תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
למי שיש תוכנה שיכולה לפתוח מסמכים של Winword מתקופת החלונות 3.11 או משהו שיגרום לוורד של XP לפתוח את זה אני פשוט סוגד לו!! אני ממש חייב את זה...!!! תודה!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
פשוט דברים שאני מצלם מהפלאפון או מקליט נשמר בסיומת הזו ואין לי מושג איך פותחים אותם. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתיפתח לי ת הקובץ tm3 ושאפשר להמיר לmp3
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הורדתי קובץ WINZIP והוא נעול עם סיסמא, איך אני פורץ אותה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך תוכנה לפתיחת קבצי dmg , בבקשה... תודה לעוזר.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי קבצי תמונה מסוג EPS ואני צריך לפתוח אותם או להמיר אותם לסוג אחר של קובץ כמו JPG. בבקשה תביאו לי תוכנה שעושה את זה.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לפתיחת קבצי ISO ו- ORG במקום לצרוב אותם ואז להפעיל .
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לפתיחת קבצי msi. אני למשתמש בשל windows בגלל בעיה שקרתה לי בעבר (internal error 2755).. מישהו מכיר תוכנה? תודה מראש. ברק.
-
-
צריך תוכנה\PLAYER לניגון קבצי אודיו בפורמט UMT או להמרה של הקובץ
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לתוכנת ציור . אני מעונין לצייר /לשרטט מעבדת מחשבים קיימת שיש בה כל מיני תחנות מחשב (יוניקס.לינוקס וגם פי.סי) וגם ציוד תקשורת אחר(ראוטרים, האבים). כך שזה יקל להתמצא באותה מעבדה. האם מישהו מכיר תוכנה כזו? משהו מכיר אולי תוכנה או בסיס נתונים שיחזיק את המלאי במעבדה?(שם של כל תחנה, החומרה שבתחנה, מה מותקן..... ) למרות שהכל מחובר ברשת אין צורך שהתוכנה תתעדכן על שינויים דרך הרשת (למרות שעדיף).
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
צריך תוכנה שתצלם את המסך נגיד שתצלם אין שאני משחק באיזה שהוא משחק נגיד
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה ולא FRAPS כי משום מה הם מסרבת לעבוד לי על המחשב ... כל פעם שאני מתקין ומנסה להפעיל פשוט כלום לא קורה ... לא יודע למה התוכנה פשוט לא עולה. בקיצור אני מחפש תוכנה אחרת כמו FRAPS בדיוק שתיהיה כמובן הכי קלה שאפשר כדי שאני אוכל לצלם את עצמי משחק תוך כדי משחק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
כלומר שתאפשר בנפרד לעשות SYNC לאודיו (אם הצליל לא מסונכרן עם התמונה) ולכתוביות (אם הכתוביות לא מסונכרנות עם האודיו). אני מכיר תוכנות שעושות את הראשון או השני, אבל לא תוכנה שיודעת לעשות גם וגם.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי משתמש ב-VLC/BSPLAER/WMC ודומיה. אבל הבעיה איתם, שמדי פעם אני כבר לא יכול לשנות את הבהירות של הסרטים, והם נראים ממש כהים ואני לא מצליח לראות בהם כלום! התקנה מחדש לא עוזרת, נראה שזה תמיד הולך לבד. נמאס לי מזה, אז אני מחפש תוכנה לצפייה בסרטים, שתומכת בפורמים ידועים. יש המלצות? כמובן שאפשר לשנות בה את בהירות הסרט K-LITE MEGA PACK מותקנת אגב.
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
יש לי שני צורבים ואני רוצה תוכנה שאני יוכל לצרוב שני דיסקים במכה אחת. תודה לכם
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
קניתי צורב די וי די ואני לא יודע עם איזה תוכנה להישתמש כדי לצרוב סרטים לדי וי די יש מישהו שיכול בבקשה לעזור לי ולהביא לי תוכנה לצריבת סרטים ויכול להסביר לי איך משתמשים בה?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה, שבא אני רושם את שם הסרטף ופרטים על הסרט, אם ראיתי את הסרט הזה, מה הדירוג שלי אליו, ומי משחק בו תקציר וכו' מישהו מכיר תוכנה כזאתי? תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
צריך תוכנה לקידוד ווידאו לאיפון 4 מ1080P MKV ל H.264 video up to 720p, 30 frames per second תודה!
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לקידוד וידאו שאני מקליט דרך כרטיס טלויזיה לגודל נורמלי ולא מפלצתי כמו שהם אחרי ההקלטה [גי'גה וחצי, לקובץ שאורכו פחות משעה]. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך שהתוכנה לא תיהיה convertxtodvd כי היא גורמת לווידאו לגמגם במכשיר ה DVD (אומנם במחשב פועל חלק) וניסיתי כבר שני מכשירי DVD שונים תודה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האלן חברה, חבר שלי בנה פורט אינפרא אדום שמתחבר לCOM ועובד עם התונה LIRC המאפשרת לו לתת פקודות בעזרת השלט של YES ומפענכת אותם. הבעיה היא שהתוכנה הזו מתאימה רק לפורטים שמתחברים לCOM ולי יש אינפראדום שמתחבר לUSB, מישהו מכיר תוכנה שמסנכרנת את התדר של השלט של YES (רצוי עם פלאגין לווינאמפ) תודה מראש, אני בטוח שהרעיון ידליק פה כמה חברה..(,
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי סרט DVD [VOD] עכשיו אני רוהצ לראות אותו במחשב עם כתוביות.... אני צריך תוכנה שתיתן לי את האפשרות הזאת.... כמו BSPLAYER רק שתומך בסרטי DVD
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-