תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי אוזניות 5HV2 עם כרטיס קול חיצוני שבא איתם של C-Media , עכשיו אני יושב עם חברים בוונטרילו וזה ואני רוצה להשמיע שירים , פעם הייתה לי אפשרות של stereo mix שהייתי משמיע להם את מה שאני שומע , אפשר לעשות את זה? עכשיו אין לי את זה משום מה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש תכנה שאני יכול ליצור 2 תקיות, וכל מה שקורה בתיקיה אחת יתעדכן גם בשניה? הוספה מחיקה ושינוי של קבצים?
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי Office 2003 Pro בעברית ושמתי לב שהנ"ל לא מותקן איתו. אני צריך לאפשר את זה ידנית?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי, אני עובד על Avid ובד"כ אני מייצא את הפרוייקטים שלי כ-קוויק טיים מובי. ואז אני ממיר אותם בקנופוס לדיוידי, והכל עובד חלק. היום קרה לי משהו משונה, כשסיימתי את התהליך הקבוע הזה ובאתי לצפות גיליתי שצפייה רגילה ב power dvd או windows media player גורמת לעיתים לטשטושים ורעידות, בעיקר בדיזולובים ובמעברים מהירים (כמו זומים מדומים בתוכנה וכד') אבל משום מה כשאני צופה בתוצאה ב bsplayer או ב media player classic הרעידות נעלמות ורואים מצויין. גם את התוצאה ב קווייק טיים לפני ההמרה רואים חלק. חשבתי שמשהו נדפק בקודקים, אבל בדיקת דיסקים קודמים עם סרטים שלי העלתה שהבעיה היא ספציפית כרגע וסרטים קודמים רואים מצויין בכל התוכנות. מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה לעונים…
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD4870 של גיגבייט הסרתי את הדרייבר הקודם עם דרייבר קלינר ומאז כל נסיון התקנה של CCC או של הדרייבר גורר הודעת שגיאה driver inf was not found מה עושים???
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון הIE7 שלי התחיל לעשות בעיות ולוקח לו לפתוח טאב חדש משהו כמו 8 שניות!!! מה אפשר לעשות בנידון? תודה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב התקנתי EMULE XTREAM ופתחתי פורטים והכל אבל האימיול לא מתחבר לי. ביצעתי בדיקת פורטים דרך האפשרויות והכל תקין. בכל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת זה רושם לי CONECTING לכמה דקות ואז השרת נעלם(הופך לאפור) ואני לא מצליח להתחבר.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם האימיול, כל פעם שאני פותחת אותו זה נותן הודעה שהוא איטי כי צריך להגדיר את הפייר וול ויש הוראות איך להגדיר ל-windows xp ולי יש vista. אני אשמח לקבל עזרה איך לעשות את זה ב-vista. תודה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שהסרתי את דרייבר של ati 3.8 עם דרייבר קלינר והתקנתי שוב אני מקבל הודעת שגיאה על קובץ dll Physloader.dll was not found בהפעלת 3d mark v גם לאחר שפיזיקס הותקן שוב וגם הורדתי ספציפית את ה dllsol ומיקמתי אותו ב sys32 יש פתרון???
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ברשותי קובץ שכר בעל 2 גליונות: גיליון 1 הניהול הכללי של השכר במהלך החודש - בין השעות 19:00-7:00 מקבל 225% גיליון 2 ניהול 225% מבקש לדעת האם ניתן להעביר את כל נתוני 225% לפורמט בגיליון 2 בצורה אוטומטית [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
רוב הפעמים שאני מוריד בפיירפוקס(3.0.1), ההורדה לא מושלמת עד הסוף. אומנם יש את ההודעה שההורדה הושלמה בהצלחה, אבל בפועל, משהו כמו 90% מהקובץ הורד. מישהו נתקל בבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את המדפסת : Epson Stylus cx5900 dx6000 המדפסת הגיעה עם דרייברים ותוכנות מאוד שימושיות... Epson Creativity Suite הבעייה היא שזרקתי את הדיסק והשארתי קובץ IMAGE בהארד דיסק... עשיתי לאחרונה פורמט וגיליתי שהקובץ IMAGE נדפק משום מה ואין לי איך להתקין את כל החבילה. את הדרייברים כמובן הורדתי מעודכנים מהאתר של EPSON אבל את החבילה אני לא מוצא בשום מקום... :s05: יש לי בקשה ענקית... אם למישהו יש את אותה המדפסת בבקשה אם הוא יכול להעתיק את הIMAGE שלו ולהעלות אותה... ובמקרה הכי נוח אולי מישהו יודע איך אני יכול להוריד את החבילה... ו... אם אני יתקשר לחברה בישראל, או ילך לחנות, או מרכז תמיכה האם אני יוכל לקבל את הדיסק?!?.... תודה רבה לכל העוזרים... הנ…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי לכולם! לאחרונה פרמטתי את המחשב ומאז יש לי בעיה להעלות משחקי פלאש ( כמו:באבלס ודומיהם) כל מה שבסיומת swf למרות שיש לי את פקדי activx וshockwave player וflash plaer של אדובי. כולם מותקנים וכשאני פותח את המשחק הוא רושם לי שיש שגיאה. אני יודע אם זה חשוב אבל הוא מוריד את הקבצים אני רואה את התהליך וכשהוא מסיים להוריד אותם הוא רושם את השגיאה. הוספתי את השגיאה בקבצים מצורפים. תודה מראש אסף [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מייל ממישהו והמייל נשלח אליו ולעוד רשימה גדולה של אנשים איך אני לוקח את כל רשימת הנמענים והופך אותם לקבוצה באנשי הקשר שלי מלי לעשות את זה אחד אחד תודה
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי התקנתי ויסטה ואני מחפש דרייבר לכניסה של הג'ויסטיק - GAMEPORT, לכרטיס קול מסוג Audigy 1394. כל הקישורים שמצאתי לא עבדו כיוון שחברת "קריאטיב" איימו על הבחור שיצר דרייברים חלופיים לשלהם שיעבדו בויסטה, והוא נאלץ להסיר אותם. לקרייטיב עצמם אין דרייבר מתאים לויסטה כי הם מצפים שאני אקנה מהם כרטיס קול חדש... אני צריך רק את הכניסה של הג'ויסטיק.... אשמח אם למישהו יש קישור עובד, או יותר טוב - יוכל לשלוח לי את הדרייבר עצמו. תודה לעוזרים! עריכה: טוב מצאתי כבר, אצרף את הקישור למי שירצה בעתיד: http://www.pc-support-solution.ch/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=8 תודה בכל אופן
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
בכותרת^^ אבל אני כן מצליח לשלוח מישהו מכיר פתרון? מאז שהייתי חייב לעבור ל6 מ5.1 אני לא מקבל וזה מעצבן! ויש פתרון שאני אוכל להשתמש בICQ6? תודה
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי בעייה שהחלון הזה קופץ כמעט בכל אפליקציה. משחקים אינטרנט(FIREFOX). והם קורסים. משהו יכול לתת לי רקע לנושא? מישהו נתקל בזה? מה הפיתרון? אני משתמש בוויסטה, זה באג? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור להורדה ? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, משום מה אני לא מצליח להעלות בדפדפן אתרים של מפות (כמו וואלה מפות למשל). הדף עצמו עולה אבל המפה לא נפתחת... זה קורה גם באקספלורר (6) וגם ב-firefox. כבר ניסיתי להוריד מחדש ג'אוה ופלאש. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
כתבתי הודעה בנושא פה אבל אולי מישהי/ו מכן/ם נתקל/ה בבעיה דומה.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354358.msg3060341#msg3060341 בשורה התחתונה- כשהדרייבר מותקן (ver. U3.40) הפלאש קורס תוך זמן קצר. יש לי לוח גרפי Acecad flair II GT-504 הבעיה הזו מופיעה בכמה גירסאות שונות של פלאש שניסיתי.. אז זו לא בעיה בגירסא או בקובץ התקנה ספציפי. בפוטושופ כשאני משתמש בלוח הגרפי אין בעיה. רק בפלאש. עזרה דרושה, תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן, שמרתי Color Settings חדש בפוטושופ CS3. אני מנסה לסנכרן אותו לכל שאר התוכנות בCS3 דרך ה Adobe Bridge אבל משום מה לא מופיעה לי שם האפשרות Edit>Creative Suite color settings שאני יודע שאמורה להופיע שם. בדקתי ב Help ושם כתוב שצריך לבחור Prefferences>Advanced ולסמן וי ב - Enable Color Managment אך הCheckbox כלל לא מופיע שם. יש למישהו עצה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה לגבות את כל המחשב שלי אני שמעתי על התוכנה norton ghost השאלה שלי אם אני מגבה את כל המחשב שלי בתוכנה הזאת האם אני יכול לעלות את הגיבוי שלי מהסידירום לעשות לו boot ובמידה והוינדוס שלי לא עולה כמו שמתקינים וינדוס xp go boot האם אני צריך כונן דיסקטים בשביל התוכנה הזאת כי אין לי אשמח אם תמליצו לי על תוכנה אחרת ומדריך ללא כונן דיסקטים
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני לוחץ על "הוסף תגובה" וזה לא פותח לי שום חלון לתגובה זה עושה לי כאילו Page Up לא עובד לי לא בIE ולא בFF אני ממש לא בטוח אם זה המקום המתאים לשאלה.. אז אם לא מצטער.. עריכה: אה.. ניראלי הבנתי מה הבעיה.. אם אני לא ברשימת חברים אז אני לא יכול לכתוב תגובה.. לפחות היו מראים איזה הודעה שזה ככה =S
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן אהלן התקנתי השבוע ויסטה אולטימייט 32 ביט עם SP1 ויש לי בעיית תאימות עם מצלמת רשת של GPT נראה לי דגם I-CAM-140. ואללה הפכתי את האינטרנט בחיפוש דרייברים, הורדתי את כל העדכונים האחרונים של ויסטה ושום דבר לא עוזר. אני נוטה לוותר על הרעיון ולהחליף למצלמה יותר עדכנית אבל אם מישהו יציל אותי ויעזור אז יחסוך לי הוצאה קטנה. דבר נוסף שויסטה לא מזהה הוא התקן בשם "מעבד עזר" שאין לי מושג בשיט מה זה, פעם ראשונה אני נתקל בזה. התוכנה DRIVERMAX המצויינת בכלל לא מראה את שני ההתקנים האלה (לא כעובדים ולא כ-לא עובדים, פשוט מתעלמת מהם) כמו כן גם התוכנה VERSION TRACKER PRO מתעלמת מהם. אם מישהו יוכל לעזור לי בקטע של המצלמה אני אשמח למרות שאני על סף יאוש מזה, ונראה לי אעדיף לקנות חדשה. ומה ז…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מעוניין למחוק כמה url-ים ישנים ב firefox3. אני פותח את שורת הכתובות ולוחץ על ה url המסומן delאו shift + del. ע"פ מה שקראתי באינטרנט זה אמור להמחק, א בל כשאני סוגר ופותח את שורת הכתובות ה-url המחוק מופיע שוב. למשהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-