תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
הדריבר של ess לא עובד והם מפנים ליצרנית של הכרטיס, הבעיה היא שאין מושג למי שייך הכרטיס הזה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי! מה קורה, אנשים? לאחרונה קניתי מעבד, לוח, כ.מסך וזיכרונות חדשים (ממש מחשב חדש). פנטיום D 2.8GHZ כפול ליבה. לוח אם של גיגה בייט GA-945P-S3. (כ. מסך וזכרונות לא קריטים לשאלה). כאשר אני מנסה להתקין את הדמון טולס, לקראת סוף ההתקנה אני נזרק למסך כחול של בעיה רצינית במערכת ההפעלה (שרק ריסט מוציא אותי משם). אני לא מבין למה זה. אבל יש לי השארה, נראה לי כשמתקינים את הדמון טולס יש התנגשות חומרה במערכת ההפעלה עם מה שמותקן למה שהדמון טולס מנסה להתקין. למרות הריסט, נוצר לי כונן וירטואלי אבל גם נפתח לי אשף התקנה של חומרה חדשה לא מותקנת, אם אני מנסה להתקין אז אני נזרק לאותו מסך כחול. אם אני מתעלם אני רואה בdevice manager שיש כונן SCSI (או מה שזה לא יהיה) מותקן, ויש בדיוק אותו אחד עם…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם תוכנה מאוד מעצבנת ששמה הוא spyaxe אין לי מושג איך התוכנה שהזאת הגיעה למחשב שלי..למרות שמחקתי אותה מהמחשב עדיין היא השאירה אצלי הודעה מעצבנת (בתמונה): למרות שאני סוגר את החלון הזה הוא לא נסגר (אני סוגר אותו ואוטומטית הוא נפתח שוב) כאשר אני לוחץ עליו הוא מגיע לדף הבית של התוכנה spyaxe אין שום זכר לתוכנה במחשב שלי. הרצתי גם אנטי וירוס וגם spybot וכלום לא מסיר את זה. מה לעשות? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך לסגור פורטים בגלל הפירוואל אז איך אפשר בווינדוס במחשב?...
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
DVD Shrink 3.1 אין לי מושג אם איזה תוכנה מקטנים תאיכות של הסרט שהסרט יכנס בדיסק ואיך עושים את זה AC3 5.1 ערוצים אני הסתבכתי אם כל הנושא הזה משהו מוכן לעזור לי 308431723 או שירשום לי פה איך צורבים סרט שישמעו באיכות יפה ויראו באיכות יפה ואם איזה תוכנות
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי את ה winamp 5.0.5 אני רוצה להפוך את ה Playlist לשקוף כך שאוכל לראות דרכו את שולחן העבודה של המחשב. כיצד ניתן לבצע זאת ?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר תוכנה שכאשר אתה לוחץ עלייה אז היא מראה לך את הסימאות של כל מי שהתחבר אצלך מהמחשב שלך זה ממש חשוב אני לא זוכר את הסיסמה של האייסקיו שלי בבקשה תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לצרוב קובץ ISO גדול (בערך 6.5GB), האם יש דרך לחלק אותו כך שאוכל לצרוב אותו על 2 DVD's?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מוריד עטיפה של דיסק (אני מתכוון לעטיפה העגולה) ואיך שאני מצרף אותה התוכנה הנ"ל לפני ההדפסה היא יוצרת לי קווים כאלו,מין גבולות אבל הבעיה היא שאם אני חותך את הדוגמא ומדביק על הדיסק אז הגבולות האלו (הקווים המקויקוים) הם לא תמיד הקו שאני חותך אלא נשארים על הדיסק גם לאחר ההדבקה,איך אני יכול בתוכנה שהם לא יופיעו ? (צירפתי דוגמא כי נראה לי שההסבר שלי לא ממש נח). אגב אני מתכוון לקוים החיצוניים ביותר כי השאר לא ממש מפריעים לי. http://img95.imageshack.us/my.php?image=123wj4.jpg
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך להצמיד כתוביות לצמיתות בשיטה מהירה יור מוירטואלדב, לא avisub. ושמעתי על איזה שיטה של הפורמט dvd שאפשר רק לשים בצריבה את הכתוביות עם הסרט יעני באותו דיסק רק נפרדים ושהדיוידי ידע לזהות שהכתוביות שייכות לסרט וינגן את הסרט עם הכתוביות.-מישהוא יודע על השיטה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יותר זמן... בעיה נורמלית?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש הכול טוב ויפה אבל יש בעיה בתוכנת מדייה פלייר שאני מנסה לראות סרט אני שומע רק קול בלי תמונה אני חושב שזה משהוא בהגדרות של המדיה פלייר חשבתי להסיר את המדייה פלייר ולהתקין שוב אבל אני לא יודע איך לעשות את זה מבקש את עזרתכם נ.ב יש לי מערכת הפעלה xp
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש איזה עבודה שכתבתי, ואני רוצה להדפיס אותה כמו ספר (יעני שני צדדים לכל דף). יש דרך חוץ מלהדפיס את דף אחד, להפוך את הדף, להדפיס דף 2, להכניס דף חדש, להדפיס דף3 וכו'?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
בעודי גולש להנהתי נכנסתי לWALLA לבדוק קצת את תיבת הדואר שלי וגיליתי שהסיסמא שלי שונתה אני עושה את זה מדי יום ולא יתכן כי שיניתי את הסיסמא ואיני זוכר זאת. ניסיתי להשתמש בכלי לשחזור סיסמא של ואללה ללא הצלחה אחרי שאני מקליד את התשובה הנכונה לשאלה האתר לא מגיב. לאחר זמן מה דקתי בעוד אתרים שאני חבר בהם ודורשים סיסמא שגם שם הסיסמא שונתה! כדי לשחזר סיסמא שם אני צריך את תיבת האיי מייל החסומה.?! איזה מצב ביש! אני משתמש בתוכנת רובופורם ואני חושב שיש לה קשר לכל העניין. אודה לעזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
1 האם זה אפשרי? 2 אם אני רוצה למשל לשים הרבה שירים מחולקים לאלבומים איך אני יכול לעשות שתהיה לי האפשרות לבחור אלבום מסויים במקום להריץ מאות שירים?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
רקע-לאחרונה ניסיתי כמה תוכנות אנטי-וירוס והתחלתי לעבוד עם קספרסקי. מאז אני לא מצליח להעלות את ה TASK-MANAGER תמונה. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הי לכולם, יצרתי TEAM בהצלחה, יצרתי LAN SEGMENT בהצלחה, שיודע לעבוד ב-NAT, ויש תקשורת בין המחשבים הוירטואליים. הבעיה היא שהכל הוגדר כמעט לגמרי באופן אוטומטי ואני לא יודע איך לשנות את ההגדרות. הרשת הוירטואלית שנוצרה היא 192.168.0.0/16 ואני רוצה שהיא תהיה 10.0.0.0/24 (כן אני יודע שזה לא משנה אבל ככה בא לי... יותר מסודר בעיניים) אז נכנסתי להגדרות: edit->virtual network editor ואני נכנס להגדרות של ה-LAN SEGMENT המתאים, אבל אין שם אפשרות לשנות את הסאבנט, זה באפור בכלל... וכשאני מנסה לשנות את ה-IP מ-192.168 וכו' ל-10.0 וכו', אז זה אומר לי שזה לא מתאים לסאבנט שמוגדר... אבל איפה זה מוגדר!? אגב, הגרסא של התוכנה היא 6.5 תודה! אוקי, עדכון: הצלחתי לשנות את הסאבנטים, אבל עכשיו יש לי…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קראו וענו: מה הבעיה? הפעלתי סרטון (של ארץ נהדרת) וזה עלה אבל הסרטון עדין רץ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני רואה בזמן שאני צופה פעמיים את הכתובית: פעם אחת במקום ובגודל הנכון .. ובפעם השנייה מחוץ לשוליים השחורים כתוב את הכתוביות בקטן והפוך(לא צריך את זה..) איך אני מבטל את זה??
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הימיול שלי בקושי מוריד לי אני מצרף תמונה אם מישהוא יודעה מה הוא רושם לי שיענה לי זה מאוד חשוב כי לוקח לי אמון זמן להוריד וזה לא היה לי ככה לפני שבועיים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע על כל ההודעות בפורום שקיימות כבר מזמן על האימיול מאז שהשרתים של דונקי נפלו וכבר קראתי בפורום הזה על כל הבעיות הקיימות של אימיול אבל לי יש בעיה אחרת באי מיול שלי אני מוריד שרתים בסדר ויש לי רשימה ארוכה ואחרי שאני מתעקש על שרת SOUGTUBE משהו כזה ,בסופו של דבר הוא מתחבר ובלילה הוא עובר לשרת אחר חוץ מזה, מציאת קבצים בזמינות גבוהה יש ואני מצליח למצוא פתאום הוא מוריד על מהירות 220 ופתאום הוא יורד ל20 קילו לשנייה אני יודע שאי מיול כבר עבר זמנו וזה היה רק עניין של זמן אבל עדיין קראתי מיליון מדריכים ואני מסדר את ההגדרות לפי מהירות הגלישה שלי בהתאמה אישית ועוד מיליון הגדרות ועובדה שלפעמים הוא מקבל קריזה ומוריד במהירות 200-250 למישהו יש מדריך על אימיול 2008,?מדריך…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אני מחליף מחשב ואני רוצה לגבות את כל האימיילים שלי ואת כל אנשי הקשר שלי מהאוטלוק אקספרס 6 למחשב החדש כך שיהיו בתיקייה הנכונה עם התאריך וכו'. איך לעשות זאת.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הורדתי firmware חדש לצורב די וי די שלי lg dvd H10N ועכשיו, אני לא יודע אם זה קשור, אני לא יכול להפעיל את ANYDVD\ אני מקבל את ההודעה הבאה: warning! No dvd drive detected! possible reasons: 1. you don't have a dvd drive, buy one. 2. you haven't rebooted your system after anydvd has been installed. please restart your computer. 3.your external dvd is not powered or not porperly connected. 4.there is a problem initializing the anydvd driver. if this is the case, try this: unistall anydvd reboot install anydvd reboot
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שיכולה להגיד לי איזה תדר של צלילים מושמעים בזמן שאני מנגן איזה שיר ?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-