עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אפשר לעשות דבר כזה? אם כן על איזה אני וירוס הייתם ממליצים לי??[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 23:14:36 סליחה פתחתי 2 בטעות!

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by Vidati,

http://www.stage6.com/user/Vidati/video/2000370/Resident-Evil-(In-the-Dark)- Resolution: 720 x 540 תקשיבו לשיר, הוא נבחר בקפידה. : תהנו.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  3. המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני פותח את התוכנה EVEREST. המסך לא ממש קופא. אפשר להזיז את העכבר. אבל אי אפשר לעשות כלום וזה לא נותן לי אפילו לבטל ת'אוורסט. ניסיתי גם Alt + Ctrl + Delete וזה לא עזר. צריך רק לעשות Reset. יש לכם פתרון?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. Started by matityahoo,

אני מכניס לה avi הוא מופיע במסך הקטן אבל כשאני מכניס אותו לטיים ליין רואים רק שחור , אותו avi פועל במדיה פלאייר בלי שום בעיות ועם mpeg יש לי קצט קפיצות ואי אפשר להאיט או למהר אשמח לקבל הצעות.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by cheapwine,

טעות בפורם חום עושה את זה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  6. כאשר אני מנסה להתקין את Deamon Tools על הויסטה home premium 64 bit אני מקבל הודעת שגיעה - deamon is not a valid win32 application. מה הבעיה יכולה להיות?

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by b-m-w,

מישהו יכול לביא לי 3d studio max הגירסה הכי חדשה מלאה או דמו מה שיש :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  8. Started by sigma,

תוכנת VIDALIA , משמשת להתחברות לשרתי פרוקסי. איך מתפקדת התוכנה? האם קיימות תוכנות יותר מוצלחות? האם ניתן להחבר לשרת פרוקסי ללא תוכנת עזר, אלא ע"י רישום IP ומספר PORT בהגדרות LAN של אפשרויות אינטרנט ? לינק לשרתי פרוקסי: http://www.proxy4free.com/page1.html

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by NerVo,

עברתי על הרבה תוכנות לדיסטורשיין לגיטרה, מה שמצוזר זה שבכל התוכנות כשאני מנגן על הגיטרה הצליל בא באיחור, שיחקתי עם ההגדרות היה שיפור אבל לא יצא שבו זמנית שאני מנגן גם התוכנה מוציא קול, רק באיחור. במה יכולה להיות הבעיה ? יש לי מחשב מאוד חזק הייתי אומר. במה זה יכול להתבטות ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. הורדתי כל מיני דמואים למשחקים גם בפורמט RAR וגם בפורמט EXE כשאני לוחץ עליהם לא קורה כלום. מה יכולה להיות הבעיה? פעם ב... הלחיצה צולחת ואני מצליח להתקין

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by JHONLEV,

אהה יש לי שני סרטים בעלי רזולציה שונה הראשון 640 על 480 והשני 512 על 224 כאשר בתוכנות של איחוד סרטים אני בא לחבר אותם אז רשום לי שבגלל הרזולציה אי אפשר לחבר.. מה אפשר לעשות? כלומר יש אפשרות לשנות את הרזולוציה של הסרט ? אשמח לקבל פיתרון במהרה תודה מראש. אולי יש תוכנה שעושה זאת?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. איך נפטרים מהבעיה הזאת בבקשה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by דודי הסטלן,

היי לכולם, לאחרונה הופיעה אצלי בעייה מעצבנת. כששולחים לי לינק במסנג'ר ואני לוחץ עליו זה נפתח לי באותו חלון אקספלורר פתוח, ולפעמים זה ממש בעייתי כי אני מאבד מידע חשוב ולפעמים אין דרך לחזור לדף הקודם שהייתי בו. אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי את הגירסה הכי עדכנית של המסנג'ר, ולאחרונה הסרתי את אקספלורר 7 אחרי שהוא והמחשב שלי לא כ"כ הסתדרו ביחד (בעיקר בעיית איטיות). יש למישהו מושג איך אני מגדיר במסנג'ר שבלחיצת לינק, החלון ייפתח בכל מקרה בחלון אקספלורר חדש? תודה לעוזרים.

14. בסטיקי לא שמתם את התוכנה של DFI לבדיקת טמפרטורה. יש לי לוח אם dfi lanparty nf4 ut-d ולא מצאתי את התוכנה באתר שלהם, אודה לכם אם תמצאו אותה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. אז ככה הבאתי לכם דוגמא מאתר וואלה שהפרסומות לא עולות ויש פשוט ציור צהוב-חום במקום.. אותו דבר קורה לי באתר אורנג'. איך אפשר לסדר את זה ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתעזור בייעול העבודה שלי ושל עובדיי. אתן קצת פרטים, אולי זה יעזור להבין מה בדיוק אני צריך: אני עצמאי שעובד מול המון (עשרות רבות) של חברות בארץ ובחו"ל. בכל חברה יש את אנשי הקשר השונים, מיילים, טלפונים ועוד פרטים שצריך לדעת עליהם. כרגע הכל מרוכז במחברת גדולה ומבולגנת. הייתי רוצה כמובן תוכנה שאליה אכניס את כל המידע הזה באופן מסודר. יש לי גם מספר עובדים שמבצעים בשבילי משימות. כרגע אני מתקשר אליהם פעם בכמה ימים, בודק מה הספיקו לעשות ובהתאם לכך נותן להם משימות חדשות. הייתי רוצה שכולם יוכלו להתחבר אליי בתוכנה, לקבל ממני משימות ולעדכן בזמן אמת את התקדמותם. כמו כן הייתי רוצה שתהיה להם גישה לחלקים מספר הכתובות. מבחינת עומס, לפעמים כשיש 20 משימות לבצע בו ז…

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  17. היי, אם אפשרי בקשה המלצה לתוכנה שבודקת / מראה טמפ' במחשב, שתיהיה נוחה וקלה לשימוש.. תודה רבה. אמיל.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  18. זה די טיפשי אבל מציק לי נורא. notepad אף פעם לא מתחיל בתצוגה מקסימלית, אני תמיד צריך ללחוץ על הכפתור שמגדיל את התצוגה - איך נמנעים מזה? ולא, אני לא מתכוון לשנות את קיצור הדרך אל התוכנה - שם כבר דאגתי לשנות למסך מקסימלי וזה לא עוזר.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  19. שלום לכולם אתמול התקנתי את Longhorn Transformation Pack 9.0 מה שהתברר כתוכנה ברדקיסטית לחלוטין כשניסיתי לחזור למקורי ולהסיר אותה נשארו לי עדיין האייקונים הנלווים של התוכנה וכל קיצור דרך קיבבל פתק צהוב מעליו!מעצבן ניסית להתקין ולעשות אינסטול שוב אבל זה החזיק בדיוק 10 דקות עד שזה חזר שוב! מה עושים? כמובן שבדקתי שאני על ווינדואס XP ב THEMES

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  20. Started by Skeleton,

זה רושם לי באג, וטוען שאני צריך להרשם, 0X800cccf6 ויש לי את המייל כבר 4 שנים. איך אני מגדיר את המייל באוטלוק ושיעבוד?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  21. לsis 7012 יש כמה סוגים או שזה דריבר אחד לכל הלוחות?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  22. משהו מכיר תוכנה שיכולה להעביר לי קבצים לפלאפון (נוקיה 6230) דרך הכבל שיש לי??

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  23. ברשותי תוכנת band in a box 12. תוכנה לנגנים ויצרי מוזיקה. ישי לי בעיה והיא דחופה ביותר פתאום בלי שום התראה הפסיקה התוכנה לעלות. מופיעה לי ההודאה הבאה: 16 bit windows subsystem c:/ windows/system32/ autoexec.nt. the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windows applications. choose "close" to terminate the application. מה עושים???? תודה תודה תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  24. נגיד ואני רוצה לפתוח לינק כלשהוא בחלון נוסף על ידי כפתור ימיני open in new window או לינק שאני לוחץ עליו הוא פופ אפ האקספלורר נתקע המחשב עצמו לא אבל רק האקספלורר אני לא יודע מה לעשות עזרו לי גרסא 6.0

• 3 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים