עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ניסיתי את כרום ואופרה והם קלים אבל לא מספיק... יש לי 10M NGN והדפים לא נפתחים במהירות? יש עוד דפדפנים מומלצים?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ariel007,

שלום, מותקן לי במחשב וינדוס 10 ומותקנת בו ג'אווה של סאן/אוראקל שמדי פעם יש לה עדכונים. השאלה אם בכלל צריך את הג'אווה, איזה ישומים זקוקים לה ואם אפשר לוותר עליה. תודה לעונים

3. בעיה אצל מחשב של חבר: NAV2002 גילה שהמחשב נדבק בוירוס מסוג תולעת, פרטי הוירוס בתמונה: כשמתקנים/מבודדים/מסירים/מוחקים את הקובץ הנגוע (TMP.), התולעת צצה מחדש על קובץ אחר ! (גם כן TMP) וככה חוזר חלילה... איפה הקובץ המקור של התולעת? איך אני מעיף את זה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by dovik,

נתון. מחשב עם WIN 7 בעברית. בהתחלה הופעלה עליו תוכנה בעברית שעבדה מצוין. אח"כ התקינו במחשב משחקים ברוסית ובינתיים לא השתמשו בתוכנה ההיא בעברית. לאחרונה כשניסו להפעיל שוב את התוכנה בעברית, במקום האותיות מופיעות כל מיני קישקושים והתוכנה לא עובדת. יש פתרון, והאם ניתן בכלל לשלב בין השפות הנ"ל שהכל יעבוד פיקס? תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אהלן, נסעתי לשלושה ימים מהבית והכשחזרתי אלה הבעיות שנוצרו מעצמן(אחים שלי לא יודעים על זה כלום ) הינה הבעיות שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי לפחות באחת מהן: 1.לא ניתן להיכנס לקובץ של וידאו מכל סוג, אפילו רק בסימון של הסרט עם העכבר(בלי להיכנס) אני מקבל את ההודעה הידועה : send\dont send error של וינדוס, למה זה? יש את כל הקודקים והכל. תמונה: 2.כמעט כל פעם שאני לוחץ על קישור בפיירפוקס מאתר מסויים לאתר אחר הוא מקפיץ לי פרסומת( לא משנה מאיזה אתר ולא משנה לאיזה קישור, אם זה תמונה אתר) אני חושד שהאשם כאן הוא התוסף TMP מאחר ואחרי חפירה קצרה בתפריטים שלו ראיתי שבהגדרות של האתרים הקופצים\פרסומות אין אפשרות לבלום אותם אלא רק 2 אפשרויות : לפתוח בטאב חדש / או בדף חדש. תמונה: 3. כ…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by pazer005,

מכיוון שאני מתעסק בקידוד וידאו ואודיו מספר שנים ואני מחפש עכשיו אלטרנטיבות לתוכנות אודיו בעיקר שיעשו לי את העבודה הטובה יותר, החלטתי לערוך סיקור מקיף של התוכנות הקיימות בשוק כדי למצוא את התוכנה האולטימטיבית לפי הידע שלי כמובן. מושגי יסוד: Bit - בעידן הדיגיטלי, המושג ביט מתאר את מספר הביטים שהוקלטו בכל דגימת קול. הכוונה היא לכמה רזולוציה ירדו כשהקליטו את הסאונד. לצורך העניין, בדיסק רגיל ההקלטה נעשית על 16 ביט ובדיק DVD על 24 ביט. Bitrate - המושג ביטרייט מתייחב לכמה ביטים עוברים בטווח זמן מסויים. הייצוג של זה בקובצי אודיו יהיה בדרך כלל לפי Kbps, כלומר, קילוביט לשנייה. לצורך העניין, דיסק מקורי מקודד ל-1411.2 קילוביטים לשנייה. יש גם דבר כזה הנקרה סופר אודיו CD הכולל 5644.8…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by evy,

יש לי בעיה עם הכתוביות. הצבתי את הפלייבק שאני רוצה לעשות לו כתוביות,ושמתי כבר את המילים של השיר בתיבה שצריך. כאשר אני עושה את ההקלטה,המילים הם לא בסדר הנכון,והצביעה של המילים מתחילה משמאל לימין (כנראה שזה מותאם למילים באנגלית) יש דרך להפוך את זה ?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by A.j.23,

אני יודע שהשאלה שלי קצת לא קשורה פה למטרות של הפורום, ובכל זאת אני מבין שיש פה אנשים רציניים שמבינים עניין. אני מעוניין ללמוד עיצוב גרפי. השאלה שלי אם יש את זה לתואר ראשון או הנדסה. ומידה וכן איפה אפשר ללמוד את זה.? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אהלן. לפני כמה שנים בערך 2-3 מחקתי תהיסטוריה של המסנג'ר היו לי שם שיחות עם אנשים שאני כבר לא בקשר איתם ממזמן ועוד כמה דברים חשובים. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לשחזר איכשהו ? ניסיתי כל מיני תוכנות ואני לא מצליח כל כך , אולי אתם יכולים להדריך אני אשמח תודה

10. Started by tal_levi1000,

אני רוצה ליצור קובץ אימג' לדיסק מסוים שיש ברשותי איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים טל

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ariel007,

שלום, אני מחפש תוכנה או אפשרות חינמית לעריכת קובצי PDF שנכתבו בעברית. מדובר בקבצים של PDF שאני בסך הכול רוצה לתקן בהם שגיאות כתיב. למישהו יש המלצה? חשוב שזה יתמוך בפונטים בעברית. תודה לעונים

12. Started by AB,

שמעתי שיש דבר כזה אמיול פרוץ....איך זה עובד.? האם הוא משפר את יכולת ההורדה??...ומאיפה אני יכול להוריד אחד כזה...??. תודה מראש..1

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  13. תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  14. לקרובת משפחה שלי יש את המדפסת HP 6313 All In One, ובגלל שאיבדה את דיסק ההתקנה הורדתי דרייבר מאתר הבית של HP: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us〈=en&product=1119599 מהלינק הורדתי את הדרייבר הראשון שנקרא " HP Multi-Function Products Driver Bundle - Corporate Only ". לא נוספה לי שום תוכנה שקשורה לפקס או לסורק, כך שחוץ מלבצע הדפסות רגילות אין לי מושג איך להשתמש בשאר הפונקציות במכשיר! באתר הבית של HP אני לא מצליח למצוא את תוכנות הסריקה/פקס/הדפסה שמגיעות עם הדיסק המקורי, ואין לי מושג באיזה מיקום אחר הם יכולים להיות. מה האפשרויות שלי כרגע אם אין תוכנות שיפעילו את הסורק והפקס? לא מצליח למקד את השאלה כי ההבנה שלי בפקסים וסורק…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by rambo88,

יש לי בעיה באתר נענע שאני מנסה להכנס לצ'אט שם אז אני פותח את הצ'אט רושם כינוי משלי ואני לוחץ הפעל משום מה זה לא נטען לי הדף יש לי ג'אווה ואת הרכיבים של הצ'ט חשוב לציין שזה עבד לי לפני 3 ימים עכשיו הוא רושם לי למטה"נדרש אובייקט 112 err משהו כזה מחכה לתשובהההה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. איך אני שולח אימייל (הודעה אחת) לכמה משתמשים בבת אחת???? אם יש לי רשימה של 300 אנשים,איך אני שולח לכולם את אותו המייל.???

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. win xp pro, לוח אם p35 dsc3r rev 1 עם מערך דיסקים של 0, בעבר כן יכלתי לשמוע אם אני זוכר נכון. אם אני מנסה להפעיל השמעה דרך הmedia player שעובר דרך האינטרנט גם אני לא שומע. עכשיו מחיפוש נתקלתי בהרבה פוסטים שמדברים על בעיית audio עם הלוח אם מהסוג שלי, עשיתי שם לפי איך שאחד הציע(הסרות והתקנות שונות) ואני מקווה שעשיתי את זה נכון אבל זה לא עזר. בכול מקרה אני לא בטוח שזאת אותו בעייה שיש לי , אצלי זה קשור לקול כתוצאה מאינטרנט. ככה סתם להפעיל שיר במחשב עצמו כן שומעים. תודה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by gh,

ברשותי מחשב נייד שכולל wifi פנימי. ברצוני לחבר usb wifi למחשב. כיצד ניתן לנטרל את ה wifi הפנימי שניתן יהיה לעבוד עם usb wifi adapter החיצוני. מערכת ההפעלה windows 7 תודה גבי

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. תודה מראש! ואם תוכלו לתת לי קישור זה יהיה מצוין.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני רוצה תוכנת צריבה פשוט, אבל אמינה ושמאפשרת לבדוק שגיאות אחרי הצריבה, כמו הנירו הבסיסית מלפני כמה שנים. אני רק רוצה ממשק שאני יכול לבחור איזה פורמט דיסק אני רוצה, ואז לצרוב - אני לא צריך את כל מה שמגיע עם נירו ותופס ג'יגה וחצי ומתקין כל מיני תוכנות שבודקות לי את הקבצים ברקע ומנסות לצלצל הביתה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Shay17,

ABCD ABCD ABCD ABCD ל- ABCD ABCD ABCD ABCD תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by mush0n,

בעיקרון, במהלך העבודה שלי עם גרפיקה (גם דו וגם תלת) הרבה פעמים צריך להשתמש בטקסטורות להרבה מאוד מטרות... בשביל זה הקימו את האתר www.cgtextures.com שמציע משהו כמו 15 MB (אם אני לא טועה) הורדה פר יום לכל IP שכנכנס אליהם. יש להם טקסטורות מאוד יעילות ומומלץ בחום אם אתם בקטע.. בנוסף יש לי בנק של כמה מאות MB של HDRI אם משהו צריך.. תהנו

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by amd950,

קיבלתי את פיפא 2002 והארי פוטר צרובים. הבעייה היא שאחרי שאני מתקין אותם כשאני מנסה להפעיל אותם הוא מבקש את הדיסק האורגינל. איך אני יכול לפתור בעייה זו

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by coran,

שלום, משהו יודע מזה הרכיב הזה? ומאיפה אני יכול למצוא לו דרייבר? Intel® ICH9M LPC Interface Controller - 2919 יש לי מחשב של דל דגם סטודיו 1537 ומאז ועדכנתי לווינדוס 7 וזה הדבר היחיד שחסר לי. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. Started by אנונימוסי,

ובכן כמו שנאמר בכותרת, אני מבקש דעות בנוגע לAvatar, ועצות (במידה ויש) איך לשפר אותו. תודה. עריכה: הגרסא המעפנה הוסרה, הנה כל הגרסאות לרגע זה: גרסא רגילה גרסא לילית גרסא מרושעת קלות

• 28 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים