עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ברצוני לכווץ או להמיר את ה-MP3 שיתפוס פחות מקום גם במחיר של איכות פחות טובה אני רוצה לכווץ קובץ של 4MB ל-2MB האם זה אפשרי ? תודה

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  2. שלום לכם בלי כוונה מחקתי תוכנת עריכת וידיאו וזה מחק לי את כל התיקיות עם הוידאו שערכתי דרכה....יש תוכנה שיודעת לשחזר קבצים? חינמי ולא חינמי לא משנה לי זה דיי חשוב...מדובר בקבצי וידאו .AVI .MPG .MP4 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  3. שלום לכולם הבת שלי מצאה דף FLASH שהיא צריכה לעבודה שלה (אתר) אך אנו לא מצליחים לשמור אותו בצורה גרפית. יש למישהוא רעיון? תודתנו מראש, יהודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. מחפש תוכנה מקצועית שיודעת לתרגם מישפטים - פיסקאות של אנגלית טכנית לעברית ואם אפשר גם להיפך. האם קיימת תוכנה כזו להורדה? (בתשלום כמובן). תודה

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  5. Started by eliranzango,

שלום, יש לי כרטיס מסך x1900gt ומסך של viewsonic. אני לא מצליח לחבר את המסך ב- dvi- רק דרך ה-vga. כשאני מנסה לחבר אותו ב dvi אני מקבל הודעת no signal כשחלונות עולה. ניסיתי לשנות תדר ריענון ל- 60 הרץ-כלום. אני עובד עם ויסטה. ב-xp ה- dvi עבד אבל רק כשהדרייברים לא היו מותקנים. כשהתקנתי אותם אז הייתה לי אותה בעיה. מה עושים? (ד"א- יש הבדלי איכות בין dvi ל-vga?)

6. Started by nadavbu,

החלפתי לוח אם לאחר שלוח האם הקודם נהרס, אך למרות שהתקנתי את הדרייברים של לוח האם החדש האינטרנט לא עובד (כלומר כרטיס הרשת). הלוח אם הוא GIGABYTE GA-M61PME-S2P. האינטרנט הוא אגב ברשת עם ראוטר. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 51 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. איזה נחשבת היום הכי מוצלחת? Daemon tools הבנתי שמעצבנת פיצוצים, פשוט אחת שתעשה Mount לדיסקים ויהיה לה Tray Icon

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Bug2000,

הביאו לי את הסרט TAXI 3 רציתי ליראות אותו (מן הסתם), אבל בערך לאחר דקה שאני מפעיל אותו הסרט פשוט נתקע ! הקולות והמוזיקה ממשיכים, אבל הסרט עצמו קפוא ולא זז . חשבתי שזאת הבעיה רק של הסרט הזה, לאחר כמה זמן הורדתי את הסרט 2FAST 2 FURIUOS וזה קרה שוב עם הסרט הזה :-\ . יש לי MEDIA PLAYER 9 . יש לי גם את ה 5.0 NIMO CODEC PACK בקיצור אין לי מושג מה הבעיה :\. נ.ב ניסיתי להפעיל את הסרטים ב DIVX ובכל מיני נגנים אחרים אך התופעה חזרה . נ.ב2 אין לי מושג אם פתחתי את הת'רד במקום הנכון . תודה מראש .

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by emil001,

היי, קניתי מדפסת HP, התקנתי תוכנה ודרייברים והכל כ'שורה .. בבדיקת טסט במדפסת\ הוא מדפיס ללא שום בעיה. אך כאשר אני מנסה להדפיס מהמחשב לא עובד לי. זה אומר ב-100% שמדובר בתקלה במחשב ? איך אני יכול לבדוק במדיוק שלא מדובר בבעיה במערכת הפעלה? יש איזה אפשרות שלמדתי בבצפר שנכנסים לאיזה רשימה ושם אני יכול להפעיל ולכבות את המדפסת, פשוט שחכתי איך נכנסים לשם .. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by kobi3211,

שלום לכולם קיבלתי סרט למחשב שאני מעלה את הסרט אני רואה אבל לא שומע כלום במחשבים אחרים הכל בסדר רואים ושומעים האם זה יכול להיות בעיה של מקודדים ???? ואם כן האם מישהו מכיר את חבילת המקודדים הכי טובה לויסטה כי ניסית י כמה ולא ממש התרשמתי תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by hd500,

שלום. ראיתי שאפשר לשדר איתה לייב בבלוגים, או אפילו במסנג'ר עצמו. (שזה מזהה את זה כמצלמה, או משהו בסגנון) יעני שרואים את כל המחשב עצמו וכו'.. (שולחן עבודה, וכל פעולה שעושים במחשב) השאלה איך אני מתאים את התוכנה למסנג'ר? איך אני מפעיל במסנג'ר את זה, בשביל שיראו? כבר נכנסתי וסימנתי אנדליי על לייב וזה.. אבל אין, פשוט ללא הצלחה.. לא מצליח לשדר חי במסנג'ר.. אולי האם מישהו יודע איך להתאים את זה אחד על לשני? (אפשר גם לשדר במסנג'ר בלייב - בדוק!) אז מי שלא יודע , שלא יענה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by mickycohen,

חברים אני חייב דרייבר של כרטיס מצלמות conexant 878a אני מודה מאוד לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by Matrix^Tank,

לא יודע מה קורה ביום ה48 שעות האחרונות הFIREFOX מתחיל לעשות לי בעיות של תקיעות..בהתחלה חשבתי שזה קורה רק בFACEBOOK אבל עכשיו זה קורה לי בכל אתר כבד כנראה..כל כמה זמן זה נתקע ואני צריך לסגור את זה דרך המנהל משימות.. הנה תמונה: http://up203.siz.co.il/up3/wumyeyzuj2yn.png

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  14. כותרת... קורה לעיתים, בד"כ כשלוחצים על כפתור ADD... איפה הבעיה? בוינאמפ או משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  15. לא מתחבר לי :-[

• 14 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by shaithebest,

שלום לכולם שוב אני שואל בשביל חברה שלי שמתעסקת בזה אני לא מבין כלום בעניין יש לה את פלאש ו dreamweaver של אדובי cs3 בגרסת המזרח התיכון אבל משום מה היא טוענת שהיא צריכה את התוכנות הללו גם בגרסת המזרח התיכון אבל לא של אדובי אלא של מיקרומדיה המון חיפושים שערכתי לא הניבו תוצאות או שכן הראו תוצאות רק שאני לא מבין בזה אז השאלה שלי היא כך: האם יש flash&dreamweaver של מיקרומדיה בגרסת מזרח תיכון? ומה ההבדלים בין מה שאדובי עשו למה שמיקרומדיה עשו? תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by Mamimo,

שלום לכולם, לפני זמן מה רכשתי ALL IN ONE של HP, יחד עמה קיבלתי את תוכנת READ IRIS 8, כאשר על גב עטיפת הדיסק מצויין התוכנה זו תאפשר OCR בעברית, אך בסוך רשום שהמילון העברי לא מותקן בהתקנה הראשונית בדיסק הזה. ניסיתי בכל זאת להמיר משהו בהעברית קיבלתי הודעת שגיאה, חיפשתי על הדיסק ואין שום מילון עברי. משהו יודע כיצד ניתן להשיג את המילון העברי ל IRIS, ובכלל מה הטעם למכור את סהסורקים בארץ עם תוכנה שלא מפרשת עברית?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by שי345,

שבת שלום לפורום היקר, הורדתי סרט מהאינטרנט ויש לי את התרגום התואם לו..אני רוצה לדעת איך אני יכול להפעיל את הסרט והתרגום המצורף לו? (לא לצמיתות) תודה רבה! נ.ב יש לי XP 64 ביט

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. Started by shaithebest,

שלום לכולם היתי רוצה לדעת מהי הגרסה הכי אחרונה והכי טובה שכוללת את כל האפליקציות של התוכנה לעריכת שירים virtual dj כמובן שעשיתי חיפוש לראות באתר שלהם אבל עדיין אני חדש מאוד בתחום תודה מראש וחג שמח

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  20. יש לי רישיון חוקי לOFIICE של MS. אני רוצה להתקין אותו במחשב ללא כונן אופטי. רציתי לדעת אם יש דרך חוקית להוריד OFFICE 2010 כמו שניתן להוריד WIN7: http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html ובסוף ההתקנה להכניס את הרישיון לאקטיבציה דרך האינטרנט? אשמח לקישור להורדת ISO. תודה!

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  21. Started by thegame998,

יש כזאת תוכנה שמאפשרת לי לזייף את הארץ שאני נמצה בא ? כי יש אתרים שאי אפשר להכנס אלהם כל הזמן (הכוונה שכמות האנשים שיכולים להכנס הוא מוגבל). אז יש כזאת תוכנה ?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  22. Started by mtn3030,

אני מחפש כבר שעות את הדרייבר לכרטיס מסך שלי ואני לא מוצא כל דרייבר שאני מתקין הוא מופיע לי שגיאה שהדרייבר לא נמצא.. הדרייבר אמור להיות של sound Max פעם זה עבד לי אבל מאז שפירמטתי והתקנתי את הווינדוס (הוא ווינדוס כנראה גרסא יותר חדישה) ישלי Windows Xp כרטיס מסך Geforce 6200 אם חסר אינפורמציה או משו שצריך בשביל לפתור ת'בעיה תגידו לי אני יוסיף פה תודה!!!

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by saar3,

שלום! יש לי בעיה עם המקשים של המקלדת במשחקים,שאני לוחץ על w או s הם נתקעים כל כמה שניות ואז צריך ללחוץ שוב מה בעיה?! שאלתי בציוד היקפי ואמרו לי שצריך לשאול פה מה הבעיה!! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  24. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם! יש לי נורטון אנטי ווירוס 2003 מקורי... משום מה שאני מתקין אותו במחשב הוא לא עובד כמו שצריך ולא מפעיל את הauto protec t ניסיתי להתקין גרסאות אחרות אז הורדתי מהאינטרנט אבל גם הן לא עבדו כמו שצריך... למישהו יש מושג מה לעשות? תודה מראש נועם! ד"א בהתחלה התקנתי עם זה פרסונל פיירוול 2003 (גם מקורי) וגם הוא לא עבד טוב עריכה: ככה הכותרת בסדר?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.