עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by desert,

כשאני שולח פקס מהמחשב , זה לוקח לי כאילו זמן שיחה רגילה, נכון? ואגב אני משתמש בתוכנה שיש באקספי , על איזו תוכנה תמליצו לי על שליחת פקסים?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  2. Started by wild_3d_raptor,

האם כשמים משהו להורדה האימיול כאילו כבר מקצה אותו בזיכרון , כלומר - אם יש לי 10 ג'יגה פנויים ואני שם לאימיול משהו להוריד שהוא שוקל ג'יגה אחת אז שאני יסתכל על מצב הזיכרון אני יראה 9 ג'יגה ? או שאני עדיין יראה 10 ?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  3. אמממ בעיה מוזרה מאוד.. הווינאמפ שלי לא מנגל אף שיר, אני שם שיר שרשימה והוא כאילו מדלג עליו כאילו שיניתי את המיקום של הקובץ מה שלא נכון.. הקבצים הם רגילים לא קיצורי דרך או משהו והם פשוט לא מתנגנים ! המדיה לייר שאני מנסה לפתוח איזה סרטון או משהו אז יש רק תמונה הכרטיס קול עובד רק הבעיות הם בשירים וסרטים.. מישהו יודע למה? ! ? תודה.... עריכה הסתדר אין לי מושג איך...עשיתי ריסט

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  4. אני מחפש תוכנה לועידת וידאו רבת משתתפים. אני רוצה לחבר מספר מחשבים ברשת בעזרת HUB ולעשות ביניהם ועידת וידאו. חשוב שרשיון התוכנה יהיה חינמי לחלוטין ! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  5. Started by NeptuneMB,

שלום חברה. אני צריך תוכנה כזו,שגם תהפוך לי את ההארדדיסק מ Fat32 ל-NTFS. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי NERO6 וכאשר אני צורב קובץ MPEG כVCD הכל טוב, אבל כשאני מפעיל אותו (בDVD בסלון) ואני רוצה "לקפוץ" קצת (ע"י לחיצה בשלט, משהו כזה >>), אי אפשר. (יש סימן בצד ימין למעלה כמו של שלט "אין כניסה" ) איך אני עושה שהנרו יעשה כמו פרקים כאלה (משהו כמו דקה/שתיים), ואז יהיה אפשר לדלג מהר ? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  7. ה-Norton AntiVirus הביא לתוצאות את הפרטים הבאים: Scan type: Manual Scan Event: Virus Found! Virus name: Trojan Horse File: C:\Documents and Settings\אחים סגל\Local Settings\Temp\Temporary Internet Files\Content.IE5\CU5HCX0V\e9xr[1].chm Location: Quarantine Computer: SILVER-DRAGON User: אחים סגל Action taken: Clean failed : Quarantine succeeded : Date found: Fri Sep 24 22:28:05 2004 האם האנטי וירוס מספיק כדי להוציא את הסוס הטויאני ממחשבי? * חשוב לי להזכיר של סריקות בתוכנות: Spybot-S&D Ad-aware 6.0 הביאו תוצאות רבות מידי, כל הספיור הזה ממש לא אופניני למחשב שלי אני שומר עליו מאד ואף פעם לא נמצא אצלי שום וירוס במחשב. ומרגילים פעם ב.. בבקשה תעזרו …

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by Fertilizer,

יש לי קובץ מאוד גדול 1.2 ג'יגה ואני מחפש תוכנה שתחחלק אתו ל 2 (בכדי לצרוב) ובבוא העת תדע גם לאחד אותו ללא פגיעה בנתונים

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by benor,

אני משתמש ב- Miranda. כל משתמש שאני מדבר איתו שיש לו ICQ4/Lite4 מקבל את ההודעות שהן בעברית בג'יבריש (אני כן רואה את מה שהוא שולח בעברית). יש מה לעשות בנידון? עריכה: אוליי זה יכול לעזור : http://www.fresh.co.il/dcforum/Software/20109.html#0

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  10. אני יודע שהנושא נטחן אבל לא הגעתי לתשובה מה הכי מומלץ כרגע אני משתמש באנטיוירוס NOD32 ופירוואל של ZA (גירסאות אחרונות) עם SP2 אמרו ש ZA לא עובד טוב עם האימיול ועם SP2 זה נכון? כי אני עובד עם אימיול ויש לי בעיות של LOST CONNECTION ואני לא יכול להתחבר לסרברים שהתקנתי פירוואל של OUTPUT אז הסקיורטי סנטר של ה SP2 לא זיהה את הפירוואל, כנ"ל גם שהתקנתי את הפירוואל של SYGATE רק את הנורטון הוא זיהה.. מה הבעיה? ותנו המלצות, תודה!

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by canonball,

האם יש תוכנה או תוסף ששולט על הקול של כל תוכנה שפועלת בנפרד?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by tavor21,

יש לי את הגירסה האחרונה 3... וכאשר אני מוסיף סרט ואז מוסיף פס קול באיכות AC3 הוא לא מזהה את זה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by mosheva,

שלום לכולם..! יש לי XP PRO ואני נתקל בבעיה בכיבוי המחשב... בעת הכיבוי הוא נתקע על "שומר את ההגדרות האישיות שלך" ולא עובר לכיבוי המחשב... מה עושים???

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  14. אני גרגע משתמש בנורטון ובmcafee שניהם משגעים אותי ולא יעילים כלל וגם מעמיסים על המערכת! מישהו אולי יכול להמליץ לי בבקשה על אחד חינמי וטוב?? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. האם אפשר להוסיף עוד תרגומים ל סרט DVD-R? ואיך אפשר להפוך סרטי DIVX/XVID ל VOB כדי שאוכל לראות בדיוידי.....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, יש לי בעיה ב-Panda Platinum Internet Security - מאז שהתקנתי את ה-SP2, כל פעם שאני מוחק אותו מערכת ההפעלה פשוט נדפקת! אי אפשר לגלוש באינטרנט (אפשר להתחבר אבל כל פעם שאני מנסה לגלוש מדווח לי שחסר קובץ), אי אפשר להפעיל את האימיול, ובכלל אי אפשר להפעיל כל משהו שקשור לאינטרנט. כשאני מתקין בחזרה את פנדה - הכל עובד כשורה. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by Mamimo,

משהו מכיר את cFosSpeed?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  18. הDAEMON TOOLS לא יוצר מBIN ... :-\

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. יש לי מספר יפה של דיסקים עם MP3 אני מחפש תוכנה שפשוט תוכל לנהל אותם מבחינת רשומות ניסיתי את CD BANK CATLOGER אבל היא עושה לי בעיות. אם למישהו יש המלצה אני אשמח

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  20. אני מחפס אתרים טובים עם טיפים לעבודה בתוכנה הזאת. כרגע אני משתמש בגירסת הטרייל של 400 דקות עבודה, על שתי מחשבים שונים(שיהיה לי 800 שעות). ואני צריך כמה שיותר אתרים ומדריכים (ואפילו אולי ספר טוב שאפשר לרכוש, אפשר גם באנגלית), שיכולו להדריך אותי להתחיל לעבוד עם התוכנה המופלאה הזאת. תודה.

21. נכון לעכשיו יש 4 דברים שאני רוצה לעשות מהם דיסק משולב Office 2003 Pro Service Pack 1 For Office 2003 MUI (Hebrew) For Office 2003 Service Pack 1 for MUI את שני הראשונים שלבתי לפי ההסברים באתר הבא - http://unattended.msfn.org/xp/office2003_slipstreaming.htm את שני האחרונים הצלחתי לשלב אחד עם השני הבעיה שזה הגדיל לי את זה מ-70 מגה ל-300 ואני לא מצליח להכניס הכל על דיסק. מה שלא הצלחתי זה לשלב את ה-MUI עם האופיס, למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by asilic,

היי יש לי בעיה במירק אני לא מצליח לקבל אף קובץ... אני תמיד מקבל הודעת UNABLE TO CONNECT ניסיתי לשנות את ההגדרות לא עזר... מחכה לתשובה..

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by MoSQuiTo,

אני הולך להקים רשת מחשבים קטנה בעסק מסויים. השאלה שלי היא איזה תוכנות אתם ממליצים לרכוש למערכת הנ"ל על מנת שתהיה מוגנת טוב מפני וירוסים ובכלל לשימוש יומיומי על המחשב? Win Xp Pro זה ברור... אל איזה גרסה של Office אתם ממליצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  24. Started by ZorD,

שלום לכולם. אני קצת מבולבל, ליפני כמה ימים ראיתי פה כמה דיונים על חומות אש ואנטי וירוסים שלא שמעתי עליהם רבות ומסתבר שהם תוכנות מאד מומלצות וטובות (עם לא הטובות ביותר) בירשותי יש את ה Firewall ו Anti virus של Mcafee ואני די מרוצה מהם (חוץ מהעובדה שהם צורכים לא מעט כוח של המערכת) אני מפעיל תוכנות שיתוף כמו אימיול וקאזה, ואין לי בעיות של Low ID עם ה Firewall הנוככי שלי. עכשיו רציתי לישאול עם איזה Firewall ו Anti virus אני יהיה הכי מוגן מפני הרשת, מבחינת וירוסים, טרויינים, טולעים וכו" וגם מבחינת התקפות של פורצים שונים למניהם (Hackers) מה אתם מציעים? ושהתוכנות יהיו עם תאימות טובה עם התוכנות שיתוף שכתבתי לעיל. האם אתם ממליצים לי להישאר עם אותם תוכנות ההגנה שיש יל כרגע או שיש …

• 46 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by mosfos,

שלום! אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות להטמיע כתוביות בסרט בפורמט divx - ולצרוב אותו כדי שיהיה אפשר לצפות בו במכשיר הקורא divx - בדיוק כמו שמטמיעים כתוביות בסרט mpg שאפשר לראותו במכשיר dvd האם קיימת תוכנה שמטמיעה כתוביות בסרט divx?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים