עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by se7en,

שלום לכולם אני בונה משחק על בית חולים עתידני ואשמח לרעיונות לעיצוב הבניין ואם יש הערות עיצוביות ואחרות. העיצוב אמור להיות עתידני ונקי סולידי. קצת סרטונים מיוטיוב:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מצ"ב ההודעה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by mostwanted,

מישהו יודע איך אני יכול בתמונה שיצאה די חשוכה להבהיר רק את הדמות שאני רוצה ולא את כל התמונה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני רוצה למחוק שירים, דרך המדייה לייברי ושימחקו לגמריי מהמחשב האם יש דרך לעשות את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. יש משהו?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  6. שמתי לב לבעיה מוזרה לאחרונה, כשאני עושה חיפוש בדף אינטרנט בפיירפוקס אז פתאום הוא מקפיד לי באנגלית על אות ראשונה גדולה. למשל אם אני מחפש בדף מסויים את המילה great הוא לא ימצא כלום אם זה מופיע כ Great. עד כמה שאני זוכר זה לא היה ככה אף פעם, מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  7. שלום, רכשתי את הלוח של גיגהביט GA-K8N Ultra-9 עם מעבד דואל קור, והעסק נראה מהיר כמו מטוסי קטן נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת עם עדכוני הצ'יפסט של של הלוח (אני מעדכן תחת WINXP SP2). http://www.giga-byte.com/Download/Download.asp?FileExtName=exe&DownloadPath=/MotherBoard/FileList/Driver/driver_chipset_nvidia_nf4 לאחר העדכון של הצ'יפסט, ה XP פשוט לא עולה והוא מסמן לי שחסר קובץ pci.sys ושאפעיל repair של XP (דרך דיסק של XP). מישהו מכיר את הבעיה? כשהתקנתי את עדכוני הצ'יפסט מהדיסק שקיבלתי עם הלוח, הוא יוצר לי לאחר ה BOOT שתי אפשרויות כאילו שיש לי שתי מערכות הפעלה (ואי אפשר למחוק את האפשרות השנייה מהאפשרויות של המחשב שלי. היא פשוט לא שם). עזרה בבקשה. אני על סף ייאוש.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by dids22,

לא מצליח להוסיף לו כתוביות (יש לי רק מסוג srt)-עם נגנים אחרים אני כן מצליח vlc לא תומך ב srt? משהו הצליח? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by ביז'ו המוס,

כל הזמן השירים והסרטים בAC3 ממש חלשים.. יש דרך להגביר את הסרט עצמו ולא את הרמקולים?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  10. שלום לכולם. היום נכנסתי לאתר של קראקים אבל הדבר היחידי שהשגתי זה טוראנים ועוד כמה מזיקים, עכשיו יש לי אנטי ויורס AVAST אני משתמש ב סייגט פירוול 6.0 אד אוור SE SPY BOY וכל זה ולא הצלחתי להסיר את הרכיבי ריגול או מה שזה לא יהיה שגורם לכמה אתרים לא להמחק נכנסתי לאתר אחד בשביל קראקים וזה פתח לי במקום זה כל מיני אתרי סקס יצא מזה ההיסטורי נישמרה עשיתי DELDE HISTORY+COCIKES+FILES את כל זה בדפדפן שלי הכול מחקתי אבל כאשר אני לוחץ בשורת הכתובת נגיד T אז זה מראה לי כתובת של איזה אתר סקס TEENSFREE משהו ואני ממש לא יודע לעשות אךי אני נפטר מהכתובת הזאת בכלל לא נכנסתי לזה !! איך אני מוחק את הכתובת האילו? תודה מראש :'(

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by metison,

שלום רב, ברשותי כונן קשיח של 160GB תוצרת MAXTOR, שבוקר לאחר ששכלתי את הכונן החיצוני (בן ה20 שעות ובעל האלף הג'יגה) החליט להתאבד גם כן (רק המחיצה של C). כניסה לRECOVERY CONSOLE, והרצת CHKDSK שלפה את ההודעה הבאה: THE VOLUME APPEARS TO CONTAIN ONE OR MORE UNRECOVERABLE PROBLEMS. כניסה לC: לא היתה אפשרית ולכן שלפתי כונן נוסף, התקנתי XP עליו ויצאתי לבחינה מדוקדקת של המקסטור, הכל עבד מעולה בשתי המחיצות הנוספות אבל הראשית, הBOOT, לא נתנה כלום בווינדוס, זה הוגדר כRAW עם 0GB, הרצתי תוכנה של ONTRACK והתעסקתי קצת עם SPINRITE, אבל עדיין שום טוב לא יצא מכך. לבסוף קפץ לי הרעיון של להשתמש בKNOPPIX, והפלא ופלא הכונן מופיע לי כאילו לא קרה כלום והצלחתי למשוך כמה קבצים, אבל זה נתקע כל הזמ…

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  12. Started by gabig12,

שלום ;D הורדתי לאחרונה 5 אלבומים של שירים והבעיה שאני לא יכול לפתוח את הקבצים כי הקבצים הם בסוג ape cue log ניסיתי כבר לפתוח את הקבצים בוינראר 3.30 בוינזיפ 7.0 וwiniso 5.3 המלא ולא הצליח לפתוח את הקבצים האלו מה אני עושה איך אני יכול לפתוח את הקבצים האלו אולי יש עוד תוכנה של פתיחה וקיווץ? :'(

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  13. אהלן! אני מחפש את התוכנה הזו... זה מאוד חשוב.... פשוט אני רוצה להיכנס למחשב השני שלי דרך האיי פי.. בנוסף אני צריך תוכנה שאיתה אני אוכל לשלוף את הקבצים..יש לי עבודה שאני צריך להגיש ליום שני וזה מאוד חשוב! תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by The UnKnown,

אני רוצה להתקין פיירוול טוב כי זה של הXP די מגביל מפריע להעברת קבצים באיי סי, מפריע לאימיול לפעול וכו'... אני רוצה פיירוול טוב שיאפשר לתוכנות לפעול אבל עם זאת להגן על המחשב כמו שצריך! מישהו יכול להמליץ על משהו טוב, מניסיון אישי אפילו יכול להיות יותר טוב. המון תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by shaldag3,

מחפש תוכנה לצילום מסך ( הקלטת סטרימינג ) ש: מקליטה באיכות גבוהה - איכות המקור . מקליטה לקובץ קל משקל ( בניגוד לתוכנות שמקליטות 10 דקות לקובץ של כחצי גיגה ) . מאפשרת בחירה של קטע המסך המצולם כלומר סימון שלו . בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  16. היי! אני מחפש תוכנה שתוכל לדמות צורב DVD, כך שתוכנת צריבה "תראה מולה" צורב DVD עם דיסק DVD ריק. האמולטור ידאג שה"צריבה" תתבצע לתוך קובץ ISO או תיקייה שתוגדר מראש. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by Aviv C,

איך אני מפעיל קבצים דרך דוס?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by Kcupid,

אני תמיד הורדתי דברים דרך פלאשגט, זה היה מוריד אוטומטית דרך זה וגם אם לא הייתי לוחץ כפתור ימני והייתה אופציה הורד דרך פלאשגט. מאז שעברתי לפיירפוקס יש לפיירפוקס הורדה אחרת לא דרך פלאשגט, שהיא הרבה יותר איטית לי בהרבה אתרים. יש אפשרות לערוך את ההגדרות של פיירפוקס שזה יוריד לי גם דרך פלאשגט? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  19. Started by ruff stuff,

שלום לכולם ניסיתי להוריד את נרו מקאזה לאחר ההורדה זה הופיע לי כקובץ עם סיומת dat לא הצלחתי לפתוח את הקובץ משום מה והוא הפנה אותי לאיזה אתר שלא בדיוק הצלחתי להבין מה רוצים ממני. אז ניסיתי למחוק את אותו קובץ מדובר וגם את זה לא היה ניתן לעשות. נתן הודעה שהקובץ תפוס ולנסות מאוחר יותר. מה אפשר לעשות? :-\

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Screw_Master,

אני פותח את הדיון הזה כי יש לי בעיה מעצבנת במיוחד ב-WORD, כשאני מנסה להחליף FONT ב-WORD, הוא מראה לי שלוש אפשרויות, שהן: Device Font 10CPI, device font 12CPI ו-device font 17CPI, כשאני כותב בעברית ומנסה להפוך את מה שכבר כתבתי ל-ARIAL, הכל הופך לג'יבריש, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? כשאני מנסה להתקין את הפונט, המחשב טוען שהוא מותקן כבר, אולי אני צריך פונט ARIAL עברי? אם כן, איפה אני מוצא אותו?

21. שלום לא הצלחתי להתקין תקייה חדשה של אופיס 2007 מה עושים.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. שלום,רציתי לדעת אם מישהו רוצה להתחיל לערוך סרטי וידאו ומוזיקה בתחילת דרכו,מה הוא צריך לקנות קודם ובאיזה עדיפות? יש אפשרות להשקיע במחשב נייח וחזק עם מקלדת ועכבר+לוח גרפי של וואקום-יהיה הכי נוח,אבל אפשר גם לקנות מחשב נייד יקר יחסית עם מסך מסתובב שעליו אפשר לצייר... מישהו מבין בדברים האלה?מה עדיף לעשות וכיצד לייחס הכול למישהו בתחילת דרכו שלא מבין הרבה בתמיכה בתוכנות עריכה? תודה

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. יש לי תוכנה בלי תמונה ליד השעון יש רק 2 אפשרויות כשלוחצים SHOW צופיע חלון שלא ניתן לעשות בו כלום הנה תמונה: מה התוכנה הזאת? היא הופיע מיד אחרי שהתקנתי את Spy Sweeper (ביחד עם AD AWARE וAD WATCH המחשב סוף סוף נקי!)

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  24. באופן אוטומטי עם המדיה פלייר אני מקבל הודאת שגיאה ?? הקודק היחיד שיש לי הוא XVID .... מי עוזר ?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.