תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום ! ברשותי WIN 7 כאשר ניסיתי להפעיל מספר סרטים במדיה פלייר הוא הראה לי שגיאה C00D11B1. אציין כי השגיאה הופיעה לגבי מסר סרטים מסויימים. חיפשתי ברחבי האנטרנט פיתרון הורדתי עידכונים אך שוב אותם סרטים אינם פועלים. במערכת WIN 7 במחשב הנייח הם כן עלו. מה עליי לעשות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP 4200 ברגע שאני מחבר אותה למחשב בחיבור USB כמובן כל שאר ההתקני ה USB מפסיקים לעבוד למשל כרטיס רשת אלחוטי שמחובר דרך USB מתנתק, הכונן של הדיסק און קי פתאום לא רוצה להיפתח, ברגע שאני מנתק את המדפסת הכול חוזר להיות תקין ניסיתי לעדכן דרייבר של המדפסת זה לא עזר, חשוב לציין שאם אני מחבר מחשב אחר למדפסת הוא עובד תקין. תודה מראש אליאור
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! 2 בעיות: יש לי אינטרנט 1.5 מגה והתקנתי את תוכנת היוטורנט הידועה בשם מייקרוטורנט גירסא 1.6 . אני לא יודע למה אבל הוא פשוט לא מהיר אצלי הוא מוריד בקצב של 18 K בממוצע לכל הקבצים.וזה לא שבחרתי קבצים בעלי בריאות נמוכה,הם בריאים כמו שור ויש מספיק מקורות ומשתפים אבל אני לא יודע מה הבעיה..זא"מ כנראה צריך לכוון את ההגדרות ואני לא יודע בדיוק מה אני צריך לעשות...מישהו יודע איך מכוונים את ההגדרות והפורט למצב אופטימלי?אשמח מאוד,אם יש מישהו כאן שיש לו את התוכנה ,שיוסיף הנחיות בפרינטסקרין. להלן הקישור לתוכנה:http://www.utorrent.com/download.php הבעיה השניה היא: מספר קבצים שנדבקו לי למחשב איכשהו. הסיומת של כולם היא EXE ,מדובר בסביבות ה80 קבצים שנדבקו לכל קובץ טורנט. הם נראים באייקו…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש את זה כבר שנים..
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח דיון על הנגן קודם כל כי הוא כבר בשלבים אחרונים (כרגע גרסא 1.0rc3) הנגן הושק רישמית בגרסא 1.0.0. והחלטתי שהוא בשל מספיק כדי שאני יעביר אותו להיות הנגן הראשי שלי (מחליף לאיטונס 8.0.2) והמודעות לנגן הזה נמוכה, לומרות שזהו נגן מעולה קוד פתוח מבית היוצרים של פיירפוקס (איזה משפט מפוצץ, אני נשמע כמו קריין פרסומות ). אז קצת על הנגן, הנגן פותח על ידי מוזילה ומבוסס בגרסא הנוכחית על מנוע גיקו 1.9 (המנוע עליו מבוסס פיירפוקס 3), הנגן דומה קצת לאיטונס, רק נוח יותר, מהיר יותר, עם הרבה הרבה יותר אפשרויות, דפדפן אינטרנט מלא, תוספות כמו לפיירפוקס, קוד פתוח ותומך בכל הנגנים הניידים (כולל איפוד). הנגן קיים לשלושת הפלטפורמות (ווינדוס, מאק ולינוקס) Songbird Songbird עם תו…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש נגן וידאו חינמי שיודע לנגן סרטים על מסך מלא (למתוח את הסרט על כל המסך), בדומה ל-BSplayer אבל בלי Adware. אשמח לקבל המלצות.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאוכל להוריד שירים בלי שזה ימצא לי כל מיני חרטות ודברים לא קשורים, תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה איכותית ופשוטה להקלטה מסטרימינג לקבצי וידאו (שיכללו את האודיו גם). מדובר גם על סטרימינג שקשה להקליט (לא יוטיוב וכאלה). תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני עשיתי סרטון פלאש לאתר שלי שאני בונה עם סצנות וקישרתי ביניהם עם actionscript2 איך אפשר עם ActionScript 3 עשיתי את זה עם כפתורים :play,stop,back ,forwerd,, ואיך אפשר שה-sound לא יהיה רועש (אני לא שמתי את הצליל בכל סצנה כי זה עושה רעש וגולש לפעמים לסצנה אחרת אני רוצה לשים צליל בכל סצנה) מה לעשות והאם יש מדריך איך לעשות חיבור עם ActionScript 3 בסצנות? תודה גליה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ אימג' לדיסק מסוים שיש ברשותי איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים טל
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה כי אני מנסה להתקין משחק והוא לא נותן לי להתקין משחק שהוא מעל 4 גיגה ב FAT32...בעיה רצינית.. איך אני משנה את סוג הכונן? בתודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי תקליטורים להתקנת sqlserver2005. בעבר התקנתי בעזרתם שרתים למכביר ולא נתקלתי בשום בעיה. בשנה האחרונה לא התקנתי שום שרת. הסבת מע. ההפעלה מ XP ל win7 היתה כרוכה אצלי בהתקנה מחודשת של שרת SQL ומשהו השתבש אצלי. או בראש או במחשב אינני מצליח להתקין את השרת ! (איבדתי מסדי נתונים חשובים !). ב win7 ההתקנה בוצעה בעזרת תקליטור ל 64 ביט. במקביל ניסיתי לבצע התקנה במחשב אחר המופעל ע"י xp (תקליטור ל 32 ביט) וגם שם נחלתי שיברון לב. מישהו יוכל לענות לי אילו אפשרויות עלי לבחור בכל שלב של ההתקנה ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן בלו-ריי ואני רוצה לצפות בסרטים שאני משכיר מיקרוסופט וטושיבה ועוד כמה חברות תמכו ב- HDDVD וסוני, אסוס, פיוניר, אל.ג'י, סמסונג עוד כמה חברות תמכו ב- BD זאת אומרת שבחלונות של מיקרוסופט אין תמיכה בבלו-ריי אלא רק לתוכנות מורשות על ידי מיקרוסופט כמו PowerDVD ודומות לה. עכשיו הכונן שלאסוס לא היגיע עם תכונות לצפייה בבלו-ריי לפחות לפי דעתי התוכנות הן: ASUS E-Green ו E-Hammer שאין לי מוסג מה הן עושֹות. עכשיו רכשתי כמה פעמים דרך האינטרנט את התוכנה PowerDVD אבל כל פעם שגרסה חדשה יוצאת או שקורה משהו לתוכנה (כמו שעשתי RAID ואז כל הכונן הפך ל- RAW ) אני נאלץ לרכוש שוב את התוכנה וזה כבר נמאס לי כספית. עכשיו ראיתי בפורום אחר את התוכנה MakeMKV עכשיו אני יצרתי קובץ MKV …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלק השני של השיעור השלישי בהדמיה ואנימציה למתחילים - autodesk 3ds max עלה לערוץ ביוטיוב, זהו פרוייקט מעשי בטכניקה של דיגום מבוסס צורות (עקומות בזייה). הכוונה ל lathe, loft, bevel, וכל החברים שלהם. קישור: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/c/0BB0B3C0699695DD/0/EFKWnVFTuCQ השיעור באורך של 3 שעות, כולל 24 סרטונים, ובונה על ידע השיעורים הקודמים בסדרה. תהנו, עודד
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מזמן בלוטוס למחשב וסלקום שמתחבר דרך USB למחשב איבדתי את הדרייבר ... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בזה הרגע את זומביט והיה שם את המצלמה של לוגיטק שמדביקה פרצופים שפם זקן וכו ממש בזמן תנועה עם הפרצוף בקיצור ממש מגניב! רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה שעובדת על מצלמה לא של לוגיטק??????
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. הבעייה של הBS זה שלוקח לו הרבה יותר מידי זמן לעלות ולהתחיל לנגן את הסרט- יש מצב שזה בעייה עם קודקים, אבל לא הייתה לי את הבעייה עם הגירסה החינמית הקודמת של הBS (גירסה 1. משהו...), ולא החלפתי קודקים. הצעות יעול? הבעייה של הוינאמפ היא שמשום מה, בלי סיבה, הוא החליט שהוא נשאר מעל כל החלונות, גם אם אני מפעיל חלון אחר (יענו מצב של allweys on top...) ניסיתי לחפש את האוצפצייה של allweys on top ולא מצאתי איך אני גורם לו לעבור לרקע??? תודה לעוזרים
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש ב Microsoft outlook 2007 בעבר היתה לי אפשרות לראות תצוגה מקדימה של תמונות במקום לפתוח אחת אחת, ועכשיו כאשר אני מנסה להשתמש באפשרות אני מקבל הודעה "אין אפשרות להציג תצוגה מקדימה של קובץ מכיוון שלא מותקן סוקר עבורו" איך אני מתגבר על הדבר הזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ואני רוצה לשלוט במחשב של אמא שלי שנמצא רחוק לה יש ווינדוס XP מה אני יכול לעשות???? עם איזו תוכנה? אני צריך תוכנה הכי קלה שיש בלי יותר מדי סיבוכים
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הבעייה שלי היא כזאת: יש לי WIN 7 ואני משתמש בTV OUT של 9800GTX בשביל לראות סרטים. אחרי כמה זמן שאני רואה את הסרט, הוידאו מתחיל להיות מקרטע. כלומר, הוא קופץ בין כמה פריימים ומן הסתם זה ממש מעצבן. זה קורה לי גם בVLC PLAYER וגם בBSPLAYER. בהתחלה ניסיתי עם FFDSHOW בלבד, אחרי זה הסרתי וניסיתי CCCP. לפני שאני מוריד את כל סוגי הקודקים ונגנים הייתי שמח אם למישהו יש רעיון. כשעבדתי עם VISTA (לא ברור למה, אבל זה מה שעשיתי) לא הייתה לי את הבעייה הזו. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מכיוון שאני מתעסק בקידוד וידאו ואודיו מספר שנים ואני מחפש עכשיו אלטרנטיבות לתוכנות אודיו בעיקר שיעשו לי את העבודה הטובה יותר, החלטתי לערוך סיקור מקיף של התוכנות הקיימות בשוק כדי למצוא את התוכנה האולטימטיבית לפי הידע שלי כמובן. מושגי יסוד: Bit - בעידן הדיגיטלי, המושג ביט מתאר את מספר הביטים שהוקלטו בכל דגימת קול. הכוונה היא לכמה רזולוציה ירדו כשהקליטו את הסאונד. לצורך העניין, בדיסק רגיל ההקלטה נעשית על 16 ביט ובדיק DVD על 24 ביט. Bitrate - המושג ביטרייט מתייחב לכמה ביטים עוברים בטווח זמן מסויים. הייצוג של זה בקובצי אודיו יהיה בדרך כלל לפי Kbps, כלומר, קילוביט לשנייה. לצורך העניין, דיסק מקורי מקודד ל-1411.2 קילוביטים לשנייה. יש גם דבר כזה הנקרה סופר אודיו CD הכולל 5644.8…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם שבת שלום יש לי תיקייה שלמה מלאה בקבצי PDF ואני רוצה להריץ עם פוטושופ פקודה כוללת על כל התיקייה. 1) לתת לכולם אורך ורוחב של 700 על 1000 פיקסל, זתומרת לכווץ 2) להפוך את כל הPDF לJPG אשמח לעזרה איפה נמצאת הפקודה הזו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, ישנם לא מעט אתרי אינטרנט שמזהים את קיומו של תוסף חוסם פרסומות כמו adblock+ בדפדפן (בכל דפדפן) ומונעים את הביקור באתר כל עוד לא נוטרל חוסם הפרסומות. בד"כ האתרים האלה מקפיצים הודעה שבה הם מבקשים להכנים את האתר שלהם ל'רשימה הלבנה', ולרענן. האם יש דרך 'להסתיר' מהשרת את קיומו של חוסם הפרסומות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה תוכנה שאפשר לחסום איתה בראוטר אתרים בעייתים...אבל שהיא תשב על הראוטר שלא יוכלו להכנס מכל מה שמתחבר אליו אלחוטי תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-