תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הי יש לי בעיה שאני במסמך מסוים כותב משפט בעברית ואז בסוף המשפט מילה באנגלית אז היא עוברת להתחלת המשפט דוגמא: to school אני היום הולך אני רוצה שיהיה אני הולך to school מסומן לי ב word כיוון טקסט משמאל לימין (במסמכים האחרים זה עובד מימין לשמאל) אם אני עושה כיוון טקסט מימין לשמאל כל המשפט עובר לסוף המסמך איך מסדרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הבנתי שמלבד הפעלת ה-AA דרך משחק מסויים יש גם אפשרות לעשות זאת לכרטיס מסך בכלליות. חיפשתי בלכ מקום ואני לא ממש מוצא את זה, מישהו יכול לאמר אולי איך עושים את זה? תודה רבה ;D
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, מדיות 720P שקודדו עם מאטרוסקה (MKV) ממש עובדים לאט, בדיליי ובכבדות... האם ניתן לפתור את הבעיה הזו ע"י קודק משופר ? או האם ישנו נגן אשר פותר את הבעיה למי שמכיר... אשמח לעזרה ופרטים אודות קודק MKV הבעייתיות שלו כיצד ניתן לפתור
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, תגידו:, יש תוכנה שאני יכול לבדוק איתה אם בוצעו שינויים כלשהם בתמונה?, כלומר, אם הוסיפו משהוא וכו'... בתודה, MuTaTiOn.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום. ברשותי אייפוד טאץ' דור ראשון. כל הסינכרונים אליו מבוצעים דרך אייטונס ואין בעיה בדרך כלל, אבל משום מה התוכנה מסרבת להעביר וידאו בפורמט MPEG4 (שנתמך) כנ"ל פורמט שמוגדר כ "Ipod video" בתוכנת ההמרה. בכל מקרה אני כבר חושב להעיף את אייטונס מהמחשב, אבל לא מצאתי תוכנות שעושות את העבודה במקומה. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איך זה קרה אבל איכשהו גרמתי ל-Task Manager שלי להיראות כך (קובץ מצורף). איך אני מחזיר אותו לקדמותו? (חסרים כל ה-Tabs וכו') [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני חדשה פה.. אז תבינו.. בבקשה תעזרווו ליי פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים... ואני לא מצליחה להתקין את הסורק... ניסתי מ-2 דיסקים מקוריים.. הדיסקים עצמם טובים..אבל ההתקנה מגיעה עד 99% ומפסיקה... איך אוכל לסדר את זה ולהשתמש סופסוף בסורק?? :-\
-
- 9 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שאני מתקין את הדרייבר הוא כותב לי eror YOU HAVE PREVIOUSLY INSTALLED DRIVERS WITHOUT REBOOTING למרות שכל הדרייברים מחוקים איך אני אמור להתגבר על הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי! עבדתי עד עכשיוו עם K LITE אבל הוא לא תומך בוינדוס 64 ביט, אשמח לקבל קישור לCODEC PACK שכן תומך. תודה!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש תוכנה שבעזרת אני יכל להשאיר רק את השירה מהשיר? (כלמור שלא יהיה מנגינה)
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום. לא בטוחה שהשאלה צריכה להיות מופנית לפורום זה, אבל נראה לי שזה הכי קרוב לשלאלה שיש לי. ניסיתי להסיר את QUICKTIME.. משום מה, ההסרה לא הושלמה, אבל בעקבות כך, נוצרה בעיה בITUNES. ולכן ניסיתי להסיר את ITUNES ולהתקין הכל שוב. קיבלתי הודעה שאכן הכל הותקן בהצלחה אך בסופו של דבר אף תוכנה לא נפתחה. אשמח לעצה. תודה[br]פורסם בתאריך: 30.10.2009 בשעה 12:48:28 הצלחתישבת שלום
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אוקיי עצוב לי שאני צריך לשאול כזאת שאלה, אבל אחרי שהחלטתי לעבור לפייפוקס (סתם בא לי... המחשב שלי נקי מבעיות של אקספלורר כרגע), ואחרי שבמשך שעה בערך התאמתי אותו כמעט במאה אחוז לmyIE2 שהייתי משתמש לפניו בעזרת כל מני extension, עברתי לפייבוריטס. אני מנסה לייבא אותם לפיירפוקס. אני לוחץ על הimport בתפריט של הmanage bookmarks. נפתח חלון החיפוש. אני מגיע לאיפה שהמועדפים שלי שמורים, לוחץ על לינק כדי שיתווסף לפיירפוקס, חלון ההוספה נסגר, כך שזה כאילו הוסיף את הקובץ, אבל הוא לא מתווסף למועדפים בפיירפוקס! help!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר להוריד חומר מהרשת [סרטים, משחקים, תוכנות] - שיתוף בתוכנות כמו kazza או על ידי torrents? ומה לדעתכם תוכנת השיתוף\torrents הטובה ביותר? [דרך אגב - עשיתי חיפוש מכיוון שהנחתי שזה נושא חם, השקעתי בכך לא מעט זמן ולא מצאתי משהו עדכני - אולי זה בגלל שאני חלש בחיפושים - במקרה וטעיתי אז סליחה, ואשמח להפניה לתרד בנדון]
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שאני נכנס אליו הוא עושה לי שגיאה שלח/אל תשלח גם אחרי התקנה של גירסא חדשה יותר זה עושה את זה.. מה זה?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה,החלה לי בעיה שהולכת וגוברת בדפדפן (IE7) במהלך הגלישה. יותר ויותר הודעות שגיאה מסוג של: קרתה פעולה אינה חוקית (משהו כזה..) והדפדפן חייב להיסגר... מישהו יודע במה מדובר ומה יכול לעזור? תודה מראש, עדו
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שכדי לאפשר לMIRC להתחבר עם ZONE ALARM מופעל צריך להכנס למקום שנקרא IM SECURITY. לא מצאתי את המקום הזה... יש מצב לפרינט סקרין עם סימון איך להגיע לשם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
אני לא יודעת מה לעשות לפעמים פתאום נפתחים לי כל מיני חלונות של פרסומות וכאלו. יש לי את Ad-Watch 2007 וזה לא עוזר. מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לא ידעתי ממש איפה לפרסם, כאן נראה לי המקום הכי מתאים קניתי מדפסת משולבת של Xerox PE220 ושאני מתקין את הדרייבר הוא אומר לי ששרת RPC לא זמין מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שפותחת אתרים לא לפי הצורה שלהם אלא לפי התוכן כמו ftp אבל לאתרים רגילים. לדוגמה אם נגיד אני מכניס את האתר של וואלה אני רואה ספרייה ראשית את וואלה את כל הקבצים שיש שם ורואה ספריות משניות ואז נגיד אני לוחץ על ספריית עסקים אז אני רואה את כל הקבצים ששם ואת התתי ספריות של זה... זה נראה כמו ftp אבל של אתר רגיל יש כזה?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום..יש לי בעיה רצינית בביטורנט הוא מראה לי את ההודעה "Couldn't find an available port to listen on" ואז הוא נשאר במצב stop.. יש לי ראוטר אך פתחתי את הפורטים ואת סידרתי את הip... לא שיניתי שום דבר רק יום אחד זה פשוט הפסיק.. יש לציין שיש לי תוכנות אחרות כמו אימיול ואזארוס שפועלים מצוין.. אבל lh-bittorrent הוא פשוט הרבה יותר מהיר.. אשמח לכמה שיותר תגובות
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
זה קורה לעיתים קרובות, בד"כ כשאני מפעיל כמה חלונות אקספלורר, פשוט מופיע לי החלון הזה וסוגר לי את האקספלורר. למישהו יש פתרון לדבר הנוראי הזה? בכלל, יש לי אקקספלורר 7 והוא נורא איטי. ביחס למחשבים אחרים שבדקתי, אצלי לוקח לו המון זמן לעלות. אפשר אולי לבדוק משהו בקשר לזה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי windows xp עם 4 יציאות usb חלק מההתקנים(נגן mp , מצלמת אינטרנט,מדפסת,ups) הוא מזהה, אך באותן יציאות אם אני מחבר מצלמה רגילה להורדת תמונות או disk-on-key של סנדיסק הוא כותב שהחומרה לא זוהתה. מעניין, אבל דיסק און קיי עתיק הוא כן מזהה באותה יציאה. משהוא יכול לייעץ לי? :s05: תודה מראש !!!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הורדתי משהו בביטורנט וקיבלתי את ההודעה הזאת:piece 1229 failed hash check, re-downloading it אם הבנתי זה אומר שאני אמור להוריד את זה בעצמי או שהביטורנט מוריד את זה שוב בעצמו??
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-