תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
-
אני משתמש ב- acrobat 6 ME שאמור לדעת "לדבר" עברית בצורה טובה וחלקה. משום מה, אני לא מצליח להעתיק טקסט מתוך קבצי ה- pdf למסמך word . האם מישהו יודע מהי הדרך לעשות copy/ paste ממסמך pdf ל - word (או לכל כלי עריכה אחר)??? :s05: האם יש צורך להתקין פונטים מסויימים בבנק של ה- word על מנת לעשות את זה? או שיש תוכנה אחרת שיודעת לטפל בהעתקת עברית בצורה נכונה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה ... אני לא מצליח לקבל קבצים ב אייסיקיו 2003B מערכת הפעלה winxp (המחשב לא מחובר ברשת ביתית , או משהו והמודם הוא לא אלקטל , חיבור ADSL רגיל ) פיירוואל sygate אבל זה לא בגלל הפיירוואל (נסיתי בלעדיו) ואין firewall של windows מופעל מה יכול לגרום לזה? תודה. ועשיתי חיפוש! הגעתי ל 2002(שנה לא גירסת ה ICQ(
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד אתר שלם עם הלינקים והמוסיקה הכל הכל ושאני יכול לקרוא אותו אופליין יש תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כשאני מתקין את האזוראוס הוא נותן לי פורט -6881 ולא מוריד בכלל, אז כנראה שהפורט חסום..... אז סתם חירבשתי פורט אחר שהוא התחיל לעשוב בדיקה וכשהוא סיים אותה אז ב טרקר הוא אומר לי שיש ארור... למישהוא יש פורט נכון? (הגירסא הכי חדשה...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הבנתי שאימיול היא תוכנה לשיתוף קבצים .. השאלה שלי היא אם זו תוכנה שמורידים ממנה גם שירים וסרטים וכאלה כמו קאזה???? תודה
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כשאני כותב, רק חלק מהאותיות נכתבות כראוי ואילו חלקן נכתבות בצורות שונות כמו ריבועים פסיקים במקום לכתוב א ת האות המבוקשת. לעומת זאת בתכנת WORD כל האותיות נכתבות כראוי. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ישנה אפשרות כלשהי להדפיס כמה דפי PDF באותו דף (אתם יודעים כמו בפאוור פוינט שמדפיסים 6 בדף) פשוט יש קבצי PDF עם הרבה מאוד עמודים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
נניח ויש אתר...שיש בו לינקים....הרבה לינקים...במקום להוריד את כל הלינקים אחד אחד אפשר להוריד את כל האתר למחשב וזה יעבוד? יענו הלינקים והקבצים שמקושרים ללינקים יירדו יחד עם האתר? ואם כן אז איזה תוכנות טובות כאלה יש שאתם ממליצים לי עליהן
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי לאחר תקופה ארוכה של שנה שנתיים שלא השתמשתי בICQ אני מעוניין לחזור ולהשתמש בתוכנת המסרים הזאת. אני מניח שיצאו גרסאות חדשות, והייתי מעוניין לקבל המלצה לגירסה של התוכנה, שתהיה: 1. ללא פרסומות. 2. מאובטחת - אני זוכר שאז היו גירסאות לא בטוחות. 3. שליחת SMS (בחינם כמובן ) 4. תאימות לשאר גירסאות. אני מניח שאחת מגירסאות הLITE יתאימו לי, רק שאני לא יודע בדיוק איזו גירסה יצאה אחרונה(או לחילופין איזו גירסה טובה יותר).
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
משחקים ישנים לא עבדו לי אז המליצו לי להוריד את התוכנה dosbox שאמורה לעזור. אבל הורדתי והתקנתי אותה ווהיא לא עזרה לי.... מישהו יודע אולי איך משתמשים בה????????? תודה
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
הורדתי דירקט איקס 9 והתקנתי אותן.... אבל אחר כך שהסתכלתי בקונטרול פנל בתוכנות שיש לי על המחשב אין שמה את הדירקט איקס... זה אומר שהתוכנה לא הותקנה כראוי????????
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
עכשיו אני פותח את המוזילה פייר פוקס ומגלה שכל המועדפים שלי נמחקו! what the f*ke should i do?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה גוסט ומתי משתמשים בזה???? תודה..
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטים אני רוצה להביא אותם לדוד שלי לDVD אבל אין כתוביות אפשר לעשות להוסיף כתובות שהסרט יהיה מובנה עם הכתוביות יש הרבה סרטים שהכתוביות מובנות אז איך אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
פירצה חדשה באקספלורר מאפשרת להאקרים להשתלט על המחשב מבלי שהמשתמש יעשה דבר. מאת וואלה: http://computers.walla.co.il/?w=/4/621116
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת הורדה כמו מה שמתואר בכותרת^ DAP=Download Accelerator Perminum תודה!
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
-
יש לי אוסף גדול של קבצי MP3 בהרד-דיסק ובדיסקים רבים. אני מחפש תוכנה, שתבנה לי מאגר נתונים של השירים שיש ברשותי וכאשר אחפש שיר מסויים, התוכנה תכוון אותי אל המקום בו השיר מאוכסן. חשוב לי מאוד שהתוכנה תתמוך בקבצים עם שמות בעברית. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הנורטון אינטרנט סקיוריטי שכולל את הפיירוול והאנטיוירוס של נורטון (משנת 2003)... רציתי לדעת כיום איזה אנטיוירוס ופיירוול הכי כדאי לשים במחשב??
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה IMPORT ו- EXPORT קל מהאקספלורר וחזרה אליו לדוגמא אם אני מפרמט את המחשב אז שאני אוכל להחזיר את כל הפיבוריטים שלי תודה!
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
[attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
או קי אז ככה מה זה המדיה סנטר 05 של מייקרופופט והאם הוא יועיל לי המחשב שלי מחובר לטלוויזיה ולמערכת שלי 5.1 עם כבל קוקסיאל מה יתרונותיה אם בכלל? אולי BS PLAYER בעמם עושה אותה עבודה ושוקלת עשירית?
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-