תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
הורדתי קובץ AVI של ג'יגה וחצי ואני לא מצליח לראות אותו... למישהו יש רעיון?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים יותר כדי להתקין ?? אני דווקא יותר בצד של IE כי בכל זאת ממה שאני יודע מוזילה בנויה על הממשק שלו אבל אני צריך עצות ;D
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהוא יודע אם אפשר להעביר את כל הנתונים מחשבשבת דוס לחשבשבת ווינדוס ולהסביר איך עושים אתזה תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייבר ל- GlobespanVirata USB ADSL WAN Modem?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב לפי היא יפה ובגלל זה מגיע לה רקע זה מגיע ב3 רזולציות: 1280X960 1280X1024 1600X1200 בגלל ששמתי לב שאנשים רבים מתלוננים על הרזולציה שאני משתמש בה אז אני מתחשב הפעם. תהנו: http://www.deviantart.com/deviation/43689588/ :yelclap:
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אהלן ... בעת שביצעתי את מנהגי השבועי , וגלשתי באתר לא כל כך לגיטימי ( XXX ) על המחשב שלי נתח סוס טרויאני / וירוס / תוכנה משוגגת כלשהיא! להערכתי התוכנה מציגה לך הרבה סימני התראה כדיי שאתה תתקין את התוכנה המעפנה שלהם שנקראת : " SpyCherrif " הנה אחד מהם : http://img318.imageshack.us/img318/646/aware0gu.jpg אחרי ריסט קצר אתה מגלה את זה : http://img318.imageshack.us/img318/2261/wall0rv.jpg וכשאתה רוצה להעיף את זה אתה מגלה שזה נחסם , איזה יופי : http://img318.imageshack.us/img318/1769/change1gs.jpg אחרי כל ריסט של המחשב ( בוצעו כבר 3 ) התוכנה SpyCherrif מתקינה את עצמה מחדש , לאחר שהסרתי אותה באופן מסודר ככה שהרבה מקריות אין כאן .. * אין לי אנטי וירוס לצערי * אנ…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ConvertXtoDVD. אני מנסה לצרוב קובץ HD בפורמט MKV, והתרגום בעברית יוצא ג'יבריש. אנגלית יוצא טוב. התרגום גם יוצא ג'יבריש במדיה פלייר, אבל ב VLC הוא עובד - כי שיניתי שם את ההגדרות של Default Encoding - Hebrew ISO 8859-8. אז הלכתי להגדרות של ConvertXtoDVD, ב Subtitles שיניתי את ה Code Page וניסיתי כל אפשרות עברית שיש. כל שינוי עשיתי Save new style, וצרבתי לדיסק חדש. כולם ג'יבריש, כולל שתי אפשרויות ה 8859. פתרון MKVMergeGUI עם הגדרה ל ISO-8599-8
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעיקרון, במהלך העבודה שלי עם גרפיקה (גם דו וגם תלת) הרבה פעמים צריך להשתמש בטקסטורות להרבה מאוד מטרות... בשביל זה הקימו את האתר www.cgtextures.com שמציע משהו כמו 15 MB (אם אני לא טועה) הורדה פר יום לכל IP שכנכנס אליהם. יש להם טקסטורות מאוד יעילות ומומלץ בחום אם אתם בקטע.. בנוסף יש לי בנק של כמה מאות MB של HDRI אם משהו צריך.. תהנו
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה תוכנת צריבה פשוט, אבל אמינה ושמאפשרת לבדוק שגיאות אחרי הצריבה, כמו הנירו הבסיסית מלפני כמה שנים. אני רק רוצה ממשק שאני יכול לבחור איזה פורמט דיסק אני רוצה, ואז לצרוב - אני לא צריך את כל מה שמגיע עם נירו ותופס ג'יגה וחצי ומתקין כל מיני תוכנות שבודקות לי את הקבצים ברקע ומנסות לצלצל הביתה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תגידו לי מהו לדעתכם דפדפן האינטרנט הטוב ביותר. אני מצטער שחכתי דפדפן כלשהו. אז אם שכחתי תכתבו לי בתוכן. תודה מראש GNOME
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני זקוק בדחיפות(עד הבוקר...) תוכנה שממירה מmp3 לcda. עשיתי חיפוש בגוגל על פי הנ"ל וקיבלתי רק תוכנות מוזרות ומיושנות שתקעו לי את המחשב. כמו כן אני חושש מאמינות המקור. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר - מה זה בדיוק קבצי dat ואיך מתמודדים איתם. אמנם ההקשר שבו נתקלתי בהם הוא בסרטים צרובים אבל הבנתי שהextenction הזה משמש לעוד דברים. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז כמו בכותרת - אני רוצה את תוכנת ה-Traktor Pro 2 המלאה והמקורית בגרסא הכי עדכנית שיש נכון לרגע זה. אם אני לא טועה זה מהגירסאות 2.6.5 ומעלה.. תודה ענקית מראש למי שיביא לי קישור להורדה !
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בינה לבין הורדה רגילה (שנעשית על ידי התוכנה)? BT
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי מערכת HTPC חדשה, עם ויסטה פרמיום, למטרה של צפייה בסרטים. אחת ההמלצות הראשוניות של החבר'ה מהפורומים של קולנוע ביתי, היא קודם כל לעדכן דרייברים של לוח אם וכרטיס מסך. השאלות שלי הם כדלקמן: 1.מה עדיף- דרייבר מקורי שמגיע בדיסק יחד עם החומרה, או הדרייבר העדכני ביותר שאותו ניתן להוריד מאתר היצרן? 2. במידה והתשובה על השאלה הראשונה היא להעדיף דרייבר עדכני, אני עוד יכול לבקש זאת מהחנות שבה רכשתי את המערכת. אבל האם יש לי דרך לגלות אחר כך, איזה דרייבר הותקן אצלי בפועל? 3.נניח שלבסוף הותקן אצלי הדרייבר שהגיע יחד עם החומרה, וההמלצה שלכם תהיה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר- האם יהיה עליי להסיר את הדרייבר שהותקן, או שהדרייבר החדש פשוט מתלבש על הישן ומחליף אותו, ללא צורך ב…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד שכולל wifi פנימי. ברצוני לחבר usb wifi למחשב. כיצד ניתן לנטרל את ה wifi הפנימי שניתן יהיה לעבוד עם usb wifi adapter החיצוני. מערכת ההפעלה windows 7 תודה גבי
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ShadowProtect 3 או Paragon Drive Backup 9.0 Professional או 2009 Acronis True Image המטרה היא להעתיק דיסק קשיח בעל נפח קטן (עם 2 מערכות הפעלה Vista 64bit+XP 32bit, כל אחת במחיצה שונה - Dualboot) לדיסק קשיח עם נפח גדול. למישהו יש ניסיון ?[br]פורסם בתאריך: 16-12-2008, 21:39:07 אף אחד לא התנסה בתוכנות אלו ?מישהו התנסה אולי באופציה האינטגרלית ב- Vista Ultimate ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בפורום תוכנה לאף אחד אין מושג אחרי 3 הקפצות, נראה אם מישהו פה יודע.. \: עד לפני יומיים שלושה הוא עבד כמו שצריך, ואחרי ששיחקתי עם הATI Overdrive הוא התחיל להיות ממש איטי. אחרי שביטלתי את מה שעשיתי בOverdrive ואתחול, לא השתנה כלום, איטי כרגיל. בנוסף להוריד את התמיכת OpenGL לא עוזר, זה עדיין איטי ומעצבן, רק טיפה פחות. במקור זה עבד חלק לחלוטין.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי פלאפון סמסונג 612 (למי שמכיר) ואני צריך תוכנה שמראה צלצולים לפלאפונים אבל לא במספרים כמו לכולם אלה בתווים!!!! למיש שיש פלאפון כזה ויגיד לי איך הוא משיג צלצולים זה נורא יעזור!! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, עדיף לפתוח דיון מאשר להתקע עם זה בעקרון יש לי XML הרבה ערכים מהסוג הזה: <name>Cat</name> <location>389</location> <left>772</left> <top>105</top> אני רוצה לעשות Replace ל: <name>Dog</name> <location>389</location> <left>772</left> <top>105</top> העניין הוא שיש לי מלא שורות עם location שונה, נניח 100 עוקבים. אני צריך להכניס Wildcard בכל הערך של Location אבל יש לי בעיה עם הפלט שאני מקבל ב-Replace. ישנו ריווח בקוד, והוא לא יורד שורות כראוי אחרי שאני מזין את השורה ב-Rep…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אז כל העולם ואשתו ממליצים על פיירפוקס...האם הוא באמת יותר טוב מהאקספלורר? יש לי את גירסה 3 ולפני כן הייתה לי את גירסה 2... יש לי בעיות קשות עם פיירפוקס, אני באמת חושב שזה דפדפן מצויין מבחינה רעיונית ומבחינת כל האפשרויות האינסופיות שלו... אבל ואולי זה לא ממש באשמתו, יש הרבה אתרים שמתחרבנים לגמרי כשמעלים אותם עם פיירפוקס...חלק מהבעיות: * בעיות של קידוד שפה באתרים ישראליים, כל פעם צריך לשנות מחדש את הקידוד. * בעיות של טקסט רץ, (מבזקים וכדומה) שמתעוותים לגמרי. * הרבה פעמים פתאום יש כמה תמונות ש"נתקעות" ומסרבות לעלות בלי שום סיבה מוסברת. * לפעמים האתרים נחצים לשניים ונראים מעוותים לגמרי. יש בדפדפן הזה כל כך הרבה יתרונות ואני מאוד רוצה לעבוד איתו, אבל תמיד שאני מנסה אותו, אחרי …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. ישלי מדפסת מסוג X1190 של חברת Lexmark אני מתחבר אל המדפסת באמצעות מחשב אחר ברשת חוטית. עד עכשיו היה לי מערכת הפעלה מסוג windows xp אז לא היית לי בעיה והמדפסת עבדה מצויין. אך לאחרונה שידרגתי לwindows 7 64 bit ואני לא מוצא דרייברים מתאימים. אשמח לעזרה, תודה על כל ניסיון.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה Cain & Abel ? אם מישהו מכיר יוכל לתת לי פירוט על התוכנה תודה..
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביל גייטס הופיע בראיון ל-Bloomberg TV ובו חשף כי הוא עובד על שיפור תוכנות האופיס של החברה, וגם לא שוכח לשבח את אפל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%99%d7%9c-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%98%d7%a1-%d7%91%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%a1-%d7%9e%d7%94%d7%9c%d7%9c-%d7%90%d7%aa-appl/
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-