תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. רכשתי מחשב אסוס n550jv אתמול ושדרגתי לssd .על ה ssd התקנתי ווינדוס 8.1 אבל נתקלתי בשני בעיות: המקלדת המוארת לא מאירה!ואני לא מצליח למצא דרייבר מתאים כמו כן ישנו כפתור על המחשב שנראה כמו מקש הכיבוי והפעלה אשר ניתן להתאמה אישית וגם אותו אני לא מצליח להפעיל אשמח עם מישהוא יוכל לעזור לי בדרייברים אלו
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב, ולא מצאתי דרך לשמור את המועדפים מהפיירפוקס, ככה שאני אוכל להשתמש בהם גם אחרי הפרמוט. יש בכלל אפשרות כזו בפיירפוקס? תודה על העזרה, גיא.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
:facepalm: כל קובץ וידאו (הקבצים תקינים לגמרי..) שאני מנגן ב vlc / bsp .. נעצר בפתאומיות.. לדוגמא - סרט של שעה וחצי נפסק בסביבות הדקה ה-30 רק להסיר חשש התקנתי מקודדים מחדש כמובן שללא הועיל.. אני לא מצליח להתחקות על מקור הבעיה.. אממ..שחזור מערכת לא רלוונטי.. winXP SP3 לא נמצאו וירוסים/רוגלות וכו'... נ.ב.. אם צריך להעביר לפורום ווינדוס..מנהלים
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה התקנתי מזמן את ה- Mcafee Firewall+Spam Killer והכל עבד חלק. עד לפני אתמול. הוספתי ל- XP עוד user, שיחקתי עם כמה דברים (חוץ מה- Mcafee), ואז התחילו בעיות: קודם כל, כל התוכניות שעלו אוטומטית עם החלונות הפסיקו לעלות (המפתחות שלהם ברג'יסטרי, ב- run, נמחקו!!! ). סידרתי את זה לבד. הבעיה עכשיו היא מאד מוזרה: הסמל של Mcafee תמיד עולה כשהוא בצבע שחור, אני שם את סמן העכבר מעליו, והוא כותב לי שה- Firewall ב- disable. כשאני נכנס להגדרות של ה- firewall כתוב שם 'שה- firewall מותקן ומגן כרגע על המחשב, במידה ואני רוצה לשים אותו ב- disable עליי ללחוץ כאן'!!!! כלומר הוא ב- disable אבל הוא לא ??? כמובן שאני יכול, דרך התפריט שעולה מה- icon, לשים אותו על enable ואז הצבע ה…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, בבקשה לא למחוק כי אני חדש ולא יודע איפה לשים את ההודעה הזאת. יש לי בעיה עם התקנת המשחק World of Warcraft (גירסאת ה PTR). כשאני מנסה להתקין את המשחק זה מראה לי ההודעה הבאה. "C:\......\PTR-Installer-en_GB.exe אינו חוקי ביישום Win32" את הקובץ הורדתי מהאתר של World of Warcraft אז אני לא חושב שהבעיה היא עם הקובץ ניסיתי לעשות סריקת וירוסים וזה לא עזר, וניסיתי להפעיל את קובץ שהמחשב נמצא ב Safe Mode וזה לא עזר. למשהו יש פתרון בשבילי בבקשה. בתודה מראש :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס קול ובאמצא ההתקנה זה מה שקורה:
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איזו תוכנה מאפשרת ליצור לוגו בפלאש עם אנימציה לאתר, עם תמיכה בעברית (ניסיתי את KoolMoves, היא מצויינת אך אין תמיכה בעברית), ללא ידע מוקדם בפלאש. בנוסף, רציתי לדעת האם קיימות תוכנות שבעזרתן ניתן לבנות תפריט מונפש בפלאש/DHTML ללא ידע מוקדם בנושאים אלו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני רוצה לשמור את רשימת הcookies שאינה מורשה להישמר בדפדפן, האם מספיק להעתיק את כל ספריית הprofile של firefox שיש בתוך הDocuments and settings.... של המשתמש שלי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עזרה דחופה .... יש לי 100 ג'יגה בכונן c 74 מהם פנויים לאט לאט הזיכרון הזה יורד שכאשר אחרי יום אני מקבל הודעת אזהרה שהזיכרון נמוך ! אחרי שאני עושה ריסט הזיכרון חוזר למצב הרגיל (74 גיגה) עשיתי סריקה של וירוסים(נוד 32) אין כלום סרקתי ב ccleaner כלום לא עוזר אני לא יודע מה לעשות ואני באמת חייב עזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להתקין את תוכנה Hiren's על DOK אנני מצליח הוא מוציא הודעה על חסר קובץ ntldr is missing אני מנסה לפי אתר http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-disk מפרמט את הדיסק -העתקה קבצים של התוכנה grub 4 -לאחר מכן העתקה קבצי Hiren's . איפה הטעות שלי בנושא הזה מקווה שזה הפורום. תודה מראש
-
- 38 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן, השאלה האמת בכותרת, אני על אוברקלוק, הפרטים פה - http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=444489 תראו שכתוב unknown מדוע זה ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום אבל אני אנסה טוב....אני מחפש תוכנה להמרת שירים מדיסקים ל MP3 וחשוב שתיהיה פשוטה.עכשיו פה הבעיה מדובר על חברה שלי שלא ממש יודעת מחשבים ואפילו מדייה פלייר קשה לה... יש איזה תוכנה עם ממשק פשוט לא מסובכת שאפשר למצוא ברשת להורדה?? ניסיתי להדריך אותה טלפונית לעבוד עם מדייה פלייר 8 והיא הסתבכה אז אני אשמח לקבל עצות לתוכנות יותר קלות. הרבה תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משהו יודע אם ad-aware תומך ב VISTA 64BIT? הייתה לי גרסא של ad-aware שהייתה נתקעת באמצע הסריקה. כשרציתי להוריד גרסא חדשה ראיתי שרשום שם למערכת הפעלה VISTAT 32BIT ולא היה רשום ל 64BIT. למשהו יש VISTA 64BIT ש ad-aware עובד אצלו?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ישנה אפשרות להעלים את הכוננים של הגוגל דרייב מהמחשב שלי ? אם כן, אשמח לדעת איך. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי כעת מחשב עם SSD שמותקן עליו חלונות 7 ואופיס 2013. אני רוצה לפרמט את הSSD ולהתקין נקי חלונות 8.1. שאלה ראשונה איך אני מעביר את הרשיון של האופיס למחשב אחרי התקנת 8.1 ? שאלה שניה איך הדרך הכי טובה לגבות את כונן הSSD לפני הפירמוט כדי שאוכל לשחזר את חלונות 7 במקרה הצורך?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הבעייה היא רק איזה חודש לפני כן לא הייתה לי שום בעייה- הבעייה היא כזאת יש הרבה קבצים שאני מנסה להוריד ובסוף הם נתקעים על 99+- אחוזים. כאשר הזמינות שלהם היא הרבה מעל 1 (למשל 70 ומשהו) ופשוט התוכנה מורידה את אותם חלקים (packets ) שוב ושוב. עכשיו הקצים לא מזויפים למשל וידאו שהורדתי נתקע על 97.8 אבל בvlc ראיתי שזה באמת הוידאו שרציתי (מההתחלה לסוף כאשר כמה זשניות חסרות בגלל הקטעים באמצע שלא ירדו). נסיתי להחליף תוכנה (מutorrent 1.6 לאזורוס) ולא עזר. הבעייה היא רק על חלק ממהורדות ולא עשיתי שינוי לאחרונה. לא יודע עם זה קשור אבל אני משתמש בראוטר- מוגדר פיקס. מה לעשות.
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להכין סרטון תמונות ליומולדת של אמא שלי. ואני לא יודע באיזה תוכנה להשתמש יש איזשהם המלצות לתוכנה מקצועית אבל נוחה לעבודה? אני לא צריך דברים מסובכים: 1. תמונות. 2. סרטונים קצרים. 3. מוזיקת רקע. 4. אפשרות לכתיבה (הדפסת אותיות במהלך הסרטון). האם כדאי להשתמש בWindows Movie Maker? אשמח להצעות... תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישנו אתר שאליו אני נוהג להכנס פעמים רבות לתפריט הניהול שלו ולשם כך עלי להקיש שם משתמש וסיסמא אך דא עקא שבפעם הראשונה כשהקשתי את שם המשתמש והסיסמא הוא שאל אותי האם אני רוצה לשמור את הסיסמא כך שבפעם הבאה לא אצטרך להקיש אותה ועניתי בשלילה. עכשיו אני לא מוצא דרך להחזיר את המצב לקדמותו ז"א שאכתוב את שם המשתמש והוא יראה את הסיסמא באופן אוטומטי תודה רבה לכולם מראש
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
ברצוני לצרוב את תיקיית המעודפים שלי ואינני מוצא היכן היא. ברשותי מערכת הפעלה XP בעברית.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל התקנה של תוכנה כל שהי ואני מקבל את השגיאה הבאה: מה אני יכול לעשות? ************** הבעיה תוקנה למי שרוצה לדעת איך שיחזור מערכת [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האחרונה ששמעתי שיצאה היא גרסה 11, האם יש גרסת Portable יותר מתקדמת שניתן לקנות\להוריד\להשיג?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם אנשי הקשר של Google CONTACTS שאני מכניס במחשב האישי באנשי קשר של גוגל פרטים על איש קשר מסויים אז אני מכניס גם שם חברה ותפקיד של האיש קשר אחרי שאני שומר את איש הקשר, למחרת אני פותח את האיש קשר וכל הנתונים של שם חברה ותפקיד לא קיימים. מחוקים. זה קורה רנדומלית באנשי קשר מסויימים, חלק אנשים הוא שומר את המידע וחלק לא. אני כותב את שם החברה והתפקיד בעברית (זה קשור אולי?). מה הבעיה שלו שהוא יום אחרי מוחק את הנתונים? איך פותרים את הבעיה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מתכוון יש לי סרט DIVX ששוקל 700 מגה אני הפכתי אותו לסרט SVCD כלומר MPEG2 וקבעתי BITRATE של 1900 ואודיו על 128 רציתי לשאול אם יש דרך להפוך סרט ששוקל 700 מגה לסרט SVCD עם BITRATE של 2500? ואיזה הגדרות אתם קובעים בתוכנה TMPGENC על מנת לקבל סרט SVCD באיכות טובה שיכנס ב 2 דיסקים של 80 דקות.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
האם יש פאץ' שהופך את האופיס מאנגלית לעיברית כמו שיש לווינדווז? ואם כן איפה אפשר להוריד ?
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-