עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Bessmertniy,

אז ככה אני מנסה לראות סרט xvid שהורדתי אבל יש בעיות וידאו רואים מין קישקושי פיקסלים ירוקים... התקנתי את הכל ה codecim האפשריים ועדין לא עובד אולי מישהו יודע מה הבעיה?אולי הייתה לו את אותה הבעיה והוא פתר את זה.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  2. אנשים הורדתי את הגירסה החדשה ביותר ועדיין יש לי בחלק מהמשתמשים את הבעיה הזו שפתאום שולחים לי הודעה ואני רואה במקום עברית גיבריש ?? יש לכם רעיון מה הבעיה !?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  3. מחפשת דחוף דחוף ארד דיסק ורק בדגם הזה על מנת שאוכל לשחזר ארד דיסק שנמחק . מוכנה לקנות גם ישן וגם חדש : וסטרן דיגיטל WD4000AAKS-00YGA0 נפח 400 GB חיבור SATA תודה

4. Started by tzolerguy,

אני מחפש תוכנה שיכולה לקרוא את הטמפ של הכרטיס מסך שלי ולהציג אותו על מסך LCD שמחובר דרך LPT

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  5. יש לבן דוד שלי בעיה עם התוכנה CATALYST של ATI בכל משחק שהוא משחק הוא יוצא ממנו עם הודעת שגיאה של CCC נתקע והמשחק נסגר פשוט תוקע לו את המחשב. ניסיתי לעדכן את הדרייבר ולהוריד את החדשה 7.5 אבל שוב ממשיכה הבעיה אני לא יודע אם יש לו כ.מסך 1600 או 1650 וניסיתי אחרי פירמוט להתקין את התוכנה אבל שוב קרתה אותה הבעיה מה כדאי לי לעשות? ובאיזו תוכנה אני יכול לזהות את המעבד הגרפי שלי מבלי להתקין דרייבר עדכני (ב-EVEREST זה זיהה לי לפי הדרייבר שהיה מותקן) ויכול להיות גם שזו בעיה עם הכ.מסך? [br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 16:07:49 לגבי הכרטיס מסך זה 1600PRO 512MB וזו קורה לנו את אותה בעיה עם הודעת שגיאה CCC.EXE קרס והיא נסגרתאין לאף אחד איזה רעיון מה אני יכול לעשות אולי זה מהכרטיס ע…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by asaf_a,

איך אני עושה שבמדייה פלייר 11 שאני ממזער אותו יהיה בצד של המחשב את הנגן יענו שורה כזאתי קטנה של המדיה פלייר.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  7. לWin בZIP http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.win32.zip לWin בEXE http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.win32.installer.exe לMac http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.win32.installer.exe לLinux בTar.Gz http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.linux-i686.tar.gz לLinux בInstaller.tar.gz http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.linux-i686.installer.tar.gz תהנו * שיט זאת גרסת nightly !!! מצטער בכל…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  8. שלום חברים מאז שהתקנתי norton internet security 2004 (חוקי) יש לי בעייה בגישה ל-newsgrops ב-outlook express מודיע על ניתוק חיבור IP בדקתי בהגדרות ה-firewall ומצאצי שport 119 פתוח מערכת ההפעלה היא win 200 pro - אנגלית האם מישהו נתקל בבעייה?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  9. חברה צריך עזרה דחוף אני מנסה להסיר את PANDA 2007 ולא מצליח גם להתקין אני לא מצליח אני לא מצליח למחוק את הספריה של PANDA ניסתי כמה תוכנות לא מצליח כולל שיחזור מערכת לא ניתתן למחוק - " מה עושים ????????????????????????????????

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  10. האיסקיו לא פועל לי אני מנסה להתחבר הוא שעה על מפעיל או שאם הוא מתחבר אז כל הרשימה שלי לא מחוברת וזה לא יכול להיות אני לא יכול לשלוח הודעה זה רושם לי שליחה נכשלה יש איזה דרך לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by matityahoo,

אני מכניס לה avi הוא מופיע במסך הקטן אבל כשאני מכניס אותו לטיים ליין רואים רק שחור , אותו avi פועל במדיה פלאייר בלי שום בעיות ועם mpeg יש לי קצט קפיצות ואי אפשר להאיט או למהר אשמח לקבל הצעות.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by shmil_y,

היי אני מנסה לנגן קובץ AVI בויסטה64. רואים את התמונה כמו שצריך, אבל הקול נשמע מקוטע. יש לי את הבעיה הזו בכמה קבצים ספציפיים, ובשאר (רוב) הקבצים הכל עובד כמו שצריך. ניסתי את זה על כמה נגנים ובכולם אותו הדבר. התקנתי רק את FFDSHOW + Klite64, (אח"כ גם ניסתי להתקין את Haali Media Splitter ואת XVID וזה לא עזר). אני מצרף צילום של GSPOT על הקובץ הזה, בלינק הבא: http://picasaweb.google.com/shmulikj1/Pictures/photo#5142433053449470466

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  13. כשאר מסמנים כמה שירים במדיה פליר וחלוחצים אינטר המדיה פלייר נפתח אבל רק שיר אחד מתנגן ולא כל אלה שסומנו.. אני זוכר שלפני שהיה לי ווינאמפ כשהייתי מסמן כמה קבצי מוזיקה ולוחץ על האינטר המדיה פלייר היה שם את כולם ברשימת השמעה והשאלה שלי זה איך אני עושה שהמדיה פליר תפעיל כמה שירים ולא אחד

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  14. אני מחפש תוכנה לנעילה של עמדת עבודה ב WIN98 וחשוב שהיא תהיה חינמית עקב בעיית חוקיות. חשוב שהתוכנה תעשלה באיתחול ותנעל את העמדה ישר כשהווינדוס עולה וכמובן שתהיה אפשרות לנעול את העמדה באופן ידני. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by DarkSight,

טוב יש לי חבר שפשוט לא מסתדר עם אנגלית ויש לו ווינדוס פרושיונל שהותקן במקור באנגלית ולאחר מכן הועבר לתמיכה עברית מלאה אף על פי כן תוכנת ה netmeeting שאני ממש לא מבין מה אכפת לו ממנה נשארה באנגלית האם יש דרך כלשהי להפוך אותה לעברית? חיפשתי באינטרנט גירסה של התוכנה ובעברית ולא מצאתי.. וגם נסיתי דרך lingoware שלא הביאה לשום פתרון למישהו יש רעיון כיצד להפוך את התוכנה לעברית?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by mr_x,

בעיה חמורה באימיול כאשר האימיול פתוח הרבה זמן הוא פשוט נתקע ואני לא מצליח לסגור אותו כאשר אני מנסה לפתוח יישומים אחרים אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי את ההרשאה המתאימה לבצע את הפעולה (למרות שאני רשום כאדמיניסטראטור של המחשב) אני חייב לאתחל מחדש את המחשב בכדי לקבל שליטה. אני משתמש בפייראוול של זון אלראם אינטרנט סקיוריטי .והרצתי תוכנות אנטי ספייוואר ואנטי וירוס ולא נמצא דבר . אני פשוט לא יודע מה יכולה להיות הבעיה???

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by urich,

יש לי בעייה קשה שהמחשב שלי פתאום החל לקרטע אתמול (חמש דקות אחי הקטן- 20 יושב עליו והוא כבר מת ממש כמו הרכב שלנו) (הכוונה שלי בקרטוע היא לא לאיטיות (המחשב רץ כרגיל אלא שכל מספר דקות ובצורה מאוד בולטת המצביע נתקע הסאונד קופץ על השנייה האחרונה שוב ושוב למשך מספר שניות ואז המחשב שוב מתפקד באופן חלק). אין עומס על המעבד יש מלא זכרון פנוי שום דבר לא התחמם. ועדיין כל דקה המחשב נתקע ככה. לא הורדתי שום תוכנה חדשה או דרייבר שונה ויש עדיין מלא מקום פנוי בדיסק הקשיח. האם מדובר בבעיית חומרה או וירוס? האם יש פתרון חוץ מפרמוט (בדקתי גם תוכנות ריגול ותהליכים שרצים ברקע אבל שום דבר לא חשוד). בדקתי גם וירוסים ולא נמצא כלום! אי אפשר לעבוד כך על המחשב אז אני מבקש שתעזרו לי ובלי הערות…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by dudi2002,

האמת, פעם ראשונה או שניה שאני שומע על הwindows הזה. מה מיוחד בו שאין בxp?? ואם הוא כזה שווה, מהיכן ניתן להורידו?? תודה.

19. איך נפטרים מהבעיה הזאת בבקשה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  20. אבל אני רוצה להוריד אותו שוב, כי הוא נמחק לי מהמחשב!!! איך? :s05:

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  21. אני יודע מה ההבדלים ביניהם והייתי רוצה לדעת מה הסוג שלו תודה מראש לעוזרים..... ושבת שלום......

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  22. Started by orlupo,

תשימו לב: האם זה באג בווינאמפ או שאני סתם לא מבחין היטב? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by lalush33,

שלום! יש הרבה תוכנות לשמיעת קבצי אודיו אבל אני רוצה שתייעצו לי על הטובה ביותר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. אז ככה הבאתי לכם דוגמא מאתר וואלה שהפרסומות לא עולות ויש פשוט ציור צהוב-חום במקום.. אותו דבר קורה לי באתר אורנג'. איך אפשר לסדר את זה ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  25. שלום , יש לי בעיה בתוכנה Partition Magic 8... שאני פותח אותה היא מראה לי את השגיאה בתמונה המצורפת , יש לציין שמתי שאני לוחץ על OK התוכנה נסגרת. עריכה: אם זה יעזור עשיתי גם CHACKDISK ואיחוי ולא עבד... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים