה. עכשיו מה עוד יותר מוזר?! נגיד אני וחבר שלי (זה עם הבעיה) מחוברים ואנחנו שולחים הודעות אחד לשני וכן מקבלים אותם. אז למה אני רואה כאילו אף אחד לא מחובר? מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש!! נ.ב האנשים שאצלם הICQ בסדר רואים את אלה עם הבעיה בICQ כאילו הם לא מחוברים.
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אתמול בערב כיביתי את המחשב אחרי שהתכתבתי עם אנשים ב-icq והכל היה בסדר אבל כשקמתי בבוקר והדלקתי את המחשב פשוט לא היה כלום ברשימה של ה-icq היא נמחקה לגמרי...אני מצליח להתחבר והכל אבל אין לי פשוט אף אחד ברשימה!! ניסיתי להחליף גירסה של ה-icq וזה לא עזר.... אני פשוט חייב עזרה! חשוב לציין שאני משתמש בגירסה 4.1 ואחר כך החלפתי ל icq4 בעברית וכלום לא עוזר! תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי לכולם, אבא שלי מדי פעם משתמש באיסיקיו שלי, אני לא יודעת מה לחץ או מה עשה בהיעדרי אך כרגע רשימת האיסיקיו שלי ריקה... בהתחלה הבעיה הייתה רק על הגרסה החדשה, כשהעלתי את 2003b רשימה ישנה שלי עלתה אך עדיין הייתה (בערך חצי ממה שהיה לי אתמול). אך לצערי החלטתי לעשות ניסויים, ושוב מחקתי אותה ושמתי את גרסת ה- 4.0 לייט לבדוק אולי גם היא תעלה לי חלק. הפואנטה- נשארתי בשתי הגרסאות כרגא בלי אף אחד ברשימה שלי... אני אובדת עצות מדוע זה יכל לקראת? והאם אני יכולה לשחזר את הרשימה שלי? :-[
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו יודע האם symantec anti virus corporate edition סורק גם דואר POP3 או רק MS EXCHANGE כיוון שאין שום אינדיקציה בתוכנה לסריקה מסוג כזה כמו שיש ב- NORTON ANTIVIRUS תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי את ה winamp 5.0.5 אני רוצה להפוך את ה Playlist לשקוף כך שאוכל לראות דרכו את שולחן העבודה של המחשב. כיצד ניתן לבצע זאת ?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי ACROBAT REAER 6! אני מנסה לכתוב בתוך מסמך שלא אני יצרתי אותיות באנגלית/עברית אך יוצא רק סימן של ריבוע כזה ג'יבריש אך כשעושים ספרות זה יוצר מצוין! מה עושים?! בתודה orlupo
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שדרכה אני אצור תפריט שבו תהיה אפשרות לראות את הסרט אם או בלי כתוביות כמו בסרטים בחנות ואז אוכל גם לצרוב לDVD בתודה רבה מראש - בבקשה זה דחוףףףףףףףףףף אולי אפילו קצה חוט (מנהלים אולי?? )
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מוזר לחלוטין, אבל כל פעם שאני נכנס למסנג'ר מופיעים לי רק 6 חברים במקום 16 וכל פעם אני מוסיף אותם מחדש, וגם ב-ICQ היו לי חברים, נכנסתי ל-ICQ וכולם נעלמו להם.... מה קרה? מה לעעשות? מסנגר 4.7 icq lite גירסת build 1319
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
התקנתי את האיי סי קיו מחדש עשיתי את זה פעמים רבות אבלל משום מה אין לי אף אחד ברשימה אני לא יוע מה לעשות בבקשה עזרה. עריכה: ראיתי שנפתחו עוד תרדים בנושא לא מזמן יכול להיות שנפל להם הסרבר ????? אני ממש עצבני על אמא שלי כי היא גרמה להפסקת חשמל וואני חושב שזה דפק תאיי סי קיו תגידו שאני טועה ונפל הסרבר לפני שאני שובר משהו!!.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המכשיר שלי לא תומך ב-JPG אבל אני יודע שיש תוכנות שממירות את התמונות לפורמט אחר. מכירים משהו טוב?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הפעלתי עכשיו את התוכנה, כל רשימת הקונטקטס לא קיימת . סגרתי, הפעלתי מחדש - שום דבר. מיותר לציין שזה חשבון בו אני משתמש בו דרך קבע, למעשה השתמשתי בו עוד אתמול בלי בעיה. מישהו כאן יודע מה יכול לגרום לכזה דבר?! ???
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של WD 80 ג'יגה SATA. אני משתמש בווינדוס 2000, ואין לי כוח להתקין אותו מחדש כדי ליצור מחיצות בזמן ההתקנה. 1. איך אני יוצר מחיצות בזמן התקנה? 2. איזו תוכנה יכולה ליצור לי מחיצה קטנה בהארד דיסק כדי שאני לא אצטרך להוריד הכל מהתחלה אחרי הפירמוט?
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי הרבה סרטים במחשב בפורמט avi. אני מעונין לצרוב אותם על דיסקים ככה שאני אוכל לראות אותם בדי וי די. הדי וי די שלי לא תומך בקבצי avi. שמעתי שאנייכול להעביר אותם לvcd בשביל לראות, האם זסה נכון, אם איזה תוכנה. שנית הייתי רוצה שלסרטים האלו הייה תרגום בעברית, כיצד ניתן להביק להם תרגום שכאשר אני רואה את הסרט בדי וי די הייה לי תרגום. יש לי גם צורב די וי די עם זה עוזר לי בדרך כלשהי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה אומר? מה עלי לעשות? (אני מפעיל את המשחק, ואז לאחר דקה שהוא פועל זאת ההודעה שאני מקבל...
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
למי שלא הבין אני מתכוון ללינק באינטרנט שנותן לך קובץ עם סיומת ASX ואז ה WMP נפתח ורק ככה אפשר לראות את הסרט. מישהו יודע אם יש דרך לשמור את זה כקובץ? תודה! אם עדיין לא הבנתם למה אני מתכוון אז תגידו! אל תתעלמו בבקשה! הבעייה הזאת די מעצבנת.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קצת מבולבל, ליפני כמה ימים ראיתי פה כמה דיונים על חומות אש ואנטי וירוסים שלא שמעתי עליהם רבות ומסתבר שהם תוכנות מאד מומלצות וטובות (עם לא הטובות ביותר) בירשותי יש את ה Firewall ו Anti virus של Mcafee ואני די מרוצה מהם (חוץ מהעובדה שהם צורכים לא מעט כוח של המערכת) אני מפעיל תוכנות שיתוף כמו אימיול וקאזה, ואין לי בעיות של Low ID עם ה Firewall הנוככי שלי. עכשיו רציתי לישאול עם איזה Firewall ו Anti virus אני יהיה הכי מוגן מפני הרשת, מבחינת וירוסים, טרויינים, טולעים וכו" וגם מבחינת התקפות של פורצים שונים למניהם (Hackers) מה אתם מציעים? ושהתוכנות יהיו עם תאימות טובה עם התוכנות שיתוף שכתבתי לעיל. האם אתם ממליצים לי להישאר עם אותם תוכנות ההגנה שיש יל כרגע או שיש …
-
- 46 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלוםת קניתי צורב DVD ואני מנסה לצרוב קבצים של AVI. כשאני צורב ונרו דרך הנרו אקספרס יוצא לי סרט עם קול מוקדם יותר מהתמונה. אם מישהו בבקשה יכול לתת תוכנה שממירה לפני הצריבה בנרו ואיך לצרוב בכלל ובאיזה דיסק אני צריך להשתמש? אני לא יודע כלום בערך תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי BSPLAYER אבל לאחרונה הוא התחיל לעלות ממש לאט (אולי אפשר לפתור את זה אבל אני לא יודע איך) - תמליצו לי על תוכנה קלה אחרת לניגון סרטים ושתוכל לתמוך בכתוביות בעברית.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-