תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להוריד רשימה של 70 קבצים, ואני לא רוצה כל פעם שקובץ מסתיים ללחוץ על חלון ההורדה , אז האם יש אפשרות בDownload Accelerator לשים את הקבצים בתור, ושזה יוריד אותם אוטומטי? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני די חדש בנושא http://img373.imageshack.us/my.php?image=sincity3rd.jpg ואני לא יודע איך עושים מסגרת אם למישהו יש מדריך שיביא לי
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי תיקיה שמכילה קבצים מ-01 עד 50 וקובץ SFV. הבעיה היא שאני לא יכול לאחד את כל הקבצים עם WINRAR כי אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שקובץ היעד גדול מדי - ורק מערכת עם NTFS תומכת בקבצים שגדולים מ-4GB. ניסיתי ישר לצרוב את הקובצים ע"י הנרו - כאשר התיחסתי לקובץ ה-SFV כ-IMG אבל אז הנרו שאל אותי לגבי גודל הבלוק וההדר ועוד כל מני דברים שאין לי מושג איך למלא. יש למשהו פתרון עבורי ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
פירמטתי עכשיו לפטופ IBM T40 אין לי שום דיסק שלו אבל ראיתי שניתן להוריד הכל באתר של IBM הבעיה שיש שם כמויות אדירות של תוכנות איזה מהן באמת רצוי להתקין?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני צריך להרצות ביום שני עם מצגת, אבל אני לא יכול לעשות את זה בלי רקע טוב, אז בבקשה אם מישהו רוצה קצת פירסום \ אני כבר אדבר על משהו אחר אנא צרו איתי קשר, וזה די דחוף מסנג'ר - roman_15@walla.co.il ICQ - 742874 תודה ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כי כשאני רוצה להקליט בסאונד רקורדר זה רק דקה . יש איזה תוכנה שהיא יותר מדקה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
ישנה טבלה מסוימת שפעם הצלחתי ליבא נתונים ממנה לאקסל ופתאם אני מקבל הודעת שגיאה unable to open ובנוסף רושם connectin was establuished but the data is not avileble חשוב לציין כי בטבלה אחרת מאותו האתר אין בעיה ליבא. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם פוטושופ 7.0 ואני רוצה לשים תמונות אחת ליד השניה כך שקו החיתון של כל תמונה לא יהייו חדים אלא יעברו לצבע הרקע בהדרגה או כל אפקט יפה אחר. כיצד עושים זאת, שלב אחרי שלב. בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יענו שאני יכול לפצל ת2 מסכי עבודה שונים נגיד במסך מחשב לגלוש באינטרנט ובטלויזיה בTV-OUT לראות סרט תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הוא נותן לך לראות מתי מישהו מחובר ובאיזה מצב הוא גם אם המישהו עושה את עצמו לא מחובר. איפה אני מוצא את זה? למישהו יש קצה חוט?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מחפש תוכנה אוו מדריך לשימוש בפוטושופ בבקשה דחוף תודה . אף אחד לא עונהההה לייייייייייי
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
האם יש דרך לבטל את החסימה של ה-JAVASCRIPT כשמשתמשים בנורטון ? זה ממש סיוט - כל פקודה עם JAVASCRIPT הוא חוסם. ואל תתנו לי בבקשה תשובות בסגנון של "תחליף אנטי וירוס ופיירוול". עזרו בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם כן, גם את האיכות? בכל מקרה אני רוצה לנסות, למישהו יש מושג באיזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ואם אפשר הסבר קצרצר גם איך. תודה מראש ;]
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לכמה סוגים של תוכנות המרה(יותר נכון בקשות בשבילהם ): 1. מישו יכול בבקשה למליץ לי על תוכנה שממירה קבצים לMP3? 2. תוכנה שממירה קבצים לAAC 3. תוכנה שממירה קבצים לDIVX/DVD-RIP? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה די מוזרה... שמתי מיקרופון במחשב והתוכנה שאחראית לרמקולים זיהתה אותו אממ התוכנה של הדריבר REALTEK ואם אני מגביר את המיקרופון בהגדרות אז אני גם יכול לשמוע אותו דרך הרמקולים ישירות כשאני מדבר... אבל כשאני לוחץ על הקלטה לדוגמא בתוכנה של הוינדוס זה לא מקליט כלום כאילו אין מיקרופון וכך זה גם בכל התוכנות האחרות עם מיקרופון הייתי רוצה שתציעו לי מה לעשות אהה ועוד דבר אחד אממ בתוכנה הזאת אני רואה כאילו את החיבורים ואת מה שמחובר אליהם (כלומר של הכרטיס קול) כאילו AUDIO WIZARD ויש לי שם FRONT PANEL שבו מופיעים לי שני חיבורים שאליהם לא מחובר כלום ו BACK PANEL שבו מופיעים שלושה חיבורים והדברים שמחוברים אליהם.... אז השאלה היא איפה לעזאזל החיבורים האלה נמצאים פיסית כ…
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ואני לא מדבר על המקש PRINT SCREEN כי אי אפשר להעתיק איתו
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שאינני מצליח לעדכן כי אינני מוצא את הלינק לדף העידכון שלהם...
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילה לי הבעיה שאני פשוט לא יכול לראות סרטי divx (שאר הסרטים עובדים). ניסיתי להוריד את כל הcodecs שמותקנים אצלי ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר אני פשוט רואה משהו מעוות לגמרי עם הdivx שמותקן עכשיו ועם גירסה יותר ישנה אני רואה מסך אפור. הנגן הוא bsplayer.
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך מסנכרנים תרגום של סרט בפורמט XVID שיהיה מסונכרן לפורמט HDTV? אם איזה תוכנות או שיש למישהו מדריך? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
עבור הפלאפון שלי.. מישהו מכיר תוכנה חינמית ופשוטה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט לי ממקרופון או כל כניסה שהיא, ושלא תהיה כמו ה Sound recorder שבווינדווס שאחרי דקה הוא מספיק להקליט... שהתוכנה תקליט עד שאני אעצור אותה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לכם איזה תוכנה שאפשר לשלוח SMS בלי הגבלה? אל תגידו באיי סי קיו כי יש הגבלה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר ברשת עם ראוטר SpeedTouch 570. אני מחובר אל הראוטר עם כבל ויש עוד מחשב שמחובר אליו אלחוטית בחדר אחר. עכשיו אני מחפש דרך, כנראה תוכנה, שאני יוכל לקבוע את המהירות של המחשב השני כאילו של האינטרנט למשל כמו NetLimiter אבל משהו שאני יכול להתקין במחשב שלי ולא במחשב השני. תוכנה שתגביל גם את ההורדה וגם את ההעלאה. תודה עריכה: למחשב השני יש windows 200 pro ולי יש windows XP pro
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שניתן באמצעותה לכתוב הודעה והתוכנה תוציא מענה קולי . כל חופשת חגים אנחנו מחפשים מישהי שתקליט את עצמה , אני מחפש תוכנה שתעשה את העבודה... ואם ניתן יהיה להכניס רק את התאריכים כל פעם זה בכלל יהיה מצוין. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-