תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליצור קובץ אימג' לדיסק מסוים שיש ברשותי איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים טל
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי סרט בHD-DVD על המחשב ואני לא מצליח להפעיל אותו. אני משתמש בPOWERDVD 7.2 שאמורה לנגן hddvd, כל הקבצים שיש לי זה קבצי EVO וMAP, מה אני אמור לעשות איתם ואיך אני מנגן את הסרט?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום בצעתי את השדרוג האוטומטי מ-2.0.0.1 ל-2.0.0.2, ומאז Firefox מסרב להוסיף את הסיסמאות השמורות שלי בצורה אוטומטית (auto-fill), רק את שם המשתמש. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה מקומית אצלי, עד שראיתי את זה: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=524333 אני עכשיו בודק איך אפשר לפתור את זה, אבל בגדול - בגלל ש-myspace מפגרים, מישהו במוזילה החליט שכדאי לסגור את חור האבטחה הזה ברמת הדפדפן, ואנחנו צריכים לסבול.. לכן, אני מאוד לא ממליץ להתקין את העדכון מהימים האחרונים, אם אתם רוצים שהדפדפן שלכם ינהל לכם את הסיסמאות לאתרים.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד עכשיו עם קבצי MDB , ואין לי מספיק מקום במחשב להתקין את האופיס. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה חופשית (חינמית) שעובדת עם קבצי מסד הנתונים MDB. תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אני מצריף ככה את התמונה לחתימה אז היא לא זזה. נדמה לי שצריך ליצור איזה TEMPLATE. מישהו ידע ??
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה שנים בערך 2-3 מחקתי תהיסטוריה של המסנג'ר היו לי שם שיחות עם אנשים שאני כבר לא בקשר איתם ממזמן ועוד כמה דברים חשובים. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לשחזר איכשהו ? ניסיתי כל מיני תוכנות ואני לא מצליח כל כך , אולי אתם יכולים להדריך אני אשמח תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נכון ב Win Xp כמעט כל התקני ה USB מותקנים אוטומטית? אני רוצה למחוק את הדרייברים שהותקנו אוטומטית ברגע שהכנסתי את הדיסק און קי של Sandisk ככה שבפעם הבאה שאני אכניס את זה לשקע ה USB הוא יזהה את החומרה (ישים לב שהיא לא מותקנת) ויתקין אותה מחדש איך עושים את זה? מדובר בדיסק און קי של חברת Sandisk U3 Cruzer תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש בנרות את האייקון המצורף, בפורמט שקוף. למוצא/ת היקר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד שכולל wifi פנימי. ברצוני לחבר usb wifi למחשב. כיצד ניתן לנטרל את ה wifi הפנימי שניתן יהיה לעבוד עם usb wifi adapter החיצוני. מערכת ההפעלה windows 7 תודה גבי
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה בעיקר להקטנת קבצי סרט בפורמטים שונים, רצוי שתהיה לי כמה שאפשר שליטה על גודל הקובץ הסופי, איכות, שיהיה פריויו לפני שמתחילים בעבודה וגם (לא חובה) אותו הדבר לקבצי MOV ו-VOB האם זה גם קשור למקודד שמשתמשים בו? השתמשתי בתוכנה MovAvi עם DivX אבל לא היה פריוויו, כלומר הייתי צריך לנחש באיזו איכות לבחור, וגם מבחינות אחרות לא הייתה שליטה, אי אפשר היה לדעת מה יהיה הגודל הסופי וכה... אז היה צריך לחכות עד שהתוכנה תסיים להמיר את הקובץ (מה שלקח הרבהההה מאוד זמן) עד שיכולתי לבדוק מה יצא, ואז הרבה פעמים היה צריך להתחיל שוב עם הגדרות שונות במקצת תודה לעונים נ.ב, אני לא מדבר על הקטנת הסרטים לאינטרנט או משהו, אלה להשאיר איכות טובה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, משהו יודע מזה הרכיב הזה? ומאיפה אני יכול למצוא לו דרייבר? Intel® ICH9M LPC Interface Controller - 2919 יש לי מחשב של דל דגם סטודיו 1537 ומאז ועדכנתי לווינדוס 7 וזה הדבר היחיד שחסר לי. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
פתאום ללא הודעה מוקדמת לא ניתן לגלוש באקספלורר, כאילו הוא לא מחובר לרשת. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
נתון. מחשב עם WIN 7 בעברית. בהתחלה הופעלה עליו תוכנה בעברית שעבדה מצוין. אח"כ התקינו במחשב משחקים ברוסית ובינתיים לא השתמשו בתוכנה ההיא בעברית. לאחרונה כשניסו להפעיל שוב את התוכנה בעברית, במקום האותיות מופיעות כל מיני קישקושים והתוכנה לא עובדת. יש פתרון, והאם ניתן בכלל לשלב בין השפות הנ"ל שהכל יעבוד פיקס? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ illustrator ובו תיבות טקסט רבות בעלות אותו הטקסט. אני רוצה לכתוב סקריפט פייתון שיחליף את הטקסט בטקסט מהרשימה. ראיתי שהטקסט לא מופיע בקובץ ai וpdf, גם לא באף אחד מתוכנות אופיס, רק בsvg, מדוע? אם כך, ניסיתי לשמור את הקובץ כSVG אך illustrator המירה את הטקסט לנתיבים(path). כשניסיתי לעשות זאת בinkscape לא הייתה בעיה. כיצד ניתן לבטל את המרת הטקסט? והאם כבר קיים סקריפט שכזה/תוסף לאילוסטרייטור? תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי שיר שאני רוצה לעשות עליו קריוקי, אבל אני לא רוצה להוריד את הקול של הזמר, ושתישאר לי המנגינה.. מה אפשר לעשות? סומך עליכם בעינייים עצומות!!! תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרתי התקנת מערכת הפעלה WIN 7 עם 64BIT אני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב באקספלורר. ניסיתי גם לעבוד עם אקסלורר 32bit אבל אותו דבר. מקבל חלון הסרטון שחור ושום דבר לא קורה. נסיתי להתקין כרום של גוגל ושם הכל תקין אבל אני בכל זאת רוצה לעבוד עם אקספלורר. מישהו יודע פתרון לכך?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, שמי לב שאין בווינדוס 7 Movie Maker כמו שהיה בוויסטה וXP. אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצה לתוכנה אחרת בסגנון, חשוב שלא תהיה מסובכת ותהיה נוחה לשימוש או שפשוט כדי להוריד Movie Maker של וויסטה לווינדוס 7 שלי ולעבוד עליו. מה אתם ממליצים? עוד משהו, אשמח להורדה של MOVIE MAKER לווינדוס 7 בגרסה הכי עדכנית. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיקרון, במהלך העבודה שלי עם גרפיקה (גם דו וגם תלת) הרבה פעמים צריך להשתמש בטקסטורות להרבה מאוד מטרות... בשביל זה הקימו את האתר www.cgtextures.com שמציע משהו כמו 15 MB (אם אני לא טועה) הורדה פר יום לכל IP שכנכנס אליהם. יש להם טקסטורות מאוד יעילות ומומלץ בחום אם אתם בקטע.. בנוסף יש לי בנק של כמה מאות MB של HDRI אם משהו צריך.. תהנו
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה HIDE MY IP אך עדין אתרי ההורדות הגדולים לא נותנים לי להוריד במכה אחת כמה הורדות (מה שתוכנה אמורה לעשות ) מה אני צריך לעשות כדי שהתוכנה כן תסתיר את כותבת הIP שלי ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי פשוטה וזה נראה לי מצחיק שמבין במחשבים כמוני יחסית כמובן שואל שאלה כזאת אבל ככה יש לי סרט שנמצא על המחשב ואני מעוניין לחתוך ממנו קטע איך אני עושה את זה בתוכניות הקיימות bsplayer pro media player 10 וכו יש לי גם את קמסטזיה אבל ממש לא לזה היא מיועדת היית בטוח שיש אפשרות בתוכניות הנ"ל ואם כן כיצד אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
win xp pro, לוח אם p35 dsc3r rev 1 עם מערך דיסקים של 0, בעבר כן יכלתי לשמוע אם אני זוכר נכון. אם אני מנסה להפעיל השמעה דרך הmedia player שעובר דרך האינטרנט גם אני לא שומע. עכשיו מחיפוש נתקלתי בהרבה פוסטים שמדברים על בעיית audio עם הלוח אם מהסוג שלי, עשיתי שם לפי איך שאחד הציע(הסרות והתקנות שונות) ואני מקווה שעשיתי את זה נכון אבל זה לא עזר. בכול מקרה אני לא בטוח שזאת אותו בעייה שיש לי , אצלי זה קשור לקול כתוצאה מאינטרנט. ככה סתם להפעיל שיר במחשב עצמו כן שומעים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני יכול להעביר שירים מדיסק(מקורי) למחשב בעזרת הווידווס מדיה פלייר 9 ולאיזה פורמט זה מעביר אותם?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אולי זה בגלל שהמחשב דולק כמה ימים ברצף ? מה לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה תוכנת צריבה פשוט, אבל אמינה ושמאפשרת לבדוק שגיאות אחרי הצריבה, כמו הנירו הבסיסית מלפני כמה שנים. אני רק רוצה ממשק שאני יכול לבחור איזה פורמט דיסק אני רוצה, ואז לצרוב - אני לא צריך את כל מה שמגיע עם נירו ותופס ג'יגה וחצי ומתקין כל מיני תוכנות שבודקות לי את הקבצים ברקע ומנסות לצלצל הביתה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למשל אם אני רוצה לקבל מייל לפני פסח שיהיה כתוב בפנים שצריך לקחת את הרכב לטיפול, כלומר כל מיני הודעות שאני מעדיף לקבל במייל במקום לרשום בכתב ביומן
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-