עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ben060,

שלום, בעבר היתה לי תוכנה שבאמצעוה העברתי קבצים ממקום למקום ויכלתי לדלג על קבצים, להגביר רת המבירות של ההעברה וכו' אשמח אם תביאו לי תוכנה שיכולה לעזור גם הפעם. תודה בן

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by A.Iniesta,

יש לי מצלמת וידאו שמצלמת על גבי dvd. עם איזה תוכנה אני יכול להעתיק את התכולה שלו למחשב ואחרי זה לצרוב לדיסק dvd אחר? תודה.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  3. שלום לכולם. אני צריך תוכנה שעושה העתקה של שירים מדיסק לקבצי mp3 320kbps בדיוק מירבי. יש לי גם שאלה: עד כמה משפיע הצורב שבו אני משתמש לצורך העניין? תודה רבה, levelone.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. הייתה לי פעם תוכנה כזו, שהופכת את הקבצים בלחיצה אחת על רשימת הקבצים.. יש לי advanced WMA workshop שהיא ידנית, כלומר כל קובץ לעשות בנפרד. למישהו יש תוכנה כזו שאני מדבר עליה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום! רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה להקטין את גודל השיר על מנת שיתפוס פחות מקום בפלאפון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

אני רוצה רק להקטין את הרזולוצייה של התמונה, לא לחתוך אותה ולא שום דבר אחר...

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by Burned,

כמו בכותרת.. השתמשתי ברשמקול וזה עובד אבל צריך לחדש כל 60 שניות..

8. Started by DarkSight,

אני רוצה להקליט איזה שידור שיהיה דרך גלגלצ ובעצם השידור יהיה מהאינטרנט ואני רוצה לשמור אותו לתוך קובץ יש תוכנה כזאת???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

שלום, יש משחק שאני רוצה לשמוע את המנגינה שלו אך אין לו שום קובץ בדיסק הקשיח שאפשר להוציא אותו משם ולשמוע, לכן אני מחפש תוכנה שמקליטה live את הצלילים, באיכות גבוהה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by Drek Boy,

אני צריך תוכנה שתאפשר לי להקליט את המסך בזמן שאני רואה קטע וידאו כדי להמיר לו את הפורמט כי עכשיו הוידאו הוא בVCD או משהו מוזר של דיסק DVD שזה עובד לי רק דרך המדיה פלייר אבל לא מצאתי תוכנה להמיר את זה למשהו נורמלי. אז אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אז בכיף אם לא אז תוכנה שתקליט תמסך תיהיה טובה

11. לא מצאתי משהו כזה... movie maker לא מזהה את המצלמה ( תוכנות אחרות כן) מצלמת gpt ישנה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש למישהו שמות של כמה תוכנות טובות כאלה ?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by Oranili,

יש לי סרט שאני צריך להקליט אותו ואני צריך תוכנה..... ניסתי עם FRAPS לא הולך זה מקליט 25 שניות ומפסיק... תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  14. Started by 1nstall,

היי יש לי כמה סרטים בפורמטים שונים ואני צריך להמיר אותם לקובץ VCD מישהו מכיר תוכנה להמרה פורמטים שונים לפורמט VCD חיפשתי בגוגל ולא מצאתי :'( תודה מראש INSTALL

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by lalush33,

שלום! יש הרבה תוכנות לשמיעת קבצי אודיו אבל אני רוצה שתייעצו לי על הטובה ביותר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  16. Started by amir.o,

שבת שלום הייתה לי פעם תוכנה שנתנה פרטים על סרט,ובין היתר איך הוא מקודד מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ברח לי השם שלה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by Or ei,

יש לי הרבה דפים להעביר למחשב ואני זוכר שהיה לי פעם איזה תוכנה שידעה לזהות את הטקסט ולהעביר אותו ישר למחשב בצורה של טקסט מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת? כמובן עם תמיכה בעיברית תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by alergic,

אני צריך תוכנה שאוכל להכניס לתוכה את כל השיר(לא את המילים) והיא על פי המוזיקה תגיד לי מידע על השיר: אמן,אלבום וכו'

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  19. יש לי שני חלקים של סרט ואני רוצה לחבר אותם האודיו הוא AC3 והוידיאו הוא AVI בצורת קריעה של DVDRIP נ.ב איך מחברים כתוביות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by Chronick,

שלום, יש לי 2 שירים MP3 אני רוצה לקחת חלק משיר ראשון וחלק משיר שני ולחבר אותם לקובץ חדש אם מישהו יודע כל מיני תוכנות שמבצעות פעולה זאת אשמח לקבל שמות התוכנות

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Snufkin,

תוכנה שתחבר לי בין שני חלקי סרט (שלא בפורמט של AVI). עדיף ץמיכה בכמה שיותר פורמטים ותוכנה פשוטה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  22. יש לי סרט שהוא בשני חלקי AVI. אני צריך תוכנה שתחבר לי אותם לקובץ אחד. תודה.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  23. אני מחפש תוכנה שלמשל אם יש לי סרטון אני אוכל להפריד ממנו את האודיו שלו ואת הוידאו לחוד ולהפך לחבר קובץ אודיו ווידאו ביחד. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. בעיקרון אני מכיר מלא תוכנות כאלו פשוט כולן "כבדות" אז למי שמכיר תוכנה פשוטה אשמח לקבל לינק ....

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by *NightMare,

יש לי את איזי וידאו ספליטר אבל אחרי התקופת נסיון היא בתשלום... יש תוכנה כזאת בחינם או אחרת עם תקופת נסיון?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים