עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Dan1989,

הורדתי תוכנה להקלטת קול ממיקרופון באימיול. התוכנת נפתחה לי ב win rar. יש שם מלא קבצים שצריך לפתוח מדחיסה נדמה לי, ואני לא ממש בטוח מה לעשות - זאת בעיה אחת. הבעיה ה-2, מצאתי שם קובץ שקוראים לו "delirium.nfo", פתחתי אותו וכתוב שם את כל הפרטים של המחשב שלי, המערכת, הרכיבים וכו'. זה משהו של ריגול ?! וירוס או משהו ?! למחוק את התוכנה ?! בבקשה תענו מהר שאני ידע אם למחוק!

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  2. Started by nitayc1,

שלום. יש לי מסך של סמסונג 931BW עם המסך קיבלתי את הדרייברים + 2 תוכנות אחת מהם היא ה MagicTune לפי מה שראיתי זה מכוון את המסך למידת הצורך בעבודה הבעיה היא שפעם התוכנה עובדת ופעם לא, יש מן הודעת שגיאה של אי תמיכה או משהו כזה. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה מחדש גירסה חדשה מהאתר של סמסונג וזה בכלל לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  3. Started by Frequency,

שלום, לא ידעתי לאן לשייך את האשכול הזה אז אשמח אם המנהלים יעבירו ובמידה וטעיתי במקום. יש לי מסך Samsung SW2233 ומשום מה הבחנתי לאחרונה בבעיות בצבעים של המסך. אני רואה תמונות מסוימות אצלי והן נראות דיי חסרות צבע בעוד שבמחשב אחר הבחנתי שהן נראות הרבה יותר "חיות". לא נראה לי שיש תקלה במסך עצמו. נראה לי שהבעיה היא בהגדרות שלו. חששתי שהmagictune הרס לי פה כמה דברים אבל הסרתי אותו וזה עדיין נראה אותו דבר. שמתי לב שכששיחקתי בהגדרות של המג'יק טיון היה שינוי ברור בצבעים של המסך. רעיונות מה אפשר לעשות? תודה (:

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  4. אז ככה עד עכשיו התעסקתי עם התוכנה שהיא באמת שימושית, התקנתי אותה עם הדיסק שבא עם המסך. כבר שבוע שהיא עושה לי בעיות היא פתאום רושמת שהמערכת שלי לא תומכת בתוכנה. למרות שעד עכשיו היא עבדה מצויין. הסרתי והתקנתי והסרתי והתקנתי וכלום לא עוזר. מישו יודע מה הבעיה פה? או שיש לכם איזה תוכנה חלופית לה? שוב אני מציין מסך t220 של סמסונג. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. היי חבר'ה בשני הלפטופים שלי (חדש וישן) יש בעיה מוזרה- אי אפשר לצפות בתוכניות מאקו VOD דרך הכרום, אבל דרך האקספלורר אפשר. כשלוחצים על פליי, הדפדפן מבקש להוריד קובץ שנקרא gmp2.asp, אבל המערכת לא יודעת עם מה לפתוח את זה. כשאני לוחצת על "חווים בעיות בצפייה", מסומן לי שאין לי מדיה פלייר- למרות שיש לי, ואפילו אחד עדכני. האם זה קשור לקידודי וידאו מסויימים שכרום לא קורא יותר? איך אני יכולה לראות את קבצי הוידאו הנ"ל דרך הכרום? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by eranmor,

שמתי לב שתמיד כשאני גולש ויש טאב פתוח של MAKO אז הדפדפן נתקע לאחר כמה שניות ודורש הפעלה מחדש זה קורה בשני מחשבים שונים באחד מותקנת ויסטה ובאחד WIN7 בשניהם אני גולש עם FF מעודכן למה זה קורה?

7. לאחר הפעלת קובץ חשוד, המחשב עשה ריסט פיסי בעצמו, מאז שהוא נדלק כל הבעיות החלו. עשיתי פורמט בדיוק יומיים לפני והתקנתי את כל התוכנות מחדש ובגלל זה אני מתעקש לתקן את הבעיה הזאת במקום לעשות שוב פורמט. ה"וירוס" הזה לא נותן לי להפעיל את האנטיוירוס שלי (NOD) וגם לא את הפיירוול (ZONEALARM) וגם לא את SPYBOT. כשאני מנסה להפעיל הוא כותב: not a valid win32 application ניסיתי להתקין מחדש את התוכנות שכתבתי למעלה וגם ADAWARE והוא גם לא נתן לי מהסיבה שהוא לא מצליח להפעיל את ה SERVICE שלהם האינטרנט שלי עובד לסירוגין או פתאום מפסיק לעבוד, אני בטוח שהוירוס הזה מתעסק עם ה SERVICES אבל אני לא מצליח לפתור את הבעיה. אגב תוכנות רגילות שלא קשורות לאבטחה אין שום בעיה להתקין תוכנות פחות מוכרות כמו …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by תושב העיר,

malwarebytes.org האם זו תוכנה ממולצת ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ROBE,

שלום לכולם יש לי את התוכנה בגרסה החדשה עבדתי איתה במשך שבועיים והיא זיהתה וגם מחקה מזיקים ,כרגע אני מצליח לעדכן את התוכנה ולבצע סריקה מלאה אך כשהתוכנה מוצאת מזיק ואני מנסה להיכנס ללשונית הסגר בכדי למחוק את המזיק התוכנה קופאת ואני מקבל את ההודעה הנ"ל .חשבתי שאים אמחוק את התוכנה והתקין שוב זה יעזור אך לצערי הבעיה חוזרת על עצמה . ברצוני לבקש עזרתכם היות ומבחינתי התוכנה טובה וחיונית למחשב ,בנוסף לכך במידה ואין אפשרות לתקן את הבעיה אשמח לקבל עצתכם לגבי תוכנה חלופית . תודה לעוזרים ושיהיה לכולנו סוף שבוע נעים רובי

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. תאגיד האשראי הכריז על סדרת תחרויות האקתון במספר ערים בעולם בשם \"Masters of code\" וביניהן גם תל אביב. מדובר במרתון תכנות הפתוח לכל מי שרוצה להשתתף. מהרו להרשם! לכתבה: http://hwzone.co.il/mastercard-%d7%9e%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%90%d7%a7%d7%aa%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%aa%d7%9c-%d7%90%d7%91%d7%99%d7%91/

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by generalA,

ברשותי התוכנה הנ"ל אך אני לא יודע להשתמש בה,כלומר אני תותח במתמטיקה אבל אפס בתוכנה... יש מדריך בעברית כי את ה- tutorial אני לא מבין ולא בגלל האנגלית אלא פשוט בגלל שהוא לא מוסבר טוב מבחינת הזנת הנתונים ולא מבחינת איך לרשום אותם (הדרך לרשום אותם ע"מ להציג פתרון, ולא רק לדעת לבטא שאלה ע"י התוכנה) אז או שמישהו כאן יגיד לי איך אני "רואה" פתרון וכותב התרגיל ע"מ לראות הפיתרון או מדריך עברי משלנו או שאני משתגע פה !!!! :s05:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by sgsg,

אחרי העדכון לווינדוס 7, שמתי לב שכל פעם שאני מפעיל את תוכנת mathtype מתוך וורד 2007 היא עולה עם שפת כתיבה עברית. אם אני מפעיל את התוכנה מחוץ לוורד היא עולה כרגיל באנגלית. עוד מישהו נתקל בתופעה? שמעתם על פתרון כלשהו ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by gizunt,

התקנתי MATLAB על מחשב חדש 2.4C מספר פעמים וכל פעם שאני מתקין בסיום ההתקנה אני פותח את התוכנה והיא לא מצליחה להפתח כאשר מופיעה ההודעה "MATLAB.EXE HAS GENERATED ERRORS AND WILL BE CLOSED BY WINDOWS AN ERROR LOG IS BEING CREATED" מה אפשר לעשות בכדי להפעיל אותה. הגרסה היא 6.5

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by kikkler,

say i've got this function h matlab speaking, i'll define it by - n = -29:29 h = n*exp(n/10) now i want to calculate the following function how do i do that ?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by kikkler,

I want to compute the fourier transform of a given vector in time using the fft command this is how my code looks like right now n1 = -25:-1; n2 = 1:25; x1 = [(2 * sin(0.125*pi*n1) ./ n1).^2 0.6165 (2 * sin(0.125*pi*n2) ./ n2).^2]; N = 1024; X = abs(fft(x1,N)); X = fftshift(X); F = [-N/2 : N/2 - 1] / N; plot(F,X); %axis([-2*pi 2*pi 0 5]); questions are: is there a less ugly way to define the value in n=0? i want the resulting plot to streach from -2*pi to 2*pi. commenting the axis command, it only goes from -0.5 to 0.5, while uncommenting it just cuts the plot at +-0.5, and it doesnt look too realistic. anyway to fix it?]

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

היי, בתור סטודנט להנדסה אני משתמש המון במטלאב. השאלה היא האם יש גרסא של התוכנה שתומכת בעיבוד ב-64bit ואיזה גרסא זו. מור

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  17. ברשותי שרת IBM X3550 בעל שני מעבדי Xenon עם 4 ליבות כ"א, מערכת ההפעלה הפועלת עליו היא UNIX red hot. נסיתי להריץ עליו את הפקודה: matlabpool open local 8 אבל יצאה הודעה: ??? Error using ==> distcomp.interactiveclient.start at 81 Failed to create and submit a parallel job. This is caused by: A job submitted to a local scheduler can only use up to 4 labs אם לשרת יש 8 ליבות אז למה הוא נותן לפתוח רק 4 קלינטים?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  18. להלן קוד: % I is a matrix [row;column] parfor k=1:row % can also be 'for' loop, row = 180,000! m=I(k,; % Extract a vector of the matrix x=0:(length(m)-1); % Form new vector from 0 to ... f=fittype('a+b*exp(c*x)','independent','x'); [cfun,gof,output]=fit(x',m',f,'startpoint',[3 7-0.1]); y(k)=cfun.c; % Extract the result end חלק מהוקטורים אינם מתאימים למודל או לנקודה ההתחלתית ומתקבלת הודעת שגיאה: ??? Error using ==> parallel_function at 587 Error in ==> fit at 437 Inf computed by model function. הבעיה שהלולאה נפסקת ויוצאת כאשר היא מגיעה לוקטור בעייתי כזה. א. איך ניתן לכפות על המטלב להמשיך את הלולאה? ב. כיצד ניתן לקבוע y(k)=NaN במקרה של וקטור כזה?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  19. Started by idofr,

מישהו מכיר שומר מסך של מטריקס???

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by idofr,

אני מדבר על הכתוביות הרצות לא על תמונות מהסרט או משהו

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by omri_ro,

מתקבלת הודעת שגיאה: "MAXIVISTA COULD NOT INITIALIZE VGA DRIVER..." קראתי קצת באתר שלהם והבנתי שזו בעיה ידועה אבל לא כ"כ הבנתי אם יש פתרון...

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  22. Started by lordgod,

מישהו ממליץ ?(אני מתכוון למי שיש לו נסיון עם הדפדפן ונכנס לאתרים מפוקפקים ,עם פיירפוקס אפשר חופשי...לא יודע מה עם דפדפנים אחרים...)

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by nokobik,

הגרסה שוחררה לפני כמעט חודש לפי מה שהבנתי, אבל למי שלא יודע (כמוני למשל עד לפני 5 דקות) אז כשצריך תחליף ל-FF, הפתרון הכי טוב זה כרגיל ה-Maxthon המעולה. אני גם מגדיר אותו בתור ה-External Application ב-IETAB וב-IEVIEW LITE. http://passport.maxthon.com/max2/

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. Started by omnius,

כל תמונה הוא עושה לי איזה סמלונצ'יק של תמונה, ואני צריך לעשות עליו מקש ימני=>show picture. למישהו יש מושג? עכשיו זה קרה גם לאקספלורר! פתרתי את זה! כלים=>אפשרויות אינטרנט=>מתקדם סימנתי כל מה שקשור במולטימדיה וזה עבד...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  25. הממ טוב אחרי שלא הצלחתי לפתור את ה memory lack עם FF עברתי ל Maxthon ונתקלתי בבעיה. כאשר נפתח פופ אפ חדש הוא נפתח בתוך חלון האב והוא מוגבל בגודל של החלון איך ניתן לבטל את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים