תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחפשת דחוף דחוף ארד דיסק ורק בדגם הזה על מנת שאוכל לשחזר ארד דיסק שנמחק . מוכנה לקנות גם ישן וגם חדש : וסטרן דיגיטל WD4000AAKS-00YGA0 נפח 400 GB חיבור SATA תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
לWin בZIP http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.win32.zip לWin בEXE http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.win32.installer.exe לMac http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.win32.installer.exe לLinux בTar.Gz http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.linux-i686.tar.gz לLinux בInstaller.tar.gz http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.linux-i686.installer.tar.gz תהנו * שיט זאת גרסת nightly !!! מצטער בכל…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אח שלי החליף את הסיסמא שלו ושכח אותה... יש תוכנה שאמורה למצוא את הסיסמא (והיא חוקית) השם שלה הוא RECOVER למישהו יש את התוכנה הזאת או יודע איפה למצוא אותה שיצור איתי קשר ב-ICQ 334223616 או בהודעה פרטית...
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בעבר היתה לי תוכנה אשר היתה מראה לי את כל מה שיש בכונן c לפי צבע וגודל, וכך הייתי רואה איזה קבצים יש לי על המחשב והיתי יכול להעיף כל מיני קבצים גדולים שאני לא צריך
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני צריך להפעיל קבצי JPG על ווינדוס 98, אך נרשם לי שם שזהו UNKNOWN FORMAT כלומר הוא לא מזהה את סוג הקובץ, כיצד אני יכול לגרום לו לזהות את הקובץ?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
בעיה חמורה באימיול כאשר האימיול פתוח הרבה זמן הוא פשוט נתקע ואני לא מצליח לסגור אותו כאשר אני מנסה לפתוח יישומים אחרים אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי את ההרשאה המתאימה לבצע את הפעולה (למרות שאני רשום כאדמיניסטראטור של המחשב) אני חייב לאתחל מחדש את המחשב בכדי לקבל שליטה. אני משתמש בפייראוול של זון אלראם אינטרנט סקיוריטי .והרצתי תוכנות אנטי ספייוואר ואנטי וירוס ולא נמצא דבר . אני פשוט לא יודע מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
תמיכה בדרייברים החדשים, נראה לי שהגרסה הזו מצליחה לאלף סופית את המאורר של הכרטיס טפו טפו טפו... גירסה:RivaTuner 2.0 RC 16 http://www.guru3d.com/rivatuner/
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
עברתי על הרבה תוכנות לדיסטורשיין לגיטרה, מה שמצוזר זה שבכל התוכנות כשאני מנגן על הגיטרה הצליל בא באיחור, שיחקתי עם ההגדרות היה שיפור אבל לא יצא שבו זמנית שאני מנגן גם התוכנה מוציא קול, רק באיחור. במה יכולה להיות הבעיה ? יש לי מחשב מאוד חזק הייתי אומר. במה זה יכול להתבטות ?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
איך נפטרים מהבעיה הזאת בבקשה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אבל אני רוצה להוריד אותו שוב, כי הוא נמחק לי מהמחשב!!! איך? :s05:
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
עכשיו הוא מראה כל פעם שהוא נמחק אבל אחרי סריקה חוזרת הוא מוצא אותו כל הזמן שוב..... על מה אתם ממליצים ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מישהו יודע באיזה תיקיה במחשב אני יכול למצוא את המועדפים, בתור קבצים כמו שבאקקספלוררר זה נמצא איפשהוא במסמכים שלי??, בבקשה זה חשוב כי אני רוצה לפרמט ואני לא זוכר איפה הם נמצאים!!!
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
תשימו לב: האם זה באג בווינאמפ או שאני סתם לא מבחין היטב? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בעיה בDAP לא רוצה להוריד... אם זה מוריד זה רק קובת קטן של איזה 2 KB מה עושים? זה עושה לי בחלון הורדה צבע אדום(לא בחלון הראשי אלא רק בחלון של ההורדה עצמה) שבדרך כלל זה עושה אור ירוק... מה עושים? זה ממש מעצבן וזה עם כל ההורדות ככה. תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי, הורדתי סרט(CONSTANTINE),והוא בקבצי NRG, ישר צרבתי אותו בתור IMAGE בנרו,אך כשאני מפעיל את הדיסק,מפעיל את הסרט אין כלום הפלייר פשוט נתקע...(ניסיתי כמה נגנים).זה בטוח הדיסק. מה עוד אני צריך או יכול לעשות? צרבתי אותו במהירות 40,חשבתי אולי זאת הבעיה אהל פתחתי תקובץ ב DAEMON ואותו דבר...רואה תקובץ פותח,אך אני לא יכול לצפות בסרט... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום ! אני משתמש בתוכנה Acronis True Image Home 10.0 כדי לעשות שיחזור למערכת שלי. אני דיי בטוח שעכשיו יש לי וירוס או טרויאני על המחשב אם אני עושה שיחזור לכונן C הוירוס הזה לא יהיה יותר ? (כמובן שאני משחזר מצב שלא היה לי בו את הוירוס) תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
-
משהו מכיר תוכנה שיכולה להעביר לי קבצים לפלאפון (נוקיה 6230) דרך הכבל שיש לי??
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP בעברית. ויש לי ICQ 6 בעברית. השארתי ICQ שלי מחובר לתמיד. ופתאום תוך שנייה קופצת לי הודעה. וליבחור "אל תישלח" או "תישלח" בסוף לחצתי "אל תישלח" אני הסרתי לגמרי ICQ לגמרי הסרה מלאה. והיתקנתי שוב ICQ מחדש. ועכשיו בסדר גמור אחרי 5 דקות שוב אני מקבל אותו הודעה שגיאה "אל תישלח" או "תישלח" שוב היתקנתי מחדש ICQ ושוב חוזרת על הבעיה הזאת אותו דבר. אני צריך קובץ של ICQ הסרה נקייה ויסודי. יש דבר כזה? אפשר לקבל כתובת האתר להוריד קובץ ICQ תוכנה הסרה ניקייה ויסודי... מיכאל
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בנייד של LG אני לא מצליח להתקין 4 דברים מתוך כל ההתקנות שיש בדיסק התקנה בLG אפשר להתקין דרך האינטרנט או דרך הדיסק התקנה שלהם באוטומט או ידני באוטומט הוא התקין לי הכל כהלכה חוץ מכמה דברים: windows vista hotfix--kb929909 kb928253 kb929685 אין לי מושג מה זה ההתקנות האלה אבל זה נראה לי נחוץ חוץ מזה יש עוד דרייבר שמסרב לי: synaptics touchpad driver-version 9.1.11.0 ארבעת הדרייברים האלה שולחים לי שגיאה: windows update does not apply to your system או winzip self-extractor zip damaged:file c:\program files\lg_swupdate\update\070410224130_d_tpad\syntpres.dll:bad crc 4e10908(should be 1c6dfa2d) possible cause:file transfer error אם מישהו יודע איך פורים את הבע…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני הרבה פעמים צריך להשתלט מרחוק על המחשב, ואני לצערי כל פעם כותב את ה-IP שלי בצד כדי שאני אשכח, וכל פעם שהמחשב מתכבה / האינטרנט מתנתק אני מקבל כתובת חדשה ואז אני לא מצליח להתחבר (כנראה בגלל שאח שלי עשה הפעלה מחדש או משהו כזה). אני לא רוצה כתובת IP קבוע. יש דרך כלשהי לעשות שנגיד ה-IP שלי ישלח לי למייל כל פעם שהוא מתחלף או משהו בסגנון ? למישהו יש פיתרון נוח |: תודה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
חבריה שלום וולא אחלתי אותה בגדול הלך לי הHD ללא יכולת שחזור , ואבדו לי כל התוכנות שימושיות שהיולי אשמח לקלב הצעות לתוכנות עזר שימושיות לצרכי היום יום וגם לצרכים שימושיות אחרות תוכנת אחזקת מחשב וניקוי ואיחוי ניהול קבצים פתיחת קבצים עריכת כתוביות וסרטים מוזיקה וסרטים לצפיה והשמעה ומי יודע מה עוד אפשרי ונדרש אשמח לקבל המלצות כולל שמות להורה וגם לינקים בשביל זה יש חברים אז תודה לסיוע :lamer:
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לפתוח לינק כלשהוא בחלון נוסף על ידי כפתור ימיני open in new window או לינק שאני לוחץ עליו הוא פופ אפ האקספלורר נתקע המחשב עצמו לא אבל רק האקספלורר אני לא יודע מה לעשות עזרו לי גרסא 6.0
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי בעיה והיא שאני יכול להתקין תוכנות רק בכונן C. אם אני רוצה להתקין תוכנה בכונן אחר (D למשל) ההתקנה תיכשל (תיתקע, תיסגר בפתאומיות וכו') התחלתי להסיר תוכנות כדי לראות מה הגורם לבעיה, וברגע שהסרתי את הנרו אז הכל הסתדר. חשוב לציין שהתופעה קיימת ב 2 מחשבים שונים שיש לי בבית ומותקנת עליהם נרו 8. מישהו יודע על איזשהי פונקציה בנרו שאני צריך לבטל?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה זה אומר עשיתי סריקה ואין כלום
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-