תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי עובד רצוף על 100% ניצול מעבד,אז פתחתי ת'task manager וכשאני סוגר את אחד הscvhostים אני מקבל ת'אזהרה הזאת שהוא הולך לעשות ריסט אבל הפלא ופלא הניצול מעבד יורד ל0-2אחוז... זאת ממש לא פעם ראשונה שזה קרה לי ואני חושד בgaobot הקטע אבל שkarsepsky לא גילה שום דבר... מה עושים???
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מתשמש ב outlook express 5 ורציתי לדעת אם יש דרך לגבות את האימיילים?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התשמשתי (עד היום) עם התוכנה NETLIMITER, גירסא 1.3, והיא עבדה מצויין. היום היא הביאה הודעת ERROR (תמונה מצורפת), ואז התוכנה ניסגרה, ניסית להתקין מחדש - לא עוזר, ניסית גירסא אחרת (1.22 נראה לי)- גם לא עוזר- וישנה אותה הודעת שגיאה. האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום כולם תראו לאחר שראיתי כאימול לא שווה הורדתי ביטרונרט ראיתי שיש כמה גרסאות וכי רובכם ממליצים כאן בחום על אזורס אז חיפשתי בגוגל ומצאתי תאתר שלהם הורדתי את זה והתקנתי עכשיו לאחר מכאם אישירתי את זה בפיירוואל והורדתי תגאווה סקריפט שצריך כדאי להפעיל תתוכנה לאחר מכאן הכול עובד ויפה הגדתי תתוכה לפי האשף שיש ועכשיו אני רוצה להוריד כמה דברים הבעיה היא שאני לא יודע איך ! מה זה טורנט וכול הדברים האלה אם מישהו יכול לעזור לי פה אני מאוד ישמח
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אהלן....איכשהוא נמחק לי הווינדוס INSTALLER אין לי מושג איך אבל אני צריך אותו מחדש.. מישהו יודע איך אני יכול להתקין אותו מחדש???
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
והאם זה מה שמשמעותי שיש שם פיירוול ? אם כן הפתרון זה רק הפתרון לפתוח שם תפורטים וזהו או שיש עוד משהו ? (שאלה לחבר שלי)
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אז ככה יש לי וירוס בשם: w32.korgo.AB בשום דרך הוא לא מוכן להימחק ניסית את כל השיטות האפשריות הוא לא מוכן להימחק מה אפשר לעשות בעניין?! תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי תאימול המהיר של elicomp הוא עובד על שיטת ההורד ולא שתף ובגלל זה אני מוריד איתו במהירות מטורפת למשל 12.7 לכול קובץ אני יודע שאפשר יותר כי ראיתי תמונות של זה אבל יש עם זה בעיה אני ברוח חוכמתי הגדולה לא הסתפקתי במה שיש לי ושיחקתי עם ההגדרות של החיבור שלו ועכשיו הוא מוריד לי על 0.9 הכי הרבה וזהו שזה איטי בטירוף קיצר התקנתי מחדש עם ההגדרות הריגלות וזה עדין ככה! אולי מישהו יכול להביא לי הגדרות חיבור טובות שיחזירו תמצב לקדמותו? הנה הפרטים חיובר 750 כבלים ברק ווינדוס אקספי אני מוריד בדרך ככל בין 1-7 תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם להגדרת הפורטים של האימיול ישנה השפעה מסויימת על המהירות של האימיול ? לפי בדיקה אני רואה שכל אחד משתמש בפורטים שונים כגון : 5662,5673,4662 וכו' . באיזה פורטים מומלץ להשתמש ? אני אישית משתמש ב- 5662 עם Emule Plus v1o
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט חייב חייב חייב להמליץ בחום על norton ghost! פשוט לא להאמין שקוד כזה פשוט הוא כלי כל כך חזק וחושב! איך לא השתמשתי בו קודם?!?!?! עכשיו הוא הציל אותי,הייתי צריך לעשות ת'נוהל הרגיל של הrepair console ,מה שעשיתי,מה שהוביל לאיבוד משתמש קודם וקריזה רצינית. מה שעושים זה (מתקינים...)כשהמערכת במצב אידיאלי מגבים את כונן C,אויש שכחתי להגיד שמומלץ שתיהייה תיקייה אליה מותקנות כל התכנות(לא c...) כשקורה משהו(חלילה וחס)אם נשאר הווינדוס מה טוב,פשוט עושים restore דרכו,אם לא אפשר לפרמט(תיכף תבינו למה המלצתי למחיצה לתוכנות)מפרמטים מתקינים שוב את ghost(עדיף לC,בהנחה שלE כבר מותקן(ואי אפשר להפעיל התקנה קודמת כן...)),מריצים את הrestore והופה יש לכם מערכת קודמת מתפקדת במצב אידיאלי,המהדר…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
Hiren's BootCD 6.0 זה דיסק בוט עם תוכנות בדיקה למחשב אני יודע שהוא חינמי כך שזה לא ווארז אם אני מבקש שתביאו לי לינק לתוכנה ואל תגידו לי לחפש בGOOGLE אני חפשתי ולא מצאתי איפה להוריד רוב הלינקים ביו פשוט שבורים אם משיהו ימצא מאיפה להוריד את התוכנה זה יעזור רק לי אלה למירבית האנשים שפונים לפורום כי הדיסק עצמו כולל בתוכו (אני רוצה לינק לIMAGE) Partition Tools Partition Magic 8.2 Best software to partition hard drive Paragon Partition Manager 5.5 Universal tool for partitions Partition Commander 8.01 The safe way to partition your hard drive,with undo feature Ranish Partition Manager 2.44 a boot manager and hard disk partitioner. The Partition Resizer v1.3.4 move and…
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי ה-מ-ו-ן רכיבי אלקטרוניקה, יש תוכנה חינמית שתאפשר לי לנהל אותם? משו בחינם.. אין לי כסף.. ורצוי גם ללא הגבלת זמן..
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין חלונות 95 לצד ה-XP שיש לי עכשיו כדי לשחק במשחקים שאני אוהב שעושים בעיות עכשיו, כמו כוכב כחול... בכל מקרה האם אני צריך תוכנה מיוחדת כדי לעשות את זה או שפשוט מתקין? ואם אפשר שלא יהיה תפריט כשהמחשב עולה שנותן לי לבחור ביו מערכות הפעלה - אני מעדיך להפעיל את 95 מתוך XP אפ זה אפשרי.... תודה רבה ;D
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש תחליף לתוכנה הזאת? פתרון אחר? ב. האם התוכנה Trojan Hunter 3.8 היא תחליף טוב?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הצלחתי לשדר בהצלחה(שומעים ממש מדהים)אודיו. בפורום של ווינאמפ כולם בריטים מתורממים... במקום לספר מה עד עכשיו כן הצלחתי לעשות לפי מדריך מסכן שמצאתי,אני אבקש מדריך מכם. תודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
כאשר אני מוסיף קובץ וידיאו אז אני בוחר להוסיף קובץ AC3 אז בתוצאה הסופית אני מקבל AC3 בסטריאו ואני רוצה סראונד 5.1 לכן אני מבקש תוכנה חילופית שעובדת כמו התוכנה הזו. ויש עוד בעיה כאשר אני נכנס לOPTIONS ואז לENVIRONMENTAL SETTING אז הוא אומר לי תחת הסעיף של AC3 ENCODING SETTING שאין לי פלוג אין של AC3 אבל התקנתי אחד כזה ואני לא יודע למה זה לא עובד ?? בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם! כל פעם שאני מפעיל את האימיול המחשב שלי מתחיל להגיב נורא לאט. לפעמים הוא מתאושש והמחשב מתפקד כרגיל ופעמים האמיול נתקע ובעקבותיו המחשב. טריק שגיליתי זה לכבות ת ההגנה האוטמוטית של נורטון אנטיוירוס ואת ZONE ALARM ואז להפעיל את אימיול... לחכות זהתוכנה תעלה, להפעיל את האנטיוירוס, לחכות 5 דקות ואז להפעיל את ZA. בדרך כלל זה עובד אבל לפעמים לא. מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה קורה ולהציע פתרון? באותה הזדמנות אבקש לינק תקין ועובד ל LSD EMULE מכיון שהלינקים שתקלתי בהם עד עכשיו לא עבדו. (גם מודים טובים אחרים יתקבלו בברכה) אם זה עוזר אני משתמש כרגע באימיול הרגיל גרסא 0.44B ובווינדוס XP SP2 תודה רבה לכל מי שקרא ובמיוחד לאלה שעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח, אני מחפש תוכנה לצפייה בסרטים על השולחן עבודה, הייתה לי פעם תוכנה כזאת רק שאני לא זוכר את השם :-\ אם מישהו מכיר תונה כזאת / יודע את שם התוכנה אשמח אם תעזרו לי, אני מתכוון למשהו כזה : התמונה צולמה במערכת הפעלה MAC, לי יש כרגע מערכת הפעלה Windows XP, שמתי את התמונה כדי שתוכלו לראות למה אני מתכוון, יש את התוכנה הזאת גם ל - Windows אבל אני לא מוצא :'( ניסיתי לחפש בגוגל אבל זה מצא לי רק ל - MAC, אני בטוח שיש את התוכנה למערכת הפעלה Windows מיכוון שהייתה לי פעם את התוכנה הנ"ל. תודה רבה, The Wizard
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
-
יש לי את גירסאת הפרו ובכל זאת הוא לא נותן לי לשנות מ2.0 ל3.0... יש למשהו מושג מה עושים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אהלן! לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב, והטכנאי הביא לי ווינדוז XP ואופיס XP בשביל להתקין במערכת המפורמטת. אך שוד ושבר! (סתם לא, אבל פתאום גיליתי חסק לWORD קובץ DLL של המילון שלו לתיקון שגיאות כתיב בעברית. יש למישהו פתרון? קודם כל מישהו יודע איך קוראים לDLL? כי הוא כתב זאת במהרה ואז ההודעה שאמרה את השם לא חזרה. במקרה ומישהו יודע מה הקובץ, ויש לו אותו במחשב, יכול בבקשה לשלוח לי אותו בICQ/EMAIL או כל דרך אחרת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שאלה פשוטה - האם אין דרך לבטל את חסמיה של פקודות JAVASCRIPT בפיירוול של Norton Internet Security. ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי... הדבר היחיד שעובד אצלי בקטע הזה זה לבטל את הפיירוול כשאני צריך ללחוץ על פקודה כזאת - כמו שמיעת רדיו או ספם פתיחה של חלונות באתרים. אין פיתרון לבעיה הזאת בהגדרות של Norton Internet Security ?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
האם מישהו בדק את ההבדל באיכות בין שני התוכנות האלו? בשבילי ה CCE יותר מדי מסובך ולוקח הרבההההה מאוד זמן. מצד שני dvdshrink מאוד פשוט,ביצעתי כבר כמה וכמה גיבויים לסרטים שלי והאיכות ממש טובה,אז למה יש כאלו שאומרים שה CCE יותר טובה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-