תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
רשימת שינויים: http://www.mozilla.org/en-US/firefox/16.0/releasenotes/
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=2298&file=4&evp=a13dd4a122fe0db0d2c0317618cc7ab9
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את Vmware Workstation 7.1.2-301548 בסביבת host של windows 7 Starter. הבעיה: לאחר לחיצה על קובץ ההתקנה המחשב לא מראה סימני הפעלת ההתקנה ולאחר כ-20 שניות לערך, פולט לי הודעה: Error UI Timed out דיברתי עם התמיכה שלהם בארה"ב על העניין והוא אמר שאין לו פתרון עבורי ושאני אפנה לפורום שלהם, חיפשתי וראיתי שפנו בעניין אבל גם הם לא קיבלו תשובה... לא אמרתי נואש וחיפשתי בגוגל וגיליתי כביכול פתרון של להיכנס להגדרות האבטחה של IE8 (מה הקשר בכלל אבל בסדר...) ולאפשר שם איזשהו פרמטר שקשור בסקריפט, reboot ועדיין לא עובד... אני על סף ייאוש כבר וממש לא יודע מה לעשות עם זה.. לעולם לא אוכל להתקין את זה ?! עריכה ===== הסרתי את המק'אפי שהגיע עם הנטבוק (גם ככה דרש אקטיבציה), והבעיה…
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש פה אתר יפה מאוד ואני חדש כאן. אני צריך עזרה בקשר לתוכנת "realteck" שקשורה לכרטיס קול. יש כמו אפשרות כזאת בתוכנה, ממש ליד האפשרות של הקריוקי, אפשרות של הורדת טון של שיר.. זה כמו חצים כאלה למעלה ולמטה שבהם אפשרת לבחור אם רוצים את הטון גבוה יותר או נמוך מידי.. שאני רוצה להוריד את הטון אני לוחץ על החץ התחתון וזה מוריד לפי המספרים 1-, 2-,3-,4-. אפשר להוריד עד 4-.. שזה הטון הנמוך ביותר שאפשר לרדת איתו בתוכנה. עכשיו השאלה שלי היא כל מספר מאפיין הורדת טון שלם או חצי טון? לדוגמא, אם הורדתי את הטון ל1- , זאת אומרת שהורדתי את השיר בטון שלם או חצי טון? תודה רבה!! צריך עזרה דחוף חברים.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התקנתי את התוכנה UltraVNC, הבעיה היא שאני לא יודע איך לעבוד איתה.. הבנתי שיש כמה סוגים של VNC והיא היעילה ביותר אך כמו כן גם המסובכת ביותר.. אשמח לאיזה מדריכון קצרצר שמסביר איך לעבוד עם התוכנה ואיך לקנפג אותה וכו" (אני לא מבין את עיניין הסיסמה.. כשאני פותח את התוכנה כבר יש שם סיסמה.. יש את הנקודות האלה שמסתירות את הסיסמה.. אבל לא הגדרתי שום סיסמה.. וגם שאני מוחק את זה וכותב מחדש אני עדיין לא יכול להתחבר למחשב שלי, שאני מכניס את השם משתמש והסיסמה דרך הJAVA אפלט - האתר שדרכו שולטים על הPC..) כשאני מכניס סיסמה משלי ואחר כך מנסה להתחבר למחשב שלי (יש אופציה כזאת, זה למטרות בדיקה או משהוא כזה) אז אני נכנס לאתר ששם אני אמור למלא את שם המשתמש שלי והסיסמה ותמיד …
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לא יודע עד מתי זה בתוקף Www.ononesoftware.com/creativelive פרטים על התוכנה https://www.ononesoftware.com/products/perfect-effects/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים והעוזרות יש לי מערכת הפעלה XP עם service Pack 3 , משום מה כאשר אני מפעיל את "החיפוש" אני מקבל רק את הכלב הצהבהב וכל האזורים של חיתוך החיפוש פשוט לא מופיעים ראו תמונה שמתארת את המצב מה ניתן לעשות בכדי לתקן את הבעיה?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי בעייה בתוכנה windows live mail. כשאני שולח כמה תמונות, זה עושה מן שינוי אוטומטי ומקטין את התמונות, ומי שמקבל ממני את המייל, רואה רק THUMBNAILS ללא אפשרות לפתוח את קובץ התמונה כפי ששלחתי. אחרי כל מיני בירורים, החלטתי לנסות לשלוח בתוכנה הרגילה windows mail שבא עם ויסטה, ובתוכנה הזו זה שולח טוב, הנמען מקבל את התמונות בגודלן המקורי בתור קובץ בדיוק כמו ששלחתי. אני יכול לחזור לwindows mail הרגיל, אבל מאוד נוח לי עם הLIVE MAIL. יש אפשרות להגדיר לLIVE MAIL, שלא יעשה לי שינוי לתמונות וישלח אותן בגודלן המקורי כמו בwindows mail הרגיל?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היה לי IE7 עם סרגל של גוגל והייתי יכול להיכנס לאתרים חופשי-בהקלדת השם נכנסתי להכל לדוגמה: Google-זה נכנס ישר לגוגל MSN-נכנס ישר לMSN אחרי זה שידרגתי ל8 וזה וניסיתי לעשות את זה ולא עבד(את הכניסה בחופשיות^) אז הסרתי את 8 והחזרתי את 7.אחרי שהחזרתי שוב לא הצלחתי להיכנס בדרך החופשית(^^ ). איך אני מחזיר את זה? נ.ב. איש תמיכה של מיקרוסופט אמר לי לשאול את קבוצת הדיון או משהו כזה ולא הבנתי איך עושים את זה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שעושה את זה? כי נראה לי שה MP3 שלי קצת איטי, והוא אמור להיות USB2
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
יש לי כעת BIT DEFENDER 9 PLUS PROFESSIONAL, גם את האנטי וירוס וגם את הפיירוואל, הבעיה זה שהוא כל הזמן עושה MINIMIZE למשחקים שלי, בתמיכה אמרו לי לכבות את העדכונים האוטומטים כל פעם שאני משחק, עכשיו השאלה שלי, זה ככה גם בKASPERKSY ? כי אני שוקל לעבור בעקבות זאת לאנטי וירוס KASPERSKY ופיירוואל KERIO ובכללי מה עדיף? BIT DEFENDER זכה לאנטי וירוס הכי טוב כאן: http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/?ttreng=1&ttrkey=anti+virus
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם יש תוכנה להורדת קבצים מהאינטרנט חוץ מה- mirc, kaza, morfous ואם לא מה הכי טובה ? אני אישית משתמש ב KAZA אבל לא תמיד מוצא את הקבצים שאני רוצה או שהם האיכות לא ממש גבוה במיוחד הסרטים!!.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מה קקורה??? יש לי קובץ וורד שמחקתי ממנו משהו ושמרתי בטעות האם יש אפשרות להחזיר את הפרטים בנמחקו?? תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לאחר שניסיתי לשחק באטלפילד, המשחק והמחשב פתאום קפאו והייתי חייב לאתחל ישירות מהמחשב. בזמן שהמחשב עלה, היו כל מיני הפרעות על המסך ואז הגיע חלון הטעינה של הווינדוס.כשהטעינה כביכול הסתיימה המסך פשוט הפך שחור. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לעזאזל פותרים אותה?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
איך אפשר להתאים גיפים שמורידים מאתרים ולהתאים אותם להודעות במסנג'ר? עד עכשיו פשוט הייתי מוריד את הגיף מאתר מסוים מנסה לשלוח אותו למישהו במסנג'ר והתוצאה היא תמונה קטנה שלא מבינים ממנה כלום איך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אודה לסיועכם בהמלצה על תוכנה להורדת/שמירת סרטוני פלאש ואחרים מהאינטרנט , לדוגמא מ-youtube
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
אם כן אז האם כדאי CounterSpy Enterprise או CounterSpy ? אין לי רשת אבל חשבתי אולי יש יותר תוספות שם...
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלומות לפני שבוע בערך היו לי כמה הפסקות חשמל פתאומיות וכל כונן C שלי נדפק/נמחק. פירמטתי את המחשב, התקנתי את Windows XP SP2 עם כל העידכונים ואיזה אנטיוריוס. מאז יש לי קצת בעיות עם המחשב: למשל בתוכנות CUBASE 3 ו GUITAR RIG 3. בחלק מהתוכנות ההתקנה נתקעת באמצע או שאני מצליח להתקין ואז כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של "send / don't send" . ניסיתי שתי התקנות שונות של הווינדווס, כל התוכנות הותקנו מאותן התקנות שהשתמשתי בהן כדי להתקין את התוכנות לפני מה שקרה למחשב, בנוסף תהליך EXPLORER תקוע כשהווינדווס עולה(סימן שעון חול כשמעבירים את העכבר מעל הTASKBAR( וצריך ללכת למנהל משימות לסגור את התהליך מהתהליכים ולהתחיל אותו מחדש מהשורת פקודה. מה קרה למחשב …
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הנה אתגר קטן למי שזוכר איך עושים את הדברים האלה ב2000/xp . יש לי 2 יוזרים במחשב , אחד שלי ואחד של אמא . מסך 19 אינטש . היא עובדת על 10x7 ואני רוצה לעבוד על 12x9 . אחרי אין סוף מלחמות שאין לה כוח לשנות רזולוציה כל פעם , התפשרתי על 10x7 , אך נשארתי ממש לא מרוצה . איך יוצרים את המאקרו המרגיז הזה שאפשר לדחוף אותו בסטארטאפ , או לתקוע אותו ברגיסטרי , כדי שישנה את הרזולוציה בין כל יוזר בצורה אוטומטית עם העלאת הפרופיל . ולא , תוכנת צד שלישית לא עושה את זה , כבר עברתי בערך על כל מנהלי התצוגה הקיימים כדי לבדוק את הנושא .
-
אני מתקין כרגע את הדרייבר של הלוח שלי (P5B DELUXE) ומופיע לי המסך הזה עם 5 אופציות: 2 של INTEL ICH8 ו - 2 של JMICRON בגרסאות 32/64BIT ואחת של FREE DOS COMMAND PROMT. על מה מדובר פה בעצם ומה לבחור ?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהוא יכול לעזור לי בפתיחת הקבצים הלא? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קניתי SSD OCZ VERTEX 3 התקנתי עליו וינדוס והוא לא מהיר בהרבא מהדיסק קשיח הרגיל מהעתקה מSSD לSSD הוא מעתיק לי על 120 140 מגה לשניה וגם בהפעלה של המחשב לוקח לי 40 שניות עד שהמחשב עולה
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-