תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי 25 וירוסים של adware על המחשב... אין לי מושג איך הם הגיעו.. בכל מקרה... 2 מהם רצים בצורה קבועה על המחשב.. ניסיתי להוריד אותם בmsconfig ואחרי שניה זה מחזיר אותם.. ניסיתי לעשות end task והם פשוט נפתחו אוטומטית מחדש- אז מן הסתם שלמחוק אותם ידנית אי אפשר. סרקתי באנטי וירוס והוא מצא את כולם (אני ידעתי רק על איזה 2, הוא מצא 25) ואז ניסיתי למחוק אותם דרך האנטי וירוס והוא כתב לי על כולם delete failed יש למישהו מושג איך אני יכול למחוק אותם?
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מה קורה חבריה רק אתמול התקנתי את הקריספי ויש לי בעיה הנה תמונה מה לעשות אם זה כול פעם שאני מנסה להוריד אם הפלאש גאט זה עושה לי את מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי איכס פי SP1 ועד לא מזמן התוכנה turbo pascal עבדה לי יופי ואז פתאום כשלחצתי על להפעיל אותה זה מעלה לי את ההודעה הבאה למישהו יש מושג איך אני פותר את זה? אני ממש צריך את התוכנה הזאת לבצפר... תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי שני חלקים של סרט ואני רוצה לחבר אותם האודיו הוא AC3 והוידיאו הוא AVI בצורת קריעה של DVDRIP נ.ב איך מחברים כתוביות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
התוכנה לא מזהה את השירים, למרות שהןןינדוז מדיה פלייר מזהה בקלות את דיסק. יש איזשהם אתרי CDDB שאפשר להגדיר לתוכנה לחפש בהם? או איזשהו פתרון אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שאני אוכל לערוך קבצי MIDI, כל מה שאני רוצה זה להקטין קבצי MIDI(להגדיר לו איפה ההתחלה ואיפה הסוף וזהו). אני כבר מחפש שעות ולא מוצא כלום, בתקווה שמישהו פה יעזור. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום.. אני מנסה להתקין DirectX 9.0c אבל ישר אחרי שאני מפעיל את ההתקנה (אחרי שאני לוחץ על ה Next) הוא אומר לי שההתקנה הסתיימה בהצלחה, אבל זה לא הגיוני כי אפילו לא עבר שניה, וגם כבדקתי את הגירסה כתוב 9.0b (מה שיש לי עכשיו..) .. אין לי מושג מה הבעיה.. מישהו יכול לעזור? דרך אגב זה קשור לפורום הזה כי בגלל שאין לי את הגירסה הזו המשחק לא עובד.. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, אני מתשתש באי-מיול של warezfaw וקיבלתי את ההודעה הזו באמצע השימוש: *** הצ'אט התחיל: Istreen eMule 0.42g[france-emule.com][france-emule.com] - 22/09/2004 00:13:18 [00:13:18] Istreen eMule 0.42g[france-emule.com][france-emule.com]: AUTO MESSAGE: Your Client has Failed the Secury Identification!!! You won't get any credits [00:15:06] *** התנתק [00:42:27] *** Connected [00:43:22] *** התנתק [01:10:50] *** Connected [01:11:49] *** התנתק [02:08:28] *** Connected [02:09:08] *** התנתק יכול להיות שאני לא מקבל קרדיט?? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מתכוון שיהיו אחד בצד ימין ואחד בשמאל,ז"א מחולק לשניים. מישהו יכול לעשות לי את זה ? http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/21/437731.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/21/561969.jpg
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי אופיס xp small buisnes אני רוצה להתקין מילון בשפה הרומנית על מנת לעשות בדיקת איות בוורד למישהו יש מושג מאיפה אני מוריד את המילון בדיסקים של ההתקנה שיש לא מצאתי תודה מראש
-
כלומר, כל העתקה רגילה של דיסק שיש בו שריטה מבטלת את כל העתקה, אני מחפש תוכנה שיודעת להמשיך בהעתקה ולדלג על החלק השרוט. כלומר אם יש לי סרט על הדיסק הוא יעתיק אותו וידלג על השנייה-שתים של השריטה, וככה תהיה איזושהיא קפיצה בסרט אבל לפחות יהיה אפשרי להעתיק אותו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב ACDSEE היתרון הגדול שלה היה טמון בכך שהיה אפשר להמיר קבצי photoshop ל JPG בעזרת הקלקה על המקש הימני של העכבר , התוכנה יצרה קיצור דרך מובנה. כיום אני לא משתמש בACDSEE , וכדי להמיר קבצי photoshop ל JPG אני צריך להשתמש בתוכנה יעודית די מסורבלת. האם מישהו מכיר תוכנה שדומה ל ACDSEE ומאפשרת לי גם את הפיצ'ר ACDSEE איפשרה?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
הי אני מנסה ליצור קובץ הפעלה batch file אשר יבצע סגירה של תוכנת האוטלוק גיבוי הקובץ PST שלה והפעלה מחדש של ה Outlook. מה שקורה זה שהכל עובד לי עד לשלב של ההפעלה מחדש של הOutlook משום מה הוא לא מפעיל לי אותה. להלן הקוד של הקובץ bat שיצרתי : Echo off Echo Backuping your mailbox please wait... wscript closeoutlook.vbs Copy C:\MailBox\MailBox.pst G:\MailBox\MailBox.pst /V /Y C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\OUTLOOK.EXE עריכה: הבעיה נפתרה לי אבקש למחוק את הודעתי.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
נכון יש תמונה של מי שמדברים איתו? אני לא מתכוון למצב שיחת מצלמה,כשמצ'וטטים איתו. אז היא קטנה, איך אפשר להגדיל אותה?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי את הגדרות הפונטים באופן תקני לפיירפוקס? כדי שהעברית תראה ותוכל להקרא באופו נורמלי, עדיף אפילו מקביל לאקספלורר תודה, אשמח לתמונת מסך אם אפשרי
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי אנטי ווירוס של kaspersky personal גירסה 5.0121 גירסה הPRO התוכנה אזות טובה מאוד!!!! אבל אי לוקחת לי הרבה משאבי מערכת 19,348 שימוש בזיכרון.. זה הרבה לא ?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Ok, i downloaded the program which is not license, i just want to aks what is the difference between the unlicense and the license versions. My next question is about the Use in the program , i choose the "Registry Cleaner" and he finds lots of files with a green light at the side of each registation, how can i know if i allowed to delete it or not? Thanks! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי דיסק קבצי מוזיקה בפורמט MPEG. כשאני מנסה לשמוע אותו במערכת הוא לא עובד... אני צריך להמיר אותו לפורמט שאפשר לשמוע בו, כגון MP3 ועדיף.., איזו תוכנה יכולה לעזור לי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
מה שבכותרת ועוד דבר: אפשר להוריד באופן חוקי את התוכנה "Access" (חלק מהאופיס) בלבד ? (דמו או משהו)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה... כיצד לצרוב ISO/BIN/QUE? יש לי Nero Start Smart. אני צריך לצרוב את זה כדי שזה יזהה את זה כמו דיסק מקורי, ויפעיל את זה אוטומטית. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע מה בדיוק עוללתי, אבל יש איזושהיא דרך להחזיר את המצב לקדמותו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום! מישהו פה אולי מכיר איזו תוכנה חינמית אשר מנקה בצורה יסודית ופרטנית את הרג'יסטרי? עדיף שתהיה כמה שיותר ידועה ואמינה... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב עברית ב פרייהנד 10 הורדתי גירסת נסיון וזה לא כותב לי ! יש בעיה עם הפונטים נראה לי מה עושים????? :'(
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-