עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Electric Boom,

צריך רק ת'שם. אני צריך אחת שיודעת לקחת קול,לשרטט גרף שלו,ושתיתן כל מיני משחקים עם הגרף הזה,בייחוד אפקט המראה(גרף הפוך לגרף נתון,ביחס לציר הX במקרה הזה,לא משנה...) תודה, אייל

2. Started by berner,

חברים אני מחפש מדריך צריבה לנרו 6 על כל פרקיו מי יכול לסייע יבורך :s05:

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by lipa,

איך מבטלים את הרקע השחור לכתוביות ? איל מבטלים את הקראת המספרים בכתוביות ? (כשיש מספרים בכתובית יש קול שמקריא אותם באנגלית ) תודה

4. לפי חלון הבעיה, הבעיה היא בקובץ PNCRT.DLL שבסיסטם32 חשוב לציין שקבצי RAM פועלים במחשב רגיל אבל הבעיה קוראת (קורה בנקבה) שאני פותח קבצי RAM באינטרנט אקספלורר אין לי מושג למה זה קורה :'( יש לי XP ואני מתוסכל - ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ריל אלטרנטיב 1.28 לא עזר ניסיתי 1.27 גם לא עזר - אותה תקלה מה עושים :s05:

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by yanivganor,

אני מנסה לקרוא קיבצי RAM (מוסיקה) ואף PLAYER שיש לי לא מצליח לקרוא אותו. לא MEDIA PLAYER לא QUICK TIME לא REAL PLAYER עזרה בבקשה ... :s05:

6. שלום לכולם, הורדתי את האימיול שקיים אצלי מהאתר lionetwork. יש לי בעיה עם ההורדות הם איטיות לאללה (מגיע ל 0.5K ובשיא ל10K), בעיה אצלי באינטרנט אין כיון שאני גולש על 750K. הבנתי שאחת הבעיות היא גם שמעלים ממני משתמשים אחרים, לא שאני סוציומאט אבל זה תוקע לי את מהירות ההורדה באופן משמעותי. בהתחלה הכנתי רשימה ארוכה של הורדות חשבתי שזה עוד דבר שתוקע את המהירות של ההורדה אבל התברר לי שלא. אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח. נ.ב ביטלתי FIREWALL, אומנם הפעלתי בביוס את הפונקציה של HT במעבד זה יכול להיות עוד דבר שתוקע..?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Y.k,

טוב אז ככה .. לפי איזה שבוע פירמטתי את המחשב, ועכשיו המקלדת מולטימדיה לא עובדת יותר עם הוינאמפ .. עכשיו אני יודע שזה עובד כי הצלחתי לעשות את זה פעם שזה יעבוד .. אבל אין לי מושג איך עשיתי את זה :-\ אז למי שיש מושג שיסביר לי מה עושים למה אני מתחרפן ! (ד"א זה מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט וכשאני לוחץ על הלחצן של המדיה זה אכן פותח לי את הוינאמפ אבל לא מתפקד עם הניווט) תודה לעוזרים !

8. Started by Dan4,

תודה לעוזרים

9. זה לא בשימוש פשוט ככה!! אני גם לא רואה סיבה ובדקתי שזה יהיה בשימוש זה איזה קובץ של 700 מגה ואנ ירוצה למחוק לפנות מקום והוא אומר שהוא בשימוש והוא לא בשימוש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by BURTON,

פתחתי את הפיירפוקס ונפתח לי תפריט שאף פעם לא ראיתי כלומר ראיתי אותו אבל במוזילה הרגילה לא בפיירפוקס בקיצור הוא שאל איזה יוזר אני רוצה להפעיל והחלטתי בשביל הנסיון ליצור יוזר חדש יצרתי ועכשיו אני כבר לא יכול להיכנס ליוזר הישן הוא לא נותן לי יותר את הבחירה הזאת אלא תמיד נכנס ליוזר החדש והיוזר הישן עם כל ההגדרות הלך(מקווה שלא) מה עושים?

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  11. אני רוצה לקנות את הגירסא החדשה של Norton Internet Security, כל שנה אני קונה את הגירסא החדשה, אך בגירסת 2004, התוכנה התחילה די להעיק על המחשב שלי ( למרות היותו P4 -2.0 ) ודי האיטה את הגלישה באינטרנט וכו', לדעתי היא הייתה די גרועה. השאלה שלי היא האם הגירסא החדשה טובה יותר ( מבחינת ביצועים, מהירות סריקה ושאר ירקות ) ?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. רציתי לדעת עם אני יכול לעשות שמהOutlook שלי אני יראה הודעות ששלחו לי לדואל באנטרנט לחשבון של השרת שלי אני חושב שאפשאר אבל אני לא מצליח לעשות את זה אם אפשר אז בקשה לתת הסבר קצר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  13. אהלן יש לי היום כמה דיסקים של CD שאני רוצה להעביר ל MP3... הרבה זמן לא עשיתי את זה. והיום אני עושה את זה וזה גם מאוד חשוב... אז החלטתי לעשות את ה BEST I CAN DO. התוכנה עצמה והמנוע שלה מאוד ישנים... פעם ראשונה שנתקלתי בה היה לפני כ 4-5 שנים... מאז אני בטוח שהיו שיפורים וכו' והיא בטח הייתה קיימת גם הרבה לפני שהכרתי אותה. רבים בטח גדלו על Easy CD-DA Extractor שהיא גם כן טובה מאוד... אבל בכל זאת יש טובות יותר המנוע עצמו, LAME ניתן להורדה מכאן ttp://mitiok.cjb.net/ והתוכנה עצמה, שמשתמשת במנוע ובנוסף מציאה עוד המון אופציות ניתנת להורדה מכאן http://www.exactaudiocopy.de/ תהנו ותפיקו (תפיצו :) מוזיקה איכותית כמה שיותר... יניב

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by bd,

יש לי צורב NEC2500A ואני רוצה לצרוב בו שירים MP3 עד נפח של 4.7G וגם לעשות COPY לסרט DVD ... עם איזה תוכנה אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  15. Started by Electric Boom,

בעייה :0x81000306 משום מה הפתרון בעיות הזה שלו לא עוזר,ניסיתי להתקין מחדש.... הגיע הזמן לעבור למירנדה?....

16. Started by tuarg,

האם תוכנת האימיל הזו תומכת בעברית מלאה?

17. Started by Yaniv_Uzan,

נגיד ויש לי דיסק DVD. לחבר שלי אין כונן DVD. אז אני לא יכול להעתיק לו את הסרט. אני רוצה להעתיק אותו לקובץ AVI ואז לצרוב את זה על דיסק רגיל ולהעתיק לו את זה. כעקרון הדיסק הוא 1.5GB... איך אני עושה את זה? תודה! יניב

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  18. משהו התקין לי במחשב תוכנת מירס (שאיני בטוח שהיא זו המקורית),כנראה שהיא תוכנת ריגול. לא הצלחתי להסירה על ידי תוכנות אנטי ריגול כמו adawre או spysweepr ולא על ידי אנטי וירוס נורטון. מערכת ההפעלה שלי היא חלונות 2000 profesional ניסיתי להתקין את מירס המקורית וחשבתי שאז ,לכשתותקן זו המקורית, אוכל להסיר הכל,אך התוכנה שאצלי לא רוצה להיפרד מן המחשב. מצורפים צילומי מסך של הסירוב של המירס שאצלי לעוף מהמחשב. בתודה יוסי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by eladbu,

האם קיים נגן אשר יכול לנגן קבצי DTS אין ברשותי DVD במחשב אך יש לי קובץ DTS אני מחובר בכבל קוקסיאל למגבר תומך DTS

20. לא אופיס ולא אקרובט\אדוב רידר (ולא הרידר של FOXIT)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by contA-,

יש לי מספר שאלות בקשר לתוכנה: 1.איזה פורטים צריך לפתוח על מנת שאוכל לקבל תוצאות בחיפוש ועל מנת שאוכל להוריד קבצים? 2.מה אני צריך לבחור איי.פי אקטיבי או פסיבי?-כי יש לי ראוטר DSL -604+ של D-Link ואני לא יודע מה צריך להיות מסומן באפשרויות. בבקשה רק מי שיש לו את התוכנה ומבין בה שיגיב,אחרת אתם סתם מבזבזים את זמני ואת זמנכם..

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by Konchi,

הורדתי קבצי OGM ו SFV בטעות, חשבתי שהם יהיו קבצי וידאו רגילים (הם היו בתוך קבצי ביטורנט) למישהו יש מושג עם איזה תוכנה אני יכול להפעיל אותם? תודה.

23. האינטרנט אקספלורר שלי החליט פתאום יום אחד שהוא לא מוכן יותר שאני אכתוב בעברית באתרים ולכן את הטקסט הזה אני כותב לכם עכשיו בנואטפד ועושה קופי פייסט, אחרת זה יוצא ככה: ??דד א??ב ?? ??חבה??טט! אין בעייה בהצגת טקסט בעברית. יש פתרון? בבקשה תחסכו ממני את הדיון המעמיק על כך שאינטרנט אקספלורר חרא ואני צריך לעבוד למוזילה/אופרה וכד'. תודה. נדב

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by sirotag,

אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אבל אני מקווה שמישהו יתן לי תשובה יש לי רשימת שירים (PLAYLIST) של 250 שירים מובחרים שיש במחשב שלי אני רוצה לצרוב רק את ה 250 שירים לדיסק אחד הבעיה היא שהשירים מובחרים מתוך 1000 שירים שנמצאים בספריות שונות השאלה שלי אם יש לי תוכנה אשר לוקחת את ה PLAYLIST וצורבת את השירים מה PLAYLIST? מקווה שמישהו יעזור לי

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by siin,

Symantec Fax Starter Edition קיים לאחר התקנת אופיס איך משתמשים ומפעילים את השרות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים