תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש לי שיר שאני רוצה לעשות עליו קריוקי, אבל אני לא רוצה להוריד את הקול של הזמר, ושתישאר לי המנגינה.. מה אפשר לעשות? סומך עליכם בעינייים עצומות!!! תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה HIDE MY IP אך עדין אתרי ההורדות הגדולים לא נותנים לי להוריד במכה אחת כמה הורדות (מה שתוכנה אמורה לעשות ) מה אני צריך לעשות כדי שהתוכנה כן תסתיר את כותבת הIP שלי ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי וירוסים במחשב ואני צריך להכנס ל SAFE MODE אבל משום מה החצים לא עובדים לי במסך הזה. אני עם מקלדת אלחוטית USB החלפתי למקלדת חוטית USB ועדיין לא מצליח לנווט עם החצים בשביל להגיע לאופציה של SAFE MODE. כל מסך אחר החצים עובדים יופי. נראה לכם שעם מקלדת רגילה לא USB אני אצליח להזיז חצים? עוד מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למשל אם אני רוצה לקבל מייל לפני פסח שיהיה כתוב בפנים שצריך לקחת את הרכב לטיפול, כלומר כל מיני הודעות שאני מעדיף לקבל במייל במקום לרשום בכתב ביומן
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי התקנתי עכשיו את התוכנה בעברית, האם היא עובדת עם כלי עט של הטבלט כמו בוורד?מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב לפי היא יפה ובגלל זה מגיע לה רקע זה מגיע ב3 רזולציות: 1280X960 1280X1024 1600X1200 בגלל ששמתי לב שאנשים רבים מתלוננים על הרזולציה שאני משתמש בה אז אני מתחשב הפעם. תהנו: http://www.deviantart.com/deviation/43689588/ :yelclap:
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי מערכת HTPC חדשה, עם ויסטה פרמיום, למטרה של צפייה בסרטים. אחת ההמלצות הראשוניות של החבר'ה מהפורומים של קולנוע ביתי, היא קודם כל לעדכן דרייברים של לוח אם וכרטיס מסך. השאלות שלי הם כדלקמן: 1.מה עדיף- דרייבר מקורי שמגיע בדיסק יחד עם החומרה, או הדרייבר העדכני ביותר שאותו ניתן להוריד מאתר היצרן? 2. במידה והתשובה על השאלה הראשונה היא להעדיף דרייבר עדכני, אני עוד יכול לבקש זאת מהחנות שבה רכשתי את המערכת. אבל האם יש לי דרך לגלות אחר כך, איזה דרייבר הותקן אצלי בפועל? 3.נניח שלבסוף הותקן אצלי הדרייבר שהגיע יחד עם החומרה, וההמלצה שלכם תהיה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר- האם יהיה עליי להסיר את הדרייבר שהותקן, או שהדרייבר החדש פשוט מתלבש על הישן ומחליף אותו, ללא צורך ב…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי וורד 2007, ניסיתי לפתוח קבצים ישנים שנכתבו בוורד 2000, אבל כשאני פותח את הקובץ נפתח לי חלון של ממיר קידוד. יש לציין שאף קידוד לא מתאים ויש לי רק כמה סמלים מוזרים. בהתחלה היה כתוב לי שחסר לי איזה קובץ מסוים, ואחרי שעקבתי אחרי ההוראות של מיקרוסופט זה עדיין לא עזר. אחר כך הורדתי ממרכז ההורדות word wiewer שאמור להתאים לוורד 2000 2003 2007 וגם זה לא עזר. אני מקווה שלמישהו יש פיתרון בשבילי. :s05:
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב הוא LGE5 הקונפיג הוא LE50... מי יכול לעזור? אני צריך את כל הדרייברים לוינדוס אקס פי .. תודה עריכה: הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חחח מה יהיה הסוף איתי אני לא מרוצה מכלום אפילו מהאתר ההוא שכולם אמרו שהוא יפה לא ממש אהבתי.. הגעתי לתוצאה שמספקת אותי חסרים פה ושם כמה ליטושים... אבל חוץ מזה נראה לי זה דיי סופי שזה האתר.. הפעם עשיתי לכם את הדוגמא קצת פחות מציקה שלא תגידו כמו תמיד לא מבינים זה מציק.. אז מה אני מבלבל הנה האתר: דעתכם?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ אימג' לדיסק מסוים שיש ברשותי איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים טל
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר סרט מהמצלמה הדיגיטלית למחשב. בשלב הראשון השתמשתי ב movie maker, בחרתי באפשרות DV-AVI, וקיבלתי קובץ של כמה ג'יגות בפורמט AVI. איך אני ממיר אותו ל- DVD?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית להפעלת כרסומת (CNC). תוכנה שיודעת לקרוא G CODE, ואם אפשר גם לכתוב אותו - מה טוב. תודה..
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברה, אני מגדל שיער ארוך (כבר בחודש ה-5...), ואני זקוק להמלצות לתוכנה לעיצוב שיער - כמה שיותר קלילה אבל מפורטת עם המון אפשרויות (ושיהיה אפשר לקצר ולהאריך בקלות). תודה (הת'רד הזה מועבר לכאן כי הוא לא היה צריך להיות בתוכנה)!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נתון. מחשב עם WIN 7 בעברית. בהתחלה הופעלה עליו תוכנה בעברית שעבדה מצוין. אח"כ התקינו במחשב משחקים ברוסית ובינתיים לא השתמשו בתוכנה ההיא בעברית. לאחרונה כשניסו להפעיל שוב את התוכנה בעברית, במקום האותיות מופיעות כל מיני קישקושים והתוכנה לא עובדת. יש פתרון, והאם ניתן בכלל לשלב בין השפות הנ"ל שהכל יעבוד פיקס? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נכון ב Win Xp כמעט כל התקני ה USB מותקנים אוטומטית? אני רוצה למחוק את הדרייברים שהותקנו אוטומטית ברגע שהכנסתי את הדיסק און קי של Sandisk ככה שבפעם הבאה שאני אכניס את זה לשקע ה USB הוא יזהה את החומרה (ישים לב שהיא לא מותקנת) ויתקין אותה מחדש איך עושים את זה? מדובר בדיסק און קי של חברת Sandisk U3 Cruzer תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני לא יודע אם זה המקום אבל האם יש למישהו תוכנה טובה לכיוון גיטרה, וכמו כן תוכנה שעוזרת ללמוד לנגן בגיטרה? אודה מאוד לכל העונים !
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש וזה התוצאה: (לא מומלץ לבעלי מודם 56! ;D ). מי שמשתמש תראו גם אתם את ה-DeskTop שלכם בבקשה!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש תוכנה שיודעת לשלוח מייל לכמות גדולה של מיילים (המיילים נמצאים בתוך קובץ אקסל) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיקרון, במהלך העבודה שלי עם גרפיקה (גם דו וגם תלת) הרבה פעמים צריך להשתמש בטקסטורות להרבה מאוד מטרות... בשביל זה הקימו את האתר www.cgtextures.com שמציע משהו כמו 15 MB (אם אני לא טועה) הורדה פר יום לכל IP שכנכנס אליהם. יש להם טקסטורות מאוד יעילות ומומלץ בחום אם אתם בקטע.. בנוסף יש לי בנק של כמה מאות MB של HDRI אם משהו צריך.. תהנו
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מותקן לי במחשב וינדוס 10 ומותקנת בו ג'אווה של סאן/אוראקל שמדי פעם יש לה עדכונים. השאלה אם בכלל צריך את הג'אווה, איזה ישומים זקוקים לה ואם אפשר לוותר עליה. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם השאלה שלי פשוטה וזה נראה לי מצחיק שמבין במחשבים כמוני יחסית כמובן שואל שאלה כזאת אבל ככה יש לי סרט שנמצא על המחשב ואני מעוניין לחתוך ממנו קטע איך אני עושה את זה בתוכניות הקיימות bsplayer pro media player 10 וכו יש לי גם את קמסטזיה אבל ממש לא לזה היא מיועדת היית בטוח שיש אפשרות בתוכניות הנ"ל ואם כן כיצד אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעתי שיש דבר כזה אמיול פרוץ....איך זה עובד.? האם הוא משפר את יכולת ההורדה??...ומאיפה אני יכול להוריד אחד כזה...??. תודה מראש..1
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה להגדיר ב winamp את ה crossfade, כלומר, תוך כדי שמסתיים השיר (ועדיין לא נגמר) מתחיל השיר החדש, כשהסוף של הקודם עדיין מנגן. איך עושים את זה? מישהו יודע? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני צריך שמות של תוכנות שמחברות סרטים עם תרגומים תודה...
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-