תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום . אני מנסה ליצור IMAGE של HD שלי עם התוכנה הנ"ל אבל משום מה הוא לא יוצא BOOTABLE .האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות לפני שאני יוצר את הIMAGE? גם אם יש לכם המלצה על תוכנה אחרת שתעשה את העבודה אני פתוח להצעות. אני פשוט רוצה ליצור IMAGE מהתקנה נקייה של המחשב, שפעם הבאה אני יחסוך את כל הכאב ראש הזה. תודה. אני חייב לציין שהDVD עושה BOOT לדיסק של WIN בלי שום בעיה
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד עם ה OrbitDownloader עמוד שלם של תמונות והוא שומר לי רק את האייקונים ולא את התמונות מישהו יודע איך אפשר להוריד ? (או המלצה על תוכנה אחרת) תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי יש לי את התוכנה הזאתי, אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי(הגדרות של RSS, חשבונות מייל וכו') ממחשב אחד (הישן שלי) למחשב החדש. מה הדרך הכי פשוטה ויעילה ונוחה לעשות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Outlook Express ויש לי בעיה קטנה... התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - ומאז אני לא מצליח לפתוח את הקבצים המצורפים למייל. הם פשוט מופיעים בצבע אפור בהיר תחת ה"אטב" ובכלל לא נותן לי ללחוץ עליהם. הוספתי תמונה... מה עלי לעשות כדי לגשת לקבצים?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי STEAM (הורדתי הכי אחרון מן האתר שלהם ויש לי USER שם) כמו כן אני מריץ חלונות 7 בגרסת PRO ו 64 ביט. אני מתקין את ה STEAM ההתקנה עוברת בסדר, ואז כשהוא עולה ומנסה לעשות UPDATE הוא נותן הודעת שגיאה לגבי STEAM.exe יש למישהו מושג לגבי הדבר הזה ואיך גורמים לו לפעול?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני שולח מייל, הוא שואל אותי הודעות מפגרות בקשר לכתב שאני שולח ואם להפוך את זה ל-html או Plain text או משהו כזה... חוץ מזה כל פעם גם הודעה אם קידוד UTF-8 משהו כזה. מה אני עושה עם השטות הזאת??? נראה לי שבכלל אני שולח סימני שאלה. התוכנה הזאת מעולה אבל אם אני לא מסדר את ההודעות האלה אני מעיף אותה נראה לי. ??
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אהלן. יש לי קובץ ISO עם התקנת WIN7 ששוקל 6 ג'יגה. אני מנסה להעתיק עם UltraISO את ההתקנה לדיסק און קי בעזרת Bootable -> Write Disk Image. הבעיה שבסופו של דבר התוכנה מפרמטת לי את הדיסק לFAT32 וקובץ ששוקל 6 ג'יגה מופיע בגודל 2.6 ג'יגה וההתקנה יוצאת פגומה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום ראיתי את התוכנה הזאת בתוך התוכנות המומלצות כאן בפורום , מישהו יכול להביא לי מדריך בעברית לשימוש בתוכנה ? אם אין מדריך , אז לפחות הסבר בסיסי. תודה
-
- 9 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום התקנתי תוכנת WINFAX אני לא מסתדר איתה יש אולי למישהו מדריך בעברית??
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת עם win xp pro שעבדה כמו שצריך, אך היום המחשב הפסיק לעלות. גם במצב safe mode הוא לא עולה. נתקע. לא הותקנה שום חומרה חדשה ושום תוכנה חדשה. הרצתי hiren boot cd בדיקה על הדיסק הקשיח, הדיסק תקין, לא נמצאה תקלה. מה יכול להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה מבלי להתקין מערכת מחדש תודה.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי אתמול את גירסת הדמו של קספרסקי וניסיתי להכניס SERIAL אחרי כמה ניסיונות מצאתי SERIAL שהתאים אך ברגע שלחצתי אישור זה העלה הודעה שאומרת שהאנטיוירוס לא יעבוד עד שאני אוריד עדכון של "BLACK LIST" מהאתר שלהם, ובכן, ניגשתי לאתר והורדתי עדכון ופה התחילו הצרות. לא הצלחתי להבין איך לעזעזל אני אמור להתקין את העדכון ולא הצלחתי למחוק את קספרסקי. מה שמונע ממני להתקין כל אנטי וירוס אחר ... אני צריך עזרה דחוף כי מחר בבוקר אני נוסע חזרה לפנימייה ואני ממש לא רוצה להשאיר את המחשב בלי אנטני וירס. תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מקאפי, חדש, רגיל, הוא עובד, סבבה. אבל אני רוצה להיות מסוגל לנתק אותו, אני נכנס לאפשרויות שלו ועושה DISABLE, ואחרי 2 דקות הם חוזרים לבד לENABLE!!!! חפרתי באפשרויות בכל מיני מקומות ולא מצאתי איך אני מנתק אותו?!?!? :s05: :s05: :s07: :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
קראתי חומר על העניין אבל לצערי לא הבנתי איך משתמשים. הורדתי ביטורנט והבנתי שצריך להוריד עוד תוכנה אז הורדתי אזרוס ותוכנה לקבצי ג'בה. התקנתי את שלושת התוכנות. איך אני מתחיל להוריד, איך מחפשים ואיך מתעסקים עם התוכנות??? מורידים מביטורנט או מהאזרוס ? תעזרו לי בבקשה להבין איך להתחיל להתעסק עם התוכנה הזאת וסליחה על הבורות... תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי לא מזמן מחשב חדש (לא יודע אם יש קשר) ומאז שום משחק ISO לא עולה לי ניסיתי דרך אלכוהול120 ודרך VIRTUAL CD/DVD וכל פעם הוא נותן לי את אותה ההודעה (במידה והוא מצליח להתקין בכלל) כי אני צריך להכניס את הדיסק לכונן אני לא חדש בנושא התוכנות האלה אבל זה משהו שעוד לא קרה לי, כמעט מכל המשחקים הוא מקפיץ את ההודעה הזו (מצורפת תמונה) לפי מה שהבנתי פחות או יותר זה משהו שקשור לדיסקים חוקיים או הגנה או משהו. אנא עזרו לי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS P4S-800MX. ה - XP לא מזהה את הדרייבר, ואני מנסה להוריד דרייבר מתאים. פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס הוא של FoxConn. מישהו מכיר את החברה ויודע מאיפה אני יכול להשיג דרייבר?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום יש לי Kaspersky Internet Security 2009 עכשיו הFirewall שלו אוטומטית מעביר תוכנות שאני משתמש תחת קטגוריה של סיכון נמוך בלי לשאול אותי אם לאשר אותו או לא... עכשיו אך אני יכול לעשות שהוא ישאל אותי לפני שהוא מעביר ככה על דעת עצמו. משהו יודע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום. אני ניסיתי להתקין גירסאות שונות של AVG ולא משנה איזה גירסה ניסיתי ניסיתי איזה 3 כל אחת נתקעה ונתנה לי את אותו ארורר העלתי תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפה... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 11:41:04, on 14/12/2005 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccProxy.exe C:\Program Files\Norton Internet Security\ISSVC.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Sy…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
-
שלום חבר שלי פתח בשבילו ערוץ במירק בשביל אתר שני בונה עכשיו הבעיה שיש לו הופ קבוע ואנכנו לא יודעים אך לעשות שגם לי היה הופ קבוע מהוא יכול להסביר לי אך אני עושה שהיה לי הופ קבוע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי וירטואל דאב! והבעיה שהיא לא תומכת בפורמט הזה משהו יכול להביא לי שם של תוכנה או תוסף לוירטואל שיעשה תעבודה אני נורא ישמח!! תודה מראש לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להפעיל משחק דוס ישן (WWF) אבל הוא מסרב לעבוד. הוא נכנס למשחקת מראה את המסך הראשון ואז יוצא בלי שום הודעה. יש לי פנטיום 2 עם Wix XP. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי kazaa vmule 2.8, פתחתי פורטים 1214 והורדתי את החסימה מהפיירואל. הוא םשוט ממשיך לכתוב למטה "מתחבר" במשך שעה. הוא פשוט לא מתחבר. איזה פורטים צריך לפתוח לו?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את הבהירות של סרט ? שיהיה יותר בהיר ? במדיה פלייר יש אופציה כזאת
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
טוב אז ככה מי שמכיר את התוכנה הזאת אז היא התוכנה הכי טובה שיש להכנת עיגולים של דיסקים ולהדפסה שלהם אבל יש לי בעייה- בהיאו לי בטעות דפים שהבם העיגולים לא בלאכסון אלה אחד מעל השני ואני לא יודע מה לעשות... חיפשתי שם איך אפשר לשנות את זה ולא מצאתי בשום מקום בתוכה.... אודה מאוד לכל מי שיוכל לעור לי או שיוכל להמליץ לי על תוכנה באותה הרמה שכן מאפשרת את זה... (באותה הרמה אני מתכוון לזה שהיא תתן לי ל"עוות" את התמונה כמו שהיא נותנת....) תודה מראש אור חן
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-