תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, הזמנתי מערכת HTPC חדשה, עם ויסטה פרמיום, למטרה של צפייה בסרטים. אחת ההמלצות הראשוניות של החבר'ה מהפורומים של קולנוע ביתי, היא קודם כל לעדכן דרייברים של לוח אם וכרטיס מסך. השאלות שלי הם כדלקמן: 1.מה עדיף- דרייבר מקורי שמגיע בדיסק יחד עם החומרה, או הדרייבר העדכני ביותר שאותו ניתן להוריד מאתר היצרן? 2. במידה והתשובה על השאלה הראשונה היא להעדיף דרייבר עדכני, אני עוד יכול לבקש זאת מהחנות שבה רכשתי את המערכת. אבל האם יש לי דרך לגלות אחר כך, איזה דרייבר הותקן אצלי בפועל? 3.נניח שלבסוף הותקן אצלי הדרייבר שהגיע יחד עם החומרה, וההמלצה שלכם תהיה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר- האם יהיה עליי להסיר את הדרייבר שהותקן, או שהדרייבר החדש פשוט מתלבש על הישן ומחליף אותו, ללא צורך ב…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא יודע עם ידעתם אבל יש גרסת 64bit מקורית של פייירפוקס בגרסת הdeveloper. הורדתי אותה והוא טס לעומת ה32 שכל הזמן קורס לי, אבל השמחה שלי מהולה בעצב בעקבות בעיה בתוספים, למשל, פלאש והולה לא עובדים כלל. השאלה שלי אם אני יכול להנות משתי העולמות. מצד אחד מהירות ללא קריסות ומצד שני את התוספים שלי. אגב למי שמתעניין הורדתי מפה: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/developer/all/ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מותקן לי במחשב וינדוס 10 ומותקנת בו ג'אווה של סאן/אוראקל שמדי פעם יש לה עדכונים. השאלה אם בכלל צריך את הג'אווה, איזה ישומים זקוקים לה ואם אפשר לוותר עליה. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בעיקרון, במהלך העבודה שלי עם גרפיקה (גם דו וגם תלת) הרבה פעמים צריך להשתמש בטקסטורות להרבה מאוד מטרות... בשביל זה הקימו את האתר www.cgtextures.com שמציע משהו כמו 15 MB (אם אני לא טועה) הורדה פר יום לכל IP שכנכנס אליהם. יש להם טקסטורות מאוד יעילות ומומלץ בחום אם אתם בקטע.. בנוסף יש לי בנק של כמה מאות MB של HDRI אם משהו צריך.. תהנו
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עברית לדוברי רוסית - קורס שלם על-גבי DVD וספר לימוד צריך עזרה אני צריך להוריד את התוכנה הזאתי מאיפושהוא בחינם מישהוא יודע איפה אפשר תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט ואני מתלבט אם להתקין תוכנת אנטיוירוס חינמית (MSE) או שבימינו אפשר לוותר על זה? אם יש תוכנות קלילות יותר אני אשמח להמלצה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מנסה להתקין Babylon אבל בכל פעם שאני לוחץ על התקן זה חושב ואחרי שזה מסיים לחשוב מבלי להציג משהו ולא מתקין ניסיתי להריץ את זה בתור administrator וזה גם לא מצליח.מישהו יודע אם יש איזשהי בעיה עם ההתקנה של Babylon?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיה אצל מחשב של חבר: NAV2002 גילה שהמחשב נדבק בוירוס מסוג תולעת, פרטי הוירוס בתמונה: כשמתקנים/מבודדים/מסירים/מוחקים את הקובץ הנגוע (TMP.), התולעת צצה מחדש על קובץ אחר ! (גם כן TMP) וככה חוזר חלילה... איפה הקובץ המקור של התולעת? איך אני מעיף את זה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נתון. מחשב עם WIN 7 בעברית. בהתחלה הופעלה עליו תוכנה בעברית שעבדה מצוין. אח"כ התקינו במחשב משחקים ברוסית ובינתיים לא השתמשו בתוכנה ההיא בעברית. לאחרונה כשניסו להפעיל שוב את התוכנה בעברית, במקום האותיות מופיעות כל מיני קישקושים והתוכנה לא עובדת. יש פתרון, והאם ניתן בכלל לשלב בין השפות הנ"ל שהכל יעבוד פיקס? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם (אני מקוה שאני שואל במקום הנכון) התקנתי את תוכנת ה - InDesign CC ואחרי הכל שאני מדליק את התוכנה מופיע לי ההודעה הבאה, והתוכנה ניסגרת, חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: APPCRASH שם היישום: InDesign.exe גירסת היישום: 9.0.0.244 חותמת הזמן של היישום: 5176f4c7 שם מודול התקלה: MSVCR100.dll גירסת מודול התקלה: 10.0.40219.325 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4df2bcac קוד החריגה: 40000015 היסט החריגה: 00000000000761c9 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 6bc2 מידע נוסף 2: 6bc2302ebd14cb68acdfe8af49d985f0 מידע נוסף 3: 35d5 מידע נוסף 4: 35d57ae7c4ce1127d0fca5bf0e957556 קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?link...8&…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי את כרום ואופרה והם קלים אבל לא מספיק... יש לי 10M NGN והדפים לא נפתחים במהירות? יש עוד דפדפנים מומלצים?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
א. נניח שמחקתי חלק קטן מאמצע הטיים ליין. איך אני גורם לשאר החומר בטיים ליין להיצמד לשמאל כדי שלא יהיה חלל ריק וכדי לא להתחיל להצמיד כל סרטון ידנית לצד שמאל בטיים ליין ב. נניח שבחרתי סימון בתוך סרטון שאותו אני רוצה, נגיד 20 שניות מתוך דקה של סרטון, ואחר כך אחרי שכבר יש לי את ה20 שניות בטיים ליין אני רוצה מתוכם חלק של 5 שניות מתוך האמצע של הסרטון הגזור. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום. ישלי מדפסת מסוג X1190 של חברת Lexmark אני מתחבר אל המדפסת באמצעות מחשב אחר ברשת חוטית. עד עכשיו היה לי מערכת הפעלה מסוג windows xp אז לא היית לי בעיה והמדפסת עבדה מצויין. אך לאחרונה שידרגתי לwindows 7 64 bit ואני לא מוצא דרייברים מתאימים. אשמח לעזרה, תודה על כל ניסיון.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה בעצם משמעות ה-bit rate וה-data rate בסרטים? על מה זה משפיע?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבד-AMD 64 3800 לוח- GIGABYTE M16PME-S2 זיכרון-1GB KINGSTONE DDR2800 ההרדיסק-סיגייט 160GB
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ShadowProtect 3 או Paragon Drive Backup 9.0 Professional או 2009 Acronis True Image המטרה היא להעתיק דיסק קשיח בעל נפח קטן (עם 2 מערכות הפעלה Vista 64bit+XP 32bit, כל אחת במחיצה שונה - Dualboot) לדיסק קשיח עם נפח גדול. למישהו יש ניסיון ?[br]פורסם בתאריך: 16-12-2008, 21:39:07 אף אחד לא התנסה בתוכנות אלו ?מישהו התנסה אולי באופציה האינטגרלית ב- Vista Ultimate ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ אימג' לדיסק מסוים שיש ברשותי איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים טל
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ABCD ABCD ABCD ABCD ל- ABCD ABCD ABCD ABCD תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תודה מראש! ואם תוכלו לתת לי קישור זה יהיה מצוין.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה או plugin שמוצאים את ה- BPM של כל שיר מתוך רשימת שירים? אני לא מחפש משהו שמוצא את bpm "מקומי" תוך כדי השמעה אלא כזה שמוצא (מנחש) את ה- bpm של כל השיר (בהנחה שהוא לא משתנה משמעותית)
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה תוכנת צריבה פשוט, אבל אמינה ושמאפשרת לבדוק שגיאות אחרי הצריבה, כמו הנירו הבסיסית מלפני כמה שנים. אני רק רוצה ממשק שאני יכול לבחור איזה פורמט דיסק אני רוצה, ואז לצרוב - אני לא צריך את כל מה שמגיע עם נירו ותופס ג'יגה וחצי ומתקין כל מיני תוכנות שבודקות לי את הקבצים ברקע ומנסות לצלצל הביתה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מכיוון שאני מתעסק בקידוד וידאו ואודיו מספר שנים ואני מחפש עכשיו אלטרנטיבות לתוכנות אודיו בעיקר שיעשו לי את העבודה הטובה יותר, החלטתי לערוך סיקור מקיף של התוכנות הקיימות בשוק כדי למצוא את התוכנה האולטימטיבית לפי הידע שלי כמובן. מושגי יסוד: Bit - בעידן הדיגיטלי, המושג ביט מתאר את מספר הביטים שהוקלטו בכל דגימת קול. הכוונה היא לכמה רזולוציה ירדו כשהקליטו את הסאונד. לצורך העניין, בדיסק רגיל ההקלטה נעשית על 16 ביט ובדיק DVD על 24 ביט. Bitrate - המושג ביטרייט מתייחב לכמה ביטים עוברים בטווח זמן מסויים. הייצוג של זה בקובצי אודיו יהיה בדרך כלל לפי Kbps, כלומר, קילוביט לשנייה. לצורך העניין, דיסק מקורי מקודד ל-1411.2 קילוביטים לשנייה. יש גם דבר כזה הנקרה סופר אודיו CD הכולל 5644.8…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד שכולל wifi פנימי. ברצוני לחבר usb wifi למחשב. כיצד ניתן לנטרל את ה wifi הפנימי שניתן יהיה לעבוד עם usb wifi adapter החיצוני. מערכת ההפעלה windows 7 תודה גבי
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני יכול להעביר שירים מדיסק(מקורי) למחשב בעזרת הווידווס מדיה פלייר 9 ולאיזה פורמט זה מעביר אותם?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-