תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כמובן שאישרתי בפיירוואל כל חלון שקפץ לי בנוגע לאימיול, וגם בהגדרות של התוכנה בדקתי שכל ארבעת ה-Vים בשורה של האימיול מסומנים ולמרות זאת אני מקבל שני חצים צהובים (LOWID באימיול ו-"מאחורי פיירוואל" בקדמילה). מה יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האימיול שכל הזמן יש לי lowid .. כבר פתחתי פורטים וזה לא עזר.. ואפילו ניסתי לעבוד באימיול שהfirewall סגור. ועדיין היה לי lowid. יש פה מישהו שמבין באימיול ויכול להגיד לי איזה עעוד דברים יכולים לגרום לבעיה..!?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, היה לי אימיול ישן 0.46 ממש טוב. היה לי איתו HIGH ID כל הזמן והוריד ממש סבבה (בדרך כלל בין 260 ל 310) והייתי חייב להחליף כדי להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה אז התקנתי את גירסא eMule MorphTX Mod 9.6 והוספתי את הCONFIG שהיה לי באימיול הקודם. ובאמת יכלתי להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה והיה לי עדיין HIGH ID אבל ההורדות היו ממש איטיות (בסביבות ה 20). לכן החלטתי להתקין את האימיול הרשמי גירסא 0.48A ושוב שמתי את ה CONFIG שהיה לי בראשון וההורדות הפכו להמהירות שוב אבל מה יש לי פתאום LOW ID. בעקרון כלום לא השתנה הפורטים הם אותם פורטים שפתוחים בראטור (270 PR) באופן עקרוני הכל אותו דבר חוץ מה הגירסא. יש לכם מושג מה אפשר לעשות ? כי כרגע הורדות מהירות אבל לא כמו פעם, כלומר האימיול יכול להוריד ב…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שאני מתחבר לשרתים אחרים אין שום בעיה.
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר ב EMULE והוא אומר לי שיש לי LOWID ושאני אבדוק את ה NETWORK CONFIG שלי! הוא לא מתחבר לי לשום שרת!!! מה אני צריך לעשות??? תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני יודע שטחנו את הנושא מכל הכיוונים האפשריים כבר. אבל בשום מקום אני לא מוצא תשובה מספקת. לא מזמן התקנתי Router חדש וחיברתי אותו ברשת לשתי מחשבים. רק אחד מהם עובד עם הEmule. בכל פעם שאני מתחבר אני מקבל LOWID. פתחתי את כל הפורטים בRouter ובנוסף ביטלתי את החסימה של הFirewall. אבל עדיין אני מקבל LOWID. הם למישהו יש עצה מה כדי לנסות? האם בחירת פורטים אחרים מהפורטים ברירת מחדל של Emule יעזור? אני עובד עם Emule הסטנדרטי .. כדי לי לנסות גרסאות אחרות של התוכנה ?
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום כולם, האי מיול שלי בן כשבועיים, עובד רצוף ומוריד רצוף. אני עובד עם ווינדוס XP ופיירוול של זון אלארם, כאשר הפורטים הרלוונטיים פתוחים. הורדתי את התוכנה דרך TUCOWS ולא דרך ליונטוורק ודומיו... הבעיה היא שאני מוגדר כLOWID, נראה לי שמשהו בקונפיגורציה מוגדר אצלי לא נכון. הCAPCITIES מוגדרים כ64KB להורדות ו11KB להעלאות. זה הDEAFUALT ולא נגעתי בהגדרות הללו. בנוסף הריבועים של הלימיטים לא מסומנים אצלי בהגדרות. הLOWID מוגדר כ13 - 1.3% (לא שיש לי מושג מה זה אומר, הבאתי את הנתון הזה מדף הסטטיסטיקה של האימיול). השאלה שלי היא מה אפשר לעשות? אני משתף חופשי. בקובץ הלוג רשום שאני צריך לבדוק את הקונפיגורציה כי אני LOWID...זאת הסיבה שפניתי אליכם. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערכתי לפני זה חיפוש ולא מצאתי התשובה (כמו השיר של משינה) בקיצר, ה LOW ID משגע אותי. הפיירוול של WIN סגור. אין לדעתי בעייה עם הפיירוול של האנטי וירוס. הגדרתי PORT בראוטר האלחוטי לפי הפורטים של EMULE וזה עדיין לא עובד כשאני מבקש מהאימיול לבדוק את הפורטים הוא אומר שיש שגיאה וכנראה שהם לא פתוחים TCP FAIL או משהו כזה.. בכל מקרה נעזרתי גם פה: http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=125 ופה.. http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/66716 נמאס לי, מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אוקיי , כבר איזה שבוע שיש לי LOWID באימיול , זה אף פעם לא קרה לי , ניסיתי לפתוח את הפורטים הנחוצים , ביטלתי את הפיירוול , אבל שום דבר לא עוזר , מישהו מוכן לתת לי עוד משהו לנסות , אני כבר אובד עיצות...
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני כבר ממזמן משתמש בכזה דבר של LEOLYRICS אבל לאחרונה גיליתי את ה-Plugin של http://www.lyricsplugin.com/ אחד הדברים הפשוטים והנוחים שהשתמשתי. עובד על בסיס HTML ומה שאתה רואה זה עמוד של HTML. כאשר אין את ה LYRIC המאגר בפשטות אפשר להוסיף אותו או לערוך ולעשות תיקונים בזה נמצא במאגר. כמו כן יש לנוחות כפתור חיפוש ישיר ל GOOGLE אשר ישר יחפש את ה LYRIC של אותו ישר שאתם שומעים, כך תוכלו להוסיף את ה LYRICS ביותר נוחיות למאגר. חינם לחלוטין, התקנה פשוטה, שוקל 65KB **ניתן לשנות את הצבע של הרקע ושל הפונט.
-
- 33 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום אני פונה אליכם נואשות לעזרה. אני עבדתי עד היום עם WMP ובעזרת הlyrics plugin שמראה מילים של השיר בתוך הנגן פתאום הפסיק לעבוד.. לצערי אני צריך לעבור לWINAMP. משתמש בוינדוס 8 , עברית... אשמח לכל עזרה שהיא. תודה תום.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למרות שאיבדתי את המתאם אפשר להעביר מילים? ואם כן יהיה אפשר בכלל להבין אותם?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ראיתי שיש אפשרות להכניס מילים לשירים...... 1) איך לעזאזל מכניסים אותם??????? 2) האם המילים יהיו קטנות מידי שעין אנושית+מיקרוסקופ לא יוכלו לראות?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מחפש פלאג אין שיודע לבצע חיפוש של מילים לשיר בעברית ושיציג אותם בצורת קריוקי (Lrc) , רוב התוכנות \ פלאגטינס שניסיתי לא הצליחו לבצע את הפרמטרים הנ"ל כמו שצריך , Minilyrics מהגרסאות החדשות שלה שיפרה את החיפוש פלאים אבל מציגה את העברית הפוך. ב EvilLyrics גם העברית תקולה וכל הזמן צריך לבצע קידוד מחדש וגם 95 אחוז מהמקרים אין תוצאות לחיפוש. אולי מישהו משתמש בפלאגאין Lyrics מעולה שאני לא מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לאחרונה החלטתי להתנסות בשימוש ב lyx. התקנתי מהאתר את הגרסה האחרונה שקיימת, חיטטתי בהגדרות כדי לאפשר כתיבה מימין לשמאל ושיניתי בשפה היכן שאפשר לעברית. אז התוכנה נראית מגוירת להפליא, אבל אולי מעט מדי, שכן אני יכול לכתוב מימין לשמאל עברית, אבל אם אני מנסה לשלב טקסט באנגלית, למשל איזשהי הגדרה או מושג מתמטי, זה בכ"ז נכתב מימין לשמאל ובעצם הופך לי את הסדר מילים. חיטטתי קצת לגבי זה ברשת ומצאתי את זה ועקבתי אחרי ההוראות אבל עדיין הבעיה נותרה בעינה. אשמח לשמוע את המלצתכם כיצד לסדר את הבעיה. תודה מראש, ערן
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
לאחרונה אני מרבה להשתמש בLYX לצורך כתיבת עבודות. הבעיה היא שנוצרת לי בעית שוליים כשאני כותב נוסחאות ארוכות או חישובים ארוכים וכד', ומאחר והתצוגה הרגילה היא פשוט פריסה על פני כל המסך אני אפילו לא רואה את הבעיה עד שאני מייצא ל PDF ורואה זאת שם. האם יש אפשרות שמלכתחילה אני אראה את הטקסט שאני מקליד על רקע בגודל A4, כולל השוליים שאני מדפיס בהם, כדי שאני אראה איך זה הולך להיראות? מצאתי בהגדרות > שוליים אפשרות להגדיר ידנית ואני משחק עם הערכים כדי לקבל מה שנראה פחות או יותר כמו שזה אמור להיות, אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש משהו שמוכן מראש בהגדרות שנחבא ממני ולא הצלחתי למצוא עדיין, ואם יש אפשרות לסדר גם את התצוגה כך שאוכל לראות את הטקסט ע"ג גודל A4 ולא סתם רוחב כל המסך שלעיתים י…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את culmusmiktex0.2.1 כדי לסדר בעיה שהייתה לי לייצא לקובץ PDF. אני לא בטוח אם זה מאז, אבל יש לי בעיה במעבר בין שפות. עד כה, החלפת שפה רגילה (שיפט-אלט) היה נותן לי לכתוב באנגלית, ואילו הייתי רוצה ישור משמאל לימין אז F11, בעברית - F12. כעת, פריסת המקלדת בווינדוס צריכה להיות באנגלית כדי שהמקלדת תכתוב בעברית, מאחר ואם לא המקלדת קצת..עקומה - במקום , אני מקבל ת וכד'. מעבר לכך, אין אנגלית בשום אופן. אשמח לשמוע מה ניתן לעשות כדי לסדר את המצב כמו קודם, משחקים קלים פה ושם בתפריטים לא הניבו הרבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מאות סרטים ביתיים שהוסרטו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG2, כל דקת הסרטה צורכת 160 מגה, האיכות היא טובה מאוד, הפורמט הוא m2ts, הבעיה היא שאני רואה שהפורמט הזה בעייתי לניגון, ניסיתי לאורך השנים לנגן אותו במחשבי Windows 7-10, על מחשבים שונים עם חומרה שונה וחזקה, עם קודקים שונים וכו', וגם על Raspberry Pi שמחובר ב LAN ומנגן 1080p בצורה חלקה, אבל כמעט תמיד יש הפרעות בניגון, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך. אם למישהו יש פתרון קסם לנושא, אשמח לשמוע, אבל ניסתי לא מעט פתרונות לאורך השנים, ואף אחד לא עזר, לכן אני סבור שהבעיה נעוצה בפורמט הבעייתי m2ts. 1. האם מישהו יודע לאיזה פורמט אפשר וכדאי להמיר את הקבצים, בתנאי שההמרה היא Lossl…
-
- 26 תגובות
- 17.9k צפיות
-
-
מבקש עזרה בקישור ללינק ששם ניתן להוריד את macromedia stand alone flash player 8 תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מחפש קובץ קובץ Standalone של Macromedia Flash Player 7. אני מתכוון לקובץ EXE של Flash Player שנמצא על הדיסק הקשיח ומאפשר לנגן באמצעותו קבצי SWF (לא באמצעות הדפדפן). מדובר בקובץ בודד בגודל של פחות מ-1MB שלא דורש התקנה. חיפשתי את הקובץ הזה באינטרנט, אבל לא מצאתי אותו. למישהו יש את הקובץ הזה (מדובר בתוכנה חינמית)?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7, ופתחתי לתומי את המיקסר בשביל להגביר את אחת התוכנות, ולהפתעתי ברשימה התוכנות שם אני רואה משהו בשם mad* home cinema control, לא התקנתי את זה ואני לא יודע מה זה. גם בחיפוש בגוגל לא הצלחתי למצוא משהו. יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה שהגיע למחשב שלי פתאום? תודה ושבוע טוב!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי על אחד מהחשבים אצלי ברשת את התוסף של MEDIA PLAYER ה- MEDIA ENCODER, שאליו מחוברת מצלמה שאותה אני רוצה לראות על מחשב אחר ברשת. האמתי, אין תלונות והוא עובד מצויין אבל רק כאשר אני מפעיל אותו ידנית והוא נמצא כתוכנה פתוחה בשורת ההתחל השאלה שלי היא: כיצד ניתן להחביא את התוכנה ולגרום לה לעלות אוטמטי עם הWINDOWS מבלי שהמשתמש בכלל יבחין בעניין בתודה מראש, LeBron
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שמעתי שיש דבר כזה Magic Card שהוא תוכנתי, כלומר, במקום הכרטיס יש תוכנה שעושה את אותו הדבר. יש דבר כזה ? איך קוראים לו ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה רק לציין בפני המנהלים שת'רד זה אינו ספאם, אלא המלצה על תוכנה מעולה. ובכן, תנסו את התוכנה Magic Folders מכאן (חלונות XP). התוכנה "מחביאה" תיקיות שאתם לא רוצים שיסתכלו בהן יותר מידי... אתם יכולים לפתוח את התיקיות רק לאחר הקשת סיסמא. הקאטצ' הוא, שהתיקייה לא מוגדרת בנסתרת, היא פשוט לא באמת שם. ע"י מקש מהיר שאתם מגדים (Ctrl + Alt +) אתם פותחים את תיבת הסיסמא ומאפשרים לתיקייה להיות נצפית. פשוט תוכנה אידיאלית לרבים מאיתנו אני מאמין. תהנו. עומר
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-