עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lielmar1,

שלום לכולם !! אני צריך תוכנה להורדות ישירות תוכנה שאם נגיד אני באמצע הורדה ומתכבה לי המחשב אז היא שומרת עד איפה שהורדתי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by shugon,

לא ממש ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה...אז אם זה לא מתאים תעבירו. אקיצר לא מזמן קניתי תפאלפון N95 8GB ואיתו הגיעו כל מיני תוכנות, ביניהן Nokia Music שרק דרכה אני מסוגל להעביר מוזיקה לפאלפון (אם מישהו יודע על דרך אחרת הוא מוזמן לספר עליה). לפני כמה ימים פתחתי את התוכנה ויצא לי חלון שאומר שיצא עידכון חיוני לתוכנה או משהו ושבשביל להמשיך להשתמש בה אני חייב להתקין אותו |: ואז אני יכול לבחור אם להוריד ולהתקין אותו או להתעלם, ואם אני מתעלם זה פשוט יוצא לי מהתוכנה ולא נותן לי להשתמש בה... אז אני שם להוריד ולהתקין, לפתע לאחר מספר דקות של טעינה יוצא לי חלון שגיאה שבו כתוב: "לא היתה אפשרות גישה אל שירות Windows Installer. זה עלול להתרחש כאשר המחשב פועל במצב בטוח או Windows Install…

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  3. משהו איכותי ויחסית ידידותי למשתמש

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by evy,

חבר'ה עזרה מכם.. יש לי xp pro עם sp2 והתקנתי את הפיירוול sygate .אחרי ההתקנה,ביטלתי את הפיירוול של וינדוס וישר הוא מציג לי הודעה שאין לי פיירוול .ז"א שאם אני מסתכל ב security center הוא מראה לי שפיירוול על off ,וזאת למרות של sygate פועל. למה הוינדוס לא מזהה את הפיירוול?ואיך אני יגרום לו לזהות?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by lordgod,

אני רוצה תוכנה כמו זאת : http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5057 אך איני רוצה שתסתיר את כל החלונות ושתהיה מאחורי כל דבר ,שלא תסתיר אייקונים וכו' .. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by liiight,

ומי שיגיד את המילה SYMANTEC מקבל מכות...

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  7. תוכנה יהיה אפשר להקליט איתה יותר טוב , יותר מדקה.. ושיהיה אפשר להוריד את הקול של הזמר בשיר , שיישמעו רק את הרקע.. תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה בזמן שאני מקיש אותיות ומנסה לעשות רווח זה קופץ לי שתי שורות או שאני מנסה לרדת שורה זה עושה לי רווח כפול ידוע לי שיש איזה מש שמבטל את זה

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  9. Started by RayZ,

יש לי רמקולים, חדשים. (קניתי מלפני שבוע.) יש מוסיקה,יש הכל. אבל מה.. בחלק מהדברים במחשב הוא לא משמיע מוסיקה. למשל,במדיה פלייר. או לפעמים במשחקים (חלק מהמשחקים). חיברתי את הרמקולים הישנים, עבד. בלי כל הבעיות,גם במדיה פלייר. כך שזו לא הגדרה במחשב. מישהו יודע למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  10. טוב זאת עדיין לא תוצאה סופית כן אבל זה המראה הכללי... זהו אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שהוא למכירה.. נעשו כמה שינויים זאת לא הגירסה הסופית סלחו לי אבל לא היה לי כח להעלות.. זהו תגובות?

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by tamiravigan,

יש לי פרמיר CS3 10.01 אני מכין סרט של כ40 דקות, בינתיים הוא 16 דקות. רוב הקבצים הם ממצלמה דיגיטלית MINIDV והם בפורמט DV וחלק ממש ממש קטן הוא ממצלמת 8MM שהועתקה למחשב לקובץ DIVX. לוקח לי המון זמן להוציא את הסרט בפורמט DV(כשעה וחצי ואפילו שעתיים וחצי) ורציתי לשאול אם יש דרך לייעל את העבודה ולהמהיר את הרינדור? והשאלה העיקרית היא, כשלוחצים אנטר בפרמיר הוא מתחיל לרנדר. למה זה תורם? המפרט רשום בצד והוינדוס הוא ויסטה אולטימט 64 יש לי 3GB זיכרון: 2 סטיקים שכל אחד מהם הוא 1GB של OCZ 800MHZ ו2 סטיקים שכל אחד מהם הוא 512MB של SUPERTALENT 667MHZ תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אז ככה אני התחלתי לעבוד עם התוכנה ואני מעוניין לשנות את האתר שלי מערכה של PHP לאתר HTML מעוצב אישית , הבעיה היא שהתוכנה לא ממש אוהבת עיברית. אפשר לכתוב בעיברית וכ'ו אבל יש כל מיני פאקים שלא נוח לכתוב כי הזמן נמצא כמו בכתיבה באנגלית , לא נוח לעשות עריכה ועוד . חשבתי אולי ישנו שידרוג או גירסא של התוכנה בעיברית או עם תמיכה עיברית כמו ב פוטושופ CS לדוגמא . בנוסף לכך הייתי מעוניין לקבל מספר קישורים למדריגים המסבירים איך לעבוד עם התוכנה . תודה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by Nokia 6300,

מה זה הAVG Anti-Rootkit Free החדש של AVG ? http://free.grisoft.com/doc/39798/lng/us/tpl/v5 מה בדיוק עושה התוכנה הזאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by oshri-d,

בס"ד שלום, אני צריך את עזרתכם, חבר קנה כונן חיצוני של SEGATE וחיבר אותו למחשב נייד עם מ.הפעלה ויסטה , ביצע פירמוט ווהעביר קבצים, עד כאן הכל תקין. לאחר מכן הוא פירמט את המחשב והתקין מחדש את מ.ההפעלה ויסטה. עכשיו שהוא מחבר את הכונן החיצוני בשביל להחזיר את הקבצים חזרה למחשב, הכונן דורש אתחול ולא נותן גישה לקבצים. בבדיקה במנהל הדיסקים מערכת הקבצים מזוהה כRAW ומבקשת אתחול לכונן לפני שניתן יהיה להשתמש בו. צריך את עזרתכם כיצד ניתן לגשת לקבצים מבלי לפגוע במידע שעל הכונן. האם תוכנה כמו PARTITION MAGIC יכולה לעזור בשינוי מערכת הקבצים או שמדובר בנושא מורכב יותר? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by serg90,

אהלן, אני מחפש תוסף לתוכנה foobar2000 למי שמכיר בשם foo_cwb_hooks.dll. לא הצלחתי למצוא שום לינק שעובד מלבד אחד דרך MEGAUPLOAD אשר גורם לקריסות ולא עובד באמת. אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי את זה או לתת לי קישור שעובד. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by genia,

/

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ארקדי גאיידמק,

באתר של איסיקיו ממש מגניב בסגנון של המסנג'ר..

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  18. Started by Ashand,

ה-V MEMORY שלי כרגע הוא 384MB ב-ENDTASK ה-PF תמיד גבוה...איך אני "משחק" עם ה-V MEMORY שיתאים לי נכון ומהי ההמלצה? למה ה-PF שלי גבוה?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

שמעתי שיש תוכנה פשוטה שמכניסים לה תלינק של הסרט באתר והיא מורידה מישהוא מכיר תוכנה כזו

20. שלום. אני צריך בבקשה תוכנה שאני יוכל להעביר מקום מכונן אחד לכונן שני. אני מתכוון, יש לי שני כוננים C וD בD יש עוד מעט מקום פנוי ובC יש איזה 30 ואני רוצה להעביר כמה לD אז אני צריך תוכנה או דרך כלשהיא לעשות זאת. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. האפשרות אפורה. מנסה לצרוב DVD+DL, צורב סמסונג 203B. יש תוכנה אחרת שיכולה אולי לבדוק אם הצריבה תעבור טוב? או אולי תוכנה שבודקת אימג'ים לתקינות? תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי פלאפון מסוג מוטורולה v3m ורציתי לשאול שאלה האם יש איזה שהוא תוכנה שאני יכול למחוק את המוזיקה,תמונות,וידאו ששמור על הפלאפון שאי אפשר למחוק דרך הפלאפון שזה בא אם הפלאפון (שקונים ת'פלאפון)...?? ואם יש תוכלו לעלות תוכנה בבקשה ? תודה מראש לעוזרים...!

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by Burned,

הבנתי שאין עדיין תופסים רשמיים לכרום, אבל אני צריך לגלוש באתר שעובד רק באקספלורר. יש אפשרות לעשות משהו כמו IE TAB בכרום? עוד משהו- יש חוסם פרסומות גם? עד שהתרגלתי לדפים לבנים מהפיירפוקס חח

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  24. Started by moskitos,

איך אני מגדיר באיזה מקום על התוכנה לחפש את התרגוםים של הסרטים עלמנת שיפתחו לבד?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  25. היי ח'ברה, אני כרגע מתקן מחשב אצל ידידה, בעית התקלה במס' היא 88780078. מדובר בבעיית דרייברים ככל הנראה. ופה הבעיה הרצינית, הדרייברים שאני צריך הם: nVIDIA MCP04 Windows XP. תודה רבה לכל העוזרים !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.